mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlar sabahtan beri doktordayım göstermiyor benimki cinsiyetini almış kordonu tam ortaya 3 defa girdim ultrasona neler neler yemedim yok göstermiyor babasına çekmiş inat çocuuuum

:))) ayy yaramazzzz annesini merakta birakmak hosuna gitmis kıs kıs guluyordur da simdi icerde :))

aynen ya cok sessizlesti topik dun aksamdan beri giriyoeum bakiyorym kinse yazmamis bi sey :)) nerdesiniz anneler heyyyooo bizde de bugun miaafir var bi suru annemin gunu var yoruldum ben de uzandim simdi biraz kacip. sunu darkettim artik nirmalde giydigim kiyafetler olmuyor zor giriyorum icine her zmn giydigim elbisemin icine zor girdim yaa sisiyoruz bayanlarrrrrr :))

ya arkadslar bendede fena halde şişkinlik ve göbek başladı. herkes bu ayda daha göbek olmaz kiloyu cok aldın diyip duruyor sizde durumlar nasıl

ya arkadslar bendede fena halde şişkinlik ve göbek başladı. herkes bu ayda daha göbek olmaz kiloyu cok aldın diyip duruyor sizde durumlar nasıl

halt etmiş valla onu diyen ben 1 gr almadım şuan bariz hamileyim yani herkes anlıyo karnım şiş önceden göbek vardı ama bu sert şekilli bi şiş yani

halt etmiş valla onu diyen ben 1 gr almadım şuan bariz hamileyim yani herkes anlıyo karnım şiş önceden göbek vardı ama bu sert şekilli bi şiş yani

ilk gebeliğim olunca herkes ben bilirim havasında her kafadan bi ses cıkıyor sinir oluyorum acıkcası! bi de ne gariptir bir tane bile oğlun olcak diyen olmadı herkes kız diyor haftaya öğrencez bakalım nasipse:) tabi ben dokuz doğurmzsam o vakte kadar:)

aman ben çok sıkılıyorum artık insanların yorumlarından bilen bilmeyen herkes bişey diyo çok dinlememek lazım. Umarım gösterir seninki benimki gibi yapmaz :)

aman ben çok sıkılıyorum artık insanların yorumlarından bilen bilmeyen herkes bişey diyo çok dinlememek lazım. Umarım gösterir seninki benimki gibi yapmaz :)

sen sonuc olarak bugün öğrenemedin mi canım şimdi? İyice meraklandırdı seni yani ben de haftayı iple cekiyorum bakalım ne olcak

canım nerdesinn ne yaptın aldınmı sonuclarını merak ettım benmki iyi cıktı doktorum masallah süper zeka mubarek dedi bnm bas agrılarım cok fena sende de varmı psikolojim bozuldu resmen her gun agrıyor

ya cnm bende de var benimde her goren hamile oldugumu anlıyor gobegın cıkmıs dıyorlar artık bu haftalar da cıkması normalmiş canım sen basklarına kulak asma keyfini cıkar gerin gez hamileyim diye

evet kimse girmiyo.bende kilo vermiştim ama göbeğim çıktı başladım hamile pantalonu gıymeye:)
olur canım ben kilo verdiğim halde göbeğim baya çıktı hele suyu içemiyordum bulantımı arttırıyordu 2 gundur ıçiyorum şiştim :)
maymun etti bugün beni sıpa ya hopladık zıpladık gittik geldik üç kere ultrasona hem kordonu dolamış hem de eliyle tutmuş kordonu bi el de burnunda

ay canım inşallah bi dahakine gösterir benim ilk hamileliğimde oğlum neredeyse 5. ayda göstermişti:) bakalım haftaya benimki göstericekmi?

evet ipekte hoş ama beyza düşünüyorum o nasıl anlamıda güzel

vallahi güzel oldu düğünde hamile olmak :)minik kız amcasıyla teyzesinin düğününe gidecek:)) çokkkk şıık olmam lazım gelinimiiz aynı zamanda kız kardeşim olacak hem gelin alacak hem kardeş verecez yani kaynımla evlenecek hem büyük gelin hemde abla olacam farklı bir şey :)))))))))) bu arada ayrıntılı dedığın 4d degıl dımı 4d ile bana her gittiğimde bakıyor çünkü ayın başında gidecem bundan farklı bi şeyse sorayım ben de bu haftalarda mı bakılıyormuş.

anlaşmanız güzelmiş benim kız olursa adı elif erkek olursa adı Ahmet Enes koymayı kesinleştirdik onun için isim sıkıntım yok
bizimki de kesinleşti bizde elif simay koyacaz nasipse :) beni tedavi eden dr.un adı elifti çok tatlı sevdiğim bir bayandı mınık kızımızın olmasına da vesile oldu hem kurandada gecıyor :) eşimde ta en baştan beri simay diyordu kıramadım bende anlamı da güzeldi ikimizin de dediği oldu böyle koyacaz bakalım :) ahmet eneste güzel :)

ne kadar güzel ya amcası teyzesiyle evlenicek :)

ay ne şanslısın keşke benim kaynımla da kardeşim evlense
yok 4d değil sen hangi şehirdeydin ya ne güzel görüyorsundur yavrunu?
bu ayrıntılı radyasyon taraması diye geçiyor 20.haftada yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…