Kızlar sabahtan beri doktordayım göstermiyor benimki cinsiyetini almış kordonu tam ortaya 3 defa girdim ultrasona neler neler yemedim yok göstermiyor babasına çekmiş inat çocuuuum
günaydın uyanın nerelerdesiniz? akşamdan beri kimse yazmamış.çalışan anneler Allah kolaylık versin.
dün doktorumu aradım 2 li testim iyi çıkmış.normalde 1 ay sonra çağırmıştı ben de cinsiyeti çok merak ettiğimi söyledim haftaya gelsem belli olurmu dedim gel bakalım dedi:) azıcık kıza benzetmişti prensesim diye sevmek istiyorum onu inşallah.
Bulantılar ne durumda?günde 1 kere balık yağı kapsulunu içiyorum kan hapımı içmiyorum 2 3 gündür bakalım dedim bulantımı ilaçlarmı tetikliyo diye sanırım öyleymiş daha iyi gibiyim.2 3 gun sonra tekrar başlıycam.suda eriyen calsiyum bide elevitte var ama daha onları içicek cesaretim yok inşallah tamamen geçer bulantım da başlarım.kendinize iyi bakın.
:))) ayy yaramazzzz annesini merakta birakmak hosuna gitmis kıs kıs guluyordur da simdi icerde :))
ya arkadslar bendede fena halde şişkinlik ve göbek başladı. herkes bu ayda daha göbek olmaz kiloyu cok aldın diyip duruyor sizde durumlar nasıl
halt etmiş valla onu diyen ben 1 gr almadım şuan bariz hamileyim yani herkes anlıyo karnım şiş önceden göbek vardı ama bu sert şekilli bi şiş yani
ilk gebeliğim olunca herkes ben bilirim havasında her kafadan bi ses cıkıyor sinir oluyorum acıkcası! bi de ne gariptir bir tane bile oğlun olcak diyen olmadı herkes kız diyor haftaya öğrencez bakalım nasipse:) tabi ben dokuz doğurmzsam o vakte kadar:)
aman ben çok sıkılıyorum artık insanların yorumlarından bilen bilmeyen herkes bişey diyo çok dinlememek lazım. Umarım gösterir seninki benimki gibi yapmaz :)
süper fikir canım, yurt dışından getirtmek benim nasıl aklıma gelmediönce bir doktora sorayım da ona göre çaresine bakarım :) bana da herkes soruyor ama karnımdan çok tipimin kayıklığından anlıyolarr büyük ihtimalle doktor yarın 2 li test sonucu için arar beni, ya da salı. hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşAllahh, sen yarın mı gideceksin canım?
ya arkadslar bendede fena halde şişkinlik ve göbek başladı. herkes bu ayda daha göbek olmaz kiloyu cok aldın diyip duruyor sizde durumlar nasıl
evet kimse girmiyo.bende kilo vermiştim ama göbeğim çıktı başladım hamile pantalonu gıymeye:)aynen ya cok sessizlesti topik dun aksamdan beri giriyoeum bakiyorym kinse yazmamis bi sey :)) nerdesiniz anneler heyyyooo bizde de bugun miaafir var bi suru annemin gunu var yoruldum ben de uzandim simdi biraz kacip. sunu darkettim artik nirmalde giydigim kiyafetler olmuyor zor giriyorum icine her zmn giydigim elbisemin icine zor girdim yaa sisiyoruz bayanlarrrrrr :))
olur canım ben kilo verdiğim halde göbeğim baya çıktı hele suyu içemiyordum bulantımı arttırıyordu 2 gundur ıçiyorum şiştim :)ya arkadslar bendede fena halde şişkinlik ve göbek başladı. herkes bu ayda daha göbek olmaz kiloyu cok aldın diyip duruyor sizde durumlar nasıl
maymun etti bugün beni sıpa ya hopladık zıpladık gittik geldik üç kere ultrasona hem kordonu dolamış hem de eliyle tutmuş kordonu bi el de burnunda
hosgeldin caniim umarim iyi gecmistir kisa tatilin..ben de artik sigamaz oldum pantolonlarin esodmanlarin icine yaa..kiz icin ipek ismi hosuma gidiyor benim zeynep de guzel isim hic eskimiyor sonraaaa baska baskaaaa :)) valla gelmiyor insanin aklona begüm de guzel hanimefendi gibi bi anlami var. ayse de hosuma gidiyo bnm. o da eskimiyor hic bi arkadasimin kizinin adi ayse melek'ti cok yakisiyor ikisi bence :)
sorma benimde vardı göbüş ama eskiden sabahları küçülürdü şimdi içine girmiyo kızın olmasına sevimdimpaylaşırız duygularımızı
kardeşinin düğününe tam hamile olursunneyseki bu sene düğün yokta elbise almayacağım
sanada ayrıntılı ultrasondan bahsettimi doktor?
evet ipekte hoş ama beyza düşünüyorum o nasıl anlamıda güzel
bizimki de kesinleşti bizde elif simay koyacaz nasipse :) beni tedavi eden dr.un adı elifti çok tatlı sevdiğim bir bayandı mınık kızımızın olmasına da vesile oldu hem kurandada gecıyor :) eşimde ta en baştan beri simay diyordu kıramadım bende anlamı da güzeldi ikimizin de dediği oldu böyle koyacaz bakalım :) ahmet eneste güzel :)anlaşmanız güzelmiş benim kız olursa adı elif erkek olursa adı Ahmet Enes koymayı kesinleştirdik onun için isim sıkıntım yok
vallahi güzel oldu düğünde hamile olmak :)minik kız amcasıyla teyzesinin düğününe gidecek:)) çokkkk şıık olmam lazım gelinimiiz aynı zamanda kız kardeşim olacak hem gelin alacak hem kardeş verecez yani kaynımla evlenecek hem büyük gelin hemde abla olacam farklı bir şey :)))))))))) bu arada ayrıntılı dedığın 4d degıl dımı 4d ile bana her gittiğimde bakıyor çünkü ayın başında gidecem bundan farklı bi şeyse sorayım ben de bu haftalarda mı bakılıyormuş.
vallahi güzel oldu düğünde hamile olmak :)minik kız amcasıyla teyzesinin düğününe gidecek:)) çokkkk şıık olmam lazım gelinimiiz aynı zamanda kız kardeşim olacak hem gelin alacak hem kardeş verecez yani kaynımla evlenecek hem büyük gelin hemde abla olacam farklı bir şey :)))))))))) bu arada ayrıntılı dedığın 4d degıl dımı 4d ile bana her gittiğimde bakıyor çünkü ayın başında gidecem bundan farklı bi şeyse sorayım ben de bu haftalarda mı bakılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?