mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım nerdesinn ne yaptın aldınmı sonuclarını merak ettım benmki iyi cıktı doktorum masallah süper zeka mubarek dedi bnm bas agrılarım cok fena sende de varmı psikolojim bozuldu resmen her gun agrıyor

canım, yazlığa geçtik bi kaç gün, o yüzden yazamadım üzgünüm. zaten doktor da dün sabah aradı. iyi dedi sonuçlar, çok şükür
ikimize de geçmiş olsun arkadaşım benimde her gün olmasa da, sık oluyor baş ağrım ne yazık ki. doktor 16. 17. haftada gelebilirsiniz dedi. alışmıştım her hafta görmeye, o kadar dayanabileceğimi sanmıyorum. dün rüyamda, sarı lüle lüle saçları olan bi kız gördüm o kadr sıkı sarılmıştı ki bana hareket bile edemiyordum, hala etkisinden kurtulamadım, çook güzeldii. sen ne durumdasın, evine alıştın mı? yerleşebildin mi canım?

maymun etti bugün beni sıpa ya hopladık zıpladık gittik geldik üç kere ultrasona hem kordonu dolamış hem de eliyle tutmuş kordonu bi el de burnunda

ne sanslisin cnm ya ben 2 ultrasondur goremiyorum bebisimin hareketlerini cok uykucu annedine cekmis :) cikolata da yedim yok dr gobegimi fln salliyordu artik uyansin diye :))

ne sanslisin cnm ya ben 2 ultrasondur goremiyorum bebisimin hareketlerini cok uykucu annedine cekmis :) cikolata da yedim yok dr gobegimi fln salliyordu artik uyansin diye :))

bence sen daha şanslısın demekki bebişin uslu olacak seni yormayacak :) bizimki geçen hafta sürekli bacaklarını hareket ettirmesinden parmaklarını zor saydı doktor çok yaramaz olacak yandın sen annesi dedi :) sağlıklı olsunlar da uslu yaramaz farketmez tabi

Bebişlerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz acaba? benim doktorum 16. haftada belli olur dedi ama çok merak ediyorum 2 hafta daha sabredemeyeceğim gibi :) eşim kız diyor ben erkek hissediyorum bakalım hangimizin hisleri doğru çıkacak çatlayacağım meraktan. her dakikası çok güzel hamileliğin, Rabbim isteyen herkese sağlıklı kolay gebelikler nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:

canım bnm onemli değil cok sükür sevindim iyi olmasına :) 2 gundur iyiym ama ondan once 3 gun basım agrıdı banada ayda 1 görüşelim dedi ben haziranın 10 u gibi gitmeyi düşünüorum ayy ne güzel rüya görmüşssün canım anneler bebeklerini görürmüş rüyasında ben henüz görmedim off cok merak ediyorum nasıl bişe olucak :)))) cinsiyet herkes soruyor merakta herkes bizde tabii ister istemez kız diyorum bende erkek olsaydı gösterirdi herhalde kendini diyorum püff zaman hemen gecsin alıstım canım eve yerlestim cok sükür bnm göbek fena ya 2 gundur iice şişti resmen eşim her eve geldigimde daha da büyümüüş oluyor sanki diyor

bana geçen hafta kıza benziyo dedi ama haftaya yine gidicem çok merak ediyorum çünkü bir oğlum var birde kızım olsun daha ne isterim.sağlıkla gelsinler inşallah.ama şunu söyliyim genelde babaların hisleri daha kuvvetli oluyor.

slm kızlar dün annemle gittik ip aldık şeker pembesi fıstık yeşili birde sarı ip aldık nar çiçeği vardı annem istemedi içimde kaldı bugün gidip onuda alıcam inş. ben dişimi sıkıp 1,5 ay dolmadan doktora gıtmıcem yani biraz tuhaf anneyim

inş. gönlünce olur canım herkes rüyasında bebeğimi erkek gördü ben ve eşimde rüyamızda erkek gördük farketmez tabi ama bizim doktorda kıza benzettim dedi.

gönlündeki gibi sağlıklı bir kızın olur inşallah abisi varmış madem iki duyguyu da tatmak çok güzel olur :) benim ilk hamileliğim ama evlenmeden önce bile hep ilk çocuğum erkek olacak gibi gelirdi bana öyle düşünürdüm ama eşim kız olmasını o kadar çok istiyor ki artık kız olsun diye dua edeceğim neredeyse. erkek daha mı çabuk belli olurmuş acaba bende haftaya gitsem belli olurmu ya göbeğim top şeklinde yusyuvarlak oldu. birde ben hamile kaldığımda 74 kiloydum mide bulantılarından dolayı 6 kilo verdim 68 e düştüm üstüm zayıf sadece göbek var altım şişman çok komik bi görüntüm var

beyza da guzel annesi kulaga da hos geliyor biz daha dusunmedik dusunemiyoruz cunku esim hala gelemedi 3 hafta sonra.baslariz artik biz dec:) oglusum simdiden alissin ismine :)

evet artık kızımız diyoruzbeyza olacak büyük ihtimalle alıştık bile isme
Allah tez zamanda kavuştursun su gibi geçsin zaman.aklında bir isim var mı oğluşunla ilgili?

evet artık kızımız diyoruzbeyza olacak büyük ihtimalle alıştık bile isme
Allah tez zamanda kavuştursun su gibi geçsin zaman.aklında bir isim var mı oğluşunla ilgili?

amiiin hep hayalimde dogumdan hemen sonra melegimi ilk gorusurum ilk kucagima verisleri :)) bi an once kavusmak istitorum pasama :) erkek ismi hic gelmiyor aklima cnm ya kiz desen var aklimda ama erkek ismi dusunuyorum da su olabilir dedigim bi isim gelmiyor var mi senin hosuna giden erkek isimleri

arkadaslar hamileliginiz boyunca hic antibiyotik kullandiniz mi hamilelerin kullanabilecegi antibiyotiklerden tabii..hastaligim yine nuksetti yaa yorgan dosek yatiyorum dr.a gitsem antibiyotik vercek benim de icim rahat etmiyor icmek istemiyorum hic icmedim de ne yapsam ki bogazim fenaa

Canim ben ilk hamileligimde kullandim dr sor o sana yardimci olacaktir burada kizimi ilk yanima getirdiklerinde iste o an annesin baska bir duygu hele emzirirken nefesi offff bambaska allahim herkeze tattirsin

Geçmiş olsun canım, ben çok hasta olduğum dönemlerde hiç ilaç kullanmadım boğazım için de limonlu ılık su zencefil tozu karışımını içtim, bal zencefil yaptım, ıhlamur içtim böyle şeylerle atlatmaya çalıştım ama uzun sürmüştü yine de ilaç kullanmadım.

aynı şeyleri yaşamısız bende 5 6 kılo verdim.eger erkekse gösterirse tabi daha çabuk belli oluyomuş.haftaya gıttıgınde inşallah görürsün ben gidicem :)

o duygu öyle muhteşem birşeyki ömrün boyunca unutmayacaksın sana öyle bir bakıcakki aşık aşık:)Allahım hepimize ve isteyen herkeze tattırsın o guzel duyguyu :)

ben kullandım malesef kanımda bakteri çıkmıştı çok hasta olmuştum yemek yiyemediğimden ve 1 ayda 6 kilo vermemden dolayı bağışıklık sistemim çökmüştü boğaz ağrısı öksürük nefes darlığı yüksek ateş kusma yataktan kalkamıyodum doktorum penisilin türevi 250 mg lık antibiyotiklerin bebeğe zarar vermediğini ama normal zamandan daha geç iyileşme kaydedeceğimi söyledi en azından kanımdaki bakterinin bebeğime geçmesinden daha iyi bir yol olduğunu söyleyerek içimi rahatlatmaya çalıştı. bence sende git doktora boğazındaki bakteriler kanına ve ordanda bebeğine geçmeden önlem almalısın umarım penisilin ilaçlarına karşı alerjin yoktur. çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…