aynı şeyleri yaşamısız bende 5 6 kılo verdim.eger erkekse gösterirse tabi daha çabuk belli oluyomuş.haftaya gıttıgınde inşallah görürsün ben gidicem :)
ay ne şanslısın keşke benim kaynımla da kardeşim evlense
yok 4d değil sen hangi şehirdeydin ya ne güzel görüyorsundur yavrunu?
bu ayrıntılı radyasyon taraması diye geçiyor 20.haftada yapılıyor
ben kullandım malesef kanımda bakteri çıkmıştı çok hasta olmuştum yemek yiyemediğimden ve 1 ayda 6 kilo vermemden dolayı bağışıklık sistemim çökmüştü boğaz ağrısı öksürük nefes darlığı yüksek ateş kusma yataktan kalkamıyodum doktorum penisilin türevi 250 mg lık antibiyotiklerin bebeğe zarar vermediğini ama normal zamandan daha geç iyileşme kaydedeceğimi söyledi en azından kanımdaki bakterinin bebeğime geçmesinden daha iyi bir yol olduğunu söyleyerek içimi rahatlatmaya çalıştı. bence sende git doktora boğazındaki bakteriler kanına ve ordanda bebeğine geçmeden önlem almalısın umarım penisilin ilaçlarına karşı alerjin yoktur. çok geçmiş olsun.
Canim ben ilk hamileligimde kullandim dr sor o sana yardimci olacaktir burada kizimi ilk yanima getirdiklerinde iste o an annesin baska bir duygu hele emzirirken nefesi offff bambaska allahim herkeze tattirsin
Geçmiş olsun canım, ben çok hasta olduğum dönemlerde hiç ilaç kullanmadım boğazım için de limonlu ılık su zencefil tozu karışımını içtim, bal zencefil yaptım, ıhlamur içtim böyle şeylerle atlatmaya çalıştım ama uzun sürmüştü yine de ilaç kullanmadım.
tesekkur ederim canim ahh ahh o duyguyu yasayacagimiz icin gercekten cok sansliyiz hayatimda yasayabilecegim en mukemmel duygudur heralde diye dusunuyorum yumuk yumuk eller, sismis minik bi surat :))) oyyy allah herkese tattirsin bu guzel duyguyu
Ahhh soyle diyeceksin ben daha once sevmemisim daha once yasamamisim kizim geldiginde inanamadim allahim insallah herkeZe nasip eder Bakalim bende haftaya cuma ikili teste gidecegim cinsiyet ne olacak hayirlisi olsun 3 sene sonra kizimin ayni anda donmus kardesi olacak insallah
geçmiş olsun canım doktorun ne derse o tabi ama içme derim ben.ne olur ne olmaz.içinde rahat etmiş olur.bol sıvı tuketmeye çalış.arkadaslar hamileliginiz boyunca hic antibiyotik kullandiniz mi hamilelerin kullanabilecegi antibiyotiklerden tabii..hastaligim yine nuksetti yaa yorgan dosek yatiyorum dr.a gitsem antibiyotik vercek benim de icim rahat etmiyor icmek istemiyorum hic icmedim de ne yapsam ki bogazim fenaa
ve aynı gün tahmini doğum tarihimiz 23 kasım :) ben iki hafta sonra gidebileceğim çünkü eşim o hafta izin alabilececkmiş öğrendiğimde yanımda olmasını istiyorum. senin haberlerini bekliyoruz canım yazarsın merak ettim seninkini de :)
canım bnm onemli değil cok sükür sevindim iyi olmasına :) 2 gundur iyiym ama ondan once 3 gun basım agrıdıbanada ayda 1 görüşelim dedi ben haziranın 10 u gibi gitmeyi düşünüorum ayy ne güzel rüya görmüşssün canım anneler bebeklerini görürmüş rüyasında ben henüz görmedim off cok merak ediyorum nasıl bişe olucak :)))) cinsiyet herkes soruyor merakta herkes bizde tabii ister istemez kız diyorum bende erkek olsaydı gösterirdi herhalde kendini diyorum püff zaman hemen gecsin alıstım canım eve yerlestim cok sükür bnm göbek fena ya 2 gundur iice şişti resmen eşim her eve geldigimde daha da büyümüüş oluyor sanki diyor
canım, geçmiş olsun çok ağrın oluyorsa minoset kullanıp dinlen.sorma bende 11 haziranda gidicem doktora ama nasıl dayanıcam o zamana kadar bilmiyorum. çaktırmaaa, eğer dayanamazsam doktoruma değil de, yakınlarda bi yere gidebilirimbende çok merak ediyorum cinsiyetini, artık kesin kızın olcak deselerde, alışverişe başlasam. annnemmm, etekler alcam cadı kızımaaa heyecan yapıyorummm ben 1 kilo almışım canım ya, ama karnım acayip çıktı. 8 yaşındaki yeğenim dün "teyzee, sen iyice şiştin, pazara gelir bebek herhalde" diyince bayağı bi güldük
kizceler dr.dayim simdi poliklinige geldim kulak burun bogaza hazir gelmisken kadin doguma da bi gireyim bebisimi goreyim dedim :)) ultrason cihazi pek iyi degildi ama cok sukur iyi bebegim icim rahatpadi bi de simdi hasta olunca hepten aklim bebisimde kalmisti bu dr da erkek gibi gorunuyor dedi kendini yukari attirip duruyordu :) cok sukur 2 ay sonra gordum hareketlerini
canım ilaç verdi mi doktor? Ben hala iyileşemedim ya öksürüyorum çok fena
Kızlar oğluşum olacakmışş
verdi canim antibiyotik verdi aslinda augmentin mi neydi ondan verdi dr cok fena iltihaplabmis bogazim ama eczaci bu ilactan piyasada yok dedi amoklavin verdi almadim ilk basta ama gonul rahatligiyla kullanabilirsin dedi dr.umu aradim az once de ona da sordum o da genel durumunu etkiliyorsa kullan dedi etkilemez mi ya yemekler gecmiyor bogazimdan oksuruk bende de var cnm ya cok gecmis olsun sana da dikkat et kendine dr ates olmasin dedi atese cok dikkat et dedi bebege zarar verir dedi ihlamur fln ic istersen cnm o rahatlatiyor biraz
nasip işte bizimkide onlar sadece iki erkek bizde sadece iki kız kadere inanıyorum sonuna kadar :))))))) farklıymış demek ki ayrıntılı ultrason.evt ben her gittimde 4d ile de görüyorum normalde hatta fotoğrafı 4d veriyor o kadar güzelki hatırlıyorum 8 haftada civarındayken normal ultrasonda mınıcık seklı semali görülmezken 4d de ayrıntılı görünüyordu,ayak perdeleri falan vardı bir de ten rengi olunca insanın inanası gelmiyor :) ben diyarbakırdayım cnm.doktorum 32 yıllık çok tecrübeli bir doktor tedavi gördüğüm hastaneydi zaten hep 4d ile gördüm biz yinede çok sanslıyız bazı hastanelerde 4d için ayrıca ücret alınıyormuş ben 20 milyona gidiyorum 10 gün içinde tekrar gidersem ücretsiz çok gittim hafta da bir falan :) sanırım burda doğum potansiyeli yüksek ondan ucuz :))))))))))))))))))))))))))))
sen hiç göremedin mi bebeği 4d ile peki?
şu an seni kıskandım valla yagüya koskoca şehirdeyiz hiç doğru düzgün değil ultrasonlar bebeğin neresi ne onu bile zor anlıyoruz hiç görmedim renkli bile görmedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?