neee 1 kilomu aldın sadeceeeeeee aman allaammm ben 7 kilo aLDIM kendimi nereden atsam acabavalla o agrı kesiciler kesmiyor beni bende almayı bıraktım yatıorum uyuyorum napimm :) evet aslında olabilir ama baska doktora gıdıp de yeniden anlatmak zor ıs canım ya :) zaten 15 gun var canım hemen gecer bende daha hıc bıse almadım bebısıme annem masallah battanıye yelek hırka hep ormus cınsıyet bellı olmadan alınacak seylerıde almıs bu gıdısle bana bıse kalmıcak galiba ayy bu gobekler zaten sabah kalkıorum kucuck aksama kadar kocaman oluyor :)))))))
kuzucuklarinin hareketlerini hissetmeye baslayan var mi kizlarrr?
üzülme üzülme ikinci bebeklerimizde öyle teknolojiler gelcek ki cep telefonundan sürekli görebilcez evet evet ben bu konu üzerinde çalışmalıyım :26:
ay ben o kadar dinliyorum ama hissedip hissetmediğimi bile anlamadım kendimmi uyduruyorum diyorum bazen bir kaç kere damar damar stüne gelmiş gibi karnımda bir şey hissettim ama omu değil mi anlamadım
ya ben hiç ıhlamur falan gibi şeyler içemiyorum iyileşemiyorum da napcam bilmiyorum doktor bana sadece ateşlenirsen parol al dedi başka bişi demedi
insan ne kadar heyecanlanıyor,ben ultrasonda bebeğimi izlerken doktorun dediklerini bile dinlememişim,sonradan eşim söylüyor doktorun söylediklerini:))))sen neler hissettin izlerken,duyguların nasıldı?kizceler dr.dayim simdi poliklinige geldim kulak burun bogaza hazir gelmisken kadin doguma da bi gireyim bebisimi goreyim dedim :)) ultrason cihazi pek iyi degildi ama cok sukur iyi bebegim icim rahatpadi bi de simdi hasta olunca hepten aklim bebisimde kalmisti bu dr da erkek gibi gorunuyor dedi kendini yukari attirip duruyordu :) cok sukur 2 ay sonra gordum hareketlerini
Kızlar oğluşum olacakmışş
bugün 2 li testimizi yaptırdık sonuçlar 1 hafta sonra. Nasılda büyümüştü 3 haftada daha belirgin olmuştu. Bel ve kalça ağrılarımın sebebi süt içmemekmiş ve yoğurt yada başka birşey sütün yerini tutmazmış kızlar öyle dedi doktorumuz günde 2 bardak süt içmem lazımmış. bişey sorucam bana elevit pronatal yazdı ama heyecandan unutmuşum folik asiti artık kullanmayacağım değil mi? yani zaten elevitin içinde folik asit fılanda var diye biliyorum ben.
aynen ben de bebisime kitlenip kaliyorum oylece :)) iyi oldugunu gorunce dunyalar bnm oluyor bi ohh cekiyorum ki :)) evet canim ben de tatarim kizceyi biz de cok kullaniriz :)) annem kizcem der..bi taraf kirim gocmeni bi taraf bulgaristan gocmeni :)insan ne kadar heyecanlanıyor,ben ultrasonda bebeğimi izlerken doktorun dediklerini bile dinlememişim,sonradan eşim söylüyor doktorun söylediklerini:))))sen neler hissettin izlerken,duyguların nasıldı?
kızceler demişsin bunu genelde göçmenler kullanır yani biz.:))siz de göçmen misiniz,benim her iki dedem de bulgaristandan göçen Türklerden.
ayyy harika sağlıklı olsunda kız-erkek farketmez,sen de gördün mü pipişini oğlunun ultrasonda,anlaşılıyor mu?
ben rüyamda erkek gördüm,doktor kıza benzettim dedi ama bir şey görmedim henüz erkenmiş bizim için.
şu an seni kıskandım valla yagüya koskoca şehirdeyiz hiç doğru düzgün değil ultrasonlar bebeğin neresi ne onu bile zor anlıyoruz hiç görmedim renkli bile görmedimmm
bende hiç süt içmiyorum malesef. calsıyum tabletı vermişti ama içmedim elevitide başlayamadım bulantılardan dolayı ama başlamam lazım.folik asit için doktor kutuyu bıtır bırak demişti bana.balık yağı kapsulu verdi omega 3 içerdiği için birde kan hapı verdi.
bana ilk başta b12 vermişti bende onu içemedim şuan elevitin içindede var b12 kokusu çok kötü ama yutuyorum gidiyo napıyım zorla içeceğiz mecbuuuuurr :) süte gelınce ısıtınca daha koktugu ıcın bende ılık içiyorum dolaptan çıkarıp bekletıyorum normalde böyle hiç içemem ama daha kokusuz olduğu için böyle iyi gelıyor. sana neden o kadar ilaç verdi canım daha küçük bebeğin ağrın filan mı var yoksa hiçbirşey yiyemıyormusun?
bana ilk başta b12 vermişti bende onu içemedim şuan elevitin içindede var b12 kokusu çok kötü ama yutuyorum gidiyo napıyım zorla içeceğiz mecbuuuuurr :) süte gelınce ısıtınca daha koktugu ıcın bende ılık içiyorum dolaptan çıkarıp bekletıyorum normalde böyle hiç içemem ama daha kokusuz olduğu için böyle iyi gelıyor. sana neden o kadar ilaç verdi canım daha küçük bebeğin ağrın filan mı var yoksa hiçbirşey yiyemıyormusun?
oyyy bi oglus daha geliyor masallah :)) bizimki de erkek canim hadi hayirlisi..isim dusundun mu hic
bende üzülüyorum valla kilo alamadım diye. ilk başta ne güzel gidiyordu 2- 3 kilo almıştım sonradan bulantılar başlayınca gitti aldığım da15 gün kolay geçer mi canım yaa, bugün gidicektim de tembelliğimden gidemedim neyse, bakalım dayanmaya çalışıcam ben daha hiç bişey alamadım, toptan çıkarırız artıkk. aynen akşama doğru dahada şişiyoruz bi de hareketlerini hissetmeye başlasak, asıl o zamn başlıycak heyecann
slm, herkese hayırlı günler anneler, içiniz de balık yiyebilen var mı, ben yiyemiyorum malesef, yiyemediğim iç.in balık yağı kullanmaya başladım, doktoruma da sormadım ama kullananlar var mı9, ne kadar güvenli , şuan kullandığım balık yağının adı marncp,
mar.. adlı hapı bende aldım doktorum kullanma dedi,iyi değilmiydi yoksa banamı bi zararı vardı anlayamadım.bende düşünüyorum ne yapacağım diye balıkta yenmiyor bu sıcakta
slm, herkese hayırlı günler anneler, içiniz de balık yiyebilen var mı, ben yiyemiyorum malesef, yiyemediğim iç.in balık yağı kullanmaya başladım, doktoruma da sormadım ama kullananlar var mı9, ne kadar güvenli , şuan kullandığım balık yağının adı marncp,
bende balık yiyemiyorum bazı balıklarda metal yoğunluğunun fazla olduğunu yemesinin sakıncalı olduğunu duymuştum. Dr. sormayı düşünüyorum marincap'ı ilk hamileliğimde dr vermişti ama ben kullanamadım. bir arkadaşım kapsülde balık jelatini olması gerektiğini marincap'da domuz jelatini kullanıldığını söyledi, ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?