mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

bende üzülüyorum valla kilo alamadım diye. ilk başta ne güzel gidiyordu 2- 3 kilo almıştım sonradan bulantılar başlayınca gitti aldığım da 15 gün kolay geçer mi canım yaa, bugün gidicektim de tembelliğimden gidemedim neyse, bakalım dayanmaya çalışıcam ben daha hiç bişey alamadım, toptan çıkarırız artıkk. aynen akşama doğru dahada şişiyoruz bi de hareketlerini hissetmeye başlasak, asıl o zamn başlıycak heyecann

kuzucuklarinin hareketlerini hissetmeye baslayan var mi kizlarrr?

ay ben o kadar dinliyorum ama hissedip hissetmediğimi bile anlamadım kendimmi uyduruyorum diyorum bazen bir kaç kere damar damar stüne gelmiş gibi karnımda bir şey hissettim ama omu değil mi anlamadım

üzülme üzülme ikinci bebeklerimizde öyle teknolojiler gelcek ki cep telefonundan sürekli görebilcez evet evet ben bu konu üzerinde çalışmalıyım :26:

inşallah bir haftada özledim ya çok sık ultrasona da girmek iyi değilmiş arada kaçak başka doktora gitsem dediğimde o geliyor aklıma üç hafta sonra gidecez nasıl olsa

ay ben o kadar dinliyorum ama hissedip hissetmediğimi bile anlamadım kendimmi uyduruyorum diyorum bazen bir kaç kere damar damar stüne gelmiş gibi karnımda bir şey hissettim ama omu değil mi anlamadım

ben de arada pit pit bi sey hissediyorum ama iste ne oldugunu tam bilmedigim icin emin olamiyorum daha da rrken heralde. 20. haftaya kadar hissetmemek normalmis ya

ya ben hiç ıhlamur falan gibi şeyler içemiyorum iyileşemiyorum da napcam bilmiyorum doktor bana sadece ateşlenirsen parol al dedi başka bişi demedi

evet bana da dedi ates olursa parol al diye az once ilk antibiyotigimi aldim ( icim cok huzursuz..ama almak mecburiyetindeyim fena iltihap var bebegime de gecebilir allah korusun..kimyasal olunca iste dr ne kadar kullan derse desin insan gonul rahatligiyla kullanamiyor..bol bol c vitamini iceren seylerden almaya calis cnm en kisa zamanda gecer umarim

insan ne kadar heyecanlanıyor,ben ultrasonda bebeğimi izlerken doktorun dediklerini bile dinlememişim,sonradan eşim söylüyor doktorun söylediklerini:))))sen neler hissettin izlerken,duyguların nasıldı?

kızceler demişsin bunu genelde göçmenler kullanır yani biz.:))siz de göçmen misiniz,benim her iki dedem de bulgaristandan göçen Türklerden.
Kızlar oğluşum olacakmışş

ayyy harika sağlıklı olsunda kız-erkek farketmez,sen de gördün mü pipişini oğlunun ultrasonda,anlaşılıyor mu?
ben rüyamda erkek gördüm,doktor kıza benzettim dedi ama bir şey görmedim henüz erkenmiş bizim için.

Son düzenleme:

bende hiç süt içmiyorum malesef. calsıyum tabletı vermişti ama içmedim elevitide başlayamadım bulantılardan dolayı ama başlamam lazım.folik asit için doktor kutuyu bıtır bırak demişti bana.balık yağı kapsulu verdi omega 3 içerdiği için birde kan hapı verdi.

aynen ben de bebisime kitlenip kaliyorum oylece :)) iyi oldugunu gorunce dunyalar bnm oluyor bi ohh cekiyorum ki :)) evet canim ben de tatarim kizceyi biz de cok kullaniriz :)) annem kizcem der..bi taraf kirim gocmeni bi taraf bulgaristan gocmeni :)

şu an seni kıskandım valla ya güya koskoca şehirdeyiz hiç doğru düzgün değil ultrasonlar bebeğin neresi ne onu bile zor anlıyoruz hiç görmedim renkli bile görmedimmm

hangi şehirdesiniz hiç yokmu acaba 4d bakan gercekten iyi oluyor çünkü ben de siyah beyazdan bişe anlamıyom 4d ile yanaklarının şekli falan belli oluyor komiğime gidiyor popo şekli falan tombik tombik görünüyor ya inşallah doğuma kadar bu sekılde bakan bır yerde gorursunuz.belki ayrıntılı ultrason da 4d gibidir görürsün belki.

bana ilk başta b12 vermişti bende onu içemedim şuan elevitin içindede var b12 kokusu çok kötü ama yutuyorum gidiyo napıyım zorla içeceğiz mecbuuuuurr :) süte gelınce ısıtınca daha koktugu ıcın bende ılık içiyorum dolaptan çıkarıp bekletıyorum normalde böyle hiç içemem ama daha kokusuz olduğu için böyle iyi gelıyor. sana neden o kadar ilaç verdi canım daha küçük bebeğin ağrın filan mı var yoksa hiçbirşey yiyemıyormusun?

kilo verdiğim için sanırım bulantımda çoktu ama normalde kansızım şimdi normal ama depolarım boşalmasın diye kan hapını verdi.balık yağı hem bebeği beslermiş zeki olurmus hemde kabızlığı önlermiş.calsıyum kemikleri içinmiş elevitte vitamin :)benim 8 yaşında bir oğlum var.onda böyle zor geçmemişti şimdi başta ağrılarım çoktu lekelenmelerim vardı geçti çok şükür.biraz biraz yemeye başladım iştahım açılmaya başladı su içemiyordum düşün artık ama şimdi içiyorum bol bol :)

bide senin bebişin dogum tarıhı benim doğum günüm :)

aynen canım ya bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya hareket ediyormu diye soruyolar bu zamanlar hissetmemmiz lazmmı anlamadım gitti ben zaten seyirme oluyomus gibi oluyor ama o hareketlerden mi bilmiorum üzülme canım artık alıcaksın ne de olsa mide bulantıların bitmiştir umarım benm bu aldıklarım bana kalacak olan kilolar ne güzel sende pek bişe kalmıcak sanırım :))))

slm, herkese hayırlı günler anneler, içiniz de balık yiyebilen var mı, ben yiyemiyorum malesef, yiyemediğim iç.in balık yağı kullanmaya başladım, doktoruma da sormadım ama kullananlar var mı9, ne kadar güvenli , şuan kullandığım balık yağının adı marncp,

mar.. adlı hapı bende aldım doktorum kullanma dedi,iyi değilmiydi yoksa banamı bi zararı vardı anlayamadım.bende düşünüyorum ne yapacağım diye balıkta yenmiyor bu sıcakta

mar.. adlı hapı bende aldım doktorum kullanma dedi,iyi değilmiydi yoksa banamı bi zararı vardı anlayamadım.bende düşünüyorum ne yapacağım diye balıkta yenmiyor bu sıcakta

ben araştırdım bir çok kişi kuıllanmış, marcp öneren doktorlar da olmuş, A ve D vitamini olan balık yağı zarearlıymış , marncp da A ve D vitamini yok bo yüzden rahatlıkla kullanıyorum şimdilik, sıcakda balık da yenmiyor haklısın, beni kokusu acaip rahatsız ediyor

yaz geldi balık yemek biraz zor artık.anca eylülden sonra bol bol yeriz.sevmiyosan birşey diyemiycem tabi.bende onu kullanıyorum doktor verdi bebiş zeki oluyormus annede kabız olmuyormuş gunde 1 yada 2 tane içebilirsin dedi.

bende balık yiyemiyorum bazı balıklarda metal yoğunluğunun fazla olduğunu yemesinin sakıncalı olduğunu duymuştum. Dr. sormayı düşünüyorum marincap'ı ilk hamileliğimde dr vermişti ama ben kullanamadım. bir arkadaşım kapsülde balık jelatini olması gerektiğini marincap'da domuz jelatini kullanıldığını söyledi, ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım

tövbe tövbe yoktur inşallah bende içiyorum doktorumda çok güvenilir biri öyle olsa verirmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…