aynen canım ya bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum yahareket ediyormu diye soruyolar bu zamanlar hissetmemmiz lazmmı anlamadım gitti ben zaten seyirme oluyomus gibi oluyor ama o hareketlerden mi bilmiorum üzülme canım artık alıcaksın ne de olsa mide bulantıların bitmiştir umarım benm bu aldıklarım bana kalacak olan kilolar ne güzel sende pek bişe kalmıcak sanırım :))))
yaz geldi balık yemek biraz zor artık.anca eylülden sonra bol bol yeriz.sevmiyosan birşey diyemiycem tabi.bende onu kullanıyorum doktor verdi bebiş zeki oluyormus annede kabız olmuyormuş gunde 1 yada 2 tane içebilirsin dedi.
bende balık yiyemiyorum bazı balıklarda metal yoğunluğunun fazla olduğunu yemesinin sakıncalı olduğunu duymuştum. Dr. sormayı düşünüyorum marincap'ı ilk hamileliğimde dr vermişti ama ben kullanamadım. bir arkadaşım kapsülde balık jelatini olması gerektiğini marincap'da domuz jelatini kullanıldığını söyledi, ne kadar doğru bilmiyorum araştırmadım
ben de kullanmaya başlamıştım, inş içinde yoktur domuz jelatini=(
tatlım ilk gebeliklerde 20. haftada 2. gebelikte 16.hafta civarı hissediliyormuş. biraz daha bekliycez yanibana da bi kaç kez hareket ediyor gibi geldi ama devamı gelmediği için bağırsak hareketi olduğunu anladım inşAllah alırım artık kilo canım ya. inan çok üzülüyorum, ben mi yemek yiyorum, yemek mi beni yiyo anlamıyorum kilo alabilsem hiç umurumda olmayacaktı ama napalım kısmet. verilir kilolar canım, ammmannn Allah aşkına hamileliğin tadını çıkarrr...
gunaydin guzel annelerrr..nasilsiniz? guzel bi pazar gunu ben her zamanki gibi evde tek basimayim :) esimle kavusmamiza 13 gun kaldi neyse ki geliyor kocisim de onun gelmesi buyuk moral olcak bana..aklim hep kuzucugumda antibiyotik kullanmaya basladigimdan beri allaha emanet diyerek iciyorum artik..konussa da bi annecim ben iyiyim dese :))
gunaydin guzel annelerrr..nasilsiniz? guzel bi pazar gunu ben her zamanki gibi evde tek basimayim :) esimle kavusmamiza 13 gun kaldi neyse ki geliyor kocisim de onun gelmesi buyuk moral olcak bana..aklim hep kuzucugumda antibiyotik kullanmaya basladigimdan beri allaha emanet diyerek iciyorum artik..konussa da bi annecim ben iyiyim dese :))
cevabın için teşekkür ederim, ben de rahat bi şekil de kullanabilirim artık, balığı seviyorum da hamilelikten olsa gerek kokusu çok rahatsız ediyo, kabızlığa iyi gelmesi benm içn çok iyi öyle bi sıkın tım vardı çünkü,
kızlar 14. haftamı bitiricem hala progestan 200 mg günde 1 kez kullanıyorum...doktora sormayı unuttum kullanmaya devammı edeyimmi die...sizler hala kullanıyormusunuz?kacıncı haftaya kadar kullanılıo??
bide benden su gibi akıntı gelio...kıvamı yok...amniyon sıvısı mı die korktum..sizdende bu şekilde akıntı geliyormu acaba?:18:
bana bırak demişti bıraktım çok şükür sende sor kontrole git baksın ona göre söyler.akıntı normaldir sanırım korkma.
kızlar 14. haftamı bitiricem hala progestan 200 mg günde 1 kez kullanıyorum...doktora sormayı unuttum kullanmaya devammı edeyimmi die...sizler hala kullanıyormusunuz?kacıncı haftaya kadar kullanılıo??
bide benden su gibi akıntı gelio...kıvamı yok...amniyon sıvısı mı die korktum..sizdende bu şekilde akıntı geliyormu acaba?:18:
Ben de kullandim ya aklimiza olumsuz seyler getirmeyelim bu arada gercekten zor bi donemi esinden ayri gecirmissin biran once gunler gecer kavusursunuz umarim. Benim esim de askerden ocakta gelmisti ayriligin ne kadar kotu oldugunu iyi bilirim
az kalmış Allah kavuştursun çabucak geçsin inşallah.nasıl oldun düzeldin mi peki?benimde 2 gün felaket başım ağırdı dun gece hele çok kötuydum.bugun daha ıyıyım.minoset günde 1 içiyorum dayanamayınca ama kesmiyooğlumda hastalandı ateşi var o hastayken ben çok üzülüyorum.duş aldırdım düştü çok şükür devam ederse yarın doktora gıdıcez.acilde sadece ateş düşürücü verip yolluyolar.kendi doktoru daha guzel ilgileniyo.
kizlar balik yiyemeyenler kutularda ton baliklar oluyor ya yagi az olanlardan ama onlardan yiyebilirsiniz adlinda haftada 2 defa yememiz gerekiyormus.sicakta balik hakikaten yenmiyor ton baliginin ustune birax limon birazkarabiber mis gibi olur
cvp için sağol cnm...duydunmu,senin ikinci hamileliğin bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınmı?çok merak ediyorum....bu haftalarda hareket edermiş,ama ilk hamileliği olanlar anlayamazmış,,bende bazen kelebek çırpınıyormuş gibi elimin altında hareket hissediyorum;bazende baloncuk varda patlıyormuş gibi pıt pıt oluo...belki bağırsak hareketleridir diyip heveslenmemeye çalışıyorum,,,inşallah biran önce hareketlerini hissederim de rahatlarım.hergün ultrasyonla bebeğim iyimi die bakmak istiyorum..nedense çok endişeliyim:18:
az kaldı canım biraz daha sabırbenimde 14 den sonra azaldı ama hala ara ara var
slm canm, çok çok geçmiş olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?