mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
merhaba kızlar bende dun ogrendim hamile oldgumu
bat 18 di 2 gun gecikmeyle idrar testi yaptım pozitifi gördüm sonra kan verdim 598.26
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

merhaba:) bende mart ayı anne adaylarındanım adetim 1gün geçince tahlili yaptımçift çizgiyi gördüm hatta 2kere yaptım tahlili 2gün öncede dr daydım kese göründü 3hafta sonrata çağırdı dr kalp atışlarını görmek için bol istirahat önerdi bana kan tahlillerimde düşük çıktığı için kan hapı başladık folic aside devam allah herkeze kucağına almayı nasip etsin.

kızlarrrr hamileyim ve çok heyecanlıyım...........

merhaba kızlar bende dun ogrendim hamile oldgumu
bat 18 di 2 gun gecikmeyle idrar testi yaptım pozitifi gördüm sonra kan verdim 598.26
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Hayırlı olsun hepinize.Darısı tüm isteyenlerin başınaaa.

Kizlaarr bebisimiz gorundu bugun cok sukur ama henuz cok kucuuk oldugu icin kalp atisi duyulmaz ddi dr bi kac gune baktircaz ona da mini minnacik mercimegim benim 5 hafta 6 gunlukmus

Kizlaarr bebisimiz gorundu bugun cok sukur ama henuz cok kucuuk oldugu icin kalp atisi duyulmaz ddi dr bi kac gune baktircaz ona da mini minnacik mercimegim benim 5 hafta 6 gunlukmus

canım hayırlı olsun benim de ptesi günü görünmüştü ama kalp atışı duyulmuyodu sonra diğer ultrasonda gördük pıt pıt yanıp söndüğünü :) bulantı durumun nasıl??

slm kızlar.herkeze öncelikle hayırlı evlatlar versin allahım.ben bundan 3 hafta önce 3 tane test yaptım ve hepsi, çift çizgi.ve bat 19 gün geçti.dr gidemedim işten dolayı bn kuaförüm dukkanı bırakamadım.ama bundan gün önce az kan geldi sizce ne olabilir.ve canım kesinlikle yemek falan yemek istemiyo.yani bide sürekli kasıklarım ağrıyo::şimdiden tşk

bende 7 haftayı geçio daha yeni öğrendim derken ayın 10unda öğrendim tuhaf bi his güzel ama daha göremedim obaşka

canım bende aynen senn gibiyim ağrıdan duramıorum bile idrar yolu enfeksiyonu dediler geçmiş olsun sanada ilk bebeğim olduğu içn korktum ama allah büyük

cnm bence bı an evvel dr.a gıt ıhmal etme benden hafıf gelmıstı hamıleyken dr.kanaman oldumu dedı yok dedım ama keske onemseseymısım o hafıf kanamayı 15 gun sonrakı kontrolde bebegımın kalbının durdunu soledıler kurtaj oldum 2 sene olcak hala hamıle kalamadım...cnm bebegın saglıgı herseyden onemlı erteleme bence..

nasıl yha bendende geldi ama ben sölemedim inş bişey olmamıştır

kızlarr hepinize 41 kere masaallahınsaallah sorunsuz guzel hamılelıkler gecırırsınız hepınızve tabıı ınsaallah ben de sızler gıbı hamiş olurum bu ay 25inde kan vercem bakalım ne cıkıcak sonuc:18::18:

nasıl yha bendende geldi ama ben sölemedim inş bişey olmamıştır

korkma cnm yaa ben korkun dıye demedım hanı onceden onlem alınsın dıye dedımsen ara sor dr.a mesela benım arkadasım aradı hemen gel dedı gıttı ılac vermıs yat dınlen demıs bı surede ılıskıyı yasaklamıs ona ..

sorun ne biliomsun benm dha doktorum yok yani daha bebeğimle karşılaşşmadımm gece doktoruna rastgeliorum hep bu sonundagitcem antibiyotikte kullanıorum napcam bilmiorm

cnm tşk ederim allah korusun.ben hemen yarın gidicem aynnen hiç bişey benim bebeğimden önemli değil.ama ne bilim yani araştırdım netten falanda hamileliğin yüzde 80 de oluyomuş öyle az kanamalar.tabii ihmal etmemek gerekiyo...ama bn ogün evde halı falan çırptım ondan diye tahmin ediyorum ama yarın dr dayım....

ben 7 haftayı geçio gebeliğiimn kanamamda ayın 10unda gebe oldğmu öğrendim 9unda kanamam olmuştu ilk ya hani korkuorum bişey olcak die bide daha 4 aylık evliyyim
sorun ne biliomsun benm dha doktorum yok yani daha bebeğimle karşılaşşmadımm gece doktoruna rastgeliorum hep bu sonundagitcem antibiyotikte kullanıorum napcam bilmiorm
hmm..masaallah cnm ama senınkı ustune gorme yada yerlesme kanaması olmus cnm endıselenme bende daha yenı oldu sandımdı onda kokcak bıse yok ama ıcın rahat etsın ıyı bı dr.bul bı an evvel dr.a da soylersın yıne

yaa bak.. sen hamıle hamıle halımı cırptın bakemm..senın degıl halı cırpmak yerden cop almaman lazım..yanı bence ole olması laım bende senın gıbı evın her ısını goruyodum ıste allah korusun cnm dıkkat et sen..evet oluyo cogu gebelıkte ama dr.genelde ılac ıstırahat ve ılıskı yasagı verıyo erteleme bence dr.işini cnm benım

ewt yha haklısn aslında bnm hemen bi dr bulup gitmm lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…