Canım tiroidin için ilaç kullanıyor musun?
Ben de mide bulantısı daha başlamadı.
Canım ben de dün gittim usg de gözükmedi.
Doktor mu dedi yarın da gelin diye.:44:
Benim bir hafta geçmişti sonuç 1450 çıktı.
Alttan bakmadı üstten de göremedi.
Haftaya gelin dedi.
16 şubatta adet olmuştum ve 17 martta bir gün geçti ve evde kendim idrar testi yaptım ve silik çizgiyi görmüştüm..18 martta kan tahlilinde de sonuç doğrulanmış oldu..yani ben de artık bir anne adayıyım..çok garip hissediyorum :)
sizler neler hissediyorsunuz kızlar ??
sağlık ocağında yaptırdığım için 2 gün önce yaptırdığım testin sonucunu az önce öğrenebildim.98 çıktı.
son adet tarihim 17 şubattı.değer düşükmü ? sence 18 inde yaptırdım testi.zaten doktorumu aradım,
cuma günü gidicem ultrasonla bakıcak.
slm, bebeği olanları tebrik ediyorum. Rabbim isteyenlere de verir inşallah. Ben de bekliyorum bakalım var mı yok mu belli değil. Adetim 3 gün geçti sabırsızlıkla bekliyorum. Çok fazla belirtileri yok. hamile kalmış olabilrmym.
bende gebelik testi yaptırdım idrarda pozitif çıktı kanda ilk gün195 ikinci gün 350 çıktı adet sancısı gibi belirtiler var ama usg de görülmedi çok korkuyorum yarın tekrar gidicez
bende gebelik testi yaptırdım idrarda pozitif çıktı kanda ilk gün195 ikinci gün 350 çıktı adet sancısı gibi belirtiler var ama usg de görülmedi çok korkuyorum yarın tekrar gidicez
teşekkürler cnmm.bence en garantilisi kan testi yaptır hiç idrarla uğraşma..kan net sonuç verir..inşallah gelirsin armıza
kızlar bende bu akşam aranıza katıldım inşallah yeni bir anne adayı olarak:) bi gün gecikince reglim hemen test aldım çift ama çok silik bi çizgi vardı akşam eşime söledim zaten çok istediğimiz bi bebekti gidip hemen kan testi yaptırdık ama sadece 61,2 çıktı :) hatta dr kızdı niye bu kadar erken geldin diye...ama ben size şunu sormak istiyorum kasıklarımda müthiş bi ağrı var bu normalmi?
hadi bakalım. inşallah kuvvetli kuvvetli duyarsınız pıtpıtları. hangi ilacı verdi ki? z... ile başlayan mı_
kızlar mrb ben bu gun bebegımın kesesını çok şükür
16 şubatta adet olmuştum ve 17 martta bir gün geçti ve evde kendim idrar testi yaptım ve silik çizgiyi görmüştüm..18 martta kan tahlilinde de sonuç doğrulanmış oldu..yani ben de artık bir anne adayıyım..çok garip hissediyorum :)
sizler neler hissediyorsunuz kızlar ??
sağlık ocağında yaptırdığım için 2 gün önce yaptırdığım testin sonucunu az önce öğrenebildim.98 çıktı.
son adet tarihim 17 şubattı.değer düşükmü ? sence 18 inde yaptırdım testi.zaten doktorumu aradım,
cuma günü gidicem ultrasonla bakıcak.
evet dr 1 hafta sonra gel dedi ama ben yarında görünmeyecek diye çok korkuyorum kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyor ilk gebeliğimdede kese boş kalmıştı inş aynı şeyle karşılaşmam
7 aydır kullanmıyordum genel durum iyi olduğu için ama cuma günü doktor belki başlatır tam emin değilim nasıl başlamadı ne güzel canım sabah akşam gün arası bi fena oluyorum baş dönmelerim falan çok var
kızlar bende bu akşam aranıza katıldım inşallah yeni bir anne adayı olarak:) bi gün gecikince reglim hemen test aldım çift ama çok silik bi çizgi vardı akşam eşime söledim zaten çok istediğimiz bi bebekti gidip hemen kan testi yaptırdık ama sadece 61,2 çıktı :) hatta dr kızdı niye bu kadar erken geldin diye...ama ben size şunu sormak istiyorum kasıklarımda müthiş bi ağrı var bu normalmi?
Canm benim inş aranıza geleceğim. Çok sabırsızım yaptırmak istiyorum ama eşim bekleyelim biraz daha diyor. Şuan 35 ci gündeyim halen adet olmadım. Bir çok belirtisi var gibi kabızlık, bel ağrısı, iştah var, gaz çok fazla var, sık idrara çıkma, arada sancı var adet olacak gibi oluyorum akıntı gelirmiş. çok üşür oldum, mide bulantısı yok. hayırlısı sabırzılıkla bekliyorum
Hayır canım düşük değil bence bak arkadaşlar da yazmışlar.
Ben 6 gün sonra yaptırdım o yüzden yüksek.
Sana tavsiyem alttan baktırma,üstten göremiyor ama
alttan bakmalarda düşük riski olabilir demişti bana doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?