mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlar bu arada çin takvimine bakanınız oldu mu? bana erkek diyor :)

Canım tiroidin için ilaç kullanıyor musun?
Ben de mide bulantısı daha başlamadı.

7 aydır kullanmıyordum genel durum iyi olduğu için ama cuma günü doktor belki başlatır tam emin değilim nasıl başlamadı ne güzel canım sabah akşam gün arası bi fena oluyorum baş dönmelerim falan çok var

ben de 17 martta idrar testiyle öğrendim hamileliğimi.sat 17 şubattı..yaş 33 ilk bebiş..
17sinde bhcg 124 çıktı..3 gün sonra 428 olmuş..sanırım artış iyi..bakalım cuma kaç olacak..ben de salı gidicem dokrtora kızlar..hesaplarıma göre kese görünebilir ..
hepimize hayırlı olsun güzel ve sağlıklı bir hamilelik bizi bekliyordur inşallahhhh

Canım ben de dün gittim usg de gözükmedi.
Doktor mu dedi yarın da gelin diye.:44:
Benim bir hafta geçmişti sonuç 1450 çıktı.
Alttan bakmadı üstten de göremedi.
Haftaya gelin dedi.

tatlım geç döllenme olmuştur ondan..değer 3000 leri falan bulunca rahat görünüyor diyorlar..sen benden 5 gün önde gidiyorsunnn

aynen cnm bende enin gibi aynı gün öğrendimmm
vallahi inanamıyorum hala..birde 2 ay önce kimyasal gebeliğim var o yüzden çok temkinliyim..şimdilik atrışlarım güzel ama tahlillere devam edicem içim rahat olsun diye..:44::44:
şimdilik sdece kramplardan hissediyorum..bide afedersiniz kabızlık gibi bi sorun oluştu..az da göğüsler doldu..
artık kendimize dikkat etmemiz lazım..ağır kaldırmak yok..sağa sola uzanmak yok..itmek çekmek yokk vs..bebişlerimiz bizle olmak çin çabalıyor şuan..

cnm değerin normal..ben de ilk 124 çıkmıştı.

teşekkürler cnmm.bence en garantilisi kan testi yaptır hiç idrarla uğraşma..kan net sonuç verir..inşallah gelirsin armıza

bende gebelik testi yaptırdım idrarda pozitif çıktı kanda ilk gün195 ikinci gün 350 çıktı adet sancısı gibi belirtiler var ama usg de görülmedi çok korkuyorum yarın tekrar gidicez

cnm artışın güzel ama bhcg 1000i geçmeden vajinal de olsa görünmüyormuş kese..karından için bazı yerler 3000 bazısı 5000 diyor..yani panik yapma bikaç gün daha var sanırım önünde

Son düzenleme:
kızlar bende bu akşam aranıza katıldım inşallah yeni bir anne adayı olarak:) bi gün gecikince reglim hemen test aldım çift ama çok silik bi çizgi vardı akşam eşime söledim zaten çok istediğimiz bi bebekti gidip hemen kan testi yaptırdık ama sadece 61,2 çıktı :) hatta dr kızdı niye bu kadar erken geldin diye...ama ben size şunu sormak istiyorum kasıklarımda müthiş bi ağrı var bu normalmi?

Kızlar merhaba,
Benimde 2 gün önce kan tahlili sonucum 625 çıktı.Yarın doktor kontrolüm var.İnşallah yarın keseyi görürüz.Hepimizin bebişleri hayırı olsun.Allah hepimizi sağlıkla,hayırlısıyla tamamına erdirsin.Bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin :)

bende gebelik testi yaptırdım idrarda pozitif çıktı kanda ilk gün195 ikinci gün 350 çıktı adet sancısı gibi belirtiler var ama usg de görülmedi çok korkuyorum yarın tekrar gidicez

korkma hiç canım aynı durumdaydım anlıyorum seni 1. gün 198 2. gün 356 çıktı ve dr. gözünüz aydın deyince rahatladık. şuan görünmez dedi yaklaşık 5 gün sonra kese göründe vajinalde 1 hfta sonra cok derınden kalp atşı geliyordu :) ben anlayamadım ama dr. ben duyuyorum dedi.

teşekkürler cnmm.bence en garantilisi kan testi yaptır hiç idrarla uğraşma..kan net sonuç verir..inşallah gelirsin armıza

Canm benim inş aranıza geleceğim. Çok sabırsızım yaptırmak istiyorum ama eşim bekleyelim biraz daha diyor. Şuan 35 ci gündeyim halen adet olmadım. Bir çok belirtisi var gibi kabızlık, bel ağrısı, iştah var, gaz çok fazla var, sık idrara çıkma, arada sancı var adet olacak gibi oluyorum akıntı gelirmiş. çok üşür oldum, mide bulantısı yok. hayırlısı sabırzılıkla bekliyorum

benim özellikle sol kasığım çok ağırdı yürürken zorlanıyordum ayağımı sıcak su torbasıyla hep sıcak tuttum bol su içtim iyi geldi.
kime sorsam kasık ağrısı olur diyo.inşallah sağlıklı bir gebelik geçirmen dileklerimle.

kızlar mrb ben bu gun bebegımın kesesını çok şükür

Gözün aydın,darısı başımıza.

Arada eşimle gözgöze gelip sırıtıyoruz birbirimize.
Öyle güzel bir duygu ki.
İlk gün aptal aptal gülüp durduk,inanamadık.
İçimde miniğimin olduğuna inanamıyorum.
Karnımı tutup duruyorum sanki dokunacakmış gibi.

Hayır canım düşük değil bence bak arkadaşlar da yazmışlar.
Ben 6 gün sonra yaptırdım o yüzden yüksek.
Sana tavsiyem alttan baktırma,üstten göremiyor ama
alttan bakmalarda düşük riski olabilir demişti bana doktorum.

evet dr 1 hafta sonra gel dedi ama ben yarında görünmeyecek diye çok korkuyorum kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyor ilk gebeliğimdede kese boş kalmıştı inş aynı şeyle karşılaşmam

Benim de belimde ve kasıklarımda ağrım var kuzum.
Sanki regl oldum olacağım,bol bol dua et.
İnşallah sağlıkla kucağımaza almak nasip olur.

Canım bende de var ve ben 1 senedir kullanıyorum.
Hatta çocuk düşündüğüm için sık sık kontrole gidiyorum.
Bazen dalgalanmalar oluyor ilaç kullandığım halde.
Haftaya başlar diye düşünüyorum bulantılar,bakalım hayırlısı artık.

Hayırlı olsun,hoşgeldin aramıza.
Düşün benim 10 gün oldu hala kasıklarımın ve belimin
ağrısından duramıyorum.Doktora sordum normalmiş.

Bel ağrısı,sancı ve akıntı.
Hatta o akıntıyı ben kaç kez adet oldum sandım tuvalete koştum,birşey yok.
Normalde de çok üşüdüğüm için üşümeyi belirti olarak saymadım.Ama evet üşüdüm.
Bence bir test al yap derim.
Hep mi 35 gün de bir olursun ben öyle olurum mesela.
Ama bu ilkse boşuna bekleme yap testini.

kızlar herkese merhaba
biz de 3 aydır korunmuyoruz ve bebeğim olmasını herşeyden çok istiyorum özellikle bu ay yumurtlama günlerimizde çok çalıştık sat 27 şubattı bu ay çok umutluydum dayanamadım dün test yaptım idrar testi tabii negatif çıktı fakat bugün adet olcakmışım gibi sancım var kasıklarımda göğüslerim hafif şiş doktorum bana progestan vermişti düzenli olarak folik asitle beraber kullanıyorum adetim olmasına daha var ama bu bel ve kasık ağrısı belirti olabilir mi dayanamıyorum kan testi yaptırsam mı acaba ne dersiniz biliyorum onda da çıkmıcak eşim kafana çok takıyosun rahat bırak kendini dese de elimde değil çok istiyorum belirtileriniz nelerdi kızlar ne zaman kan testi yaptırayım şimdi olsa çıkar mı kanda
Allah hepinizi ve meleklerinizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…