canım çok sağol nerelerdesin sen? azaldı çok şükür benim yukarı yazdım okursun:)
kilo verdiğim için sanırım bulantımda çoktu ama normalde kansızım şimdi normal ama depolarım boşalmasın diye kan hapını verdi.balık yağı hem bebeği beslermiş zeki olurmus hemde kabızlığı önlermiş.calsıyum kemikleri içinmiş elevitte vitamin :)benim 8 yaşında bir oğlum var.onda böyle zor geçmemişti şimdi başta ağrılarım çoktu lekelenmelerim vardı geçti çok şükür.biraz biraz yemeye başladım iştahım açılmaya başladı su içemiyordum düşün artık ama şimdi içiyorum bol bol :)
bide senin bebişin dogum tarıhı benim doğum günüm :)
kızlar doktora kontrole gıdıyım dedim cınsıyetini kesin söyler diye bide ne desin erkek ama kesin değil dedi :) ama biz kız bekliyodukhani kıza benziyodu sağlıklı olması en önemlisi tabi.iniallah abisine çeker onun gibi uslu akıllı olur ne diyim :) kesin dese yıne içim rahat edicekti kesin değil dedi şimdi bekle dur 14 haziranı.
ikili teste ayrıntılı ultrasonda çok belli oluyor.doktor öksürttü beni bikaç kez bebek dönünce gösterdide hatta paşamın pipişini
yesin annesi onuuuuu
ikili teste ayrıntılı ultrasonda çok belli oluyor.doktor öksürttü beni bikaç kez bebek dönünce gösterdide hatta paşamın pipişini
yesin annesi onuuuuu
senin kız değilmiydi canım?
kızlarrr nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim 1 haftadır internetim yoktu giremiyordum ne var ne yok cinsiyetler belli oldumu bende ayın 1 ini bekliyorum kesinleşmesi için bakalım umarım sizde bebişlerinizde iyidir. Bende kan ilacını kestim 5. ayda felan başlıcam bulantılarım azaldı şükürler olsun
kızlar doktora kontrole gıdıyım dedim cınsıyetini kesin söyler diye bide ne desin erkek ama kesin değil dedi :) ama biz kız bekliyodukhani kıza benziyodu sağlıklı olması en önemlisi tabi.iniallah abisine çeker onun gibi uslu akıllı olur ne diyim :) kesin dese yıne içim rahat edicekti kesin değil dedi şimdi bekle dur 14 haziranı.
kizlar balik yiyemeyenler kutularda ton baliklar oluyor ya yagi az olanlardan ama onlardan yiyebilirsiniz adlinda haftada 2 defa yememiz gerekiyormus.sicakta balik hakikaten yenmiyor ton baliginin ustune birax limon birazkarabiber mis gibi olur
mrb canim ben iyiyim sen nasilsin oglusum da iyidir insallah :) hareketlerini falan hissedemeyince daha bi sey diyemiyorum esim soruyor oglusumuz nasil napiyo diye iyidir heralde diyorum sooyle bi tekmeler atmaya baslasaydi annesine o zaman diyecegim bugun hic durmadi falan diye :)) ben devam ediyorum kan ilacina sevindim bulantilarinin azaldigina canim ins tamamen kesilir
kan pıhtılaşması nedeni ile iğne kullanıyorum doktor ton balığı kesinlikle yasak dedi.yoksa ben onun salatasına bayılırdım
ne yapacağım bilmiyorum
canım hemen cevap beklıyorum bende ıgne kullanıyorum ya ton balıgının ne etkısı varmış kı
canım bana da kesin değil ama erkek demişti doktorum bugün gittiğimde ise kız dedisağlıklı olsunlar da başka bişey istemem
canım bana da kesin değil ama erkek demişti doktorum bugün gittiğimde ise kız dedisağlıklı olsunlar da başka bişey istemem
kızlar cınsıyetlerı normal ultrasondamı 4 boyutludamı öğrendiniz?ona göre bı dahakıne söylıyım baksın doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?