mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım çok sağol nerelerdesin sen? azaldı çok şükür benim yukarı yazdım okursun:)

canm benm ara sıra giriyorum sayfaya, senin adına sevindim bulantılarınn azalmasına, artık rahatlarsn inş,

anladım canım. bana balık yağı yazmadı ama içmeyi düşünüyorum doktora sorarak mı içsem yoksa bebeğe bi zararı olur mu? sevindim bulantının azalmasına keşke bendede tiksinme geçse hamileliğin ilk haftası elevit kokmuyordu b12 kesip elevit verince sevinmiştim şimdi onu içerken bile zorlanıyorum kaç defa geri geliyo artık akşama doğru içiyorum bende çünkü sabah daha çok bulantım oluyo

bide senin bebişin dogum tarıhı benim doğum günüm :)

aaaaa inş o gün doğarsa teyzesi :) aslında 11.12.13 de fena bir sayı değil ama ben öyle hurafelere inanmıyorum yiğenimin 4.4.2008 hatırlaması kolay oluyo ama yinede o güne gelsin diye bıçak altına yatacak kişilerden değilim :)

kızlar doktora kontrole gıdıyım dedim cınsıyetini kesin söyler diye bide ne desin erkek ama kesin değil dedi :) ama biz kız bekliyoduk hani kıza benziyodu sağlıklı olması en önemlisi tabi.iniallah abisine çeker onun gibi uslu akıllı olur ne diyim :) kesin dese yıne içim rahat edicekti kesin değil dedi şimdi bekle dur 14 haziranı.

kızlarrr nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim 1 haftadır internetim yoktu giremiyordum ne var ne yok cinsiyetler belli oldumu bende ayın 1 ini bekliyorum kesinleşmesi için bakalım umarım sizde bebişlerinizde iyidir. Bende kan ilacını kestim 5. ayda felan başlıcam bulantılarım azaldı şükürler olsun

benimnde önce kıza benzetti ama büyük ihtimalle erkek dedi :) rabbim hayırlısını versin benimde 20 haziran randevum ama 1 ay bekleyemem 1 hafta geçti zaten cuma gidicem belki kesin bişey söyler :)

ikili teste ayrıntılı ultrasonda çok belli oluyor.doktor öksürttü beni bikaç kez bebek dönünce gösterdide hatta paşamın pipişini

yesin annesi onuuuuu

ikili teste ayrıntılı ultrasonda çok belli oluyor.doktor öksürttü beni bikaç kez bebek dönünce gösterdide hatta paşamın pipişini

yesin annesi onuuuuu

hayırlı olsun annesi paşan.benimde oğlum var erkek annesi olmak çok guzel şimdi kızdır diye çok umıtlenmıstım erkek ama kesin değil dedi sanırım benim tepkime göre kesin değil dedi:)aklıma gelmedi 4 boyutlu bak demek muayene zamanı gıttığımde söylıycem baksın.sana 4 boyutlumu bakıyor.2 li testte bana normal ultrasondan baktı.

merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı her şey yolunda elhamdülillah doktorum balık hapı için erken dedi elevit'e devam etmemi söyledi kan hapı kullananlar benim gibi içmekte zorlanıyorsanız keçi boynuzu pekmezini kullanabilirsiniz kızım için almıştım bende kullanacağım galiba :) çatlak kremini kullanmaya başlayanlar varmı

mrb canim ben iyiyim sen nasilsin oglusum da iyidir insallah :) hareketlerini falan hissedemeyince daha bi sey diyemiyorum esim soruyor oglusumuz nasil napiyo diye iyidir heralde diyorum sooyle bi tekmeler atmaya baslasaydi annesine o zaman diyecegim bugun hic durmadi falan diye :)) ben devam ediyorum kan ilacina sevindim bulantilarinin azaldigina canim ins tamamen kesilir

canım bana da kesin değil ama erkek demişti doktorum bugün gittiğimde ise kız dedi sağlıklı olsunlar da başka bişey istemem

kizlar balik yiyemeyenler kutularda ton baliklar oluyor ya yagi az olanlardan ama onlardan yiyebilirsiniz adlinda haftada 2 defa yememiz gerekiyormus.sicakta balik hakikaten yenmiyor ton baliginin ustune birax limon birazkarabiber mis gibi olur

ben balığı severdim ama şu an yediğimde o günüm kötü geçiyor doktoruma yiyemediğimi balık yağı kullanmamın gerekli olup olmadığını sordum 24. haftada balık yağı kullanılmalıymış. magnezyum, kalsiyum, demir ve elevit verdi

canım bende ıyım bulantılar hafıfleyınce rahatladım boktor bana da yuzde 52 oglan demıstı sşmdş herkesın kı donmus cumartesı konrole gıdınce benımkı kızmıs dıe donebılırım :)) hayırlısı olsunnnnnn bende heycanla beklıyorum hareketlerını oglusumunnn :)

kan pıhtılaşması nedeni ile iğne kullanıyorum doktor ton balığı kesinlikle yasak dedi.yoksa ben onun salatasına bayılırdım
ne yapacağım bilmiyorum

canım hemen cevap beklıyorum bende ıgne kullanıyorum ya ton balıgının ne etkısı varmış kı

canım hemen cevap beklıyorum bende ıgne kullanıyorum ya ton balıgının ne etkısı varmış kı

sanırım sen heterozigotsun canım sende bu kadar önleme gerek yok.ben mthfr mutasyonuyum homozigot.o nedenle et,balık,yumurta zararlı bana az tüketiyorum.ton balığında bulunan yağda pıhtılaşmayı yükseltiyormuş.bunlara yasak dedi.birde iğne vurulmadan 2 saat öncesi ve sonrası kıvırcık,marul yeme dedi iğnenin etkisini azaltıyormuş.kirazda yasak

kızlar cınsıyetlerı normal ultrasondamı 4 boyutludamı öğrendiniz?ona göre bı dahakıne söylıyım baksın doktorum.

ben talepte bulunmadım.ikili testte 2.düzey ultrason olmadan olmaz dedi doktor bana ona girdim.doktorada sormadım ama kendisi dedi erkek diye kesinmi dedim %100 dedi hatta pipisini gösterdi :)
normalde gözükmüyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…