ben talepte bulunmadım.ikili testte 2.düzey ultrason olmadan olmaz dedi doktor bana ona girdim.doktorada sormadım ama kendisi dedi erkek diye kesinmi dedim %100 dedi hatta pipisini gösterdi :)
normalde gözükmüyor diye biliyorum.
oyle yapıyorum canım ben dogustan hamile olmalıymısımzaten yemeyi severim simdi tam oldu valla herkes soruyor hissediyomusun diye oynuyodur da belki sen hissetmiyosundur diyolar ne bilm sanki hissetmemm lazımmış gibi düşündüm bende evt bende nette okudum bu hafta sonunda hissedilirmiş ama ilk gebelik olanlar anlamazlarmış falan yazıyor
kızlar cınsıyetlerı normal ultrasondamı 4 boyutludamı öğrendiniz?ona göre bı dahakıne söylıyım baksın doktorum.
ben 4 boyutluda 13. haftada öğrendim cnm ve %99kız dedi bizde gördük zaten organı bacaklarını bayağı açmıştı ama utanmış olmalı ki yüzünü de iki eliyle kapatmıştı baktığımızı mı anladı ne :))))))))
canım bugün hemşire bir arkadaşıma bulantımın, halsizliğimin sürdüğünü söyleyince, gel bi idrar tahlili yapalım, ondan da olur dedi cidden de idrarda bool miktarda bakteri çıktı. meğer ondan devam ediyomuş bulantılarım. yarın idrar kültürü yaptırıcam, inşallah kötü bişey çıkmaz. bu arada kilo da vermişim58 kiloya düşmüşüm çok canım sıkıldı. Allahtan bebek çok iyi, inşallah kuzuma bir zararı olmaz enfeksiyonun. off bende artık tadını çıkarsam artık şu hamileliğinn
canım bugün hemşire bir arkadaşıma bulantımın, halsizliğimin sürdüğünü söyleyince, gel bi idrar tahlili yapalım, ondan da olur dedi cidden de idrarda bool miktarda bakteri çıktı. meğer ondan devam ediyomuş bulantılarım. yarın idrar kültürü yaptırıcam, inşallah kötü bişey çıkmaz. bu arada kilo da vermişim58 kiloya düşmüşüm çok canım sıkıldı. Allahtan bebek çok iyi, inşallah kuzuma bir zararı olmaz enfeksiyonun. off bende artık tadını çıkarsam artık şu hamileliğinn
sanırım sen heterozigotsun canım sende bu kadar önleme gerek yok.ben mthfr mutasyonuyum homozigot.o nedenle et,balık,yumurta zararlı bana az tüketiyorum.ton balığında bulunan yağda pıhtılaşmayı yükseltiyormuş.bunlara yasak dedi.birde iğne vurulmadan 2 saat öncesi ve sonrası kıvırcık,marul yeme dedi iğnenin etkisini azaltıyormuş.kirazda yasak
kızlar günaydın.
Ben de yine enfeksiyon oldu.
Tuvalete çıkınca çok ağrım oluyor dünden beri.
Sizde var mı benim kadar enfeksiyon olan 1 ay önce de olmuştum.
Şimdi çok ağrım var yine.Korkuyorum bebeğime bişi olacak diye
Doktora gideceğim.
kızlar herkese merhaba;
ikili testimin sonucunu bugün almaya gidcem il dışındaydım gidemedim çok heycanlıyım acaba bugn bebişimin cinsiyetini öğrenebilirmiyim 13+5 haftalık.akşam 16.45 te gidicem
kızlar günaydın.
Ben de yine enfeksiyon oldu.
Tuvalete çıkınca çok ağrım oluyor dünden beri.
Sizde var mı benim kadar enfeksiyon olan 1 ay önce de olmuştum.
Şimdi çok ağrım var yine.Korkuyorum bebeğime bişi olacak diye
Doktora gideceğim.
kizlarr babalar gunu de yaklasiyor kocislere bi sey yapmayi almayi dusunenvar mi ilk babalar gunu olacak sanirim cogunlugun :)
çocuk yaptık ya daha napacass :)))
:)))))) tabii en guzel hediye o. ama belki ufak,ilk babalar gununu kutlayacak bi hediye olabilir:) ama aklima gelmiyor benim bi sey ya
yok yok şaka bi yana benim de güzel ve anlamlı bi hediye almam lazım. Eşim bana anneler gününde hamile yastığı almış daha kullanacak ebatlara gelmedim ama bi çok kadının karınları şiştiğinde ve doğumdan sonra emzirirken falan kurtarıcısı olduğunu okudum. Ben de ona sıradan bişey almak istemiyorum ama benim de fikrim yok :S
yok yok şaka bi yana benim de güzel ve anlamlı bi hediye almam lazım. Eşim bana anneler gününde hamile yastığı almış daha kullanacak ebatlara gelmedim ama bi çok kadının karınları şiştiğinde ve doğumdan sonra emzirirken falan kurtarıcısı olduğunu okudum. Ben de ona sıradan bişey almak istemiyorum ama benim de fikrim yok :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?