mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ben talepte bulunmadım.ikili testte 2.düzey ultrason olmadan olmaz dedi doktor bana ona girdim.doktorada sormadım ama kendisi dedi erkek diye kesinmi dedim %100 dedi hatta pipisini gösterdi :)
normalde gözükmüyor diye biliyorum.

sağol canım ayrıntılı oluyo o sanırım.net olması çok guzel.böyle kesın değil benziyo dendıgınde ınsan sınır oluyo.ama daha kucuk bebiş cıhaz ıyı degıldır belkı.14 u gıbı gıdıcem netlesır ınşallah.

canım bugün hemşire bir arkadaşıma bulantımın, halsizliğimin sürdüğünü söyleyince, gel bi idrar tahlili yapalım, ondan da olur dedi cidden de idrarda bool miktarda bakteri çıktı. meğer ondan devam ediyomuş bulantılarım. yarın idrar kültürü yaptırıcam, inşallah kötü bişey çıkmaz. bu arada kilo da vermişim 58 kiloya düşmüşüm çok canım sıkıldı. Allahtan bebek çok iyi, inşallah kuzuma bir zararı olmaz enfeksiyonun. off bende artık tadını çıkarsam artık şu hamileliğinn

kızlar cınsıyetlerı normal ultrasondamı 4 boyutludamı öğrendiniz?ona göre bı dahakıne söylıyım baksın doktorum.

ben 4 boyutluda 13. haftada öğrendim cnm ve %99kız dedi bizde gördük zaten organı bacaklarını bayağı açmıştı ama utanmış olmalı ki yüzünü de iki eliyle kapatmıştı baktığımızı mı anladı ne :))))))))

ay ne guzel maşallah.utangac kızımız:) bende bı dahakıne söylıycem 4 boyutlu baksın diye.bugun aklıma gelmedi.sağol canım.

geçmiş olsun.bende kılo verdım ama alırız bundan sonra.inşallah geçer bulantılarımız.yemek yemek istıyorum az az yıyorum hep bı tuhafım.eskıye gore daha ıyıyım ama.

ayy canım gecmiş olsun merak etme kötü birsey cıkmaz Allahın izniyle bebekte iyi zaten sıkma canını bazen önemli deildir diye pek umursamıyoruz bazı seyleri ama atlamamak lazım demekki hbrlerini bekliorum canım dikkat et kendine

kızlar günaydın.
Ben de yine enfeksiyon oldu.
Tuvalete çıkınca çok ağrım oluyor dünden beri.
Sizde var mı benim kadar enfeksiyon olan 1 ay önce de olmuştum.
Şimdi çok ağrım var yine.Korkuyorum bebeğime bişi olacak diye
Doktora gideceğim.

canım ben şimdi hatırlamıyorum ama cumartesi doktora sorcam aklımda kaldı çünkü valla ne diyim zaten çok zor bir de şunu bunu yeme denmesi daha da zordur canım Allah yardımcımız olsun.

herkese hayırlı günler.ağrısız bulantısız huzur dolu geçsin günümüz.asrasultan nasılsın? aklımdasın canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun bende de iki defa çıktı birincisinde antibiyotik kullandırmıştı doktor 2 hafta önce çıktığında idrar yolu enfeksiyonu için bir ilaç verdi 3 gün kullandım geçti...

kızlar herkese merhaba;
ikili testimin sonucunu bugün almaya gidcem il dışındaydım gidemedim çok heycanlıyım acaba bugn bebişimin cinsiyetini öğrenebilirmiyim 13+5 haftalık. akşam 16.45 te gidicem

kızlar herkese merhaba;
ikili testimin sonucunu bugün almaya gidcem il dışındaydım gidemedim çok heycanlıyım acaba bugn bebişimin cinsiyetini öğrenebilirmiyim 13+5 haftalık. akşam 16.45 te gidicem

mrb cnm hadi hayirlisi guzel cikacaktir sonuc merak etme :) ins ogrsnirsin ben 11 haftalikken ogrendim kesin olmamakla beraber erkek demisti o zaman dr 14. haftamda da kesin dedi :) bebisin gosterirse ogrenebilirsin heralde bize soyle hemen ogrenince olur mu :)

cok gecmis olsun canim bebisine bi sey olmaz merak etme icin rahat olsun..bol bol su ic canim bi ara bende de vardi hamilelikten once sonrasinda bi daha gitmedim arada agri oluyor bende de dikkat et kendine

kizlarr babalar gunu de yaklasiyor kocislere bi sey yapmayi almayi dusunenvar mi ilk babalar gunu olacak sanirim cogunlugun :)

:)))))) tabii en guzel hediye o. ama belki ufak,ilk babalar gununu kutlayacak bi hediye olabilir:) ama aklima gelmiyor benim bi sey ya

yok yok şaka bi yana benim de güzel ve anlamlı bi hediye almam lazım. Eşim bana anneler gününde hamile yastığı almış daha kullanacak ebatlara gelmedim ama bi çok kadının karınları şiştiğinde ve doğumdan sonra emzirirken falan kurtarıcısı olduğunu okudum. Ben de ona sıradan bişey almak istemiyorum ama benim de fikrim yok :S

canım eşin çok düşünceliymiş aferin ona. sende ona ana kucagı alabilirsın bebişi babası taşır güzel bir hediye olabilir :)

Kızlar selam aranıza yeni katıldım 11 haftalık hamileyim aslında gebeliğim ikiz olarak başlamıştı ama malesef bebişlerden biri büyümedi kaybolon ikiz sendromu dedikleri şey benimde başıma geldi çok üzüldüm günlerce ağladım hala aklıma geliyor ama yapcak bişey yok şükür ki diğer bebişim sağlıklı 9 haziranda kontrolum var ikili test yapılacak belki cinsiyetide öğreniriz çok heycanlıyım 😃 en büyük sorunum uykusuzluk sizde de oluyor mu acaba nerdeyse 1 haftadır sabahlara kadar oturuyorum günde 3 saat falan uyuyorum yoruldum artık 😔

ayy ne kadar dusunceli esin var canim ben de istiyorum hamile yastigi nerden aldiniz :) ben geceleri hic rahat uyuyamiyorum bi de sirt ustu yatmak zararliymis yok saga yatinca bebege giden kan miktari azaliyormus falan diye okuyunca iyice pimpirikli oldum yani cok okumak da iyi degil solumdan baska yere yatamiyorum icim huzursuz oluyor en azinda hamile yastigi biraz destekler belki beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…