mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

çok sağol canım, sordum bugün bebeğe zararı yokmuş şükür ki. cuma akşamı çıkacak sonuçlar, haber veririm canım. sen iyi misin bu arada?

çok sağol canım, sordum bugün bebeğe zararı yokmuş şükür ki. cuma akşamı çıkacak sonuçlar, haber veririm canım. sen iyi misin bu arada?

sevindim cnm evt iyiyim cok sükür 2013 kasım annlerin göbeklerine resmimi koydum bak ne kadar iyi olduguma şiştim şiştiimmm valla dun içimde bişeler tepişti 20-30 sn kadar oturuodum kahvaltı edicektim 15 dk sonra kahvaltı ederken tekrar aynı sekilde 20-30 sn aynı sey olduu harika bişedi oturdum agladım bu aralar cok duygusalım

geçmiş olsun.bende kılo verdım ama alırız bundan sonra.inşallah geçer bulantılarımız.yemek yemek istıyorum az az yıyorum hep bı tuhafım.eskıye gore daha ıyıyım ama.

teşekkürler, inşAllah alırızz bundan sonra kilo, bende az sık yemeye çalışıyorum. ben su içemiyorum yeteri kadar ne yazık ki. o da iyileşmeyi geciktiriyor aman Allah iyilik versin, umarım daha da iyi olursun. darısı da bana...

canım maaşAllahhhh o ne öylee valla süpersin. benimde dün ilk kez bi arkadaşım karnıma bakıp hamile olduğumu anladı, çok mutlu oldum ay ne güzell, hissetmişsin bebeğini, inşAllah bende hissederim yakındaa canım sen tam hamile moduna girmişsin, gebe kıyafetleri giymeye başladın mı?

canım pantolonlarım oluyor ama üstlerin cogunu giyemiorum bol olan seyleri anca taytlarım falan var giyiorum valla cok cıktı ya napiim insallah bi süre durur büyümesi diye umuyorum evt sordukları zaman insanın hosuna gidiyor ya cok mutlu oluyor insan :))) cnm bol su iç hem idrarın için hemde şişiyoruz ya bi nevi iyi geliyoımus su insallah canım hissedersin bugun kendimi dinliorum ama daha hissedemedim :)) diorum yaa ben dogustan hamile olmalıymısım sende koy resmini

aman canım büyüsün bırak, maşAllah sorma valla, çok su içemiyorum ne yazık ki. bi kaç bardak sadece, çünkü su bulantımı arttırıyor. canım sen anaç ruhla doğmuşsun cidden ne güzel yaa, bende heyecanla bebişimi hissedeceğim zamanı bekliyorum sen iste canımcım koyarım bende resmi birazdan...

canım cok tatlı masallah bulantı kotu ıste ben 2 hafta cektım bitti oda ogleden sonra baslayan bulantılardı zor bişe ya allah yardımcın olsun ınsallah bı an once biter ama bulantı için bi ilac var ama doktoruna sorsaydın yada söleseydin belki saana ondan yazardı canım beni su hamilelikte zorlayan 1 bas agrısı 2 bel agrısı baskada sıkıntı olmadı cok sukur simdide sırt agrısı cıktı ama cok zorlamıyor sımdılık

canım gittiğim doktor mide bulantımı da, iştahsızlığımı da idrar yolu enfeksiyonuna bağladı, kendi doktorumu aradığımda idrar kültürü sonucunu alıp gelin dedi. cuma akşamı çıkıcakmış sonuç. ona göre bi ilaç verir belki kendi doktorum. bakalım artık. ben bitek halsizlikten dolayı leyla leyla geziyorum canım :111: Allahtan bu kadar şimdilik bu aydan sonra bel ağrısı ile yaşamayı öğrenicez herhalde. aslında gebelik yastığı varmış duydun mu sen, onu araştırıcam bi.

Benim belimde 3 tane fıtık var hatta bu yuzden sezeryan ihtimalim cok yuksek bu yastikla ilgili hep guzel yorumlar okudum dogumdan sonra emzirirken de kullaniliyo bi de bebegin du bi yatakta yatarken falan dusmemesi falan icin etrafina sarilabiliyomus. Ankamallde joker magazasindan almis pembe rengi ortasi acik boyle sanirim 70-80 tl falan :) bu arada ben de sola yatiyorum hep senin yuzunden :) yazmissin ya okudum onu kendimi sola yatarken buluyorum hep :)

ya ben sola bi türlü alıstıramadım kendimi yatıorum ama uykuya dalmam cok zorlasıyor acıkcası nasıl basardınız :))

hadi bakalım canım cuma kesin sen bebegini de görürsün :))) bende halsizlik falan kalmadı uykularım bile kacıyor artık 1 saat belki daha az ayakta kalayım belim kopuyor doktorum normal dedi yok canım duymadım bakmak lazım sen catlak kremini ne yaptın

kızlar bugün doktoruma gittim sonuçlar iyi bi sıkıntı yok cinsiyeti içinde dediki pipisini göremedim büyük ihtimalle kız dedi bacağını açmadı dedi haftaya gel kesin görürüz

canım cuma akşamı sonuçları alıcam. doktora telefonla bildiririm sonucu, duruma göre ya cumartesi çağırır ya da gelmene gerek yok der. bakalım artık. bende sabaha karşı uyanıp uyuyamıyorum canım. ama dinlenmeyen çalışıyorum en azından. doktora sordum, güldü bana çatlak kremi için erken dedi e senin karnın maşAllahı var sen kullanmaya başladın mı ?

ya ben sola bi türlü alıstıramadım kendimi yatıorum ama uykuya dalmam cok zorlasıyor acıkcası nasıl basardınız :))

valla çok kolay olmadı açıkcası :) ben hep yüzüstü uyurdum şimdi soluma eşimi alıyorum sırtını döndürüyorum kendimi ona sıfırlıyorum kolumu da üstüne atıyorum öyle uyuyorum :) eğer o olmazsa kolum boşluğa düşüyo ve uykuya daldıktan 5 dk sonra kendimi yüzüstü buluyorum :)

Merhaba, bende martta hamile olduğumu öğrendim.Hiç beklemediğim ve düşünmediğim bir anda spiralle hamile kaldım ilk günler hiç ama hiç alışamadım bu fikre ama artık 3.5 aylık oldu tabiki şimdi ona bişi olucak diye çok korkuyorum.4.5 yaşında bir kızım var resmen onun dualarının kabul olduğunu düşünüyorum o çok istiyordu.Şimdide cinsiyetini çok merak ediyorum geçen sefer doktorum bacaklarının arasını gösteren bir resmini verdi,bi çıkıntı var gibi ama belki göbek kordonuda olabilir.Bilmiyorum çok merak ediyorum doktora gitmeme 4 gün kaldı inşallah artık öğrenirim : )

hayırlı olsun canım ne diyelim veren Allah korunsanda veriyor artık güzel haberlerini bekliyoruz önümüzdeki hafta herkesin yavaş yavaş cinsiyetleri belli olcak galiba hepimize hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…