kızlar bugün doktoruma gittim sonuçlar iyi bi sıkıntı yok cinsiyeti içinde dediki pipisini göremedim büyük ihtimalle kız dedi bacağını açmadı dedi haftaya gel kesin görürüz
hayırlısı olsun canım ne güzel hiç bir sıkıntı yok yüzde 52 erkek demişti bende cumartesi günü kesin öğrencem kısmetse
inş. öğrenirsin şimdi daha çok meraklandım kız çok istiodum ve duyunca çok mutlu oldum eşimde kızıo bana kendini çok bağlıosun sonra üzülme dio benim içimden erkek olacakmış gibi geçio dio
ilk önce hayırlısı ama hepimizin içinden geçen bir cinsiyet vardır elbet benimde hep erkek geçiyor doktor yüzde 52 diyince ben aradım herkesi oğlum olcak dedimeşimde 5 tane olsun kızım olsun diyor ama bizim oğlumuz olur diyordu bakalım cumartesi günü net öğrencez nasipsee Allahım hayırlı iyi yetiştirebileceğimiz salih evlatlar nasip etsinnnn.
ne güzel işte inş. öğrenirsin:d Amin inş. bizimde isteğimiz o zaten Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Kizlar bugun 11+2 gunluk hamileyim bugun dr gittim ishal yuzune baska bir dr bana cikintisi yok kiz olabilir dedi ama daha cok ufak simdiden belli olurmu cinsiyet
Benim belimde 3 tane fıtık var hatta bu yuzden sezeryan ihtimalim cok yuksek bu yastikla ilgili hep guzel yorumlar okudum dogumdan sonra emzirirken de kullaniliyo bi de bebegin du bi yatakta yatarken falan dusmemesi falan icin etrafina sarilabiliyomus. Ankamallde joker magazasindan almis pembe rengi ortasi acik boyle sanirim 70-80 tl falan :) bu arada ben de sola yatiyorum hep senin yuzunden :) yazmissin ya okudum onu kendimi sola yatarken buluyorum hep :)
ya ben sola bi türlü alıstıramadım kendimi yatıorum ama uykuya dalmam cok zorlasıyor acıkcası nasıl basardınız :))
Merhaba, bende martta hamile olduğumu öğrendim.Hiç beklemediğim ve düşünmediğim bir anda spiralle hamile kaldım ilk günler hiç ama hiç alışamadım bu fikre ama artık 3.5 aylık oldu tabiki şimdi ona bişi olucak diye çok korkuyorum.4.5 yaşında bir kızım var resmen onun dualarının kabul olduğunu düşünüyorum o çok istiyordu.Şimdide cinsiyetini çok merak ediyorum geçen sefer doktorum bacaklarının arasını gösteren bir resmini verdi,bi çıkıntı var gibi ama belki göbek kordonuda olabilir.Bilmiyorum çok merak ediyorum doktora gitmeme 4 gün kaldı inşallah artık öğrenirim : )
cinsiyetler belli oluyor artık yavaştan :)
öyle böyle gebeliğin yarısını yedik sayılır.kızlar ben size bişey soracağım.hiç astımı veya allerjisi olan varmı aranızda?
ben bu aralar sürekli hapşırıyorum,ilaçlarımıda kullanamıyorum malum:2:
hapşırırken bebeğime zarar gelir diye korkuyorum peşpeşe olduğu için varmı biçare bilen?:18:
Hiç sorma canım benim her sabah hapşurmaktan tuhaflaşıyorum burnum akıyor ama sadece sabahları oluyor bende korkuyorum ama bi yerden okumuştum bi sorun olmuyormuş tabi insan yine de tereddüt ediyor
bende günün her saati hatta şuan yazarken bile ya...hatta o kadarki afedersiniz hapşırmaktan idrar kaçırıyorum artık durum vahim galiba
cinsiyetler belli oluyor artık yavaştan :)
öyle böyle gebeliğin yarısını yedik sayılır.kızlar ben size bişey soracağım.hiç astımı veya allerjisi olan varmı aranızda?
ben bu aralar sürekli hapşırıyorum,ilaçlarımıda kullanamıyorum malum:2:
hapşırırken bebeğime zarar gelir diye korkuyorum peşpeşe olduğu için varmı biçare bilen?:18:
kızlar enfeksiyon için doktor antibiyotik verdi.
Hiç kullanmak istemiyordum,bebeğime zarar vermez inşallahç
Bu arada benimki de büyük ihtimal kızmışş:)
Kızım olmasını çok istiyordum en büyük dileğim sağlıklı hayırlı olması ama içim kıza kayıyordu daha çok
2 Hafta sonra kesinleşecek:))
canım cuma akşamı sonuçları alıcam. doktora telefonla bildiririm sonucu, duruma göre ya cumartesi çağırır ya da gelmene gerek yok der. bakalım artık. bende sabaha karşı uyanıp uyuyamıyorum canım. ama dinlenmeyen çalışıyorum en azından. doktora sordum, güldü bana çatlak kremi için erken dedie senin karnın maşAllahı var sen kullanmaya başladın mı ?
yok canım daha almadım bende evt normal nemlendirici suruyorum surekli simdilik :) anladım canım simdi biz kac aylık hamile oluyoruz 3 aylıkmı 4 aylıkmı bi türlü cözemedim 3 bitti diorum ama 4 aylıkmı demem lazım 4 aylıkta cok olmus gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?