mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlar bugün doktoruma gittim sonuçlar iyi bi sıkıntı yok cinsiyeti içinde dediki pipisini göremedim büyük ihtimalle kız dedi bacağını açmadı dedi haftaya gel kesin görürüz

hayırlısı olsun canım ne güzel hiç bir sıkıntı yok yüzde 52 erkek demişti bende cumartesi günü kesin öğrencem kısmetse

hayırlısı olsun canım ne güzel hiç bir sıkıntı yok yüzde 52 erkek demişti bende cumartesi günü kesin öğrencem kısmetse

inş. öğrenirsin şimdi daha çok meraklandım kız çok istiodum ve duyunca çok mutlu oldum eşimde kızıo bana kendini çok bağlıosun sonra üzülme dio benim içimden erkek olacakmış gibi geçio dio

ilk önce hayırlısı ama hepimizin içinden geçen bir cinsiyet vardır elbet benimde hep erkek geçiyor doktor yüzde 52 diyince ben aradım herkesi oğlum olcak dedim eşimde 5 tane olsun kızım olsun diyor ama bizim oğlumuz olur diyordu bakalım cumartesi günü net öğrencez nasipsee Allahım hayırlı iyi yetiştirebileceğimiz salih evlatlar nasip etsinnnn.

ne güzel işte inş. öğrenirsin:d Amin inş. bizimde isteğimiz o zaten Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Kizlar bugun 11+2 gunluk hamileyim bugun dr gittim ishal yuzune baska bir dr bana cikintisi yok kiz olabilir dedi ama daha cok ufak simdiden belli olurmu cinsiyet

yok cnm ya daha belli olmaz 13+5 günlük hamileym bna bi bişe söyleyemedi dedi pipi göremiorum kız olabilir cinsiyeti görebilmen için 14 haftada bacaklrının arasını görebilmesi lazım bnmki acmadı mesela.doktor dediki çokmu merak ediosun ortaya bişe atmam gerekiosa kız diim dedi

ben de bakayim o yastiga cikinca hem de pembis cok severim :) cok kullanisli bi sey ya valla canim ben netten okudugumdan beri sola dogru yatmaya calisiyorum hala alisamadim arada kacamak yapiyorum ama sirtustu saga dogru yatip uyuyakaldigim da oluypr bi uyaniyorum sonra hadeeee sola :)) daha 4.5 ayimiz var 4.5 ay boyunca sol yanimizi curutmesek iyi :)

ya ben sola bi türlü alıstıramadım kendimi yatıorum ama uykuya dalmam cok zorlasıyor acıkcası nasıl basardınız :))

canim tam olarak ben de alisamadim daha ilk baslarda arkama yastik koyuyordum donmeyeyim diye de gece o uykuyla firlatip atiyor insan onu :) malum benim kocisim de yanimda yok o yuzden onu yastik yerine kullanirdim olsaydi siz kullanabilirsiniz ama :)) destek almak icin firlatip atmak da kolay degil onlari :)) benim 1 saati geciyor uykuya dalmam oooyle yatiyorum yatakta bazenkalkip dolaniyorum o zaman uykum geliyor iyice oyle sizip kaliyorum

mrb canim hayirli olsun bebisin..saglikla alirsin ins kucagina umarim ogrenirsin cinsiyetini ben 11. haftamda ogrendim erkek bebeklerinki daha erken belli oluyor ya kizina da arkadas geliyor ne guzel cok mutludur o da :)

cinsiyetler belli oluyor artık yavaştan :)
öyle böyle gebeliğin yarısını yedik sayılır.kızlar ben size bişey soracağım.hiç astımı veya allerjisi olan varmı aranızda?
ben bu aralar sürekli hapşırıyorum,ilaçlarımıda kullanamıyorum malum:2:
hapşırırken bebeğime zarar gelir diye korkuyorum peşpeşe olduğu için varmı biçare bilen?:18:

Hiç sorma canım benim her sabah hapşurmaktan tuhaflaşıyorum burnum akıyor ama sadece sabahları oluyor bende korkuyorum ama bi yerden okumuştum bi sorun olmuyormuş tabi insan yine de tereddüt ediyor

Hiç sorma canım benim her sabah hapşurmaktan tuhaflaşıyorum burnum akıyor ama sadece sabahları oluyor bende korkuyorum ama bi yerden okumuştum bi sorun olmuyormuş tabi insan yine de tereddüt ediyor

bende günün her saati hatta şuan yazarken bile ya...hatta o kadarki afedersiniz hapşırmaktan idrar kaçırıyorum artık durum vahim galiba

kızlar enfeksiyon için doktor antibiyotik verdi.
Hiç kullanmak istemiyordum,bebeğime zarar vermez inşallahç
Bu arada benimki de büyük ihtimal kızmışş:)
Kızım olmasını çok istiyordum en büyük dileğim sağlıklı hayırlı olması ama içim kıza kayıyordu daha çok
2 Hafta sonra kesinleşecek:))

bende günün her saati hatta şuan yazarken bile ya...hatta o kadarki afedersiniz hapşırmaktan idrar kaçırıyorum artık durum vahim galiba

canım yeni uyandım uyuyordum tabi hapşırmaktan uyandım burnum akıyor sürekli cumartesi doktora söylücem birazdanda nane limon yapıp içerim sizde kendinize dikkat edin bol c vitamini almak lazım bahar alerjisi birde havalar bi esiyor bi güneşli üşütüyoruz farkında olmadan bebişlere dikkat kızlarrr..

canim gecmis olsun benim astimim var ama hapsirik cok olmuyor ilac kullanamiyorum ben de ama okumustum oksurmek ve hapsirmak bebege zarar vermiyormus icin rahat olsun canim dikkat et kendine bebisine de :)

ben de kullaniyorum canim ben de istemiyorum hic ama mecbur kaldim faranjitim azdi yine acayip iltihap vardi dr eger ki genel durumun yadantin bozulduysa al dedi ki cok fenaydim ben cok gecmis olsun canim iltihap da sorun olabiliyor biliyorsun erken dogum vs Allah korusun

yok canım daha almadım bende evt normal nemlendirici suruyorum surekli simdilik :) anladım canım simdi biz kac aylık hamile oluyoruz 3 aylıkmı 4 aylıkmı bi türlü cözemedim 3 bitti diorum ama 4 aylıkmı demem lazım 4 aylıkta cok olmus gibi oluyor

3,5 ayımız bitti tatlım, 13 gün sonra 4. ayımız biticek inşAllahh yanlız ben çok duygusal ve gergin bi döneme girdim sanırım, eşime kan kusturuyorum. sonrada üzülüyorum. sende nasıl, duygu değişimi var mı canım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…