mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
valla kızlar bende xsırt ustu yatmayı severim birde agıyor yatınca iyi gelio benm esim solumda yatıyor sanırım yer degıstırmemiz lazım o tarafta cam kenarı diye yatmak istemiorum ee artık napacam mecbuurr degisttircem

hemen bitsede kucagımıza alsak keske :))) valla ben hamile oldugumu ögrendikten sonra bana bi sakinlik geldi acıkcası gerginlik falan yok aman boşver modundayım ama boyle duygu degişimleri normal canım onlarda biraz daha fazla sabırlı olsunlar naz yapmamız lazım yaniiii :)))

aynı dert bende de var canım gün içinde hapşırmanın sayısı belli bile değil burnumda yara oluyor içi kaşınıyor hamilelik sıkıntılarını saymıyorum bile ilaç kullanamıyorum hapşırığı tutmadıktan sonra bebeğe zararı yok diye biliyorum her şey onlar için sağlıkla gelsinler inş. çatlak kremine başlayanınız var mı

ben hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum, o da sinirleniyor doğal olarak. ama benimde elimde değil ki yiyemiyorum iştee o yüzden çok geriliyorum, "aaa hiç kilo almamışsın" diyenlere ejderha gibi ateş püsküresim geliyor yarın şu sonuçları alsam da hayırlısıyla ne gerekiyorsa yapılsa. sen 3lü taramayı yaptıracak mısın canım?

arkadaşlar ya sabah kahvaltınızda neler yiyorsunuz ya ben sadece yumurta yiyorum iştahım kapandı karnım küçülüyor gibi geliyor ve yaklaşık 1 aydır hep aynı kilodayım 58 ne aşağı ne yukarı gece yatış pozisyonumda hep solaydı şimdiyse yatamıyorum sürekli sağ sol yapıyorum )) bu arada lierac krem almıştım çatlaklar için karnımda büyüme olmadığı için ara verdim

Arkadaslar bende yemek yiyemiyorum 2 kilo verdin 3 aylik olduk ama insallah bu durum duzelir

hiç sorma canım galiba bu haftalarda böyle oluyor bende hep aynı kilodayım karnım küçülüyor gibi geliyor hatta sabah kahvaltında ne yiyorsun

hiç sorma canım galiba bu haftalarda böyle oluyor bende hep aynı kilodayım karnım küçülüyor gibi geliyor hatta sabah kahvaltında ne yiyorsun

cnm kahvaltıda cay içimiyorum ben,dolayısıyla kavun yada karpuz (benim midemi bastırıyor ve ben meyve hastasıyım normaldede)eşliğinde mutlaka peynir,ekmek yada tost yapıyorum(yumurta sorunum var kahvaltıdan sonra acıkınca kaynatıp ara öğün olarak zar zor yiyom),,akıtma yapabilirsiiniz içinde süt ve yumurta oldugu için besleyicide oluyor...ben 49 kilo ile hamile kaldım 54-55 kilo arasındayım şuanda....ben çok zayıftım ii oldu benim için...

kızlar bende vajinal akıntı bi normal az oluyo bide artıyo rengi ve kokusu değişiyo sizlerdede oluyormu acaba enfeksiyon olabilirmi pazartesi doktoruma sölicem

canım ben normalde kiloluyum bıraz ama 5 kılo bende verdim şimdi 74 üm.kusmalarım geçti gibi ama mıdem havada hala.başım bu ara çok ağırıyor.ben kahvaltıda peynır ekmek bazen yumurta yıyorum.ama gun içinde de peynır ekmek meyve yıyorum bıde papates hosuma gıdıyo.yemek yıyemıyorum.meyve yıyorum.hala bende almadım kilo.ama göbeğim çıktı.merak etme şöyle 5.ayda falan alırsın. ben almıyım bebiş alsın hatta.oğlumdada ilk başta 3 kilo vermıştım sonra 19 kilo almıştım :) doğumda zaten direk 7 kilosu gıtmıştı.

bende içmiyorum ya ama sabahları çok az yiyorum iştahım olmuyor

felaket bir karın var bende
kilo desen hamile kaldığım gündeki kiloma hala gelebilmiş değilim,ama karın aldı başını gidiyor.geçen birde baktımki karnımın az altında tren rayı gibi incecik bir çatlak
şuan hala bebe yağı kullanıyorum herkes aktardan karışım hazırlatın diyo sanırım onuda yaparım artık 4 bitince..

canim ben de sanirim 1 2 kilo aldim daha gobis cikti baya belli sabahlari mutlaka sut iciyorum peynir zeytin domates falan yiyorum tatli seyler hic istemiyor canim recelmis balmis yiyemiyorum yumurta da tek haslanmis yiyemiyorum benim gibi olan varsa haslanmis yumurtayi ufak ufak dograyip icine dogranmis maydonoz yesil sogan limoz k.niber atip yiyorum tek yumurta yiyemiyorum cunku acayip kokuyor bi de gunde mutlaka. en az 1 hurma yiyorum dogumu kolaylastiriyormus ya catlak icin krem kullanmaya baslamadim ben canim banyodan sonra bebe yagi suruyorum sadece

tatlım maydanoz ve dereotundan elinden geldiğince uzak dur erken doğum riskini artırıyor rahimde açılma yapar aman dikkatli kullan..

kızlar bende vajinal akıntı bi normal az oluyo bide artıyo rengi ve kokusu değişiyo sizlerdede oluyormu acaba enfeksiyon olabilirmi pazartesi doktoruma sölicem

canim bende de var o durum bazen seffaf oluyor bazen sarimsi olabiliyor her oldugunda dr a soyleyeyim diyorum da unutuyorum sen bi sor istersen agrin falan da var mi bizde enfeksiyob olmasin da kimde olsun hamilelikte normalmis

kizlar ya dunden beri sag gogsumde sislik var baya ele geliyor bu halka kismi var ya orasi komple sismis bilye gibi :) neden olabilur ki. hani derler ya insanin bi seyi cani ceker de bi yerin siser sonra diye :)) simdiburda soylemeyeyim de dun cnm bi seyler cekti de oyle cektigiyle kaldim ondan mi sisti ki :))))

tatlım maydanoz ve dereotundan elinden geldiğince uzak dur erken doğum riskini artırıyor rahimde açılma yapar aman dikkatli kullan..

cok tukettigim seyler degil zaten canim hamileligimin ilk baslarinda hic yemedim dusugu tetikliyor diye simdi biraz biraz arada yiyorum asiriya kacmadan

canım hurma çok yenmemesi lazım diye biliyorum özellikle son zamanlarda hızlandırıyormuş

bana da hiç hamile gibi gelmiyorsun bize diyorlarseviniyorum karnım artık daha sert ve eteklerim en fenası onlar hepsinin fermuarı öğleye doğru aşağıya çekiliyor dr.a kontrole gidince artık yavaş yavaş bir şeyler alayım diyorum zaten zayıf değildim ama ilk ay verdiğim üç kilodan yiyorum hala ailede şekerde var
ama malesef iştahım fazla açık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…