3,5 ayımız bitti tatlım, 13 gün sonra 4. ayımız biticek inşAllahhyanlız ben çok duygusal ve gergin bi döneme girdim sanırım, eşime kan kusturuyorum. sonrada üzülüyorum. sende nasıl, duygu değişimi var mı canım ya?
cinsiyetler belli oluyor artık yavaştan :)
öyle böyle gebeliğin yarısını yedik sayılır.kızlar ben size bişey soracağım.hiç astımı veya allerjisi olan varmı aranızda?
ben bu aralar sürekli hapşırıyorum,ilaçlarımıda kullanamıyorum malum:2:
hapşırırken bebeğime zarar gelir diye korkuyorum peşpeşe olduğu için varmı biçare bilen?:18:
hemen bitsede kucagımıza alsak keske :))) valla ben hamile oldugumu ögrendikten sonra bana bi sakinlik geldiacıkcası gerginlik falan yok aman boşver modundayım ama boyle duygu degişimleri normal canım onlarda biraz daha fazla sabırlı olsunlar naz yapmamız lazım yaniiii :)))
Arkadaslar bende yemek yiyemiyorum 2 kilo verdin 3 aylik olduk ama insallah bu durum duzelir
hiç sorma canım galiba bu haftalarda böyle oluyor bende hep aynı kilodayım karnım küçülüyor gibi geliyor hatta sabah kahvaltında ne yiyorsun
arkadaşlar ya sabah kahvaltınızda neler yiyorsunuz ya ben sadece yumurta yiyorum iştahım kapandı karnım küçülüyor gibi geliyor ve yaklaşık 1 aydır hep aynı kilodayım 58 ne aşağı ne yukarı gece yatış pozisyonumda hep solaydı şimdiyse yatamıyorum sürekli sağ sol yapıyorum)) bu arada lierac krem almıştım çatlaklar için karnımda büyüme olmadığı için ara verdim
cnm kahvaltıda cay içimiyorum ben,dolayısıyla kavun yada karpuz (benim midemi bastırıyor ve ben meyve hastasıyım normaldede)eşliğinde mutlaka peynir,ekmek yada tost yapıyorum(yumurta sorunum var kahvaltıdan sonra acıkınca kaynatıp ara öğün olarak zar zor yiyom),,akıtma yapabilirsiiniz içinde süt ve yumurta oldugu için besleyicide oluyor...ben 49 kilo ile hamile kaldım 54-55 kilo arasındayım şuanda....ben çok zayıftım ii oldu benim için...
aynı dert bende de var canım gün içinde hapşırmanın sayısı belli bile değil burnumda yara oluyor içi kaşınıyor hamilelik sıkıntılarını saymıyorum bile ilaç kullanamıyorum hapşırığı tutmadıktan sonra bebeğe zararı yok diye biliyorumher şey onlar için sağlıkla gelsinler inş. çatlak kremine başlayanınız var mı
arkadaşlar ya sabah kahvaltınızda neler yiyorsunuz ya ben sadece yumurta yiyorum iştahım kapandı karnım küçülüyor gibi geliyor ve yaklaşık 1 aydır hep aynı kilodayım 58 ne aşağı ne yukarı gece yatış pozisyonumda hep solaydı şimdiyse yatamıyorum sürekli sağ sol yapıyorum)) bu arada lierac krem almıştım çatlaklar için karnımda büyüme olmadığı için ara verdim
hiç sorma canım galiba bu haftalarda böyle oluyor bende hep aynı kilodayım karnım küçülüyor gibi geliyor hatta sabah kahvaltında ne yiyorsun
canim ben de sanirim 1 2 kilo aldim daha gobis cikti baya belli sabahlari mutlaka sut iciyorum peynir zeytin domates falan yiyorum tatli seyler hic istemiyor canim recelmis balmis yiyemiyorum yumurta da tek haslanmis yiyemiyorum benim gibi olan varsa haslanmis yumurtayi ufak ufak dograyip icine dogranmis maydonoz yesil sogan limoz k.niber atip yiyorum tek yumurta yiyemiyorum cunku acayip kokuyor bi de gunde mutlaka. en az 1 hurma yiyorum dogumu kolaylastiriyormus ya catlak icin krem kullanmaya baslamadim ben canim banyodan sonra bebe yagi suruyorum sadece
kızlar bende vajinal akıntı bi normal az oluyo bide artıyo rengi ve kokusu değişiyo sizlerdede oluyormu acaba enfeksiyon olabilirmi pazartesi doktoruma sölicem
tatlım maydanoz ve dereotundan elinden geldiğince uzak dur erken doğum riskini artırıyor rahimde açılma yapar aman dikkatli kullan..
canim ben de sanirim 1 2 kilo aldim daha gobis cikti baya belli sabahlari mutlaka sut iciyorum peynir zeytin domates falan yiyorum tatli seyler hic istemiyor canim recelmis balmis yiyemiyorum yumurta da tek haslanmis yiyemiyorum benim gibi olan varsa haslanmis yumurtayi ufak ufak dograyip icine dogranmis maydonoz yesil sogan limoz k.niber atip yiyorum tek yumurta yiyemiyorum cunku acayip kokuyor bi de gunde mutlaka. en az 1 hurma yiyorum dogumu kolaylastiriyormus ya catlak icin krem kullanmaya baslamadim ben canim banyodan sonra bebe yagi suruyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?