Biz hâlâ bebişimizin cinsiyetini öğrenemedik bu hafta da ben ona inat yaptım gitmedim doktora :) ctesi kesin giderim artık ama pazar tatile gitmeden önce cinsiyetini öğrenmek ve tatilde bebişimle ilgili hayaller kurmak istiyorum. Bu arada babası kız olursa listesini yapmış 10 tane isim tamamlamış ama erkek olursa benim 1 isim bile fikrim yok:)))
inşallah öğrenirsin canım.insan bilmek istiyor.bende 2 hafta sonra gıttıgımde kesin öğrenmek istiyorum artık.
felaket bir karın var bende
kilo desen hamile kaldığım gündeki kiloma hala gelebilmiş değilim,ama karın aldı başını gidiyor.geçen birde baktımki karnımın az altında tren rayı gibi incecik bir çatlak
şuan hala bebe yağı kullanıyorum herkes aktardan karışım hazırlatın diyo sanırım onuda yaparım artık 4 bitince..
selam kızlar
bir haftadır internetimde problem vardı giremiyordum meğer modemin bozulmuş..............
görüşmeyeli nasılsınız son bir haftada neler yaşadınız cinsiyetini öğrenenler oldu mu
isime karar verenler var mı...
beni merak edenler varsayaklaşık 3 hafta oldu kürtaj olalı ama hala kanamam devam ediyor
adet olmayı bekliyorum dört gözle..... sonrası Allah Kerim
kendinize ve bebeklerinize iyi bakıyormunuz bakalım
canım evet merak ediyoruz seni ben geçen gün sormuştum seni :) inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.ben ilk gittiğimde kıza benzetmıstı sonra erkege benzettı ama kesın değıl dedi.2 hafta sonra öğrenıcem inşallah.darısı sana en kısa zamanda inşallah.
teyzeleri biz geldik doktor kontrolümüz çok iyi geçti bebişim kocaman olmuş giderken çikolatayı fazla kaçırdım galiba doktor amcası inanamadı çok hareketliydi kıpır kıpırdı valla.veeee cinsiyetimizde belli oldu %90 erkek dedi doktor pipisinin fotoğrafını bile çekti.hayatımın ikinci erkegi geliyor çok mutluyum .
inşallah canım sen şimdiden folik asidini iç sağlıklı ıyı beslen canım ben baya bi yıprandım bulantılardan ilaçlarımıda içemedim 2 gündür içiyorum çok şükür geçiyo daha hiç almadım kilo 5 kilo verdim.sağol canım çok sevindim hayırlısı olsun kız erkek farketmez
bende adetten sonra hemen hamiş kalırım inşallah
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.teyzeleri biz geldik doktor kontrolümüz çok iyi geçti bebişim kocaman olmuş giderken çikolatayı fazla kaçırdım galiba doktor amcası inanamadı çok hareketliydi kıpır kıpırdı valla.veeee cinsiyetimizde belli oldu %90 erkek dedi doktor pipisinin fotoğrafını bile çekti.hayatımın ikinci erkegi geliyor çok mutluyum .
ben hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum, o da sinirleniyor doğal olarak. ama benimde elimde değil ki yiyemiyorum işteeo yüzden çok geriliyorum, "aaa hiç kilo almamışsın" diyenlere ejderha gibi ateş püsküresim geliyor yarın şu sonuçları alsam da hayırlısıyla ne gerekiyorsa yapılsa. sen 3lü taramayı yaptıracak mısın canım?
canim ben de sanirim 1 2 kilo aldim daha gobis cikti baya belli sabahlari mutlaka sut iciyorum peynir zeytin domates falan yiyorum tatli seyler hic istemiyor canim recelmis balmis yiyemiyorum yumurta da tek haslanmis yiyemiyorum benim gibi olan varsa haslanmis yumurtayi ufak ufak dograyip icine dogranmis maydonoz yesil sogan limoz k.niber atip yiyorum tek yumurta yiyemiyorum cunku acayip kokuyor bi de gunde mutlaka. en az 1 hurma yiyorum dogumu kolaylastiriyormus ya catlak icin krem kullanmaya baslamadim ben canim banyodan sonra bebe yagi suruyorum sadece
ben süt içemiyorum canım yaa hurmayı nasıl yiyorsun kuru hurmamı ben maydonozu çiğ yemiyorum yani pişmiş şekilde kullanıyorum yemeklere böreklere felan zararlı diyorlar ya ondan sabah az yiyorum ya canım istemiyor
bana da hiç hamile gibi gelmiyorsun bize diyorlarseviniyorum karnım artık daha sert ve eteklerim en fenası onlar hepsinin fermuarı öğleye doğru aşağıya çekiliyor dr.a kontrole gidince artık yavaş yavaş bir şeyler alayım diyorum zaten zayıf değildim ama ilk ay verdiğim üç kilodan yiyorum hala ailede şekerde var
ama malesef iştahım fazla açık yaaa
evet canim kuru hurma bi tane yiyorum gunde maydonoz yiyorum ben salatanin icibde falan kiyilmis minik minik oldugu icin az oluyor zaten hem de salatada oyle yiyorum sut de icemiyorsan belki sutlu tatli ya da sut urunlerinden tuketebilirsin cnm ama sutun yerini tutmuyormus yine de kakaolu sut falan yapsan kendin gerci kakao zararli mi onu bilmiyorum tam da oyle belki icersin
bende doğuma giderken hactan gelen hurma yersen kolay oluyormuş diye duymuştumm)) ben salatanın içine maydonoz koymuyorum nane kesin koyarım roka marul birde havuç rendelerim tavsiye ederim
sütü bazen içiyorum bazen midemi bulandırıyor o yüzden bulantılarım iyce geçsin öyle içmeye başlıcam
offf bayilirim rokaya :)) ben de koyarim salatalara maydonozu yemek yanindaki salatalara degil de cqy yaninda aperatif salatalara kullaniyorum ben de daha cok adlarini soylemeyeyim kizlarin cani cekmesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?