mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

çok geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine ya allahım korumuş seni de bebeğini de sadaka ver.. bana da doktor cumartesi kız derse hiç şaşırmam hadi bakalım erkek ismi düşünmeye başlayınn )))

aynen valla millet yorum yapmaya o kadar meraklı ki. her şeye bi kulp takıyorlar. senin tanıdıkta tam alemmiş yaa 8. ayda cinsiyet değişiyo ha, süpermişşş. saol arkadaşım yarın akşam sonucu alınca mutlaka haber veririm. bende 3lü test olayını doktora bırakmayı düşünüyorum. o yapalım derse yaparız artık, nasıl yapıldığını bende bilmiyorum canım, zor değildir inşallah. daha ayrıltılı ultrason var canım. o da 5. ayda sanırım ne güzel ayrıntılı görcez bebişimizii

canım bana da oluyor duzgun oturmazsam bazen egilip kalktıgımda da oluyor bence normal

KIZLAR HERKEZ UYKUDA ANLAŞILAN:)

YARIN BEN DE İNŞALLAH HAYIRLISI İLE CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİM. KIZ ERKEK FARKETMEZ
aLLAHU TEALAYA HAYIRLI KUL PEYGAMBER EFENDİMİZE HAYIRLI ÜMMET BİZE DE HAYIRLI EVLAT OLMASI VE SAĞLIKLI OLMASI İÇİN KIYMETLİ DUALARINIZI BEKLİYORUM.

ALLAHU TEALA HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAHU TEALA.

evet cnm özellikle sol kasığıma bazen hafif bazen bıçak saplanır gibi...uzanırken,otururkenve özellikle uzandıgım yerden kalkarken.tuvaletim geldiğinde ve yaptıktan sonrada karnıma ağrı giriyor cnm ...bende ilk başlarda çok korktum.fakat 3-4 aylarda rahim genişlediği için kaslar gerilirmiş..rahat ol..

İkilintest sonucunuz kactir benim 1.3 cikti ultrason ve kalp atis sayisini ogrenebilirmiyim hayirli cumalar

canım sanada hayırlı cumalar.1.3 ense kalınlığı o iyi çıkmış.ama önemli olan kan sonucun orda negatif çıkması lazım 2 teste bakılıyo trızomı rıskı ve down sendromu rıskı onların oranına göre sonuç belli oluyo.benim 2 çıktı sanırım ense kalınlığı çok şükür risk te negatif çıktı.kalp atış sayısını söylemedi hiç.

Sagll canim dr cok donuk biriydi. Bisi soramadim cinsiyeti bile bende ultrason kagittan baktim orda yaziyordu kalp atisi

hurmayı benim doktorumda tavsiye etti dut ceviz fındık üzüm kuru incir hurma karışımı yap yanında bulundur dedi arada ağzına birer tane at dedi hem bebeği besler hemde birden yemeğe saldırmanı önler dedi:) gerçi ben henüz saldırma aşamasına gelmedim :)
oluyor canım özellikle yorgunsam oturmuşsam ama kalkarken oluyo normal korkma.ani hareketlere dikkat etmemiz lazım.

çok geçmiş olsun.Allah korumuş seni ve bebeğini.ne tuhaf dimi normalde düşmeyiz hamileyken ne kadar dikkat edersek o kadar başımıza geliyor bende 3 hafta önce yolda yururken ayağımın altına bir fayans parçası gıbı birşey gelmiş onunla kaydım bacaklarım ayrıldı birşey olmadı çok şükür ama korkusu yetti.doktor dediki bebek sağlıklı olduktan sonra hiçbirşey olmazmış.cinsiyetlerde bi öyle bi böyle bende kafayı yıycem 2 hafta sonra gıttıgımde kesınlessin istiyorum sağlıklı olsunlar tabi önemli olan bu.insan bilmek istiyo :)

ben o değerleri bile bilmiyorum :) dün aradım sonucum çıkmıştı doktorun sekreteri değerleriniz normal dedi doktor bey dedi bende daha bişey sormadım 1 ay sonra kontrol dedi o zamanda heralde cinsiyet bakıcak. şimdi pinpiriklendim o sonuçların önemi varmı? doktor negatif dese yetmiyormu canım?

yetiyo canım sabriya sadece ense kalınlığını söylediği için kan sonucu önemli negatif çıkması lazım dedim.endişelenme:) sonucun iyi çıkmış seninde inşallah öğrenirsin cinsiyetini.

yetiyo canım sabriya sadece ense kalınlığını söylediği için kan sonucu önemli negatif çıkması lazım dedim.endişelenme:) sonucun iyi çıkmış seninde inşallah öğrenirsin cinsiyetini.

benim doktorum çok yoğun bazen yeterince ilgilenemediğini düşünüyorum ama ters giden bişey olsa söyler diyorum hassas zamanlarım zor bana katlanmak :) teşekkür ederim canım inş belli olur ananesi bişeyler almak istiyomuş gerçi ben hiçbişey almak istemiyorum doğana kadar ama bakalım sağlıklı sıhhatli olsun inş bebişlerimiz Allah'a emanet o minicik bedenleri..

amin canım.öyle oluyoruz ya benim bu 2. olmasına rağmen 1.den daha pimpirikliyim :)

dr folbiol verdi onu kullanıcam beslenmeme pek dikkat edemiyorum iştahım kesildi kürtajdan sonra halbuki önce ne kadar çok yiyordum göbeğim bile çıkmıştı şimdi gitti göbeğimde çok şükür
yoksa hem bebek yok ama göbek var bu psikolojisini bozuluyo insanın kısmet artık adeti de beklemesemmi diye geçiriyorum sürekli içimden...............

canım bekle yumurtladığını anladığın anda dene :)

cAnım ne yaptın test sonucların iyidir insallah bi cocugunda öyle olmusta erkek demişler 8. ayda kız demişler yok eskiler doktoramı gidermiş vitamin falan almıomus folikasit elevit cok pis kokuyolarmıs alem ya millet eski zamanla bu zmanı kıyasslıyorlar ayrıca benm yasadıgım yer kucuk oldugu ıcın doktora mutlaka bi kulp takarlar hangi doktra gidiosun işte suna gidiorum aaa o doktora falanca kişi gitmişti ona böle dedi söle oldu v.s. buna da uyuz oluyorum hayatında o doktora gitmemiş yorum yaparlar ben o doktor sayesınde hamile kaldım ne derlerse desinler yanii ayrıca ben ona gıdıyorum benim kafamı niye bulandırmaya calısıyosun dimi ne diceksin tatlım hı hı deyip geciorum

bugun mısafırlıkteydım tuvalete gırdım hafif kanamam var cok korktum hastanemde doktor yoktu o saatte devlete gıttım alttan muayene yaptı bısey yok dıkkatlı ol dedı ama ınanılmaz korktum ilkide düşük oldu ya şükürler olsun suan iyiyim yarrın doktoruma gıdecegım lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn....

canimm cok gecmis olsun cok dikkat et kendine yordun mu kendini yoksa? Allah korusun bebislerimizi canini sikma icin ferah olsun bi sorun yoktur dr. da oyle dediyse yarin gidince dr.a buraya da yaz olur mu

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allah ın izni ile hiç bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…