hastaneden yeni geldim kızlar okulda eğimli zeminde ayağım kaydı ve kalçamın üstüne düştüm korkuyu anlatamam ilçedeyim zaten merkeze gelene kadar öldüm dirildim inşallah bişe olmamıştır iyidir diye allahıma binlerce şükür ki bişe olmamış düşerken karnımı sıktığımı hissetmiştim zaten ağrının sebebide oymuş plasenta da rahımde kanama falan olmamış , allahım içinde benimkiyle birlikte hepimizinkini korusun.dinleniyorum şuan,sabahta kontrolüm vardı zaten gitmiştik sabahtan aksamda tekrar gittik yorucu bir gün oldu bu arada kız demişti dr şimdide erkek gibide görünüyor dedi gercekten de bişeler pipiyede benziyordu tabi şok olduk,tabiki farketmez ama şaşırdık allah yeterki sağlığını bozmasın.aman arkadaşlar çalışanlar çalışmayanlar böle bişe ben yaşadım sizler bari dikkatli olun allahım hepimizinkini korusun.
haklısn canım millete neyse de dunde ben biriyle karsılastım oda hamileymiş 5 aylık cınsıyetini ogrendinmi dedim daha 1 kere doktora gittim yok 8. ayda cınsıyet degiisiyor zaten falan filan deli etti benigobegin cıkmıs canım normal yanii sende deki ideali 12 kilo almak doktorum cok iyi gidiyosun dedi insallah canım hayırlı hbrlerini bekliorum valla doktorum isterse yaptırırım ama gecen gittim 3 lü test yapıcaz falan demedi birsey artık bu gittigimde derse yaptırırım 2li test gibi aynı sekildemi yapılıyor acaba
kızlar, karnımın sol tarafına otururken kramp gibi bir ağrı girdi, biraz tuvaletim vardı ondanmı bilmiyorum oturuyordum bu durumla karşılaşan varmı dr. a dün gittim herşey normal dedi herşey için arıyorum dünde zaten kontrol falan değildi kendimi iyi hissetmiyorum diye gittim adam bıkıcak benden :)
karnınıza butür sancı girdimi hiç sizinde hamişler
kızlar, karnımın sol tarafına otururken kramp gibi bir ağrı girdi, biraz tuvaletim vardı ondanmı bilmiyorum oturuyordum bu durumla karşılaşan varmı dr. a dün gittim herşey normal dedi herşey için arıyorum dünde zaten kontrol falan değildi kendimi iyi hissetmiyorum diye gittim adam bıkıcak benden :)
İkilintest sonucunuz kactir benim 1.3 cikti ultrason ve kalp atis sayisini ogrenebilirmiyim hayirli cumalar
canım sanada hayırlı cumalar.1.3 ense kalınlığı o iyi çıkmış.ama önemli olan kan sonucun orda negatif çıkması lazım 2 teste bakılıyo trızomı rıskı ve down sendromu rıskı onların oranına göre sonuç belli oluyo.benim 2 çıktı sanırım ense kalınlığı çok şükür risk te negatif çıktı.kalp atış sayısını söylemedi hiç.
hurmayı benim doktorumda tavsiye etti dut ceviz fındık üzüm kuru incir hurma karışımı yap yanında bulundur dedi arada ağzına birer tane at dedi hem bebeği besler hemde birden yemeğe saldırmanı önler dedi:) gerçi ben henüz saldırma aşamasına gelmedim :)evet canim kuru hurma bi tane yiyorum gunde maydonoz yiyorum ben salatanin icibde falan kiyilmis minik minik oldugu icin az oluyor zaten hem de salatada oyle yiyorum sut de icemiyorsan belki sutlu tatli ya da sut urunlerinden tuketebilirsin cnm ama sutun yerini tutmuyormus yine de kakaolu sut falan yapsan kendin gerci kakao zararli mi onu bilmiyorum tam da oyle belki icersin
oluyor canım özellikle yorgunsam oturmuşsam ama kalkarken oluyo normal korkma.ani hareketlere dikkat etmemiz lazım.kızlar, karnımın sol tarafına otururken kramp gibi bir ağrı girdi, biraz tuvaletim vardı ondanmı bilmiyorum oturuyordum bu durumla karşılaşan varmı dr. a dün gittim herşey normal dedi herşey için arıyorum dünde zaten kontrol falan değildi kendimi iyi hissetmiyorum diye gittim adam bıkıcak benden :)
hastaneden yeni geldim kızlar okulda eğimli zeminde ayağım kaydı ve kalçamın üstüne düştüm korkuyu anlatamam ilçedeyim zaten merkeze gelene kadar öldüm dirildim inşallah bişe olmamıştır iyidir diye allahıma binlerce şükür ki bişe olmamış düşerken karnımı sıktığımı hissetmiştim zaten ağrının sebebide oymuş plasenta da rahımde kanama falan olmamış , allahım içinde benimkiyle birlikte hepimizinkini korusun.dinleniyorum şuan,sabahta kontrolüm vardı zaten gitmiştik sabahtan aksamda tekrar gittik yorucu bir gün oldu bu arada kız demişti dr şimdide erkek gibide görünüyor dedi gercekten de bişeler pipiyede benziyordu tabi şok olduk,tabiki farketmez ama şaşırdık allah yeterki sağlığını bozmasın.aman arkadaşlar çalışanlar çalışmayanlar böle bişe ben yaşadım sizler bari dikkatli olun allahım hepimizinkini korusun.
canım sanada hayırlı cumalar.1.3 ense kalınlığı o iyi çıkmış.ama önemli olan kan sonucun orda negatif çıkması lazım 2 teste bakılıyo trızomı rıskı ve down sendromu rıskı onların oranına göre sonuç belli oluyo.benim 2 çıktı sanırım ense kalınlığı çok şükür risk te negatif çıktı.kalp atış sayısını söylemedi hiç.
ben o değerleri bile bilmiyorum :) dün aradım sonucum çıkmıştı doktorun sekreteri değerleriniz normal dedi doktor bey dedi bende daha bişey sormadım 1 ay sonra kontrol dedi o zamanda heralde cinsiyet bakıcak. şimdi pinpiriklendim o sonuçların önemi varmı? doktor negatif dese yetmiyormu canım?
yetiyo canım sabriya sadece ense kalınlığını söylediği için kan sonucu önemli negatif çıkması lazım dedim.endişelenme:) sonucun iyi çıkmış seninde inşallah öğrenirsin cinsiyetini.
benim doktorum çok yoğun bazen yeterince ilgilenemediğini düşünüyorum ama ters giden bişey olsa söyler diyorum hassas zamanlarım zor bana katlanmak :) teşekkür ederim canım inş belli olur ananesi bişeyler almak istiyomuş gerçi ben hiçbişey almak istemiyorum doğana kadar ama bakalım sağlıklı sıhhatli olsun inş bebişlerimiz Allah'a emanet o minicik bedenleri..
inşallah canım sen şimdiden folik asidini iç sağlıklı ıyı beslen canım ben baya bi yıprandım bulantılardan ilaçlarımıda içemedim 2 gündür içiyorum çok şükür geçiyo daha hiç almadım kilo 5 kilo verdim.
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.
dr folbiol verdi onu kullanıcam beslenmeme pek dikkat edemiyorum iştahım kesildi kürtajdan sonra halbuki önce ne kadar çok yiyordum göbeğim bile çıkmıştı şimdi gitti göbeğimde çok şükür
yoksa hem bebek yok ama göbek var bu psikolojisini bozuluyo insanın kısmet artık adeti de beklemesemmi diye geçiriyorum sürekli içimden...............
canım bekle yumurtladığını anladığın anda dene :)
aynen valla millet yorum yapmaya o kadar meraklı ki. her şeye bi kulp takıyorlar. senin tanıdıkta tam alemmiş yaa8. ayda cinsiyet değişiyo ha, süpermişşş. saol arkadaşım yarın akşam sonucu alınca mutlaka haber veririm. bende 3lü test olayını doktora bırakmayı düşünüyorum. o yapalım derse yaparız artık, nasıl yapıldığını bende bilmiyorum canım, zor değildir inşallah. daha ayrıltılı ultrason var canım. o da 5. ayda sanırım ne güzel ayrıntılı görcez bebişimizii
bugun mısafırlıkteydım tuvalete gırdım hafif kanamam var cok korktum hastanemde doktor yoktu o saatte devlete gıttım alttan muayene yaptı bısey yok dıkkatlı ol dedı ama ınanılmaz korktum ilkide düşük oldu ya şükürler olsun suan iyiyim yarrın doktoruma gıdecegım lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn....
bugun mısafırlıkteydım tuvalete gırdım hafif kanamam var cok korktum hastanemde doktor yoktu o saatte devlete gıttım alttan muayene yaptı bısey yok dıkkatlı ol dedı ama ınanılmaz korktum ilkide düşük oldu ya şükürler olsun suan iyiyim yarrın doktoruma gıdecegım lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?