bugun mısafırlıkteydım tuvalete gırdım hafif kanamam var cok korktum hastanemde doktor yoktu o saatte devlete gıttım alttan muayene yaptı bısey yok dıkkatlı ol dedı ama ınanılmaz korktum ilkide düşük oldu ya şükürler olsun suan iyiyim yarrın doktoruma gıdecegım lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn....
gecmiş olsun tekrar duygucum yabugun mısafırlıkteydım tuvalete gırdım hafif kanamam var cok korktum hastanemde doktor yoktu o saatte devlete gıttım alttan muayene yaptı bısey yok dıkkatlı ol dedı ama ınanılmaz korktum ilkide düşük oldu ya şükürler olsun suan iyiyim yarrın doktoruma gıdecegım lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnn....
cAnım ne yaptın test sonucların iyidir insallah bi cocugunda öyle olmusta erkek demişler 8. ayda kız demişleryok eskiler doktoramı gidermiş vitamin falan almıomus folikasit elevit cok pis kokuyolarmıs alem ya millet eski zamanla bu zmanı kıyasslıyorlar ayrıca benm yasadıgım yer kucuk oldugu ıcın doktora mutlaka bi kulp takarlar hangi doktra gidiosun işte suna gidiorum aaa o doktora falanca kişi gitmişti ona böle dedi söle oldu v.s. buna da uyuz oluyorum hayatında o doktora gitmemiş yorum yaparlar ben o doktor sayesınde hamile kaldım ne derlerse desinler yanii ayrıca ben ona gıdıyorum benim kafamı niye bulandırmaya calısıyosun dimi ne diceksin tatlım hı hı deyip geciorum
kızlar doktordan geldim bebek eşten ayrılınca hafif kanamalar olabilir düşük riskin yok dedi doktorum allahın izniyle dedim oğlum nasıl ne oğlanı yüzde yüz kızın olcak dedi))) hep oğlana alıştırmıştım kendimi şimdi tuhaf geliyor bana ama daha da heycanlıyım kız anası olmak çok daha farklıymış
kanamam yok canım eşten ayrılıyor ondan kanaman olur dedi bana ilk yüzde 52 erkek demişti bugün oğlum nasıl dediğimde ne oğlu yüzde yüz kız dedioh be canım merak edıyodum çok.şimdi yok dimi kanaman.kızın olucagınada ayrıca çok sevındım dua et bende kesın öğreniyim artık.erkege benzetmısmıydı seninkını bana ilk kıza benziyo dedı sonra erkege dedi ben yaaa dıyınce kesın değil dedi:)14 gibi gıdıcem kesınlessın kızım olsun benımde:)oğluma kız kardes gelsin:)
kızlarrrr kızım olacak inşallah.önceleri hep erkek diye tahmin ediyordum ama 1 haftadır kız olarak rüyamda görüyordum.Allahu teala hayırlı saliha evlat eylesin inşallah.ben çok mutlu oldum ama eşimin biraz surat düştü
kızlar doktordan geldim bebek eşten ayrılınca hafif kanamalar olabilir düşük riskin yok dedi doktorum allahın izniyle dedim oğlum nasıl ne oğlanı yüzde yüz kızın olcak dedi))) hep oğlana alıştırmıştım kendimi şimdi tuhaf geliyor bana ama daha da heycanlıyım kız anası olmak çok daha farklıymış
Eveeeet sonunda ogrendik % 99 kız dedi doktor eşimin dileği oldu ben de alismaya calisiyorum :)
öğrenkızlarrrr kızım olacak inşallah.önceleri hep erkek diye tahmin ediyordum ama 1 haftadır kız olarak rüyamda görüyordum.Allahu teala hayırlı saliha evlat eylesin inşallah.benn çok mutlu oldum ama eşimin biraz surat düştü
hayırlı olsun, amin canım, bende hazirann 18 ne öğreneceğim , rabbim hayırlı evlat versin
öğren
Hayırlı olsun canım çok sevindim kız evladının olması gerçekten çok güzel bişey ayrıca küçük bi sorun yaşamışsın çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna bende kısmetse pazartesi öğrenicem bu sabah rüyamda bi oğlum olacağını gördüm ama rüyada oğlan görürsen kız oluyomuş rüya tabirinde öle yazıyo bilmiyorum çok heyecanlıyımmmmm :)
kızlar doktordan geldim bebek eşten ayrılınca hafif kanamalar olabilir düşük riskin yok dedi doktorum allahın izniyle dedim oğlum nasıl ne oğlanı yüzde yüz kızın olcak dedi))) hep oğlana alıştırmıştım kendimi şimdi tuhaf geliyor bana ama daha da heycanlıyım kız anası olmak çok dahyi a farklıymış[/QUOT
canım kızın olacağına çok sevindim inanılmaz güzel bir duygu. bu arada geçmiş olsun canım çok şükür bi sıkıntı yokmuş.bende sabah rüyamda oğlum olduğunu gördüm rüya tabirinde oğlan görürseniz kız olur diyo tabi yine Rabbim bilir çok heyecenlıyım pazartesiyi iple çekiyorum: )
canım duguya yazacaktın sanırım bana kısmet olmuş:)))tabirler doğru değil ben 1 haftadır öyle kız görüyorum ve kız oldu:)
Evet canım ya yeniyimde burda çözmeye çalışıyorum siteyi seninde çok hayırlı olsun gerçekten tabirler doğru değilmi benim bi kızım var e bide oğlan olsa fena olmaz tabi Rabbim ne kısmet ettiyse bu arada kızımda kız istiyo bilmiyorum kısmetse size pazartesi yazıcam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?