mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

geçmiş olsun.Allah korusun canım ciddi birşey yoktur lekelenmedir.yarın yaz mutlaka.

çok sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin yarın gelir gelmez yazarım

gunaydin kizlarr dua edin bana sinava gidiyorum hic de calisamadim hastalik falan derken oglusum sans getirir bana umarim :))

gecmiş olsun tekrar duygucum ya noluyor bıze anlamadım 2 gun önce ben düştüm dün sein kanaman oldu.allah hakkımızda hayırlısını versin, hepimizinkini korusun.doktordan gelince mutlaka ara beni cnm.

canım çoook şükür idrar kültürü sonucu iyi çıktı. bol su içmem gerekiyor sadece,onuda nasıl yapıcam bilmiyorum su içerken inanılmaz midem bulanıyor nayse bunuda atlatırız inşAllah. amann hiç takılma cahil insanlara, insan oğluna bişey beğendirmek her zaman zor olmuştur, hele ki doktor beğendirmek ben, kendi kadın doğum doktoruma o kadar söyledim bulantım, halsizliğim, iştahsızlığım devam ediyo diye, sürekli geçecek diyip durdu. sadece bi bebeği göreyim diye gittiğim, kıytırık biyerdeki doktor hemen anladı idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye. benim doktorum çok iyi de, hep nazlanıyorum diye düşünüyo herhalde bi türlü ögrenemedik bebeğin cinsiyetini yaa. herkes öğreniyo, bizim bücürük göstermiyo, inşAllah 10 gün sonra öğrenmiş oluruzz, ama gönlümden hep kız geçiyo, hep rüyalarıma giriyo minik kızımm

kızlarrrr kızım olacak inşallah.önceleri hep erkek diye tahmin ediyordum ama 1 haftadır kız olarak rüyamda görüyordum.Allahu teala hayırlı saliha evlat eylesin inşallah.ben çok mutlu oldum ama eşimin biraz surat düştü

kızlar doktordan geldim bebek eşten ayrılınca hafif kanamalar olabilir düşük riskin yok dedi doktorum allahın izniyle dedim oğlum nasıl ne oğlanı yüzde yüz kızın olcak dedi ))) hep oğlana alıştırmıştım kendimi şimdi tuhaf geliyor bana ama daha da heycanlıyım kız anası olmak çok daha farklıymış

oh be canım merak edıyodum çok.şimdi yok dimi kanaman.kızın olucagınada ayrıca çok sevındım dua et bende kesın öğreniyim artık.erkege benzetmısmıydı seninkını bana ilk kıza benziyo dedı sonra erkege dedi ben yaaa dıyınce kesın değil dedi:)14 gibi gıdıcem kesınlessın kızım olsun benımde:)oğluma kız kardes gelsin:)

kanamam yok canım eşten ayrılıyor ondan kanaman olur dedi bana ilk yüzde 52 erkek demişti bugün oğlum nasıl dediğimde ne oğlu yüzde yüz kız dedi )) allah hayırlısını versinnnnn canımmmm

hayırlı olsun, amin canım, bende hazirann 18 ne öğreneceğim , rabbim hayırlı evlat versin

kızlar çoğalıyor maşAllah konuya anket eklenseydide bilseydik ne kadar kız ne kadar erkek olduğunu :)
bakalım ilk kim doğuracak topiğimizde :)

Hayırlısı olsun canım gerçekten çok farklı bi duygu ;
tekrar geçmiş olsun.böle olunca hep kafam karıştı bende salı yada çarsamba gidecem inş. bakalım bana ne dicek kıza alıştırdım kendimi erkek derse napıcamı bilmiorum çok enteresan doktorlar topluca dalgamı geçio bizimle :):)

öğren
Hayırlı olsun canım çok sevindim kız evladının olması gerçekten çok güzel bişey ayrıca küçük bi sorun yaşamışsın çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna bende kısmetse pazartesi öğrenicem bu sabah rüyamda bi oğlum olacağını gördüm ama rüyada oğlan görürsen kız oluyomuş rüya tabirinde öle yazıyo bilmiyorum çok heyecanlıyımmmmm :)

canım duguya yazacaktın sanırım bana kısmet olmuş:)))tabirler doğru değil ben 1 haftadır öyle kız görüyorum ve kız oldu:)

canım duguya yazacaktın sanırım bana kısmet olmuş:)))tabirler doğru değil ben 1 haftadır öyle kız görüyorum ve kız oldu:)

Evet canım ya yeniyimde burda çözmeye çalışıyorum siteyi seninde çok hayırlı olsun gerçekten tabirler doğru değilmi benim bi kızım var e bide oğlan olsa fena olmaz tabi Rabbim ne kısmet ettiyse bu arada kızımda kız istiyo bilmiyorum kısmetse size pazartesi yazıcam....

çözersin... İnşallah allahu teala hayırlı sağlıklı evlat versin gönlüne göre de olsun tabrlere aldanma eşim en başından kız gördü rüyasında hatta ismini bile görmüştü bende çin takviminden erkek diye bakmıştım 1 haftadır kız diye görüyorum ve içime kız doğuyordu kız oldu:) anne hissediyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…