mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canim tekrardan gecmis olsun sukur ki bi sey yokmus cok sevindim hem bi sorun olmadigina hem de kizin olacagina :))) hayirlisi olsunn canimmm prensesler artmis masallah

canlarım o güzel dilekleriniz için çook sağolun bugün birbirimize iyce alıştığımızı anladım )) kızımla öpüyoruzz siziii güzel teyzeleriii

canlarım o güzel dilekleriniz için çook sağolun bugün birbirimize iyce alıştığımızı anladım )) kızımla öpüyoruzz siziii güzel teyzeleriii

insan hiç tanımadığı biri için endişeleniyor dua ediyor çünkü karşısındakide bebiş bekliyor dünyanın en güzel duygusu anne olmak.aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz.burda herkes çok içten.inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza.sonrada burdan onlar hakkında konuşuruz tabi fırsat bulabilirsek :)
benim çok yakın arkadaşım 2.5 yıl önce doğum yaptı.hastanede yanındaydım telefonu çaldı arkadaşı sandım bilgi verdim demezmi ben ekim annelerinden şu söyle onu çok merak ediyoruz diye:)sonra dedim bu ne ya ekim annelerinde ne?işte ordan öğrenmiştim kadınlar kulubunu :)

yok canm takılmıyorum valla milletine lafına bakarsak yasayamayız ınsallah cnaım bende merak ediorum iyi sen ruyanda goruosun ben hıc gormedım daha erkek olsa gozukurdu sanırım canım bu zamana kadar madem yakın zamanda baktırdın benmde annemler gelio 8 inde gecen sefer kısmet olmadı bu sefer onlarla gıdıcem :))) Allah gonlune gore versin canım saglıkla sıhhatle ınsallah :

aynen canım çok güzel bir duygu tanımıyorsun ama onunla birlikte seviniyor üzülüyorsun bir de başka topiklere hiç ısınamadım nedense hep bu topikteyim bir kaç yere yazsamda geri takip etmiyorum ama mart annelerinden çıkamıyorum sizlere alışmışım aramıza yenileri gelince seviniyorum bizde burdan cellin le görüşüyoruz ikimizde diyarbakırdayız evlerimizde çok yakın )) ama bugün bir kez daha anladım ki size gerçekten çok alışmışım güzel annelerrrr

ne güzel sizin adınıza sevindim.ben istanbuldayım.aynen diğer topiklere bende baktım çok kalabalık hepsini takip etmek mümkün değil.inşallah burda hep güzel şeyler paylaşalım.iyi haberler alalım.

canım ben yarın doktora gidiyorum, gel bi muayne edelim seni dedi, bebişimi de görürüm herhalde. inşallah cinsiyetini de ögrenebiliriz bu sefer. haberdar ederim.

worldof sana teşekkür ederim bu topiği açtığın için :)

canim rica ederim benim icin de cok iyi oldu iyi ki acmisim dedim :)) ne guzel paylasiyoruz her seyimizi belki bebisler dogacak onlarin yas gunlerini konusacagiz burda :) evde internet yok hep telden giriyorum biraz zor oluyor ama internet buldugumda anket de eklerim bugun yarin :)

Gercekten iyiki bu forum var ve kesfetmisiz herseyde buraya kosar olduk birbirimiz icin sevinir birbirimiz icin endiselenir olduk. Bugun kızımla ilk tatilimize çıkıyoruz heyecanliyiz :) daha da sismeden inelim sahillere :)

Gercekten iyiki bu forum var ve kesfetmisiz herseyde buraya kosar olduk birbirimiz icin sevinir birbirimiz icin endiselenir olduk. Bugun kızımla ilk tatilimize çıkıyoruz heyecanliyiz :) daha da sismeden inelim sahillere :)

aynen canim..birbirimizi hic tanimasak da burda bi seyler paylasmak gercekten cok guzel ohh tatile gidiyorsunuz demek kizinla ilk tatilin heralde di mi :) esim gelince bi h.sonu ben de gitmek istiyorum yakin bi yerlere 2.balayimizi yapcaz :) ama karar veremedim bildigin guzel sakin bi yer var mi srnin cnm ankaraya yakin yerlerde deniz olmasi sart degil

canım ben sideye gidiyorum. Ankara'ya arabayla 4-5 saat uzaklıkta denize girebileceğiniz ve yeşil görebileceğiniz Amasra var, Ağva var bi de Sakaryaya bağlı Karasu var. Onun haricinde Kızılcıhamam falan var ama ağaçtan çok başka bişi yok oralarda. Ama Ağvayı ve Amasrayı kesinliklle tavsiye ederim. Bi de fırsat sitelerinde Ağvada çok güzel oteller yakalayabilirsin 2 kişi gecelik 100 lira falan bi araştırmanı tavsiye ederim...

ne güzel iyi tatiller. seneye bebişlerde yüzücek denizde :)

ay evet ya seneye bebişlerle gideriz artık denize,bizde bu yıl tatil yapacaz inşallah.adanalı olduğum için :) hemen hemen her yıl gittiğimiz mersin susanoğlu taraflarında yapraklı koy, altınorfoz koyu ve oteli var cennet gibi yerler,çok temiz.akdeniz foklarının yaşadığı akdenizde ender koylardan birileri, bu yıl yıne gidecez inşallah seneye bebişlerle gideriz :)akdeniz tarafında tatil yapmak isteyenler düşünebilirler tavsiye ederim :)))))))))))

ben de agvayi dusunuyorum canim bakmistim hatta netten otellere fln cok guzel uygun yerler var sahile yakin goksu kenarinda hemen haftasonu gidebilecegimuz icin yakin olsun istiyorum yolda vakit gecmesin dye cok ihtiyacim var biraz tatile :)

iyi tatiller canımmm kızınla birlikte güzel zaman geçirirsin inşallah.. Ne güzel herkes bir plan yapmış tatil için benim en sevdiğim şehir balıkesir altınoluk balayında da ordaydık yine gitmek isterim aammma diyarbakırda olduğum için ailemi o kadar çook özledim ki sanırım bayramdan sonra ilk işimiz ankaraya gitmek olacak şuan deniz görmüyor gözüm ailemin özlemi var sadece

canım ben yarın doktora gidiyorum, gel bi muayne edelim seni dedi, bebişimi de görürüm herhalde. inşallah cinsiyetini de ögrenebiliriz bu sefer. haberdar ederim.

hadi bakalım cnm insallah ogrenırsın yarın banada esimin ailesi git artık doktora ogren dıye ısrar edıyorlar beklicem haftaya allah nasip ederse... bu arada hamilelik takvimimi degitştirdim ultrason kagıdında 23 kasım yazıyor bende oyle yaptım :) karnımda gerilme oluyor sende de oluyormu top yutmus gibiyim resmen sanki yururken herkes gobegıme bakıomus gibi geliyor

Son düzenleme:
Günaydin kizlar..nasilsiniz bakalim????ben oglusumla cok iyiyim....c.tesi doktor amcasi bakti cinsiyetimize ve erkek dedi...Alparslan ismi nasil sizce?babasi Alparslan olsun istiyor ismi gibi aslan bir delikanli olsunmuşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…