kızlar doktordan geldim bebek eşten ayrılınca hafif kanamalar olabilir düşük riskin yok dedi doktorum allahın izniyle dedim oğlum nasıl ne oğlanı yüzde yüz kızın olcak dedi))) hep oğlana alıştırmıştım kendimi şimdi tuhaf geliyor bana ama daha da heycanlıyım kız anası olmak çok daha farklıymış
canlarım o güzel dilekleriniz için çook sağolun bugün birbirimize iyce alıştığımızı anladım)) kızımla öpüyoruzz siziii güzel teyzeleriii
canım çoook şükür idrar kültürü sonucu iyi çıktı. bol su içmem gerekiyor sadece,onuda nasıl yapıcam bilmiyorum su içerken inanılmaz midem bulanıyornayse bunuda atlatırız inşAllah. amann hiç takılma cahil insanlara, insan oğluna bişey beğendirmek her zaman zor olmuştur, hele ki doktor beğendirmek ben, kendi kadın doğum doktoruma o kadar söyledim bulantım, halsizliğim, iştahsızlığım devam ediyo diye, sürekli geçecek diyip durdu. sadece bi bebeği göreyim diye gittiğim, kıytırık biyerdeki doktor hemen anladı idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye. benim doktorum çok iyi de, hep nazlanıyorum diye düşünüyo herhalde bi türlü ögrenemedik bebeğin cinsiyetini yaa. herkes öğreniyo, bizim bücürük göstermiyo, inşAllah 10 gün sonra öğrenmiş oluruzz, ama gönlümden hep kız geçiyo, hep rüyalarıma giriyo minik kızımm
canlarım o güzel dilekleriniz için çook sağolun bugün birbirimize iyce alıştığımızı anladım)) kızımla öpüyoruzz siziii güzel teyzeleriii
insan hiç tanımadığı biri için endişeleniyor dua ediyor çünkü karşısındakide bebiş bekliyor dünyanın en güzel duygusu anne olmak.aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz.burda herkes çok içten.inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza.sonrada burdan onlar hakkında konuşuruz tabi fırsat bulabilirsek :)
benim çok yakın arkadaşım 2.5 yıl önce doğum yaptı.hastanede yanındaydım telefonu çaldı arkadaşı sandım bilgi verdim demezmi ben ekim annelerinden şu söyle onu çok merak ediyoruz diye:)sonra dedim bu ne ya ekim annelerinde ne?işte ordan öğrenmiştim kadınlar kulubunu :)
aynen canım çok güzel bir duygu tanımıyorsun ama onunla birlikte seviniyor üzülüyorsun bir de başka topiklere hiç ısınamadım nedense hep bu topikteyim bir kaç yere yazsamda geri takip etmiyorum ama mart annelerinden çıkamıyorum sizlere alışmışım aramıza yenileri gelince seviniyorum bizde burdan cellin le görüşüyoruz ikimizde diyarbakırdayız evlerimizde çok yakın)) ama bugün bir kez daha anladım ki size gerçekten çok alışmışım güzel annelerrrr
yok canm takılmıyorum valla milletine lafına bakarsak yasayamayızınsallah cnaım bende merak ediorum iyi sen ruyanda goruosun ben hıc gormedım daha erkek olsa gozukurdu sanırım canım bu zamana kadar madem yakın zamanda baktırdın benmde annemler gelio 8 inde gecen sefer kısmet olmadı bu sefer onlarla gıdıcem :))) Allah gonlune gore versin canım saglıkla sıhhatle ınsallah :
worldof sana teşekkür ederim bu topiği açtığın için :)
Gercekten iyiki bu forum var ve kesfetmisiz herseyde buraya kosar olduk birbirimiz icin sevinir birbirimiz icin endiselenir olduk. Bugun kızımla ilk tatilimize çıkıyoruz heyecanliyiz :) daha da sismeden inelim sahillere :)
Gercekten iyiki bu forum var ve kesfetmisiz herseyde buraya kosar olduk birbirimiz icin sevinir birbirimiz icin endiselenir olduk. Bugun kızımla ilk tatilimize çıkıyoruz heyecanliyiz :) daha da sismeden inelim sahillere :)
aynen canim..birbirimizi hic tanimasak da burda bi seyler paylasmak gercekten cok guzel ohh tatile gidiyorsunuz demek kizinla ilk tatilin heralde di mi :) esim gelince bi h.sonu ben de gitmek istiyorum yakin bi yerlere 2.balayimizi yapcaz :) ama karar veremedim bildigin guzel sakin bi yer var mi srnin cnm ankaraya yakin yerlerde deniz olmasi sart degil
ne güzel iyi tatiller. seneye bebişlerde yüzücek denizde :)
ne güzel iyi tatiller. seneye bebişlerde yüzücek denizde :)
canım ben sideye gidiyorum. Ankara'ya arabayla 4-5 saat uzaklıkta denize girebileceğiniz ve yeşil görebileceğiniz Amasra var, Ağva var bi de Sakaryaya bağlı Karasu var. Onun haricinde Kızılcıhamam falan var ama ağaçtan çok başka bişi yok oralarda. Ama Ağvayı ve Amasrayı kesinliklle tavsiye ederim. Bi de fırsat sitelerinde Ağvada çok güzel oteller yakalayabilirsin 2 kişi gecelik 100 lira falan bi araştırmanı tavsiye ederim...
canım ben yarın doktora gidiyorum, gel bi muayne edelim seni dedi, bebişimi de görürüm herhalde. inşallah cinsiyetini de ögrenebiliriz bu sefer. haberdar ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?