mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ya büyürler dimi seneye yaza kadar
evet büyüycekler tam böyle sevmelik çok tatlı olucaklar.yüzdürücez onları kumla tanışıcaklar.hatta emeklemeye bile başlarlar yavaştan.ben oğlumuda 19 kasımda sezeryanla doğurdum kardeşide hemen hemen aynı olucak o yüzden aynı şeyleri aynı zamanlarda yaşıyacağım ayrı bir heyecanım var.

anlattığın yer çok güzelmiş canım çekti :)ilerde inşallah. bizde avşaya gidiyoruz.okul tatil olunca.

ben de agvayi dusunuyorum canim bakmistim hatta netten otellere fln cok guzel uygun yerler var sahile yakin goksu kenarinda hemen haftasonu gidebilecegimuz icin yakin olsun istiyorum yolda vakit gecmesin dye cok ihtiyacim var biraz tatile :)
canım inşallah gönlüne göre bir tatil olur .
Günaydin kizlar..nasilsiniz bakalim????ben oglusumla cok iyiyim....c.tesi doktor amcasi bakti cinsiyetimize ve erkek dedi...Alparslan ismi nasil sizce?babasi Alparslan olsun istiyor ismi gibi aslan bir delikanli olsunmuşşş

günaydın hayırlı olsun oğlun canım.ismide güzel.

aaaaaaaaaaaa çok şaşırdım hayırlısı olsun canım hadi şimdi kız ismi düşün

aaaaaaaaaaaa çok şaşırdım hayırlısı olsun canım hadi şimdi kız ismi düşün

valla canım bende çok şaşırdım alıştım ama eşim şimdi hissettim baba olacağımı diyor kız çocuk istiyordu hep bende kızıyorum oğluşumda nie böyle demiyordun diye )

Kızlar şuan hastanedeyim doktor ameliyattaymış onu bekliyorum bebişim gösterirse öğrenicem inşallah bugün cinsiyetini çok heyecanlıyım kalbim küt küt atıyooo

Kızlar şuan hastanedeyim doktor ameliyattaymış onu bekliyorum bebişim gösterirse öğrenicem inşallah bugün cinsiyetini çok heyecanlıyım kalbim küt küt atıyooo

hadi hayirlisi canim umarim gosterir bebisin :) benimki hep pipisi meydanda duruyor :)) dr.a gittigimde hic zorlanmadilar dr.lar hemen erkek dediler :)

canım gittim doktora, mantar varmış biraz, ilaç verdi. onu kullanıcam bugün, inşAllah geçer yakında. gördük bebişimi maşAllah büyümüş bayağı, doktor hala kız gibi görünüyor, ama şu anda yorum yapmak için erken diyor. doktor bey kesin diyin artık ben alışverişe başlamak istiyorum dedim, ama hayır çok erken dedi :95: napalım bekliycez 2 hafta daha. daha önce gittigim doktor da bana 15+5 demişti doktorum 15+2 ile uyumlu dedi bugün. fark etmez sağlıklı gelişsinlerde. canım uzandığımda karnım oraya buraya gidiyo yaaa, resmen ağırlaştımm hala kilo almadım, doktor sorun değil dedi ama artık dikkat etmeliyim. bol kalorili beslenmeliyimmm

ye canım ye bana ulas bugun tartıda 1 kilo daha almısım moralim bozuldu sabah sabah cok takıldım bu kilolara düşünmemeye calısıorum ama napim yaa hep aklımdalar gobegi görünce valla canım bence kız o yuzden oyle dedi doktorun ya erkek olsaydı cıkıntı gozukurdu herhalde ayy bende gittigimde böle demesin bana herkes prof kesilmiş zaten yok 3. ayda belli oluyomus olmuyor işte mantarmı kasıntın varmıydı peki gecmş olsun ya bendede 2 gundur akıntı var koku falan yok ama sarı gecer canım ilacını düzenli kullan canım ultrason kagıdında yazıyor ne kadarlık oldugu orada da 15+2 mi kac cm olmus canım bizimkiler aynı ya ölçiyim bende su kadar diye

Kızlar bi fırsat bulup yazamadım bebişim erkekmiş yani deniz oğlan geliyooooo ismi nasıl sizce :)

canımm allah analı babalı büyütsün gözün aydın ismi çook güzelll gerçekten seviyorum deniz ismini kızdan çok erkeğe yakışıyor zaten

arkadaşlar eşim sürekli esila olcak diyor kızımızın ismi bende karasızım bugünde esila mina dedi nasıl sizce birde sizde isimler söylesenize belki fikrini değiştirebilirim

arkadaşlar eşim sürekli esila olcak diyor kızımızın ismi bende karasızım bugünde esila mina dedi nasıl sizce birde sizde isimler söylesenize belki fikrini değiştirebilirim

esilanin manasi ne acaba canim? duydum ama anlamini bilmiyorum ne heyecanli seyler bunlar :)) ismiyle sevmek de ayri bi guzel olur

canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimizinkine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.ben kızım olsaydı ismini beril su koyacaktım berilin anlamı temizlenmiş arınmış demek kızımın ismide beren naz,belis de güzel anlamı aşkın ilk meyvesi demek.başka duru var.şimdilik aklıma gelenler bunlar canım yine yazarım düşündükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…