evet büyüycekler tam böyle sevmelik çok tatlı olucaklar.yüzdürücez onları kumla tanışıcaklar.hatta emeklemeye bile başlarlar yavaştan.ben oğlumuda 19 kasımda sezeryanla doğurdum kardeşide hemen hemen aynı olucak o yüzden aynı şeyleri aynı zamanlarda yaşıyacağım ayrı bir heyecanım var.ya büyürler dimi seneye yaza kadar
ay evet ya seneye bebişlerle gideriz artık denize,bizde bu yıl tatil yapacaz inşallah.adanalı olduğum için :) hemen hemen her yıl gittiğimiz mersin susanoğlu taraflarında yapraklı koy, altınorfoz koyu ve oteli var cennet gibi yerler,çok temiz.akdeniz foklarının yaşadığı akdenizde ender koylardan birileri, bu yıl yıne gidecez inşallah seneye bebişlerle gideriz :)akdeniz tarafında tatil yapmak isteyenler düşünebilirler tavsiye ederim :)))))))))))
canım inşallah gönlüne göre bir tatil olur .ben de agvayi dusunuyorum canim bakmistim hatta netten otellere fln cok guzel uygun yerler var sahile yakin goksu kenarinda hemen haftasonu gidebilecegimuz icin yakin olsun istiyorum yolda vakit gecmesin dye cok ihtiyacim var biraz tatile :)
Günaydin kizlar..nasilsiniz bakalim????ben oglusumla cok iyiyim....c.tesi doktor amcasi bakti cinsiyetimize ve erkek dedi...Alparslan ismi nasil sizce?babasi Alparslan olsun istiyor ismi gibi aslan bir delikanli olsunmuşşş
kızlar doktordan geldim bebek eşten ayrılınca hafif kanamalar olabilir düşük riskin yok dedi doktorum allahın izniyle dedim oğlum nasıl ne oğlanı yüzde yüz kızın olcak dedi))) hep oğlana alıştırmıştım kendimi şimdi tuhaf geliyor bana ama daha da heycanlıyım kız anası olmak çok daha farklıymış
aaaaaaaaaaaa çok şaşırdım hayırlısı olsun canım hadi şimdi kız ismi düşün
Kızlar şuan hastanedeyim doktor ameliyattaymış onu bekliyorum bebişim gösterirse öğrenicem inşallah bugün cinsiyetini çok heyecanlıyım kalbim küt küt atıyooo
Kızlar şuan hastanedeyim doktor ameliyattaymış onu bekliyorum bebişim gösterirse öğrenicem inşallah bugün cinsiyetini çok heyecanlıyım kalbim küt küt atıyooo
hadi bakalım cnm insallah ogrenırsın yarın banada esimin ailesi git artık doktora ogren dıye ısrar edıyorlarbeklicem haftaya allah nasip ederse... bu arada hamilelik takvimimi degitştirdim ultrason kagıdında 23 kasım yazıyor bende oyle yaptım :) karnımda gerilme oluyor sende de oluyormu top yutmus gibiyim resmen sanki yururken herkes gobegıme bakıomus gibi geliyor
canım gittim doktora, mantar varmış biraz, ilaç verdi. onu kullanıcam bugün, inşAllah geçer yakında. gördük bebişimi maşAllah büyümüş bayağı, doktor hala kız gibi görünüyor, ama şu anda yorum yapmak için erken diyor. doktor bey kesin diyin artık ben alışverişe başlamak istiyorum dedim, ama hayır çok erken dedi :95: napalım bekliycez 2 hafta daha. daha önce gittigim doktor da bana 15+5 demişti doktorum 15+2 ile uyumlu dedi bugün. fark etmez sağlıklı gelişsinlerde. canım uzandığımda karnım oraya buraya gidiyo yaaa, resmen ağırlaştımmhala kilo almadım, doktor sorun değil dedi ama artık dikkat etmeliyim. bol kalorili beslenmeliyimmm
Kızlar bi fırsat bulup yazamadım bebişim erkekmiş yani deniz oğlan geliyooooo ismi nasıl sizce :)
arkadaşlar eşim sürekli esila olcak diyor kızımızın ismi bende karasızım bugünde esila mina dedi nasıl sizce birde sizde isimler söylesenize belki fikrini değiştirebilirim
Kızlar bi fırsat bulup yazamadım bebişim erkekmiş yani deniz oğlan geliyooooo ismi nasıl sizce :)
esilanin manasi ne acaba canim? duydum ama anlamini bilmiyorum ne heyecanli seyler bunlar :)) ismiyle sevmek de ayri bi guzel olur
arkadaşlar eşim sürekli esila olcak diyor kızımızın ismi bende karasızım bugünde esila mina dedi nasıl sizce birde sizde isimler söylesenize belki fikrini değiştirebilirim
Esila yı ilk kez duydum anlamı neymiş ki?
Esila yı ilk kez duydum anlamı neymiş ki?
günaydın hayırlı olsun oğlun canım.ismide güzel.
canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimizinkine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.ben kızım olsaydı ismini beril su koyacaktım berilin anlamı temizlenmiş arınmış demek kızımın ismide beren naz,belis de güzel anlamı aşkın ilk meyvesi demek.başka duru var.şimdilik aklıma gelenler bunlar canım yine yazarım düşündükçearkadaşlar eşim sürekli esila olcak diyor kızımızın ismi bende karasızım bugünde esila mina dedi nasıl sizce birde sizde isimler söylesenize belki fikrini değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?