mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
oyyy bi oglus daha geliyooo :)) masallah canim deniz adi da cok guzel yakisir
sağol canım çok teşekkür ederim ismi konusunda çevrem beni çok yoruyo ama vazgeçmiycem neymiş çocuğa çok kötü bişey yapıyomuşum kendini görmeyen kız sanırmış homoseksüel isim diyen bile oldu yuh artık dedim yani bu kadarda olmaz hangi zamanda yaşıyoruz dimi ama bence deniz kızdan çok erkeğe yakışıyor seninde beğenmene çok sevindim canım sağol Rabbim hepimizinkine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin

günaydın boşver sen onları deniz ismi erkekte daha çok kullanıyo.tanıdığım erkek olup çoluğu çocuğu olan insanlar var.o senin çocuğun başkaları sadece fikir verebilir ama karar veremez bunu unutma :)
bende eğer kızım olursa beren istiyorum oğlumun adı eren :) belis te güzelmiş.kız olursa babası koymak istiyo oğlumunkini ben koymuştum. ama bakalım haftaya kesinleşir artık inşallah.ilk kıza benzetti en son erkeğe benzetmişti kesin değil demişti.

Beren çok güzel isim gerçekten ismin içinde r harfinin geçmesi iyiymiş baskın karakter olurmuş çocuk.güçlü kuvvetli kadın anlamına geliyor.bencede düşünebilirsin canım hadi bakalım bekliyorum hayırlısı gönlüne göre versin Rabbim inşallah :)

amin canım inşallah

sağol canım böyle aklınıza geldikçe yazın )

arkadaşlar eşim sürekli esila olcak diyor kızımızın ismi bende karasızım bugünde esila mina dedi nasıl sizce birde sizde isimler söylesenize belki fikrini değiştirebilirim

esila güzelmiş ben de beğendim ama iki isim söylenmiyor pek
tek isim daha iyi bence tabi içine sinen olsun
minel in de anlamı güzeldi ama şuan hatırlamıyorum söylemesi de kolay esila gibi

esila güzelmiş ben de beğendim ama iki isim söylenmiyor pek
tek isim daha iyi bence tabi içine sinen olsun
minel in de anlamı güzeldi ama şuan hatırlamıyorum söylemesi de kolay esila gibi

minele de baktım cennetteki inci tanesi demekmiş canım oda çok güzel benim eşim esila diyor ya mina da diyarbakırdan hatıra kalsın istiyorum yan komşumun kızının ismi çok seviyoruz bilmiyorum daha karar vermedim 2 isim bende sevmiyorum normalde ) ama bir an öncede kızımı ismiyle sevmek istiyorum ))

yakında tayin durumları mı var canım hatıra olsun istiyorsun

yakında tayin durumları mı var canım hatıra olsun istiyorsun

canım biz tayinci değiliz yani eşim memur yada asker değil baydönerde müdür şuan diyarbakırdayız burayı çook sevdik gitmeyi şuan düşünmüyoruz mükkemmel komşulara sahibim o kötü geçen bulantılı süreçlerimde benim elimi yemeğe değdirmediler kendileri yapıp getirdiler yada beni çağırdılar hani olur ya bundan 5 sene sonrasını bilemeyiz belki ankaraya döneriz onun için demiştim

ne güzel böyle komşularının olması benim hiç görüştüğüm kişi yok inşallah yeni evimde olur
kısmetse ev bakıyoruz yıl sonuna doğru taşınmayı düşünüyoruz
ev alma komşu al diye boşuna dememişler maşallah onlara

neeee baydöner miiiii :)) bayılıyorum oranın iskenderine canım ya ben de batmandayken çok giderdim baydönere..çok şanslısın :))

komşu çok önemli canım sırf komşu yüzünden evi satıp gidenler biliyorum biz de taşıncaz 1 hafta sonra hatta bu haftasonu eşim gel,yor o gelince ev bakmaya başlayacağız haftasonu da tutarız muhtemelen hemen hayırlısı olsun hakkımızda kolay süreçler değil

canım inan eşim şuan deseki diyarbakırın en lüks evine taşınıyoruz hayatta kabul etmem yan komşum benim burdaki ailem beni bütün akrabalarıyla tanıştırdı gittiği her yere götürdü 4 kızı 1 oğlu var benim 5. kızım sensin diyor gerçekten komşu çook önemli inşallah herkese benimki gibi komşu nasip etsin canım yeni evinde en güzel komşular olur inşallah

evet canım öyle hele aşağıdaki 24 saat ses yapabiliyor inan sesin dışında eşşek kadar ben yaşlarında kızlarına bir bağırması var cinnet geçiriyo zannedersin inşallah kolay atlatır hayırlı insanlarla karşılaşırız

annemlerdeki sokağı komşuları arıyorum bazen bişey yapsak beraber yerdik onlar yapsa bize gönderirlerdi
herkesin çocuğu vardı yatana kadar oynasakta susun diyen olmazdı burda bir çocuk sesi duysalar hemen kızıyorlar çocuk onlar evde bilgisayar başında pineklemelerinden iyidir sokakta oynamaları
bir de sanki heryerde park bahçe var da çocuklar inat olsun diye sokakta oynuyorlar gerçi sen daha iyi bilirsin eğitimci olarak

bacım ben eğitimci değilim ki ) yani her anne eğitimcidir ama genel görevim ev hanımlığı 24 yaşında anneliğe adayım )) burda kimse kimseye karışmıyor canım o zaman iyki burdayım diyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…