bacım ben eğitimci değilim ki) yani her anne eğitimcidir ama genel görevim ev hanımlığı 24 yaşında anneliğe adayım )) burda kimse kimseye karışmıyor canım o zaman iyki burdayım diyorum vallahi
canım bana doktor büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin olarak diğer randevuda belli olur dedi. yani bir ay sonra :) ben oyumu kesinleşince kullanayım madem
canım bana doktor büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin olarak diğer randevuda belli olur dedi. yani bir ay sonra :) ben oyumu kesinleşince kullanayım madem
hahaha) canım valla bende çok seviyorum gelinde ısmarlıyım hepinizeee yaa ))
Kızlarrr bi anket ekledim bebişlerimizin cinsiyetleriyle alakalı..umarım katılırsınız :))
haha kimle karıştırdım ben seni sen diyarbakırda öğretmenlik yapmıyormuydun
değilse bile artık öylesin gözümdeannelik en büyük öğretmenlik zaten
kıvırayım yavaştanhahaha hiç güleceğim yoktu
haftaya kesinleşir inşallah ta elbette yazacağım.dua edinde öğreniyim :)çok merak ediyorum ben ya. hepsi sağlıkla gelsinler inşallah.
haha kimle karıştırdım ben seni sen diyarbakırda öğretmenlik yapmıyormuydun
değilse bile artık öylesin gözümdeannelik en büyük öğretmenlik zaten
kıvırayım yavaştanhahaha hiç güleceğim yoktu
ayy ne guzel olurdu yolumuz duserse ugrariz bi avm vardi adi aklima gelmuyor simdi orda baydonerde yemistik diyarbakirda ninovaydi sanirim adi
evet canım ninova eşimde orda müdür zaten) yolunuz düşünce uğraşın eşimede duyguyu çağırın ben kadınlar kulubünden deyin hemen geleyim ))
düşerse artık canım:)))) o zaman tanismis olsaydik derdim gorusurduk simdi bi daha yolumuz kim bilir ne zaman duser haftaya evimizi tasimak icin esim batmana gidecek de ben bu halde gidemiyorum iyice sistim kaldim :)
ye canım ye bana ulasbugun tartıda 1 kilo daha almısım moralim bozuldu sabah sabah cok takıldım bu kilolara düşünmemeye calısıorum ama napim yaa hep aklımdalar gobegi görünce valla canım bence kız o yuzden oyle dedi doktorun ya erkek olsaydı cıkıntı gozukurdu herhalde ayy bende gittigimde böle demesin bana herkes prof kesilmiş zaten yok 3. ayda belli oluyomus olmuyor işte mantarmı kasıntın varmıydı peki gecmş olsun ya bendede 2 gundur akıntı var koku falan yok ama sarı gecer canım ilacını düzenli kullan canım ultrason kagıdında yazıyor ne kadarlık oldugu orada da 15+2 mi kac cm olmus canım bizimkiler aynı ya ölçiyim bende su kadar diye
doktor premesis verdi bulantı için daha iyiyim 2 gündür canım, yavaş yavaş açılıyor iştahım merak etme yetişcem sanacanım ben kız istiyorum zaten doktorada söyledim, neden kesin demiyo onu anlamadım ki. aynen yaa öğrenemedik cinsiyetleri gitti, şaka gibi :) hiç kaşıntım yoktu, ilerlemiş bişey değildi zaten ama aldım ilaç, inşAllah geçecek hepsi yakında. tatlım doktor bu sefer ki ultrason kağıtlarının hepsini 3 boyutlu vermiş, onda da yazmıyo tam bilgiler, ama dediğim gibi 15+2 ile uyumlu dedi. bi dahaki gittigimde özellikle oğrenicem :) yanlız ben bebeğimi hissettiğimi sanıyodum, doktor imkansız dedi. bozuldum valla, sen nasıl hissedebilio musun bebişini?
teşekkürler canım. hepimiz için hayırlı olsun inş..sen de kesinlesince kullan oyunu o zaman canim :) hadi hayirlisi
valla canım çin takviminde de erkek çıkıyo, ben de hep başından beri erkek hissediyorum zaten. doktor erkeğe benziyo ama kesin olarak bişey demiyorum. bidahaki kontrolde kesinleşir dedi. ben de erkek biliyorum hep öyle hissettim dedim. o da anneler gerçekten hissediyor o zmn erkektir kesin dedi :) bakalım bir ay sonra gerçekten anneler hissedebiliyor mu öğrencezhayırlı olsun serap bir paşa daha mı geliyor topiğimize
teşekkürler canım. hepimiz için hayırlı olsun inş..
valla canım çin takviminde de erkek çıkıyo, ben de hep başından beri erkek hissediyorum zaten. doktor erkeğe benziyo ama kesin olarak bişey demiyorum. bidahaki kontrolde kesinleşir dedi. ben de erkek biliyorum hep öyle hissettim dedim. o da anneler gerçekten hissediyor o zmn erkektir kesin dedi :) bakalım bir ay sonra gerçekten anneler hissedebiliyor mu öğrencez
Benimle karistirdin cnm.seninle daha once gorusmustuk diyarbakirda ogretmen olan benim seker.
hahahha sen cellin le karıştıyorsun canım oda diyarbakırda görüşüyoruz onunla haftasonları
no no onunla karıştırmıyor ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?