mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
bacım ben eğitimci değilim ki ) yani her anne eğitimcidir ama genel görevim ev hanımlığı 24 yaşında anneliğe adayım )) burda kimse kimseye karışmıyor canım o zaman iyki burdayım diyorum vallahi

haha kimle karıştırdım ben seni sen diyarbakırda öğretmenlik yapmıyormuydun

değilse bile artık öylesin gözümde annelik en büyük öğretmenlik zaten

kıvırayım yavaştan hahaha hiç güleceğim yoktu

Benimle karistirdin cnm.seninle daha once gorusmustuk diyarbakirda ogretmen olan benim seker.

haftaya kesinleşir inşallah ta elbette yazacağım.dua edinde öğreniyim :)çok merak ediyorum ben ya. hepsi sağlıkla gelsinler inşallah.

ay inşallah öğrenirsin canım merak etmez mi insan ya nasıl merak ediyor.ben ilk çin takvimine bakmıştım çok da inanmayarak erkek çıkmıştı orda da :) sağlıklı hayırlı olsunlar da çok klasik ama bi anne daha başka ne ister ki sağlığından hayırlı olmasından başka :)

hahahha sen cellin le karıştıyorsun canım oda diyarbakırda görüşüyoruz onunla haftasonları

ayy ne guzel olurdu yolumuz duserse ugrariz bi avm vardi adi aklima gelmuyor simdi orda baydonerde yemistik diyarbakirda ninovaydi sanirim adi

evet canım ninova eşimde orda müdür zaten ) yolunuz düşünce uğraşın eşimede duyguyu çağırın ben kadınlar kulubünden deyin hemen geleyim ))

evet canım ninova eşimde orda müdür zaten ) yolunuz düşünce uğraşın eşimede duyguyu çağırın ben kadınlar kulubünden deyin hemen geleyim ))

:)))) o zaman tanismis olsaydik derdim gorusurduk simdi bi daha yolumuz kim bilir ne zaman duser haftaya evimizi tasimak icin esim batmana gidecek de ben bu halde gidemiyorum iyice sistim kaldim :)

siz iğneyi nerelerinizden vuruyorsunuz kızlar yaaa ben göbekten başladım sonra girmemeye başladı iğne kalçamdan yaptım uzun bir süre sonra orada bi kaç vuruştan sonra birikme yaptı dağılmadı inanılmaz acı çektim 3 4 gün ara verdim kalçaya göbeğe tekrar başladım bu kez yine acı oldu dün yaptım ama inanın acısından duramıyorum göbeğimin kollarım çok acıyor bacaktanda yapamıyorum kalça ve göbek var onlarda acıyor nasıl yapsam fikir verin

doktor premesis verdi bulantı için daha iyiyim 2 gündür canım, yavaş yavaş açılıyor iştahım merak etme yetişcem sana canım ben kız istiyorum zaten doktorada söyledim, neden kesin demiyo onu anlamadım ki. aynen yaa öğrenemedik cinsiyetleri gitti, şaka gibi :) hiç kaşıntım yoktu, ilerlemiş bişey değildi zaten ama aldım ilaç, inşAllah geçecek hepsi yakında. tatlım doktor bu sefer ki ultrason kağıtlarının hepsini 3 boyutlu vermiş, onda da yazmıyo tam bilgiler, ama dediğim gibi 15+2 ile uyumlu dedi. bi dahaki gittigimde özellikle oğrenicem :) yanlız ben bebeğimi hissettiğimi sanıyodum, doktor imkansız dedi. bozuldum valla, sen nasıl hissedebilio musun bebişini?

aman iyi ol canım masallah sevindim peki 3 lu testle alakalı birsey dedimi :)) ben p.tesi gidicem insallah bende bi kere demiştim ya o zmn hissettim sonra bidaha o sekilde hissedemedim acıkcası ama bana annemler falan herkes soruyor hissettinmi diye nasıl oluyor onlar dogurmus insanlar hissedebilirsin diyorlar oynuodur diolar kafam karıstı simdi valla :)) bazen içimde bişelerin baskı yaptıgını hissediorum valla ya belki de tam hareket ettiginde iice kuvetlenince yani bu hissettiklerimiz o deilmiş dicez bilemiorum ki :))))

sen de kesinlesince kullan oyunu o zaman canim :) hadi hayirlisi
teşekkürler canım. hepimiz için hayırlı olsun inş..
hayırlı olsun serap bir paşa daha mı geliyor topiğimize
valla canım çin takviminde de erkek çıkıyo, ben de hep başından beri erkek hissediyorum zaten. doktor erkeğe benziyo ama kesin olarak bişey demiyorum. bidahaki kontrolde kesinleşir dedi. ben de erkek biliyorum hep öyle hissettim dedim. o da anneler gerçekten hissediyor o zmn erkektir kesin dedi :) bakalım bir ay sonra gerçekten anneler hissedebiliyor mu öğrencez

serapcım banada ilk erkeğe benziyor ama bir dahakine kesinleşir demişti bende erkek istediğim için herkesi arayıp oğlum olacak dedim kontrole bi gittim oğlum nasıl dedim ne oğlu senin kızın olcak hemde yüzde yüz erkek olursa bütün kıyafet masrafları ilk okula kadar bana ait o kadar net diyorum dedi tabi ben şaşırdım ama kızımada alıştım ilk önce yine oğlum diyordum sonra alıştım kendini oğlana alıştırma yinede ))))))

kızlarr eşim kalkmış bana çok güzel kahvaltı hazırlamış ben naptım peki biraz yedim veee kötü sonuç çıkardım bayadır çıkarmıyordum bugün ne oldu anlamadımmm ne zaman bitcek yaaaaaaaaaaaa

Benimle karistirdin cnm.seninle daha once gorusmustuk diyarbakirda ogretmen olan benim seker.

hayır seninle karıştırmıyorum seni biliyorum eminim :130:
ya ben ikiniz de diyarbakırda öğretmenlik yapıyorsunuz zannediyordum aklımda öyle mi kalmış acaba niyeyse:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…