1.geçmiş olsunsiz iğneyi nerelerinizden vuruyorsunuz kızlar yaaa ben göbekten başladım sonra girmemeye başladı iğne kalçamdan yaptım uzun bir süre sonra orada bi kaç vuruştan sonra birikme yaptı dağılmadı inanılmaz acı çektim 3 4 gün ara verdim kalçaya göbeğe tekrar başladım bu kez yine acı oldu dün yaptım ama inanın acısından duramıyorum göbeğimin kollarım çok acıyor bacaktanda yapamıyorum kalça ve göbek var onlarda acıyor nasıl yapsam fikir verin
kızlarr eşim kalkmış bana çok güzel kahvaltı hazırlamış ben naptım peki biraz yedim veee kötü sonuç çıkardım bayadır çıkarmıyordum bugün ne oldu anlamadımmmne zaman bitcek yaaaaaaaaaaaa
teşekkürler canım. hepimiz için hayırlı olsun inş..
valla canım çin takviminde de erkek çıkıyo, ben de hep başından beri erkek hissediyorum zaten. doktor erkeğe benziyo ama kesin olarak bişey demiyorum. bidahaki kontrolde kesinleşir dedi. ben de erkek biliyorum hep öyle hissettim dedim. o da anneler gerçekten hissediyor o zmn erkektir kesin dedi :) bakalım bir ay sonra gerçekten anneler hissedebiliyor mu öğrencez
evet canım ninova eşimde orda müdür zaten) yolunuz düşünce uğraşın eşimede duyguyu çağırın ben kadınlar kulubünden deyin hemen geleyim ))
canım aslında ben kız bebekleri daha çok seviyorum ama içimden hep oğlum olucak diye geçti. kendimi gene de alıştırmıyordum. doktor da gösterdi bak burdaki çıkıntıyı görüyomusun diye. hiç şaşırmadım erkek diyince. sağlıklı olsun da benim için hiç farketmez şimdiye kadar bişey almadık zaten. ama mağzalarda hep kız kıyafetlerinde aklım kalıyor çok tatlılar. allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin de cinsiyet hiç önemli değil gerçekten..serapcım banada ilk erkeğe benziyor ama bir dahakine kesinleşir demişti bende erkek istediğim için herkesi arayıp oğlum olacak dedim kontrole bi gittim oğlum nasıl dedim ne oğlu senin kızın olcak hemde yüzde yüz erkek olursa bütün kıyafet masrafları ilk okula kadar bana ait o kadar net diyorum dedi tabi ben şaşırdım ama kızımada alıştım ilk önce yine oğlum diyordum sonra alıştım kendini oğlana alıştırma yinede))))))
bi site var bak linkini de buldum. doğum tarihini hamile kaldığın ayı girip hesaplayınca çıkıyor :)çin takviminden birşey anlamadım.ben kız hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur :)
canım aslında ben kız bebekleri daha çok seviyorum ama içimden hep oğlum olucak diye geçti. kendimi gene de alıştırmıyordum. doktor da gösterdi bak burdaki çıkıntıyı görüyomusun diye. hiç şaşırmadım erkek diyince. sağlıklı olsun da benim için hiç farketmez şimdiye kadar bişey almadık zaten. ama mağzalarda hep kız kıyafetlerinde aklım kalıyor çok tatlılar. allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin de cinsiyet hiç önemli değil gerçekten..
bi site var bak linkini de buldum. doğum tarihini hamile kaldığın ayı girip hesaplayınca çıkıyor :)
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
beni de çağırın ben de gelirimmmmmm :))))))))))))) 3 hamıle eğleniriz :))))))
canım aslında ben kız bebekleri daha çok seviyorum ama içimden hep oğlum olucak diye geçti. kendimi gene de alıştırmıyordum. doktor da gösterdi bak burdaki çıkıntıyı görüyomusun diye. hiç şaşırmadım erkek diyince. sağlıklı olsun da benim için hiç farketmez şimdiye kadar bişey almadık zaten. ama mağzalarda hep kız kıyafetlerinde aklım kalıyor çok tatlılar. allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin de cinsiyet hiç önemli değil gerçekten..
bi site var bak linkini de buldum. doğum tarihini hamile kaldığın ayı girip hesaplayınca çıkıyor :)
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
banada çıkıtnısı var demişti ama sonra çıkıntı mıkıntı kalmadıeşim ben şimdi anladım baba olacağımı diyip ağladı resmen o çok istiyordu kız bende oğlan dediğinde niye böyle sevinmedin diye üzülüyorum ))))))
1.geçmiş olsun
2.geçmiş olsun.başını okurken ne güzel derken sonu kötü olmuş geçicek inşallah.bende bugünlerde iyiyim ama başım tutarsa o zaman tetikliyo çıkartıyorum.bundan sonra sı daha iyi geçicek inşallah.
kendini alıştırdıysan bi de erkek istiyorsan kız duyunca çok şaşırmışsındır eminim. benim de eşim kızı daha çok istiyor. bakalım 29 hazirandaki randevumuzda kesinleşir artık dört aylık olucaz
kendini alıştırdıysan bi de erkek istiyorsan kız duyunca çok şaşırmışsındır eminim. benim de eşim kızı daha çok istiyor. bakalım 29 hazirandaki randevumuzda kesinleşir artık dört aylık olucaz
yya insan nasıl şaşırıp kalıyor sorma banada önce kız dedi sonra erkek gibi de görünüyor fakat bir taraftan baktığında erkek gıbı dıger turlu baktıgında düz gibi goronuyor dedı dr eşim kamerayla vıdeoya cekmıstı ultrason goruntusunu gercekten de dakıkalarca izledim nasıl bır seydır yyaa :))))))) yandan bakınca cıkıntı varr gıbı gorunuyor ultrason yonunu degıstırınce düz gorunuyor bu hafta 3lü testın sonucunu almaya gıttıgımde tekrar baktıracam bakalım ne dicek :)))))))))))))))))))))
aman iyi ol canım masallah sevindim peki 3 lu testle alakalı birsey dedimi :)) ben p.tesi gidicem insallah bende bi kere demiştim ya o zmn hissettim sonra bidaha o sekilde hissedemedim acıkcası ama bana annemler falan herkes soruyor hissettinmi diye nasıl oluyor onlar dogurmus insanlar hissedebilirsin diyorlar oynuodur diolar kafam karıstı simdi valla :)) bazen içimde bişelerin baskı yaptıgını hissediorum valla ya belki de tam hareket ettiginde iice kuvetlenince yani bu hissettiklerimiz o deilmiş dicez bilemiorum ki :))))
saol arkadaşım, evet doktor 15 gün sonra geldiğinde yaparız 3lü testi, ben yaptırma taraftırıyım, içimiz rahat etsin dedi, yaptırıcam yani. ama 10 gün sonra olabilse süper olur, belki bikaç günlüğüne yazlığa kaçardım annemlerle. bakalım sorcam artık. valla bende hissettiğimi sanıyordum, bi de nette çok kilo alınmadığında da daha çabuk hissedildiğini yazınca, tamam kesin bebiş dedim ama doktorda öyle diyo baksana. neyse beklemeye devammmcanım sen ayın 10unda gidiceksin sanırım, bakalım sen yaptırabilirsen testi pazartesi, bana da yapar herhalde. beni pazartesi haberdar eder misin canım?
hepimize iyi kandiller arkadaşlar
ülkemizde son günlerde yaşanan olaylar için topiğimiz ve kk örnektir bence
aramızda sağcı solcu birçok farklı görüşe sahip kişi vardır ama birbirimizi sorgulamadan ön yargı olmaksızın
birşeyler paylaşabiliyoruz sevinip üzülebiliyoruz merak ediyoruz birbirimizi....
sen şu görüşe sahipsen seninle arkadaşım değilsen düşmanımsın demiyoruz
umarım artık son bulur ülkemiz için hayırlısı olsun
amin canım inşallah.
merhaba arkadaşlar aranızda klomen ile hamile kalan var mı buay ilk defa klomen kulandım adet gunume 5 gun var cok merak edıyorum aranızda bu şekilde hamıle kalan var mı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?