arkadaşlar bugün dualarımızda asrasultan arkadaşımızı unutmayalım.en yakın zamanda sağlıklı bir hamileliği olsun.o bizi bırakmadı kendi üzüntüsüne rağmen mutluluğumuzu paylaşmaya devam etti,bizde onu unutmayalım.
canım çok yakın arkadaşım o şekilde hamile kaldı yanlız hazırlıklı ol ikizler gelebelir çünkü daha çok çoğul gebelik yapıyormuş))) arkadaşımında ikizleri var
canım cevabın için öncelıkle teşekkur ederım. Çoğul gebelık rıskını bılıyorum zaten benımde 3 yumurtam oluşup ıkısı çatlamıştı doktorumda söylemişti bak ıkısı döllenırse ıkız olabılır demiişti. İNŞALLAAAAH ıkız olur canım ya en buyuk hayalimmmmm
inşallah canım hayırlısı olsun da önemli olan o bende çook istiyordum ikiz nasip değilmiş))))))) allah dağına göre kar veriyor )
aynen canım öyle nasip... Benım ılk gebelığım düşükle sonuçlandı ozamanlarda da ıkız olsa dıyodum ama hamıle oldugumu öğrenınce hıc ıkızmıiş tekmiş umrumda deıldı hamıleydım ya o mutluluk yetıyodu. Allah sana ve bebeişine sağlık banada hayırlı bı evlat nasıp etsın
aynen canım arsasultan gerçekten sultan çıktı bizi hiç yanlız bırakmadı bizde onu hiç yalnız bırakmıcaz ve bebiş haberini alıncada bizimle bu topikte büyütcek başka topiklerde değil dimi))))))))))
arkadaşlar bugün dualarımızda asrasultan arkadaşımızı unutmayalım.en yakın zamanda sağlıklı bir hamileliği olsun.o bizi bırakmadı kendi üzüntüsüne rağmen mutluluğumuzu paylaşmaya devam etti,bizde onu unutmayalım.
canlarım ya Allah razı olsun hepinizden benimde dualarım sizlerle
ben gerçekten hepinizin mutluluğuyla mutlu oluyorum
eğer hamile kalırsam başka yerde işim ne tabiki siz deneyimli anne adaylarıgüzel arkadaşlarımla olucam inşallah
yazdıklarınızı okumadan önce gözlerim doluydu biraz ağladımyetim kız ilahisi geldi aklıma mırıldanıyordum
açtım dinledim niye bilmem ağladım bugünün kandilin de etkisi vardır belki
linkini vereyim umarım beğenirsiniz Yetim Kizi - YouTube
Allah bugün hepimizin dualarını hayırlıysa kabul etsin değilse hayırlısını versin inşallah
canımmmsın açtım bende dinliyorum bende dualarımı ettim surelerimi okudum ara veriyorum işimi yapıyorum sonra yine okuycam allahım kabul etsin allahım bizi sevindirdi içimize yavrularımızı koydu şu mübarek günde allahım seni de sevindirsin inşallah hayırlısıyla sana da hayırlı bir evlat nasip etsin arkadaşımm gönülden diliyorum
benim de ilk gebeliğim düşük oldu meğer kan pıhtılaşması varmış şimdi hergün iğne yapıyorum şükürler olsun ki iyiz benimde bir kızım olcak teyzesiAllah herkese hayırlısını versin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin vee bir avazda kolay doğumlar nasip etsinnnn aminnn..
oyy yerim ben o minik prensesi Allah nazarlardan korusun inşallahcanım düşükten ne kadar sonra hamıle kaldın. Biz 3 ay ara verdık sonra korunmayı bırakalıda 3 ay oldu ama tutmadı bi türlü
İNŞALLAH ikiz olur canım.Allah gönlüne göre versin.
canım cevabın için öncelıkle teşekkur ederım. Çoğul gebelık rıskını bılıyorum zaten benımde 3 yumurtam oluşup ıkısı çatlamıştı doktorumda söylemişti bak ıkısı döllenırse ıkız olabılır demiişti. İNŞALLAAAAH ıkız olur canım ya en buyuk hayalimmmmm
canlarım ya Allah razı olsun hepinizden benimde dualarım sizlerle
ben gerçekten hepinizin mutluluğuyla mutlu oluyorum
eğer hamile kalırsam başka yerde işim ne tabiki siz deneyimli anne adaylarıgüzel arkadaşlarımla olucam inşallah
inşallah canım.bendede bağımlılık oldu evdeysem ikide bir açıp bakıyorum buraya birileri birşey yazmışmı diye.
yazdıklarınızı okumadan önce gözlerim doluydu biraz ağladımyetim kız ilahisi geldi aklıma mırıldanıyordum
açtım dinledim niye bilmem ağladım bugünün kandilin de etkisi vardır belki
linkini vereyim umarım beğenirsiniz Yetim Kizi - YouTube
ağlama kıyamam,benide ağlattın.çok güzel söylemiş.
Allah bugün hepimizin dualarını hayırlıysa kabul etsin değilse hayırlısını versin inşallah
canımmmsın açtım bende dinliyorum bende dualarımı ettim surelerimi okudum ara veriyorum işimi yapıyorum sonra yine okuycam allahım kabul etsin allahım bizi sevindirdi içimize yavrularımızı koydu şu mübarek günde allahım seni de sevindirsin inşallah hayırlısıyla sana da hayırlı bir evlat nasip etsin arkadaşımm gönülden diliyorum
merhaba arkadaşlar aranızda klomen ile hamile kalan var mı buay ilk defa klomen kulandım adet gunume 5 gun var cok merak edıyorum aranızda bu şekilde hamıle kalan var mı :18:
aa senin hala belli olmadıysa randevuya 3buçuk hafta var bizim de kesinleşmez belki. neyse bekleriz acelemiz yok nasılsa elimizde ikisi de yok ilk bebeğimiz olucakbu arda 3lü test nasıl bişey canım ben 2liyi daha yeni yaptırdım sonuçları ctesi alıcaz. ense kalınlığını ölçtü 1,5 millimmiş doktor iyi dedi. 3'lüde neye bakıyolar?
benımde ense kalınlığı 1.3 çıkmıstı 2li testımde de sorun çıkmadı 3lünün sonuc yakında çıkacak, 3lü test doktorun söylediğine göre 2liye göre daha yanıltıcı sonuclar verebiliyormus ve nöral tüp defektı denılen duruma bakıyorlarmış, folik asit eksıklıgınde de olusabılecek bır durummuş, ultrasonda görülebiliyormus ama yınede ben de yaptırdım, zaten dr ultrasonda az çok bıseler tahmın edıyor bana ense kalınlıgı düşük kanda bır sorun cıkacagını sanmıyorum demıstı cnm.2 gün sonra cıkacakmış sonucum iki gun sonra cinsiyete ne dicek :)))))))))))))) bakalım artık.
güzel anneler hamile yastığı kullanan varmı aranızda bir işe yarıyor mu sağ sola dönmekten uyuyamıyorum yanlarımda boşluk hissediyorum hamile yastığı kullan dedilereşim alacaktı kullanan varsa yorumlarınızı alalım
kızlar sabahın hayrı diyip rüyamı anlatayım) rüyamda dördüzlerim vardı hepside oğlandı kiprikleri ok gibydi gözleri bana benziyordu annemin bir akrabası var ona gitmişiz kalabalık yemek hazırlamış bize yemek yediriyordu ayy o oğluşların etkisinden çıkamadım hala çok güzellerdiiii
hayırdır inşallah erkek görmek güzel derler.:))
hayır olsun bebeğimde kız olcak ona yorayım dicem ama değil))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?