mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

aynen canım arsasultan gerçekten sultan çıktı bizi hiç yanlız bırakmadı bizde onu hiç yalnız bırakmıcaz ve bebiş haberini alıncada bizimle bu topikte büyütcek başka topiklerde değil dimi ))))))))))

canım çok yakın arkadaşım o şekilde hamile kaldı yanlız hazırlıklı ol ikizler gelebelir çünkü daha çok çoğul gebelik yapıyormuş ))) arkadaşımında ikizleri var

canım cevabın için öncelıkle teşekkur ederım. Çoğul gebelık rıskını bılıyorum zaten benımde 3 yumurtam oluşup ıkısı çatlamıştı doktorumda söylemişti bak ıkısı döllenırse ıkız olabılır demiişti. İNŞALLAAAAH ıkız olur canım ya en buyuk hayalimmmmm

inşallah canım hayırlısı olsun da önemli olan o bende çook istiyordum ikiz nasip değilmiş ))))))) allah dağına göre kar veriyor )

inşallah canım hayırlısı olsun da önemli olan o bende çook istiyordum ikiz nasip değilmiş ))))))) allah dağına göre kar veriyor )

aynen canım öyle nasip... Benım ılk gebelığım düşükle sonuçlandı ozamanlarda da ıkız olsa dıyodum ama hamıle oldugumu öğrenınce hıc ıkızmıiş tekmiş umrumda deıldı hamıleydım ya o mutluluk yetıyodu. Allah sana ve bebeişine sağlık banada hayırlı bı evlat nasıp etsın

benim de ilk gebeliğim düşük oldu meğer kan pıhtılaşması varmış şimdi hergün iğne yapıyorum şükürler olsun ki iyiz benimde bir kızım olcak teyzesi Allah herkese hayırlısını versin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin vee bir avazda kolay doğumlar nasip etsinnnn aminnn..

canlarım ya Allah razı olsun hepinizden benimde dualarım sizlerle
ben gerçekten hepinizin mutluluğuyla mutlu oluyorum
eğer hamile kalırsam başka yerde işim ne tabiki siz deneyimli anne adayları güzel arkadaşlarımla olucam inşallah

yazdıklarınızı okumadan önce gözlerim doluydu biraz ağladım yetim kız ilahisi geldi aklıma mırıldanıyordum
açtım dinledim niye bilmem ağladım bugünün kandilin de etkisi vardır belki
linkini vereyim umarım beğenirsiniz Yetim Kizi - YouTube

Allah bugün hepimizin dualarını hayırlıysa kabul etsin değilse hayırlısını versin inşallah

canımmmsın açtım bende dinliyorum bende dualarımı ettim surelerimi okudum ara veriyorum işimi yapıyorum sonra yine okuycam allahım kabul etsin allahım bizi sevindirdi içimize yavrularımızı koydu şu mübarek günde allahım seni de sevindirsin inşallah hayırlısıyla sana da hayırlı bir evlat nasip etsin arkadaşımm gönülden diliyorum

Allah kabul etsin şimdiden ben anca akşam okurum banyo yapar eşimi camiye gönderdikten sonra okurum inşallah
dualarımız kabul olsun inşallah

oyy yerim ben o minik prensesi Allah nazarlardan korusun inşallah canım düşükten ne kadar sonra hamıle kaldın. Biz 3 ay ara verdık sonra korunmayı bırakalıda 3 ay oldu ama tutmadı bi türlü

oyy yerim ben o minik prensesi Allah nazarlardan korusun inşallah canım düşükten ne kadar sonra hamıle kaldın. Biz 3 ay ara verdık sonra korunmayı bırakalıda 3 ay oldu ama tutmadı bi türlü

düşükten sonra sadece bir ay adet gördüm hemen hamile kaldım canım olabiliyormuş öyle canım arkadaşımında ilk kızı vardı sonra sprial takmış çıkartınca 6 ay hamile kalamamış klomofen kullanıp kalmıştı inşallah seninde olur canım iyi haberlerni bekliyoruz

İNŞALLAH ikiz olur canım.Allah gönlüne göre versin.

merhaba arkadaşlar aranızda klomen ile hamile kalan var mı buay ilk defa klomen kulandım adet gunume 5 gun var cok merak edıyorum aranızda bu şekilde hamıle kalan var mı :18:

bende tedaviyle hamile kaldım.klomen ve serophen 3 sefer kullandım ovitralle catlatma iğnesi ile birlikte ama sonuç alamadım,tüplerim tıkalıymış onlar açıldıktan sonra iğne tedavisine başladım gonal f adında çok etkili bir tüp bebek iğnesi kullandım o ayda olmadı bu sefer eşimde ameliyat oldu iğnenin etkisyle eşimin ameliyatıylave benım tüplerin acılmasıyla tabiki öncelikle allahın takdiriyle oldu cnm.allah yardımcın olsun çok büyük bir sabır işi beklemek,allah hayırlı zamanda sana da nasip etsin inş. yardımcı olmuşumdur :)

benımde ense kalınlığı 1.3 çıkmıstı 2li testımde de sorun çıkmadı 3lünün sonuc yakında çıkacak, 3lü test doktorun söylediğine göre 2liye göre daha yanıltıcı sonuclar verebiliyormus ve nöral tüp defektı denılen duruma bakıyorlarmış, folik asit eksıklıgınde de olusabılecek bır durummuş, ultrasonda görülebiliyormus ama yınede ben de yaptırdım, zaten dr ultrasonda az çok bıseler tahmın edıyor bana ense kalınlıgı düşük kanda bır sorun cıkacagını sanmıyorum demıstı cnm.2 gün sonra cıkacakmış sonucum iki gun sonra cinsiyete ne dicek :)))))))))))))) bakalım artık.

güzel anneler hamile yastığı kullanan varmı aranızda bir işe yarıyor mu sağ sola dönmekten uyuyamıyorum yanlarımda boşluk hissediyorum hamile yastığı kullan dediler eşim alacaktı kullanan varsa yorumlarınızı alalım

inşallah hepsi güzel çıkar canım. allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahh.. artık sizin cinsiyet kesinleşir ne güzell

canim ben kullanmiyorum ama almayi dusunuyorum caglasammi kullaniyordu rahat bi sey ya ben de geceleri cok rahatsiz oluyorum sonradan bebegi emzirmek icin de kullaniliyormus yakun zamanda almayi dusunuyorum ben de

kızlar sabahın hayrı diyip rüyamı anlatayım ) rüyamda dördüzlerim vardı hepside oğlandı kiprikleri ok gibydi gözleri bana benziyordu annemin bir akrabası var ona gitmişiz kalabalık yemek hazırlamış bize yemek yediriyordu ayy o oğluşların etkisinden çıkamadım hala çok güzellerdiiii

hayırdır inşallah erkek görmek güzel derler.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…