mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
gunaydin kizlarrrr cok mutluyum cunku bugun ozlem bitiyorrr vee esime kavusuyorum :))) su an yolda geliyor bi 4 5 saat sonra kavusmus olcaz insallah bugun yemekler benden annemde kaliyorum ya hep annem yapardi esim de buraya gelecek. caninin cektigi ne varsa iste dddim o da bi seyler istedi aksama kadar mutfaktayim :)) ne zamandir yemek yapmiyordum coook mutluyum Allah herkesi kavustursun sevdigine hatta hiic ayirmasin daha buyuk ayriliklar vermesin......

Günaydin anneler... Kizlar benim sol kalcam cok kötü tutuldu ve kasılıyor...ağrıdan 3 gecedir uykular haram oldu...yatakta dönerken,hareket ederken acıyor...hamileliğin son haftalarında olurmuş...benim çok erken başladı...sizin ağrılarınız olmaz inşallah....

Gözünaydın canım...Allah sizi birbirinizden hiçbir zaman ayırmasın inşallah...sen, eşin ve bebişinizle size mutlu günler diliyorum canım...özlem Aşkı tekrar alevlendirir...özlemek ve özlenmek güzeldir ama kavuştuğunda....

çok sevindim canım Allah tekrar ayrılık göstermesin eşin hem sana hem bebeğine kavuşmuş olacak ne güzel

gözün aydın canım şimdi döktürüyorsundur sennnn ne güzelll )) allahım bir daha ayırmasın canımmm

kızlar gözlerimden yaşlar akıyor ama gülmekten

yaklaşık 1 ay önce moralimin bozuk zamanlarda kürtaj olamdan önce rastgele karşıma çıkan bu sayfanın müptelası oldum
ilk keşfettiğimde eşim de şehir dışındaydı gece 10 civarı yalnız yatıyorum gülme krizlerine girdim sesli güldüm 12 sayfasını bir çırpıda okudum
o günden beri sayfa sayfa okuyorum lütfen siz de okuyun hak verecek çok güleceksiniz

işte linki http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html

bir de çok güldüğüm bir hikaye paylaşayım örnek olsun
iyi gülmeler

en yakın arkadaşımın yeni bebeği oldu 4 aylık falan.
bizimde 2 hafta önce cemiyetimiz vardı.
mutfakta oturuyoruz sırtım kapıya dönük.
işte kıza sordum (sanki çok biliyormuşum gibi)
"ee kuzu sütün nasıl yetiyormu bebişe" diye. arkadaşımda cevap verdi
"iyi A llah'a şükür, zaten dün doktora gittik kilosu gayet iyi 6 kilo olmuş" dedi kızı için.
ben şok geçirdim.
kıza gözümü dikip
"nasıl yaa memeinin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" diye bir güzel sıraladımki kızın kaş göz işareti yapmasına kalmadan arkadan bir kahkaha koptu.
ailenin bütün erkekleri sigara içmek için balkona çıkacak.e mutfaktan geçecekler mecburen.
tam kapıyı açıyorlar ki benim
"nasıl yaa memenin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" incilerimi duyuyorlar...
odama kaçtım ve resmen 1 saat aralıksız güldüler bana

ayy süpermiş asrasultancımmmm bende kahkahalarda güldümm hemen verdiğin linkide okuyacağımmm )))))))))))))

ayy süpermiş asrasultancımmmm bende kahkahalarda güldümm hemen verdiğin linkide okuyacağımmm )))))))))))))

oku canım bayılıyorum hala gözlerim yaşlı

bugün de en çok bu hikayeye güldüm;

kızlar yeni evliyiz daha beraberken soyunup giyinemiyoruz falan. ama ben günlerce hiç uyuyammadım işler yoğundu ev işi falan bi akşam erkenden yattım ama ne yatma kafamı koyar koymaz uyumuşum bide uykum deli gibi ağır. neyse gece malumunuz çiş molası verdim. ama hala uyuyorum. afedersiniz kızlar indirdim donumu. oturdum klozete alttan birisi bi dokundu Allah noluyo dye kalktım anamm kocamın üstüne edecektim çişimi. aman Allahım mahvoldum 1 hafta mecbur kalmadıkça konuşmadık.rezillikk hala utanıyorum nasıl bi salağım insan bi bakar diye...

bacım süpersin yaa vallahi ihtiyacımız varmış gülmeye bende kahkahalarla okuyorum ))))))

cok tesekkur ederim kizlar Allah hic birimizi ayirmasin esimizden bebislerimizden sevdiklerimizden insan hayatta sevdiklerinden guc enerji buluyor hakikaten asrasultan paylastigin linke bakcam ben de cok keyifli oldugu belli :))) tesekkurler canim

merhaba kızlar...
worldof öncelikle hayırlı olsun adına sevindim.benim size bir sorum olacak....
13 haftaya girdiğimden beri ne bulantı,nede göğüslerde hassasiyet kalmadı.şuan sadece midem yanıyor.kendimi 13. haftadan beri hamile hissetmiyorum,rahatım yani..daha hareketlerinide hissedemedim.kızlar siz hiç hissediyormusunuz....off aklıma kötü kötü şeyler geliyor..doktorum önceden göğüslerini kontrol et derdi için rahatlasın diye,hassasiyet kalp durmasında bitermiş çünkü.ama 13 haftada gitti o hassasiyet,hemen doktora koştum.doktor bu saatten sonra olmaz zaten dedi.

2 kaybım var kızlar çok korkuyorum,varmı bebişinin hareketlerini hisseden...?

canım daha çok erken bende doktoruma dedim birşeyler hissediyorum içimde bebeğimdir dimi diye hayır duygucum imkansız 18. haftadan önce hissedilmez dedi bağırsak hareketleridir o dedi o yüzden hiçç sıkma canını biz 16. haftaya gircez 2 haftamız var hissetmek için ki iğneni düzenli vuruyorsun hiçbirşey olmaz mide yanması için geceleri yüksek yastıkta yat canım birde yağlı baharatlı yeme bende kaç haftadır hissetmiyordum ama 2 gündür tekrar bulantılarım başladı bak seninde miden yanıyor bu zaten hamileliğin en büyük belirtilerinden biri sakın sıkma canını bebeğini düşün o içinde ve seninle

çok sağol duygucum ya inan stresten gece saçma sapan rüyalar görüyorum.ben 17. haftanın içindeyim şuan yeni girdim.gelişimi biraz önden gidiyor.hatta bu yüzden 2li testi kaçırdım.gittiğim gün 13+4 olması gerekirken 14+3 çıktı.o nedenle sadece ayrıntılı usg ye girdim.seninde aynı şeyleri hissetmen beni mutlu etti umarım sende bende şu pıhtılaşmadan kurtulup biran önce sağlıklı doğumlar yapabiliriz

caınm bende 16 yazmışım 17 ye gircem benimde 1 hafta önde gidiyor gelişimi.. inşallah canım vallahi iğneler artık bunalttı beni ama yavrum için dayanıyorum her yerim mosmor semsert vallahi kendini sıkma sakınnn bebeklerimiz içimizde biz ne hissedersek onlarda hissediyor ben şimdi asrasultanın yazdığı linke tıkladım onu okuyorum ve inan gülmekten sağ kasığıma sancılar girdi tavsiye ediyorum şiddetlee ))

gülmekten karnım kasıldııı resmen.....süper komiklerrr

kızlar nasılsınız*epeydir yazamıyorum son haftalar okulda gözüm 14ündee.büyüdümü göbüşleriniz?benimki aslında bayağı oldu ama millet normak kendi göbüşün gibi duruyo

canım ben de var o ağrı iki haftadır hem de benim ikiz olduğu için sanmıştım ama oluyormuş demekki biz şu an 15. haftamızdayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…