mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

nurdancım umarım bişeyin yoktur her ikinizde sağlıklı olun inşallah

kızlar sizleri güldürebildiğim için ne mutlu bana

sizler eşinize ilk rezil olduğunuz zamanı hatırlıyormusunuz yazmayı düşünürmüsünüz topiğe

bir kaç inci daha çok güldüm puhahaha

Yeni evliyiz evimizdeyiz hazırlandık dışarı çıkacağız ben dolaptan çantamı alıyorum diye ütü kutusunu kolumun altına aldım ayakkabımı giydim kapının önünde bekliyorum eşim hayırdır o ütüyü ne yapacaksın diye sordu o anda ikimizde gülme krizine girmiştik.

Dedem çam sakızı ağdayı el bombası sanmıştı

süpersin vallahi aklıma gelirse yazarım herhalde ben hala o topiği okuyorum canım hamilelik boyunca hiç bu kadar gülmemiştim )

kızlar buna benzer bir muhabbette ben yaşadım ama o gün okuldaki bayan öğretmenler birbirimize bakıp bakıp gülmekten erkek öğretmenlerinde neye gülüyorsunuz ya demelerinden kırıldıkk yaaa :))))))))) durun anlatayım

benım mıde bulantısının baş dönmesinin falan yoğun olduğu günler okuldayım kafam bir dünya malum anasınıfı ve 20 tane öğrenci olunca :)sınıftan cıktım krıdorda yuruyorum öğretmenler odasına girip nane limon yapıp içmek için,hani dönem içinde bazılarınız bilirsiniz okul sütü kampanyası var okularda okul sütü dağıtılıyor, bu sütüde kolılerle öğrenci sayısına göre hizmetli ayarlayıp ilkokul öğrencilerıyle sütü bana yani sınıfa gönderiyorlar, benımde kafa gitmiş hademe beni koridorda gördü aynen şu soruuu '' HOCAM SÜTÜN GELDİ Mİ?'' adamın bahsettiği okul sütü tabi :) benim o kafayla verdiğim cevap aynen şu ''HALİT ABİ BU AYLARDA OLMAZ Kİ )))))))))))))))'' allahım karşıdan gelen bayan arkadaş anladı bastı kahkahayı tabi bende :) adam hala şaşkın suratı görseniz ''DUR GÖNDEREYİM O ZAMAN'' Alllahım o gün bu olay oldu bayanlar arasında anlatıp anlatıp gülmekten bende ne mide bulantısı kaldı ne baş dönmesi, allahtan adam hamile olduğumu bilmiyormuş ta anlamadı ama o gün müthişti hamilelik+yoğun çalışma=sonuç bu işte varın yorumu sizler yapın bakalım :))))))))))))

Son düzenleme:

ayyy celiin yaa hahahahaha çok güzellldii hocam sütün geldi mi )))))))))))

hayır olsun bebeğimde kız olcak ona yorayım dicem ama değil ))
canım biliyomusun bende geçen hafta iki erkek bebek gördüm hayır olsun inşallah.

canım gözün aydın.inşallah bir.likte çok güzel vakit geçirirsiniz

geçmiş olsun canım.
benide güldürdün kopardın resmen.kandil günü ağlatmıştın en son sonra net gitti şimdi geldi direkt burayı açtım.koptum ya :)

merhaba arkadslar doktor yüzde yetmiş erkek demişti 10 gün önce. bugün kız olduğunu öğrendim. erkek kız farketmez benim için ama alışınca kötü oluyor insan 10 günüdr oğlum diye severken şimdi alıştıramıyorum kendimi ismini bile düşünmüştüm. sizde de böyle farklılaşasan sonuclar oldu mu???

canim hic canini sıkma ben 18. haftamdayim hala tam olarak hissedemiyorum bibkac defa pit pit seklinde hissetmistim ama bu aralar hic yok hatta arada karnima tiktik yapiyorum orda kimse var mii diyorum :)) ama normalmis daha hissetmemek ilk gebeliklerde bi de en erken 20. hafta diyorlar bi de hissetsen de duzenli olmazmis bi gun hissetsen 3 gun hissetmeyebilirmissin daha icini ferah tut canim

canım ya doktor bana da çıkıntısı var erkek ağır basıyor erkek olabilir demişti hep oğlum diye sevdim adı toprak olacaktı herkes heycanlanmıştı doktora gittiğmde oğlum nasıl dedim ne oğlanı kızın olcak yüzde yüz dedi ama senin yüzde 70 ten sonra bu kızda değişebilir diye düşündüm ) inan ben ağlayacak gibi oldum o kadar zorlandım ki hep oğlum diyesim geliyordu sonra ilk çocuğum olduğu için bencil olamamam gerektiğini düşündüm kızım benim için belkide en hayırlısıydı alıştım şimdi birde eşim ve kardeşim kız diyince ha biz şimdi sevicez felan dediler eşim ağladı şimdi baba olduğumu hissettim felan bende bozuldum oğlumda nie böyle düşünmüyordunuz diye

puhahaha çok komikmiş bende orda olsam bütün gün gülerdim herhalde
bu verdiğim topiğe yazmalısın bence bu anını başkaları da gülsün nasiplensin

sen canım biraz oku sayfaları müptelası olacaksın ama insan hergün okusa bıkıyo
ben kaldığım sayfayı yer imlerine ekliyorum bir kaç gün ara verince katılıyorum gülmekten

benim de ilk gece yanlış anlamadan dolayı eşime sapık muamelesi yapmışlığım var ilerde sayfaları bitirince yazarım belki haha

Heeey hanımlar Merhaba biz geldik kızımla 6 gün tatil yaptık dinlendik yüzdük geldik. Buralarda ne var ne yok bi okuyayım bakayım. Bu arada tatilde ev almaya karar verdik bi ev beğenmiştik annemler anlaştılar bir sürü kredi çekicez borç harç taşınıcaz falan amaan nası yapıcam ben bunları bu halimle ( zor bi süreç beni bekliyo

Benimde oyle oldu cnm 13 hafta bitmisti 4d ile baktı kız dedi 17.haftada tekrar 4d ile baktı erkek de olabilir cıkıntı gorunuyor dedi. Bu hafta tekrar gidecem dediğin gibi alışmak zor oluyor.tabi farketmez kız erkek yeterki sağlıklı olsunlar.

Fb-hcg:38,4. Duzeltilmis mom 0.82
Papp-a;1,75. Duzeltilmis mom 0.83

Crl:51. Nuchal translucenscy 1.30 mom 0.95
Kombine risk 1:10000
Ikili test. 1 3859
Yas riski1:612
Trisomy 12/18+nt:1.10000.

Kizlar dgerlerse sorun varmi acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…