çok sağol duygucum ya inan stresten gece saçma sapan rüyalar görüyorum.ben 17. haftanın içindeyim şuan yeni girdim.gelişimi biraz önden gidiyor.hatta bu yüzden 2li testi kaçırdım.gittiğim gün 13+4 olması gerekirken 14+3 çıktı.o nedenle sadece ayrıntılı usg ye girdim.seninde aynı şeyleri hissetmen beni mutlu etti umarım sende bende şu pıhtılaşmadan kurtulup biran önce sağlıklı doğumlar yapabiliriz
kızlar sizleri güldürebildiğim için ne mutlu bana
sizler eşinize ilk rezil olduğunuz zamanı hatırlıyormusunuz yazmayı düşünürmüsünüz topiğe
bir kaç inci daha çok güldüm puhahaha
Yeni evliyiz evimizdeyiz hazırlandık dışarı çıkacağız ben dolaptan çantamı alıyorum diye ütü kutusunu kolumun altına aldım ayakkabımı giydim kapının önünde bekliyorum eşim hayırdır o ütüyü ne yapacaksın diye sordu o anda ikimizde gülme krizine girmiştik.
Dedem çam sakızı ağdayı el bombası sanmıştı
süpersin vallahi aklıma gelirse yazarım herhalde ben hala o topiği okuyorum canım hamilelik boyunca hiç bu kadar gülmemiştim)
hep gül inşallah
ilili test sonucumu almaya gidecegim insallah temiz cikar dua edin kizlar
kızlar buna benzer bir muhabbette ben yaşadım ama o gün okuldaki bayan öğretmenler birbirimize bakıp bakıp gülmekten erkek öğretmenlerinde neye gülüyorsunuz ya demelerinden kırıldıkk yaaa :))))))))) durun anlatayımkızlar gözlerimden yaşlar akıyor ama gülmekten
yaklaşık 1 ay önce moralimin bozuk zamanlarda kürtaj olamdan önce rastgele karşıma çıkan bu sayfanın müptelası oldum
ilk keşfettiğimde eşim de şehir dışındaydı gece 10 civarı yalnız yatıyorum gülme krizlerine girdim sesli güldüm 12 sayfasını bir çırpıda okudum
o günden beri sayfa sayfa okuyorum lütfen siz de okuyun hak verecek çok güleceksiniz
işte linki http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
bir de çok güldüğüm bir hikaye paylaşayım örnek olsun
iyi gülmeler
en yakın arkadaşımın yeni bebeği oldu 4 aylık falan.
bizimde 2 hafta önce cemiyetimiz vardı.
mutfakta oturuyoruz sırtım kapıya dönük.
işte kıza sordum (sanki çok biliyormuşum gibi)
"ee kuzu sütün nasıl yetiyormu bebişe" diye. arkadaşımda cevap verdi
"iyi A llah'a şükür, zaten dün doktora gittik kilosu gayet iyi 6 kilo olmuş" dedi kızı için.
ben şok geçirdim.
kıza gözümü dikip
"nasıl yaa memeinin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" diye bir güzel sıraladımki kızın kaş göz işareti yapmasına kalmadan arkadan bir kahkaha koptu.
ailenin bütün erkekleri sigara içmek için balkona çıkacak.e mutfaktan geçecekler mecburen.
tam kapıyı açıyorlar ki benim
"nasıl yaa memenin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" incilerimi duyuyorlar...
odama kaçtım ve resmen 1 saat aralıksız güldüler bana
kızlar buna benzer bir muhabbette ben yaşadım ama o gün okuldaki bayan öğretmenler birbirimize bakıp bakıp gülmekten erkek öğretmenlerinde neye gülüyorsunuz ya demelerinden kırıldıkk yaaa :))))))))) durun anlatayım
benım mıde bulantısının baş dönmesinin falan yoğun olduğu günler okuldayım kafam bir dünya malum anasınıfı ve 20 tane öğrenci olunca :)sınıftan cıktım krıdorda yuruyorum öğretmenler odasına girip nane limon yapıp içmek için,hani dönem içinde bazılarınız bilirsiniz okul sütü kampanyası var okularda okul sütü dağıtılıyor, bu sütüde kolılerle öğrenci sayısına göre hizmetli ayarlayıp ilkokul öğrencilerıyle sütü bana yani sınıfa gönderiyorlar, benımde kafa gitmiş hademe beni koridorda gördü aynen şu soruuu '' HOCAM SÜTÜN GELDİ Mİ?'' adamın bahsettiği okul sütü tabi :) benim o kafayla verdiğim cevap aynen şu ''HALİT ABİ BU AYLARDA OLMAZ Kİ )))))))))))))))'' allahım karşıdan gelen bayan arkadaş anladı bastı kahkahayı tabi bende :) adam hala şaşkın suratı görseniz ''DUR GÖNDEREYİM O ZAMAN'' Alllahım o gün bu olay oldu bayanlar arasında anlatıp anlatıp gülmekten bende ne mide bulantısı kaldı ne baş dönmesi, allahtan adam hamile olduğumu bilmiyormuş ta anlamadı ama o gün müthişti hamilelik+yoğun çalışma=sonuç bu işte varın yorumu sizler yapın bakalım :))))))))))))
ayyy celiin yaa hahahahaha çok güzellldii hocam sütün geldi mi)))))))))))
canım biliyomusun bende geçen hafta iki erkek bebek gördüm hayır olsun inşallah.hayır olsun bebeğimde kız olcak ona yorayım dicem ama değil))
canım gözün aydın.inşallah bir.likte çok güzel vakit geçirirsinizgunaydin kizlarrrr cok mutluyum cunku bugun ozlem bitiyorrr vee esime kavusuyorum :))) su an yolda geliyor bi 4 5 saat sonra kavusmus olcaz insallah bugun yemekler benden annemde kaliyorum ya hep annem yapardi esim de buraya gelecek. caninin cektigi ne varsa iste dddim o da bi seyler istedi aksama kadar mutfaktayim :)) ne zamandir yemek yapmiyordum coook mutluyum Allah herkesi kavustursun sevdigine hatta hiic ayirmasin daha buyuk ayriliklar vermesin......
Günaydin anneler... Kizlar benim sol kalcam cok kötü tutuldu ve kasılıyor...ağrıdan 3 gecedir uykular haram oldu...yatakta dönerken,hareket ederken acıyor...hamileliğin son haftalarında olurmuş...benim çok erken başladı...sizin ağrılarınız olmaz inşallah....
benide güldürdün kopardın resmen.kandil günü ağlatmıştın en son sonra net gitti şimdi geldi direkt burayı açtım.koptum ya :)kızlar gözlerimden yaşlar akıyor ama gülmekten
yaklaşık 1 ay önce moralimin bozuk zamanlarda kürtaj olamdan önce rastgele karşıma çıkan bu sayfanın müptelası oldum
ilk keşfettiğimde eşim de şehir dışındaydı gece 10 civarı yalnız yatıyorum gülme krizlerine girdim sesli güldüm 12 sayfasını bir çırpıda okudum
o günden beri sayfa sayfa okuyorum lütfen siz de okuyun hak verecek çok güleceksiniz
işte linki http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
bir de çok güldüğüm bir hikaye paylaşayım örnek olsun
iyi gülmeler
en yakın arkadaşımın yeni bebeği oldu 4 aylık falan.
bizimde 2 hafta önce cemiyetimiz vardı.
mutfakta oturuyoruz sırtım kapıya dönük.
işte kıza sordum (sanki çok biliyormuşum gibi)
"ee kuzu sütün nasıl yetiyormu bebişe" diye. arkadaşımda cevap verdi
"iyi A llah'a şükür, zaten dün doktora gittik kilosu gayet iyi 6 kilo olmuş" dedi kızı için.
ben şok geçirdim.
kıza gözümü dikip
"nasıl yaa memeinin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" diye bir güzel sıraladımki kızın kaş göz işareti yapmasına kalmadan arkadan bir kahkaha koptu.
ailenin bütün erkekleri sigara içmek için balkona çıkacak.e mutfaktan geçecekler mecburen.
tam kapıyı açıyorlar ki benim
"nasıl yaa memenin içindeki sütüdemi ölçüyorlar artık?1 tanesimi 6 kilo? oha tartıda 12 kilo fazlamı çıkıyorsun? ama memelerin hiç öyle göstermiyor" incilerimi duyuyorlar...
odama kaçtım ve resmen 1 saat aralıksız güldüler bana
merhaba kızlar...
worldof öncelikle hayırlı olsun adına sevindim.benim size bir sorum olacak....
13 haftaya girdiğimden beri ne bulantı,nede göğüslerde hassasiyet kalmadı.şuan sadece midem yanıyor.kendimi 13. haftadan beri hamile hissetmiyorum,rahatım yani..daha hareketlerinide hissedemedim.kızlar siz hiç hissediyormusunuz....off aklıma kötü kötü şeyler geliyor..doktorum önceden göğüslerini kontrol et derdi için rahatlasın diye,hassasiyet kalp durmasında bitermiş çünkü.ama 13 haftada gitti o hassasiyet,hemen doktora koştum.doktor bu saatten sonra olmaz zaten dedi.
canım hiç endişelenme benim 2. olmasına rağmen daha yeni arada azıcık oluyo anlaşılmıyo bile.önceden oynuyor gıbı geliyordu daha altta oldugu için sanırım hissetmiştim şimdi yukarı çıktığı için hissedemiyoruz.kemikleri güçleşsin şimdiden sonra hissederiz.aklına kötü birşey getirme.Allah korusun bütün bebişleri
canım iyidir merak etmeilili test sonucumu almaya gidecegim insallah temiz cikar dua edin kizlar
merhaba kızlar...
worldof öncelikle hayırlı olsun adına sevindim.benim size bir sorum olacak....
13 haftaya girdiğimden beri ne bulantı,nede göğüslerde hassasiyet kalmadı.şuan sadece midem yanıyor.kendimi 13. haftadan beri hamile hissetmiyorum,rahatım yani..daha hareketlerinide hissedemedim.kızlar siz hiç hissediyormusunuz....off aklıma kötü kötü şeyler geliyor..doktorum önceden göğüslerini kontrol et derdi için rahatlasın diye,hassasiyet kalp durmasında bitermiş çünkü.ama 13 haftada gitti o hassasiyet,hemen doktora koştum.doktor bu saatten sonra olmaz zaten dedi.
2 kaybım var kızlar çok korkuyorum,varmı bebişinin hareketlerini hisseden...?
merhaba arkadslar doktor yüzde yetmiş erkek demişti 10 gün önce. bugün kız olduğunu öğrendim. erkek kız farketmez benim için ama alışınca kötü oluyor insan 10 günüdr oğlum diye severken şimdi alıştıramıyorum kendimi ismini bile düşünmüştüm. sizde de böyle farklılaşasan sonuclar oldu mu???
kızlar buna benzer bir muhabbette ben yaşadım ama o gün okuldaki bayan öğretmenler birbirimize bakıp bakıp gülmekten erkek öğretmenlerinde neye gülüyorsunuz ya demelerinden kırıldıkk yaaa :))))))))) durun anlatayım
benım mıde bulantısının baş dönmesinin falan yoğun olduğu günler okuldayım kafam bir dünya malum anasınıfı ve 20 tane öğrenci olunca :)sınıftan cıktım krıdorda yuruyorum öğretmenler odasına girip nane limon yapıp içmek için,hani dönem içinde bazılarınız bilirsiniz okul sütü kampanyası var okularda okul sütü dağıtılıyor, bu sütüde kolılerle öğrenci sayısına göre hizmetli ayarlayıp ilkokul öğrencilerıyle sütü bana yani sınıfa gönderiyorlar, benımde kafa gitmiş hademe beni koridorda gördü aynen şu soruuu '' HOCAM SÜTÜN GELDİ Mİ?'' adamın bahsettiği okul sütü tabi :) benim o kafayla verdiğim cevap aynen şu ''HALİT ABİ BU AYLARDA OLMAZ Kİ )))))))))))))))'' allahım karşıdan gelen bayan arkadaş anladı bastı kahkahayı tabi bende :) adam hala şaşkın suratı görseniz ''DUR GÖNDEREYİM O ZAMAN'' Alllahım o gün bu olay oldu bayanlar arasında anlatıp anlatıp gülmekten bende ne mide bulantısı kaldı ne baş dönmesi, allahtan adam hamile olduğumu bilmiyormuş ta anlamadı ama o gün müthişti hamilelik+yoğun çalışma=sonuç bu işte varın yorumu sizler yapın bakalım :))))))))))))
merhaba arkadslar doktor yüzde yetmiş erkek demişti 10 gün önce. bugün kız olduğunu öğrendim. erkek kız farketmez benim için ama alışınca kötü oluyor insan 10 günüdr oğlum diye severken şimdi alıştıramıyorum kendimi ismini bile düşünmüştüm. sizde de böyle farklılaşasan sonuclar oldu mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?