hoşgeldin iyi gelmiştir inşallah tatil.Allah kolaylık versin hayırlı olsun yavaş yavaş olur hepsi yeterki sen bebeğin iyi olun.Heeey hanımlar Merhaba biz geldik kızımla 6 gün tatil yaptık dinlendik yüzdük geldik. Buralarda ne var ne yok bi okuyayım bakayım. Bu arada tatilde ev almaya karar verdik bi ev beğenmiştik annemler anlaştılar bir sürü kredi çekicez borç harç taşınıcaz falan amaan nası yapıcam ben bunları bu halimle( zor bi süreç beni bekliyo
doktora göstermedinmi.anladığım kadarıyla bir sorun yok. ara sor doktorunu kafana ne takılırsa.Fb-hcg:38,4. Duzeltilmis mom 0.82
Papp-a;1,75. Duzeltilmis mom 0.83
Crl:51. Nuchal translucenscy 1.30 mom 0.95
Kombine risk 1:10000
Ikili test. 1 3859
Yas riski1:612
Trisomy 12/18+nt:1.10000.
Kizlar dgerlerse sorun varmi acaba
evet hatırladım :) çok sevindim hayırlı olsun.demekki benimkide o kadardır :)maaşallah.bende bu perşembe gidicem kesinleşir inşallah.4 boyutlumu baktı normal ultrasondamı?kızlar beni hatırlarsanız ben de buraya yazıyordum,epeydir takip ediyordum ara sıra fakat yazamadım bir türlü..size benim de bir haberim var.. bugün 16. haftayı bitirdim ve kontrolden geldim...veeee kızımız olucakmış :)))) çok şükür eşimle benim gönlümüze göre oldu,Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inş..bulantılarım da bitti fakat kilo almadım hiç bebek iyi durumda iki gün önden gidiyor.
148 gr 16 cm miş..benden haberler böyle :))
ne güzel bende hep denizli biyere taşınmak istiyorum nerdeydiniz bu arada bizim denize girmemizde bi sakınca varmı ben korkuyorum mikrop filan kaparım diyeHeeey hanımlar Merhaba biz geldik kızımla 6 gün tatil yaptık dinlendik yüzdük geldik. Buralarda ne var ne yok bi okuyayım bakayım. Bu arada tatilde ev almaya karar verdik bi ev beğenmiştik annemler anlaştılar bir sürü kredi çekicez borç harç taşınıcaz falan amaan nası yapıcam ben bunları bu halimle( zor bi süreç beni bekliyo
evet hatırladım :) çok sevindim hayırlı olsun.demekki benimkide o kadardır :)maaşallah.bende bu perşembe gidicem kesinleşir inşallah.4 boyutlumu baktı normal ultrasondamı?
bende hiç almadım hatta 6 kilo verdim.bulantım geçti ama migrenim var o tutunca mahvoluorum kusmayı tetikliyo
hayırlı olsun Rabbim hepimizinkine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ne güzel hiç kilo almaman bende 16. Haftadayım toplam 4 kilo aldım bazan moralim bozuluyo ama bebişlerimiz iyi olsunda kızımda emzirirken kilolarımı vermiştim diyet filan yapmadan inşallah buda öyle olurkızlar beni hatırlarsanız ben de buraya yazıyordum,epeydir takip ediyordum ara sıra fakat yazamadım bir türlü..size benim de bir haberim var.. bugün 16. haftayı bitirdim ve kontrolden geldim...veeee kızımız olucakmış :)))) çok şükür eşimle benim gönlümüze göre oldu,Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inş..bulantılarım da bitti fakat kilo almadım hiç bebek iyi durumda iki gün önden gidiyor.
148 gr 16 cm miş..benden haberler böyle :))
ne güzel bende hep denizli biyere taşınmak istiyorum nerdeydiniz bu arada bizim denize girmemizde bi sakınca varmı ben korkuyorum mikrop filan kaparım diye
bu arada normal ultrasondan baktı cnm,4 boyutlu falan değildi..
sağol canım.bu seferde kesin demezse 4 boyutlu bakın diycem :)
bu arada normal ultrasondan baktı cnm,4 boyutlu falan değildi..
ayrıntılı ultrason şartmı bilmiyorum doktorum hiç bahsetmedi ama 18 19 farketmezki daha büyümüş oluyo daha iyi belli olur heryeri yaptırıcaksan yaptırıcağın yeri ara sor bence.Ayrintili ultrasona ne zaman giriyosunuz? Bana doktor haftaya git dedi ankarada 3 yer tavsiye etti Gittigim hastanede yokmus. Ama haftaya 18 oluyorum ya 19 haftayo mi beklesem bilemedim
ayrıntılı ultrason şartmı bilmiyorum doktorum hiç bahsetmedi ama 18 19 farketmezki daha büyümüş oluyo daha iyi belli olur heryeri yaptırıcaksan yaptırıcağın yeri ara sor bence.
Heeey hanımlar Merhaba biz geldik kızımla 6 gün tatil yaptık dinlendik yüzdük geldik. Buralarda ne var ne yok bi okuyayım bakayım. Bu arada tatilde ev almaya karar verdik bi ev beğenmiştik annemler anlaştılar bir sürü kredi çekicez borç harç taşınıcaz falan amaan nası yapıcam ben bunları bu halimle( zor bi süreç beni bekliyo
Şart değil tabi ama doktorum yaptırırsan iyi olur demişti bi de 40 dakika falan sürüyormuş cd fotoğraf veriyorlar aynı zamanda güzel bi anı olur diye düşündüm ama en ucuz sorduğum fiyat da 150 tl devlet hastanelerinde yapılmıyormuş sanırım
Şart değil tabi ama doktorum yaptırırsan iyi olur demişti bi de 40 dakika falan sürüyormuş cd fotoğraf veriyorlar aynı zamanda güzel bi anı olur diye düşündüm ama en ucuz sorduğum fiyat da 150 tl devlet hastanelerinde yapılmıyormuş sanırım
cnm yaa aynı durumdayız...bizde dün bi eve baktık ve çok beğendik...sapanca gölü balkonumdan gözüküyor...ev cookk büyük diil ama kira vermekten kurtulma düşüncesiyle alalım dedik...kredi çekicez bizde...kaporasını falan verdik...sanırım diğer ayın kirası başlamadan taşınacaz...gözüme uyku girmio..hamile halimle nasıl taşınacam,benim hamileliğin düşük riskliydi ve azcıkda olsa tehlike devam edio bencee.inşallah bebişime bişey olmazzz.... 5yıllık evliyim ve 4.evim olacakk...:18::18::18::18::18:
canım ayrıntılı ultrasona 20 \24 haftalar arası gidiliyo diye biliyorum benim doktorum 20 haftada gitmemi söyledi istersen bi araştır.çünkü ben kasım anneleri topiğinede takılıyorum ordaki herkese 20. haftada gelmeleri söylenmiş:))
Senin secimin en mantiklisi...sonucta bakicinin tavrini yaninda yokken bilemezsin...ama anneanne ve babanne cok iyi bakarlar..torun cok tatli kiyamazlar....hem bakiciya para verecegine,o parayla eve katkin olmus olur...Ya valla sorma aslında ben lojmandayım çok rahatım çok ucuz kiram evim de güzel seviyorum ama bi seçim yapmam gerekiyodu çünkü annem ve ananemin evi bana çok uzak ne ben gidip gelebilirim ne onlar gelebilir.işe başladığımda ya kreşe verecektim ya bakıcı tutacaktım ya ücretsiz izin alacaktım yada onlara yakın bi ev alacaktık biz sonuncuyu sectik en azından gözümüz arkada kalmasın diye. Bu cocuk şimdiden bize çok pahalıya patladı
Ya valla sorma aslında ben lojmandayım çok rahatım çok ucuz kiram evim de güzel seviyorum ama bi seçim yapmam gerekiyodu çünkü annem ve ananemin evi bana çok uzak ne ben gidip gelebilirim ne onlar gelebilir.işe başladığımda ya kreşe verecektim ya bakıcı tutacaktım ya ücretsiz izin alacaktım yada onlara yakın bi ev alacaktık biz sonuncuyu sectik en azından gözümüz arkada kalmasın diye. Bu cocuk şimdiden bize çok pahalıya patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?