mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
hoşgeldin iyi gelmiştir inşallah tatil.Allah kolaylık versin hayırlı olsun yavaş yavaş olur hepsi yeterki sen bebeğin iyi olun.

doktora göstermedinmi.anladığım kadarıyla bir sorun yok. ara sor doktorunu kafana ne takılırsa.

kızlar beni hatırlarsanız ben de buraya yazıyordum,epeydir takip ediyordum ara sıra fakat yazamadım bir türlü..size benim de bir haberim var.. bugün 16. haftayı bitirdim ve kontrolden geldim...veeee kızımız olucakmış :)))) çok şükür eşimle benim gönlümüze göre oldu,Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inş..bulantılarım da bitti fakat kilo almadım hiç bebek iyi durumda iki gün önden gidiyor.
148 gr 16 cm miş..benden haberler böyle :))

evet hatırladım :) çok sevindim hayırlı olsun.demekki benimkide o kadardır :)maaşallah.bende bu perşembe gidicem kesinleşir inşallah.4 boyutlumu baktı normal ultrasondamı?
bende hiç almadım hatta 6 kilo verdim.bulantım geçti ama migrenim var o tutunca mahvoluorum kusmayı tetikliyo

ne güzel bende hep denizli biyere taşınmak istiyorum nerdeydiniz bu arada bizim denize girmemizde bi sakınca varmı ben korkuyorum mikrop filan kaparım diye

normal ultrasonda gördü birkaç kez emin misiniz diye sorduk doktora ve kesin kız dedi..gizlemedi kızım kendini :)
12. haftada doktora sorduğumda yalnızca kıza benziyor ama kesin 16 da belli olur demişti zaten..
benim kilo verme olmadı ama alamadım da...doktor bi sorun olmayacağını söyledi yani kilo almaman daha iyi bebek de iyi dedi..
benim çok sık başım ağrıyor umarım yakın zamanda kurtuluruz temelli..ben çok ağrırsa minoset içiyorum doktor da içebilirsin sorun yok dedi..

hayırlı olsun Rabbim hepimizinkine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ne güzel hiç kilo almaman bende 16. Haftadayım toplam 4 kilo aldım bazan moralim bozuluyo ama bebişlerimiz iyi olsunda kızımda emzirirken kilolarımı vermiştim diyet filan yapmadan inşallah buda öyle olur

ne güzel bende hep denizli biyere taşınmak istiyorum nerdeydiniz bu arada bizim denize girmemizde bi sakınca varmı ben korkuyorum mikrop filan kaparım diye

Canim ben sidedeydim tatilde simdi malesef yasadigimiz yere ankaraya geri donduk. Denizi aksine oneriyo doktorlar yuzun diyorlar ama havuz yasak guneste kalmak yasak bol su ictim ama ayaklarim falan cok sisti donerken yolda hic boyle olmazdim

Ayrintili ultrasona ne zaman giriyosunuz? Bana doktor haftaya git dedi ankarada 3 yer tavsiye etti Gittigim hastanede yokmus. Ama haftaya 18 oluyorum ya 19 haftayo mi beklesem bilemedim

bu arada normal ultrasondan baktı cnm,4 boyutlu falan değildi..

Ayrintili ultrasona ne zaman giriyosunuz? Bana doktor haftaya git dedi ankarada 3 yer tavsiye etti Gittigim hastanede yokmus. Ama haftaya 18 oluyorum ya 19 haftayo mi beklesem bilemedim
ayrıntılı ultrason şartmı bilmiyorum doktorum hiç bahsetmedi ama 18 19 farketmezki daha büyümüş oluyo daha iyi belli olur heryeri yaptırıcaksan yaptırıcağın yeri ara sor bence.

ayrıntılı ultrason şartmı bilmiyorum doktorum hiç bahsetmedi ama 18 19 farketmezki daha büyümüş oluyo daha iyi belli olur heryeri yaptırıcaksan yaptırıcağın yeri ara sor bence.

Şart değil tabi ama doktorum yaptırırsan iyi olur demişti bi de 40 dakika falan sürüyormuş cd fotoğraf veriyorlar aynı zamanda güzel bi anı olur diye düşündüm ama en ucuz sorduğum fiyat da 150 tl devlet hastanelerinde yapılmıyormuş sanırım

cnm yaa aynı durumdayız...bizde dün bi eve baktık ve çok beğendik...sapanca gölü balkonumdan gözüküyor...ev cookk büyük diil ama kira vermekten kurtulma düşüncesiyle alalım dedik...kredi çekicez bizde...kaporasını falan verdik...sanırım diğer ayın kirası başlamadan taşınacaz...gözüme uyku girmio..hamile halimle nasıl taşınacam,benim hamileliğin düşük riskliydi ve azcıkda olsa tehlike devam edio bencee.inşallah bebişime bişey olmazzz.... 5yıllık evliyim ve 4.evim olacakk...:18::18::18::18::18:

evet çok güzelmiş.bizim burdada 180 e yapılıyormuş bi tanıdık yaptırmış yeni.

canım ayrıntılı ultrasona 20 \24 haftalar arası gidiliyo diye biliyorum benim doktorum 20 haftada gitmemi söyledi istersen bi araştır.çünkü ben kasım anneleri topiğinede takılıyorum ordaki herkese 20. haftada gelmeleri söylenmiş:))

Ya valla sorma aslında ben lojmandayım çok rahatım çok ucuz kiram evim de güzel seviyorum ama bi seçim yapmam gerekiyodu çünkü annem ve ananemin evi bana çok uzak ne ben gidip gelebilirim ne onlar gelebilir.işe başladığımda ya kreşe verecektim ya bakıcı tutacaktım ya ücretsiz izin alacaktım yada onlara yakın bi ev alacaktık biz sonuncuyu sectik en azından gözümüz arkada kalmasın diye. Bu cocuk şimdiden bize çok pahalıya patladı

Evet dün araştırdım 24e kadr gidiliyımuş 19-20de giderim artık. Son görüşmemizde doktorun hiç bi dediği aklımda kalmamış valla kız deyince kopmuştum ben orda :)

Senin secimin en mantiklisi...sonucta bakicinin tavrini yaninda yokken bilemezsin...ama anneanne ve babanne cok iyi bakarlar..torun cok tatli kiyamazlar....hem bakiciya para verecegine,o parayla eve katkin olmus olur...

canım gözün aydın işte kızın bereketiyle geliyor hem ev alacaksın hemde kendi evinde kızınla yeni bi hayat yaşayacaksın ne mutlu sana tatilinde güzel geçmişe benziyor )) bizde diyarbakırın sıcağında kavruluyoruz )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…