kızlarrr tekrardan merhaba, düşük riskim sonunda ortadan kalktığı için tekrardan işe başladım bu yüzden bi müddettir giremedim. umarım herkes iyidir:)
kızlar LAVİNYA nsl bir isim sizce ? eşimle benim için özel anlamı var.
eşim de tutturdu Lavinya olsun diye.ben ise tam emin değilim ..
çok şükür gözün aydın canım yine de dikkatli ol...
sağol canım yoruluyorum çok ama anlatamıyosun kimseye işte maalesef.. bu arada senin bebek erkek diyodun %50. şimdi kesin kız mı?:)
fazla yormamaya çalış kendini canım yaa.. hiç sorma ya doktor yüzde 52 erkek dedi ve çıkıntısı var dedi bende herkesi arayıp benim oğlum olcak dedim alıştım sonra kızın olcak hemde yüzde yüz diyince şaşırdım ağlıcaktım nerdeyse şimdi alıştım ama oyy yerim ben o kara kızımı))
:)) benim oğlun olucak dediğinde ağladığım gibi. bizde beklenen isim sorunu çıktı ama sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. daha hiiçbi kıpırtısını hissedemedim. tembel benim oğlum tembel bilmem ki kime çekti:) valla bel ağrım çok oluyo bütün gün ayakta kalıyorum akşam da en geç 8de uyku. isyanlardayım..
henüz öğrenemedim cinsiyet inşallah bu ayın 26 sında kontrole gittiğimde belli olur :) gören herkes kız diyo ama benim içime erkekmiş gibi doğuyo. Bu hafta içinde karın ağrısı çekenleriniz oldu mu kızlar?
Günaydın güzel hamişler :)) önceki sayfalarda konu oldumu hatırlamıyorum ama isim konusuna değinmek istiyorum....erkek bebek bekliyorum ve eşim Alparslan ismini beğeniyor..kime söylediysem 'hımmm güzeel Alparslan Türkeş diyip gülüyorlar...yok bozkurt koy falan diolar...bende yeni isim arayışındayım ama hoşuma giden isim bulamadım...siz isim olarak ne düşünüyorsunuz bayanlar????yardımcı olursanız çook sevinirim
inşallah öğrenirsin canım.bende perşembe gidicem öğrenirim inşallah.ağrısı olanlar oldu idrar yolu iltihaplanmasıda olabilir rahim genişlediği için olabilir benim hafta sonuna doğru akşamları baya ağırdı kasıklarıma vuruyodu korktum ama anladımki gazmış :) kuru fasülye yemiştim :) yani gazda baya bi ağrı yapıyomuş öğrenmiş oldum.
Günaydın güzel hamişler :)) önceki sayfalarda konu oldumu hatırlamıyorum ama isim konusuna değinmek istiyorum....erkek bebek bekliyorum ve eşim Alparslan ismini beğeniyor..kime söylediysem 'hımmm güzeel Alparslan Türkeş diyip gülüyorlar...yok bozkurt koy falan diolar...bende yeni isim arayışındayım ama hoşuma giden isim bulamadım...siz isim olarak ne düşünüyorsunuz bayanlar????yardımcı olursanız çook sevinirim
Benim de ilk başta erkek demisti doktor ismi hazirdi ama kiz deyince kararsiz kaldim. Kayinvalidemin adi gülsüm cok istiyolar ne yapacagimi bilemedim kizlar sizce nasil? Bide bu aralar yirmilik dis agrisi cekiyorum. Galiba cektirmek zorunda kalcam agrilar dayanilmz oldu. Yavruma zarari olurmu diyede korkuyorum sizce ne yapayim?????
canım koymak istiyorsan başına kendi istediğin ismi de ekle tek gülsüm mü olcak? geçmiş olsun ben önceden aldırdığım için 20 lik diş sorunu yok ama dolgulu bir dişim ağrı yapıyor arada artık dayancam onada doktoruna danış derim çünkü 20 lik dişi çektirince ilk gün bişey yiyemiyorsun hamilelikte bıraz zor olabilir
Tek gulsum istemiyorum ama soyadimizda uzun iki isimle tuhaf olcak gibi geliyor kararsizim cnmya bende 3 tanesini ameliyatla aldirmistim cok zor oluyor benimki. Bu son dis o da gebeligime denk geldi. Geceleri uyuyamiyrum agridan (
saol arkadaşım, evet doktor 15 gün sonra geldiğinde yaparız 3lü testi, ben yaptırma taraftırıyım, içimiz rahat etsin dedi, yaptırıcam yani. ama 10 gün sonra olabilse süper olur, belki bikaç günlüğüne yazlığa kaçardım annemlerle. bakalım sorcam artık. valla bende hissettiğimi sanıyordum, bi de nette çok kilo alınmadığında da daha çabuk hissedildiğini yazınca, tamam kesin bebiş dedim ama doktorda öyle diyo baksana. neyse beklemeye devammmcanım sen ayın 10unda gidiceksin sanırım, bakalım sen yaptırabilirsen testi pazartesi, bana da yapar herhalde. beni pazartesi haberdar eder misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?