mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
merhaba kızlar
benmde kızım geliyorr bugun doktora gittik kız dedi prensesiimm geliyor NAZ'ım geliyor :)))))

günaydııııın

iyi haftalar herkese
canım sanada iyi haftalar :)

isim konusu zor valla ilk çocuğumda hiç zorlanmadım hemen koydum ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor hatta oğlum kız olursa çiçek diye tutturdu :) eşim kız olursa ben koyucam diyor :) benim aklıma da birsürü isim geliyor ama kesinleşsin o zaman son noktayı ben koyucam banane benim çocuğum :)

merhaba kızlar
benmde kızım geliyorr bugun doktora gittik kız dedi prensesiimm geliyor NAZ'ım geliyor :)))))
maşallah:) kızlar çoğalıyor benimde perşembe belli olsun dua edin.

Evet kizlar kizima kiz kardes geliyor allahin izniyle aslinda iyi oldu ona bir arkadas geliyor
canım hayırlı olsun.2 kız kardeş çok güzel bende 2 kız kardeşim.ama biraz erken gibi cinsiyet için kendini çok kaptırma derim ben kesin dediyse doğdurudur tabi.burda erkeğe benzetilip kız çıkan kıza benzetilip erkek olan lar oldu :)

Duygucum dr bana yuzde 90 suan kiz yuzde 10 erkek dedi benim icimden ep erkek geciyordu ama bugun boyle dedi degismezse gabi benim kizimda ban biri kiz biri erkek biri tekrar kiz dedi sonuc kiz ama suan icin kiz :)))) hayirlisi diyelim

Duygucum dr bana yuzde 90 suan kiz yuzde 10 erkek dedi benim icimden ep erkek geciyordu ama bugun boyle dedi degismezse gabi benim kizimda ban biri kiz biri erkek biri tekrar kiz dedi sonuc kiz ama suan icin kiz :)))) hayirlisi diyelim

hayırlısı canım sağlıklı olsunlar yeterki :) ben duygu değilim ismim tuğba kullanıcı adımı ne yazsam olmamıştı hep kullanılıyomus en sonunda böyle duydunmu yazdım oldu :)

benim de bi oglum olcak ins canim ben de hala karar vermis degilim hatta karar vermeyi birak dusunemedik bile :) yusuf ismi cok hosuma gidiyor benim yusuf isimli cocuklar cok tatli oluyorlar :) ama yusuf koymayiz heralde agir isimleri ben de pek sevmiyorum dun umutsuz ev kadinlarinda yaseminin bebegine Hakki ismini koyacaklardi ya :)))) yasemin icinden affet beni oglum nolur diyor :)) izlemiyorsan da yani fiyecegim bi bebegi cocugu da oyle agir isimlerle sevmek biraz garip oluyor

iyi aksamlar kizlarr yarin dr.a gidecegim ben de kontrol ivin bu hafta ev tasiyoruz biz de esim rsyalarimizi getirmeye gitti iki gun sonra kosturmaca yorulmaca baslayacak evimizi de tuttuk...geceleri uyuyamiyorum artik yaa hic rahat degilim sirtustu yatinca nefesim kesiliyor gobisim aldi basini gitti eltim 7 aylik hamile benim 4.5 olmasina ragmen ondan daha buyuk duruyor ic karin dis karin meselesi sanirim :)))

worldof Allah kolaylık versin sana dikkatli ol yorma fazla kendini.inşallah yarın iyi haberler alırsın doktorundan.göbeği takma canım dediğin gibi herkeze göre değişiyor:)

isim sorunu derken )) 18. haftadan sonra hissediliyormuş canım yavaş yavaş hissetmeye başlarsın

benn hissetmeye başladım sanki kızlar :)))))))) farklı bişe oluyor anlatılacak gibi değil yya çok güzel bişe. 19. hafta içindeyim belki erken gibi görünebilir heralde benımkının boyu her seferınde de 2 cm uzun çıktığına göre sanırım uzun bacaklarla vurmaya başladı :))))))))))

ne güzel güle güle oturun evinizde :) ben de anlamadım bu iç karın dış karın meselesini beni bir görsen 19. haftanın içinde olmama rağmen hala kimse inanmıyor herkesin sorduğu tek soru 'hadi yaaa hani bebek nerede ?' :)))))))))) sanırım benımkıde genış olanlardan :)

kızlar ben daha kilo alamadım

hamile kaldığım kiloya bile gelemedim 4ay bitecek ya.Arada göbeğim çıkıyo geri gidiyo ama kilo yok

kızlar ben daha kilo alamadım

hamile kaldığım kiloya bile gelemedim 4ay bitecek ya.Arada göbeğim çıkıyo geri gidiyo ama kilo yok

bende normalde biraz kiloluyum ama şimdi 6 kilo verdim daha onuda geri almadım :) ama göbeğim çıktı baya :) bebişler sağlıklı olsunlar yeterki.bulantım geçmişti ama geçen gün migrenim feci tutunca geri geldi yine gitti iştahım.5.aydan sonra almaya başlarız.ilk hamileliğimde başta 3 kilo verip sonra 20 kilo almıştım.doğumda zaten 7 kilo falan gitmişti hemen.bebeğin tombiş olsun istiyorsan son aylarda muz ve ceviz yiycekmişsin :)

merhaba kızlar
ayy canım hayırlı olsun süper bişey 2 kız sahibi olmak büyüdüklerinde aynı evde arkadaş olucaklar hiç sıkılmazlar bende hep kız kardeşim olsun istemişimdir bi kız için harika bişey

canım kolay gelsin ama yormamaya çalış kendini benim karnımda 4 aylık olduğu halde epey büyük benim kendi göbişimde vardı ama okadar değil tabi bu arada toplam 4 kilo aldım bide 2. Hamileliği olanların daha çabuk büyürmüş karnı

cok tesekkurler canim benim de biraz gobisim vardi normalde zaten ama su an bakinca +2 aylik gibi gorunuyor normalinden :)) saglikli olsunlar yeter ki kisiden kisiye cok degisiyor. ben de biraz biraz hissetmeye basladim ama tekme seklinde degil daha pitir pitir bi seyler :) uzanip dinlendigimde hic kipirdadigini hissetmiyorum da hep baska seylerle ilgiliyken oluyor :)) ben de acaba diyorum sonra

kıssslarrr ben sayfayı yeni gördüm mart ayında hamiş olduğumu öğrendmm çok mutluyumm bebeğim şuan 14 haftalıkkk

ayy benim göbeğimm biraz büyük duruyoo e azcıkta kiloluyum iç karnı geniş olanlar oluyomuş sanırım benim geniş değil kayınvalidem ikiz olmasn diyip duruyoo sağlıklı olsunda bebğimm göbeğim çok çıksada olurr içinde canımınn canı olduktan sonraa

worldof Allah kolaylık versin sana dikkatli ol yorma fazla kendini.inşallah yarın iyi haberler alırsın doktorundan.göbeği takma canım dediğin gibi herkeze göre değişiyor:)

tesekkur ederim canim ben cok girismem zaten ama ne kadar da olsa ev yerlescek iste yavas yavas yapacqgiz artik gobisi de takmiyorum. jatta hosuma gidiyor :)) esim de oyle uzun zamandir gorusememistik gecen gun gelince gordu nasil seviyor :)) kocaman olmus oglusum diyor :)) saglikli olsunlar yeter kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…