canım sanada iyi haftalar :)günaydııııın
iyi haftalar herkese
Günaydın güzel hamişler :)) önceki sayfalarda konu oldumu hatırlamıyorum ama isim konusuna değinmek istiyorum....erkek bebek bekliyorum ve eşim Alparslan ismini beğeniyor..kime söylediysem 'hımmm güzeel Alparslan Türkeş diyip gülüyorlar...yok bozkurt koy falan diolar...bende yeni isim arayışındayım ama hoşuma giden isim bulamadım...siz isim olarak ne düşünüyorsunuz bayanlar????yardımcı olursanız çook sevinirim
maşallah:) kızlar çoğalıyor benimde perşembe belli olsun dua edin.merhaba kızlar
benmde kızım geliyorr bugun doktora gittik kız dediprensesiimm geliyor NAZ'ım geliyor :)))))
canım hayırlı olsun.2 kız kardeş çok güzel bende 2 kız kardeşim.ama biraz erken gibi cinsiyet için kendini çok kaptırma derim ben kesin dediyse doğdurudur tabi.burda erkeğe benzetilip kız çıkan kıza benzetilip erkek olan lar oldu :)Evet kizlar kizima kiz kardes geliyor allahin izniyle aslinda iyi oldu ona bir arkadas geliyor
canım sanada iyi haftalar :)
isim konusu zor valla ilk çocuğumda hiç zorlanmadım hemen koydum ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor hatta oğlum kız olursa çiçek diye tutturdu :) eşim kız olursa ben koyucam diyor :) benim aklıma da birsürü isim geliyor ama kesinleşsin o zaman son noktayı ben koyucam banane benim çocuğum :)
maşallah:) kızlar çoğalıyor benimde perşembe belli olsun dua edin.
canım hayırlı olsun.2 kız kardeş çok güzel bende 2 kız kardeşim.ama biraz erken gibi cinsiyet için kendini çok kaptırma derim ben kesin dediyse doğdurudur tabi.burda erkeğe benzetilip kız çıkan kıza benzetilip erkek olan lar oldu :)
merhaba kızlar
benmde kızım geliyorr bugun doktora gittik kız dediprensesiimm geliyor NAZ'ım geliyor :)))))
Duygucum dr bana yuzde 90 suan kiz yuzde 10 erkek dedi benim icimden ep erkek geciyordu ama bugun boyle dedi degismezse gabi benim kizimda ban biri kiz biri erkek biri tekrar kiz dedi sonuc kiz ama suan icin kiz :)))) hayirlisi diyelim
Günaydın güzel hamişler :)) önceki sayfalarda konu oldumu hatırlamıyorum ama isim konusuna değinmek istiyorum....erkek bebek bekliyorum ve eşim Alparslan ismini beğeniyor..kime söylediysem 'hımmm güzeel Alparslan Türkeş diyip gülüyorlar...yok bozkurt koy falan diolar...bende yeni isim arayışındayım ama hoşuma giden isim bulamadım...siz isim olarak ne düşünüyorsunuz bayanlar????yardımcı olursanız çook sevinirim
oyy hayirla gelsin saglikla gelsin Naz'li kizin canim :))
isim sorunu derken)) 18. haftadan sonra hissediliyormuş canım yavaş yavaş hissetmeye başlarsın
iyi aksamlar kizlarr yarin dr.a gidecegim ben de kontrol ivin bu hafta ev tasiyoruz biz de esim rsyalarimizi getirmeye gitti iki gun sonra kosturmaca yorulmaca baslayacak evimizi de tuttuk...geceleri uyuyamiyorum artik yaa hic rahat degilim sirtustu yatinca nefesim kesiliyor gobisim aldi basini gitti eltim 7 aylik hamile benim 4.5 olmasina ragmen ondan daha buyuk duruyor ic karin dis karin meselesi sanirim :)))
kızlar ben daha kilo alamadım
hamile kaldığım kiloya bile gelemedim 4ay bitecek ya.Arada göbeğim çıkıyo geri gidiyo ama kilo yok
ayy canım hayırlı olsun süper bişey 2 kız sahibi olmak büyüdüklerinde aynı evde arkadaş olucaklar hiç sıkılmazlar bende hep kız kardeşim olsun istemişimdir bi kız için harika bişeymerhaba kızlar
canım kolay gelsin ama yormamaya çalış kendini benim karnımda 4 aylık olduğu halde epey büyük benim kendi göbişimde vardı ama okadar değil tabi bu arada toplam 4 kilo aldım bide 2. Hamileliği olanların daha çabuk büyürmüş karnıiyi aksamlar kizlarr yarin dr.a gidecegim ben de kontrol ivin bu hafta ev tasiyoruz biz de esim rsyalarimizi getirmeye gitti iki gun sonra kosturmaca yorulmaca baslayacak evimizi de tuttuk...geceleri uyuyamiyorum artik yaa hic rahat degilim sirtustu yatinca nefesim kesiliyor gobisim aldi basini gitti eltim 7 aylik hamile benim 4.5 olmasina ragmen ondan daha buyuk duruyor ic karin dis karin meselesi sanirim :)))
ne güzel güle güle oturun evinizde :) ben de anlamadım bu iç karın dış karın meselesini beni bir görsen 19. haftanın içinde olmama rağmen hala kimse inanmıyor herkesin sorduğu tek soru 'hadi yaaa hani bebek nerede ?' :)))))))))) sanırım benımkıde genış olanlardan :)
worldof Allah kolaylık versin sana dikkatli ol yorma fazla kendini.inşallah yarın iyi haberler alırsın doktorundan.göbeği takma canım dediğin gibi herkeze göre değişiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?