tesekkur ederim canim ben cok girismem zaten ama ne kadar da olsa ev yerlescek iste yavas yavas yapacqgiz artik gobisi de takmiyorum. jatta hosuma gidiyor :)) esim de oyle uzun zamandir gorusememistik gecen gun gelince gordu nasil seviyor :)) kocaman olmus oglusum diyor :)) saglikli olsunlar yeter kii
nasılsınız kızlarrr benimde göbüşüm hiç büyümüyor gibi hissediyorum bende kilo alamıyordum şimdi 62 ye yaklaştımsabahları bulantılarım oluyor yine bu arada rüyamda yine yavrucum doğmuş ve erkekkk ama ne bana ne babasına benziyordu )))
iyiym cnm sen nasılsnn benimde bulantım bitmedi yaa kilo verdm ama Allahtan aldm kilolarımı doktorla papaz olcaktık yoksahayırlısı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin
vallahi nasıl olalim kızımın hayalini kurarak geçiyor tüm günüm ee senin de cinsiyeti belli olmuştur artık tam ne kadarlık oldu senin yavrucuun bakalım
ben,m 14 haftalık daha bellli olmadı henüz bu ayın sonuna belli olcak cnmm ben erkek hissediyorum erkek tarafı kızz istiyo benim tarafsa erkeksağlıklı olsunda bebişimm hiç farketmez eşim ve benim içinn
hayırlısı canım doktora gittiğinde aynen şunu de hocam yüzde yüz emin olduğunda söyle bana de çünkü bana ilk yüzde 52 erkek dedi bende bi alıştım içimde hep erkek istiyordu sonraki kontrolde yüzde yüz kız dedi ama nerdeyse ağlıcaktım o kadar alışmıştımki erkeğe oğlum diye seviyorum sürekli şimdide kızıma alıştım tabi sonuçta kızda bizim oğlanda) ama rüyalarımda hala yavrum erkek oluyormuş öyle görüyorum
hayırlısı olsun canımm çok merak ediyorum cinsiyetini bebişiminn şuan için pek güvenemem zaten ablamada kız dediler erkek olduğu kesinleşti
60 kg ile hamile kaldım hala 56,100 gr kilom.doktorum dün iyi fırçaladı...yiyorumda ama
)) hayırlısı olsun canım
60 kg ile hamile kaldım hala 56,100 gr kilom.doktorum dün iyi fırçaladı...yiyorumda ama
evet cnm kız çocuklarınada hayranım artık benimki erkek olursa senin bebişi sevcem
Bende 57 ile gebe kaldim suan 60kiloyum doktorum cok hizli gidiyosun diye fircaladi beni de( aslinda cok fazlada yemiyorum bilemedim ne yapcagimi kizlar bol bol meyve yiyorum artik
bende almadım almadım diyordum hesaplayınca bende çok almışım ya 6 kilo ama beni görmen lazım göbeğim olmasa hiçte belli değil zaten çok büyük değil göbeğim ama büyüsün istiyorum
Cnm boyun uzunsa sorun olmuyodr benim boyum uzun degil hemen belli oluyor kilo alinca. Ben takmiyodum aslinda ama doktor cok hizli gidiyosun deyince tedirgin oldum biraz.
Bide bi iki gundur sanki kipirti halinde hissediyorum acaba kuzummu benmi yaniliyorum???
hayırlısı canım doktora gittiğinde aynen şunu de hocam yüzde yüz emin olduğunda söyle bana de çünkü bana ilk yüzde 52 erkek dedi bende bi alıştım içimde hep erkek istiyordu sonraki kontrolde yüzde yüz kız dedi ama nerdeyse ağlıcaktım o kadar alışmıştımki erkeğe oğlum diye seviyorum sürekli şimdide kızıma alıştım tabi sonuçta kızda bizim oğlanda) ama rüyalarımda hala yavrum erkek oluyormuş öyle görüyorum
merhaba kızlar...
worldof öncelikle hayırlı olsun adına sevindim.benim size bir sorum olacak....
13 haftaya girdiğimden beri ne bulantı,nede göğüslerde hassasiyet kalmadı.şuan sadece midem yanıyor.kendimi 13. haftadan beri hamile hissetmiyorum,rahatım yani..daha hareketlerinide hissedemedim.kızlar siz hiç hissediyormusunuz....off aklıma kötü kötü şeyler geliyor..doktorum önceden göğüslerini kontrol et derdi için rahatlasın diye,hassasiyet kalp durmasında bitermiş çünkü.ama 13 haftada gitti o hassasiyet,hemen doktora koştum.doktor bu saatten sonra olmaz zaten dedi.
2 kaybım var kızlar çok korkuyorum,varmı bebişinin hareketlerini hisseden...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?