mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım eşin gelmiş gözün aydın evin de hayırlı olsun güle güle oturun...

nasılsınız kızlarrr benimde göbüşüm hiç büyümüyor gibi hissediyorum bende kilo alamıyordum şimdi 62 ye yaklaştım sabahları bulantılarım oluyor yine bu arada rüyamda yine yavrucum doğmuş ve erkekkk ama ne bana ne babasına benziyordu )))

iyiym cnm sen nasılsnn benimde bulantım bitmedi yaa kilo verdm ama Allahtan aldm kilolarımı doktorla papaz olcaktık yoksa hayırlısı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin

iyiym cnm sen nasılsnn benimde bulantım bitmedi yaa kilo verdm ama Allahtan aldm kilolarımı doktorla papaz olcaktık yoksa hayırlısı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin

vallahi nasıl olalim kızımın hayalini kurarak geçiyor tüm günüm ee senin de cinsiyeti belli olmuştur artık tam ne kadarlık oldu senin yavrucuun bakalım

vallahi nasıl olalim kızımın hayalini kurarak geçiyor tüm günüm ee senin de cinsiyeti belli olmuştur artık tam ne kadarlık oldu senin yavrucuun bakalım

ben,m 14 haftalık daha bellli olmadı henüz bu ayın sonuna belli olcak cnmm ben erkek hissediyorum erkek tarafı kızz istiyo benim tarafsa erkek sağlıklı olsunda bebişimm hiç farketmez eşim ve benim içinn

ben,m 14 haftalık daha bellli olmadı henüz bu ayın sonuna belli olcak cnmm ben erkek hissediyorum erkek tarafı kızz istiyo benim tarafsa erkek sağlıklı olsunda bebişimm hiç farketmez eşim ve benim içinn

hayırlısı canım doktora gittiğinde aynen şunu de hocam yüzde yüz emin olduğunda söyle bana de çünkü bana ilk yüzde 52 erkek dedi bende bi alıştım içimde hep erkek istiyordu sonraki kontrolde yüzde yüz kız dedi ama nerdeyse ağlıcaktım o kadar alışmıştımki erkeğe oğlum diye seviyorum sürekli şimdide kızıma alıştım tabi sonuçta kızda bizim oğlanda ) ama rüyalarımda hala yavrum erkek oluyormuş öyle görüyorum

60 kg ile hamile kaldım hala 56,100 gr kilom.doktorum dün iyi fırçaladı...yiyorumda ama

hayırlısı olsun canımm çok merak ediyorum cinsiyetini bebişiminn şuan için pek güvenemem zaten ablamada kız dediler erkek olduğu kesinleşti

ben de tam netleşmediği için ne oğlum dedim ne kızım dedim bebeğime hamiş olduğumu öğrendiğimden beri hep erkek geçiyodu içimden halada öle bilemiyorum biraz çevreninde etkisi var sanırım kilo alımına göre erkek diyolar ne alakaysa belki yapım öle göbek önden gider hepp

60 kg ile hamile kaldım hala 56,100 gr kilom.doktorum dün iyi fırçaladı...yiyorumda ama

canım bende 55 kiloyla hamile kaldım şuan 61,5 kilodayım ama görsen 55 ki halimle hiç bir fark yok sadece göbeğim biraz çıkmış birazda totoşum çıkmış o kadar 6 kilo almışım ama nereye almışım bende anlamadım

Bende 57 ile gebe kaldim suan 60kiloyum doktorum cok hizli gidiyosun diye fircaladi beni de( aslinda cok fazlada yemiyorum bilemedim ne yapcagimi kizlar bol bol meyve yiyorum artik

Bende 57 ile gebe kaldim suan 60kiloyum doktorum cok hizli gidiyosun diye fircaladi beni de( aslinda cok fazlada yemiyorum bilemedim ne yapcagimi kizlar bol bol meyve yiyorum artik

bende almadım almadım diyordum hesaplayınca bende çok almışım ya 6 kilo ama beni görmen lazım göbeğim olmasa hiçte belli değil zaten çok büyük değil göbeğim ama büyüsün istiyorum

bende almadım almadım diyordum hesaplayınca bende çok almışım ya 6 kilo ama beni görmen lazım göbeğim olmasa hiçte belli değil zaten çok büyük değil göbeğim ama büyüsün istiyorum

Cnm boyun uzunsa sorun olmuyodr benim boyum uzun degil hemen belli oluyor kilo alinca. Ben takmiyodum aslinda ama doktor cok hizli gidiyosun deyince tedirgin oldum biraz.
Bide bi iki gundur sanki kipirti halinde hissediyorum acaba kuzummu benmi yaniliyorum???

bana daha birşey demedi adam bakmıştır bunda bi değişiklik yok demiştir ordaki tartı normal hashas değil orda pek tartılmıyorum bugün bende bir tıkırtı hissettim ama acaba kızım mı anlıyamıyorum ki ya off

Rüyada erkek bebek görmek eğer hamilelikte ise kız olacağına işarettir derler hep bende erkek bebek gördüm bana senin kızın olucak diyorlar bakalım doğru mu görücez :)

aman Allahım aynı duyguları yaşıyoruzz :) bende de 13. hafta girdi bitti ama göğüslerde belirgin bi damar var bugünde iyice rahatsız etti daha 26 Hazirana çok var erkenden gitsem mi diye düşünmüyor değiliim ama korkma 2. trimester biraz daha rahat geçiyor ya bu yüzden şikayetler azalmaya başlıyor 2-3 haftaya kadar da hissederiz bebeklerimizi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…