benaçlığa hiç dayanamıyorum. zaten yemezsem midem bulanıyo. bugün okulda yemek söyledim gelene kadar kıvrandım açlıktan. tam iştahla yiyordum ki arkadaşın biri geldi koca bi parça aldı. çok kızdım ama bişey diyemedim
:) inş.şişmeyiz davul gibi ben önceden nerdeyse öğlen kahvaltı yapıyodum şimdi 6,5 - 7 de midem kazınıyo kendimi kaybediyorum hayırlısı bakalım :)
canım bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.ilaçlarını kullan,ayaklarının altına yastık dinlen,iş falan yapma.yemek ve vc dışında kalkma.
ben de yeni aldım haberi.sat 20 şubattı.seninki kaçtı?
sat 20 şubat olunca ben şimdi 4+2 mi oluyorum kızlar?
Benim de belimde ve kasıklarımda ağrım var kuzum.
Sanki regl oldum olacağım,bol bol dua et.
İnşallah sağlıkla kucağımaza almak nasip olur.
Canım bende de var ve ben 1 senedir kullanıyorum.
Hatta çocuk düşündüğüm için sık sık kontrole gidiyorum.
Bazen dalgalanmalar oluyor ilaç kullandığım halde.
Haftaya başlar diye düşünüyorum bulantılar,bakalım hayırlısı artık.
Hayırlı olsun,hoşgeldin aramıza.
Düşün benim 10 gün oldu hala kasıklarımın ve belimin
ağrısından duramıyorum.Doktora sordum normalmiş.
Bel ağrısı,sancı ve akıntı.
Hatta o akıntıyı ben kaç kez adet oldum sandım tuvalete koştum,birşey yok.
Normalde de çok üşüdüğüm için üşümeyi belirti olarak saymadım.Ama evet üşüdüm.
Bence bir test al yap derim.
Hep mi 35 gün de bir olursun ben öyle olurum mesela.
Ama bu ilkse boşuna bekleme yap testini.
maşallah kızşlar Allah tamamına erdirsin..hepberaber güzelşeyler paylaşırız inşallahhh
tatlım bence kanda baktır..bazen hiç belirti olmadan geliyor hamilelik..ama benim günüm geçmeden 1 hafta önce afedersin kabızlık başladı..ne yesem ne içsem de hala devamediyor..böyle muallakta kalacağına en azından sonucu bilirsin tatlımm.bahsettiğin şeyleri şu anda ben yaşıyorum çünkü.inşallah hamişsindirr
inşallah.teşekkür ederim.dinlenmeye çalışıyorum.benim sat 17 şubattı.evet 4+2 oluyosun.inşallah sağlıkla gelsinler.
hamile olduğunu öğrenmeden önceki belirtilerini paylaşırmısın canım biz de beklemedeyiz :)
maşallah kızşlar Allah tamamına erdirsin..hepberaber güzelşeyler paylaşırız inşallahhh
Amin inşallahu teala.
benim de sat 17 şubattı..aynı günlerde doğurucaz kızlar :)))
selam kızlar bugün 6+3 ve çok şükür kesemizide pıt pıtlarımızıda duyduk. inşallah hep böle sağlıklaa ilerlerizz:) darısı bekleyen herkesin başınaaa
Slm tatlım inşalalh hamişimdir henüz kırmızı gelmedi , yarın bakacağım, hayırlısı olsun
inşallah.teşekkür ederim.dinlenmeye çalışıyorum.benim sat 17 şubattı.evet 4+2 oluyosun.inşallah sağlıkla gelsinler.
inşallah hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi.sorunsuz atlatalım 9 ayımızı.lekelenmem azaldı çok şükür
pazartesi hcg değerim yükselmiş olursa korkma dedi doktorum.geçen pazartesi 98 di 1 haftada artış kaç olucak merak ediyorum.
dün gece belim çok ağırdı oda beni tedirgin ediyor.şu 1 2 hafta bi geçse hızlıca.
ayyy inşallahhhhhh
heyecanla beliyoruz o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlım hergün iki kat artsa pazartesi 1200 falan olursunnn..
bak benim pazar 125 ti..cuma 992 olmuşşşş
daha çok yeniyiz ondan adet gibi ağrılar çekiyoruz..bende belağrısı yok ama karın ağrısı oluyo..sanki adet günleri gibi..
sorma bende tedirginim..hayırlısıyla keseyi görsemmmmmm:18::18:
tatlım hergün iki kat artsa pazartesi 1200 falan olursunnn..
bak benim pazar 125 ti..cuma 992 olmuşşşş
daha çok yeniyiz ondan adet gibi ağrılar çekiyoruz..bende belağrısı yok ama karın ağrısı oluyo..sanki adet günleri gibi..
sorma bende tedirginim..hayırlısıyla keseyi görsemmmmmm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?