kızlar sizleri güldürebildiğim için ne mutlu bana
sizler eşinize ilk rezil olduğunuz zamanı hatırlıyormusunuz yazmayı düşünürmüsünüz topiğe
bir kaç inci daha çok güldüm puhahaha
Yeni evliyiz evimizdeyiz hazırlandık dışarı çıkacağız ben dolaptan çantamı alıyorum diye ütü kutusunu kolumun altına aldım ayakkabımı giydim kapının önünde bekliyorum eşim hayırdır o ütüyü ne yapacaksın diye sordu o anda ikimizde gülme krizine girmiştik.
Dedem çam sakızı ağdayı el bombası sanmıştı
Rüyada erkek bebek görmek eğer hamilelikte ise kız olacağına işarettir derler hep bende erkek bebek gördüm bana senin kızın olucak diyorlar bakalım doğru mu görücez :)
tesekkur ederim canim ben cok girismem zaten ama ne kadar da olsa ev yerlescek iste yavas yavas yapacqgiz artik gobisi de takmiyorum. jatta hosuma gidiyor :)) esim de oyle uzun zamandir gorusememistik gecen gun gelince gordu nasil seviyor :)) kocaman olmus oglusum diyor :)) saglikli olsunlar yeter kii
canım eşin gelmiş gözün aydın evin de hayırlı olsun güle güle oturun...
canim cok tesekkur ederimm geldi sonunda evimizi de tuttuk keciorenden tuttuk artik etlik lokman hekime devam edecegim orasi daha yakin olcak bana heralde esyalarimiz da iki gune gelcek siz de tasinacak misiniz? cok zor gelyor simdi de yavas yavas yapariz artik yaa
geçende erkek dördüzlerim olmuştu)) artık belli ya doktor yüzde yüz kız dedi zaten
Rüyada erkek bebek görmek eğer hamilelikte ise kız olacağına işarettir derler hep bende erkek bebek gördüm bana senin kızın olucak diyorlar bakalım doğru mu görücez :)
aman Allahım aynı duyguları yaşıyoruzz :) bende de 13. hafta girdi bitti ama göğüslerde belirgin bi damar var bugünde iyice rahatsız etti daha 26 Hazirana çok var erkenden gitsem mi diye düşünmüyor değiliim ama korkma 2. trimester biraz daha rahat geçiyor ya bu yüzden şikayetler azalmaya başlıyor 2-3 haftaya kadar da hissederiz bebeklerimizi inş
ben yüz üstü yatmaya alışmışım ya yan yatmaktan artık belim ağrıyo gece bi o tarafa bi bu tarafa dönüyorum artık uykum kaçtı geçen gün iyice sinirlendim gece oflayarak diğer tarafa bi döndüm tam dirseğim kocamın gözüne uyuyordu zavallı bir zıpladı gözüüüüümmm diye ya adamın aklını aldım gece gece ya oluyo böyle bazende o maçtan gelince rüyasında maç yapıyo beni tekmeliyo farkında olmadan uyandırıyorum napıyosun dıyorum "offf yaaa tam penaltı atıyodum neden uyandırdın" dıyo bıde utanmadan :)
nasılsınız kızlarrr benimde göbüşüm hiç büyümüyor gibi hissediyorum bende kilo alamıyordum şimdi 62 ye yaklaştımsabahları bulantılarım oluyor yine bu arada rüyamda yine yavrucum doğmuş ve erkekkk ama ne bana ne babasına benziyordu )))
canım sanada iyi haftalar :)
isim konusu zor valla ilk çocuğumda hiç zorlanmadım hemen koydum ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor hatta oğlum kız olursa çiçek diye tutturdu :) eşim kız olursa ben koyucam diyor :) benim aklıma da birsürü isim geliyor ama kesinleşsin o zaman son noktayı ben koyucam banane benim çocuğum :)
maşallah:) kızlar çoğalıyor benimde perşembe belli olsun dua edin.
canım hayırlı olsun.2 kız kardeş çok güzel bende 2 kız kardeşim.ama biraz erken gibi cinsiyet için kendini çok kaptırma derim ben kesin dediyse doğdurudur tabi.burda erkeğe benzetilip kız çıkan kıza benzetilip erkek olan lar oldu :)
Kizlar 3lu testim cikmiş.negatif tarama yaziyor cok sukur.hastaneye geldim tam sira bendeyken dr Ameliyata gitti. Bekliyorum. Belki cinsiyeti hakkinda tekrar bise der. Bu arada usuttum sanirim kusma ishal karin agrisi 3 gundur devam ediyor.mevsimselde olabilir var mi aranizda boyle olan kizlar.
hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inş.benide arıyolar sürekli cinsiyeti ne git öğren belli olmuştur diye :) benden çok merak ediyorlar bu zamana kadar doktor amcası bi tahminde bulunmadı merak etmiyorum diye düşündü galiba.
benim bir arkadaşımda erkek istiyordu dr kız dediğinde çok üzüldü takıntısı vardı rüyalarında ak sakallı dedeler senin oğlun olacak korkma diyorlar ve inanıyordu şimdi nerdeyse doğuracak allahım ne aptalmışım diyor onu hissetiiğinden itibaren erkek takıntısı bitti. bir de kucağına alsa ne olacak demekki
senin takıntın yok ama biliçaltından dolayı görüyorsundur canım esila da karar verdinizmi
Kizlar 3lu testim cikmiş.negatif tarama yaziyor cok sukur.hastaneye geldim tam sira bendeyken dr Ameliyata gitti. Bekliyorum. Belki cinsiyeti hakkinda tekrar bise der. Bu arada usuttum sanirim kusma ishal karin agrisi 3 gundur devam ediyor.mevsimselde olabilir var mi aranizda boyle olan kizlar.
cok gecmis olsun canim bi ara bende de vardi dr ilactan kaynaklanabilecegini soylemisti ilac agir gelmis kesmistim ben de..dikkat et kendine sonuclarin da iyidir ins bebisini goreceksin ne guzel :))
Bebisi uzun uzun gordum.tum olcumler normalmis yine sıķı sıkı kapamıstı bacakları gostermedi cinsiyeti olsun saglikli olsun yeter eskiden dogumda ogrenirlermis ben de dogunca gorurum diyorum dr. O kadar surmez gorunur diyor.tabi isin espirisi.birde cok fazla hareketliydi.3lu test cok guzel cikmis dedi dr.cok sukur parazit yokmus.ishal balık yagından kaynaklaniyormus.1e dusurdu.bu arada ayrıntılı ultrasonu sordum dr.seni her geldiginde ayrıntılı ultrasonn yapiyorum tüm olcumleri yapiyorum organlara tek tek bakiyorum dedi. ayrica dogru her gittigimde 4boyutluda dabakiyor.dgerek yok yaptirmana dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?