mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

ben yüz üstü yatmaya alışmışım ya yan yatmaktan artık belim ağrıyo gece bi o tarafa bi bu tarafa dönüyorum artık uykum kaçtı geçen gün iyice sinirlendim gece oflayarak diğer tarafa bi döndüm tam dirseğim kocamın gözüne uyuyordu zavallı bir zıpladı gözüüüüümmm diye ya adamın aklını aldım gece gece ya oluyo böyle bazende o maçtan gelince rüyasında maç yapıyo beni tekmeliyo farkında olmadan uyandırıyorum napıyosun dıyorum "offf yaaa tam penaltı atıyodum neden uyandırdın" dıyo bıde utanmadan :)

Rüyada erkek bebek görmek eğer hamilelikte ise kız olacağına işarettir derler hep bende erkek bebek gördüm bana senin kızın olucak diyorlar bakalım doğru mu görücez :)

geçende erkek dördüzlerim olmuştu )) artık belli ya doktor yüzde yüz kız dedi zaten

canım gözün aydın:) ne güzel doğsunda bak o zaman dahada sevicek.ben perşembe gidicem artık kesin birşey söyler heralde söyleyene kadar ordayım çıkmam ultrasondan :) erkeğe benzetmişti en son kesin değil ama demişti ama benim içimde kız umudu var o yüzden kız derse uçucam heralde :) oğlum var Allahıma şükürler olsun.tabi erkek te dese olsun yeterki biliyim cinsiyetini.sağlıklı olsun hepimizin bebişleri.

canım eşin gelmiş gözün aydın evin de hayırlı olsun güle güle oturun...

canim cok tesekkur ederimm geldi sonunda evimizi de tuttuk keciorenden tuttuk artik etlik lokman hekime devam edecegim orasi daha yakin olcak bana heralde esyalarimiz da iki gune gelcek siz de tasinacak misiniz? cok zor gelyor simdi de yavas yavas yapariz artik yaa

kizlarrr dr.a gittim bugun oglusum gayet iyiymis masallah bqsinin cevresini falan olctu dr teyzesi yine erkek dedi dr kesin dedi :)) 11. haftamdan beri erkek diyorlar ztn.artik kesinlesti oglusum hic zorluk cikarmiyor bacaklarini acmis gosteriyor hemen dr teyzesine :))) 250 gr.mis kuzucum simdi muhtemelen 10 kasimda dogacak dedi..elevit verdi bana da ins yanetki yapmaz ilk defa kullancam bi daha 2 hafta sonra gidecegim ayrintili ultrason icin

hayırlı olsun canım kecşçren dıyınce Ankara yı çzledgımı bı kez daha anladım annemler de asagıeglencede oturuyor

nasılsınız?ben baş ağrısıyla uyandım.çok sıklaştı artık ya.asla ertesi gün için plan yapamıyorum migrenim tutmazsa gelirim diyorum mesela

geçende erkek dördüzlerim olmuştu )) artık belli ya doktor yüzde yüz kız dedi zaten

hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inş.benide arıyolar sürekli cinsiyeti ne git öğren belli olmuştur diye :) benden çok merak ediyorlar bu zamana kadar doktor amcası bi tahminde bulunmadı merak etmiyorum diye düşündü galiba.

Rüyada erkek bebek görmek eğer hamilelikte ise kız olacağına işarettir derler hep bende erkek bebek gördüm bana senin kızın olucak diyorlar bakalım doğru mu görücez :)

günaydnn kıslarrr ayy bende erkek görmüştüm birkaçç kez ama eşimde kız görmüşş şu 15 gün geçseydi öğrencez bebişimizin cinsiyetini bide boğazım ağrıyoo kıslarr korkuyorum grip falan olurum diyee

Kizlar 3lu testim cikmiş.negatif tarama yaziyor cok sukur.hastaneye geldim tam sira bendeyken dr Ameliyata gitti. Bekliyorum. Belki cinsiyeti hakkinda tekrar bise der. Bu arada usuttum sanirim kusma ishal karin agrisi 3 gundur devam ediyor.mevsimselde olabilir var mi aranizda boyle olan kizlar.

banada daha erken denildi ben de hissediyor gibiydm meğersem o gazmış :90:

bende az dayak yemedim rüyasında kocişimden güneşleniyo gibi yatıyo nerden çıktıysa dirseği gözüme kafama çarpıyodu ama hamile olduğumdan beri çarpma korkusuyla kuzum benim yatağınn kenarında sıkışıp yatıyoo kıyamam ben ona

benim bir arkadaşımda erkek istiyordu dr kız dediğinde çok üzüldü takıntısı vardı rüyalarında ak sakallı dedeler senin oğlun olacak korkma diyorlar ve inanıyordu şimdi nerdeyse doğuracak allahım ne aptalmışım diyor onu hissetiiğinden itibaren erkek takıntısı bitti. bir de kucağına alsa ne olacak demekki

senin takıntın yok ama biliçaltından dolayı görüyorsundur canım esila da karar verdinizmi

"banane benim çocuğum" haha çok güldüm sen ne zaman gidecektin canım doktora

cok gecmis olsun canim bi ara bende de vardi dr ilactan kaynaklanabilecegini soylemisti ilac agir gelmis kesmistim ben de..dikkat et kendine sonuclarin da iyidir ins bebisini goreceksin ne guzel :))

canım doktorun emin olmadan söylememesi iyi çünkü alışıyorsun sonra farkli diyor o yüzden emin olmadan söylemesin )))

takıntı değil canım ama insan alışınca kolay olmuyor o yüzden ama şimdi de erkek dese herhalde psikolojim bozulur bugünde kız gördüm desem ayy )) esila eşim çok istiyor sonra değiştiriyor ama mina da kararlıyız bakalım eşim önüne yine bişey getirmezse şuan esila mina bakalım :)

canım dikkat et yaa serumdan sonra iyi olmadın mı doktora söyle bir daha versin bende diyarbakırın suyundan öyle olmuştum serumla düzelmiştim canımmm hadi artık cinsiyetini öğren bizde bekliyoruz ))

cok gecmis olsun canim bi ara bende de vardi dr ilactan kaynaklanabilecegini soylemisti ilac agir gelmis kesmistim ben de..dikkat et kendine sonuclarin da iyidir ins bebisini goreceksin ne guzel :))

Bebisi uzun uzun gordum.tum olcumler normalmis yine sıķı sıkı kapamıstı bacakları gostermedi cinsiyeti olsun saglikli olsun yeter eskiden dogumda ogrenirlermis ben de dogunca gorurum diyorum dr. O kadar surmez gorunur diyor.tabi isin espirisi.birde cok fazla hareketliydi.3lu test cok guzel cikmis dedi dr.cok sukur parazit yokmus.ishal balık yagından kaynaklaniyormus.1e dusurdu.bu arada ayrıntılı ultrasonu sordum dr.seni her geldiginde ayrıntılı ultrasonn yapiyorum tüm olcumleri yapiyorum organlara tek tek bakiyorum dedi. ayrica dogru her gittigimde 4boyutluda dabakiyor.dgerek yok yaptirmana dedi.

geçmiş olsun canım senin ki yine göstermedi edepli desene :90: :90: bu arada siz balık hapını nasıl alıyorsunuz günde kaç defa yada günde mi doktorum bana 3 günde bir kullan dedi belkide isal felan olma diyedir hergün kullanmıyorum ben 3 günde bir alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…