mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

ben 5 haftalığımda gitmiştim öğrendiğim zamandı ayrıca balık yapı verdi hala da devam ediyorum hegün 1 tane içiyorum geçen patladıı ıyyyyyyyyyyyy iğrenç koktu ama napim mecburum :90:

Ben hergun 2 defa aliyordum.1e dusur beslenme tarzinda degisiklik yap kiraz erik karpuz bu meyveleri ard arda tuketme bu aralar elma seftali muz ye yağlı cok tuketme zaten hava cok sicak guneste kalma dedi.aslinda biseler goruyor fakat kesin bise soyleyemiyor anladigim kadariyla.cunku ilk kız dediginde tuh biz birsuru pembisler aldık degistirecez simdi demistik.sanirim birazda ondan dolayi kesin bise soyleyemiyor.

"banane benim çocuğum" haha çok güldüm sen ne zaman gidecektin canım doktora
canım yarın gidicem inşallah.başım tuttu bugün yine çok ağırıyor

evet balık yağı kabızlığıda önlüyor günde 1 tane yeterli.ben ilk hamileliğimde kabızlık sorunu çok yaşamıştım balık yağı hapı sayesinde rahatım bu sefer.cinsiyetinide öğrenirsin inşallah en yakın zamanda.

kızlar merhaba bebişleriniz ve siz nasılsınız:).. uzun zamandır giremiyorum nete belki hatırlayanlarınız vardır... benimde kızım geliyo prensesim yani... çok rahat geçiyo hamilelik inşallah sonuna kadar böyle gider... kızım ve ben yeniden sizin aranızdayız:))

mrb cnm hg ben yeni üyelerdenim Allah analı babalı büyütsün inşallah Allah bağışlasın prensesini bende 14 haftalık hamişim cinsiyetini henüz bilmiyorum

mrb cnm hg ben yeni üyelerdenim Allah analı babalı büyütsün inşallah Allah bağışlasın prensesini bende 14 haftalık hamişim cinsiyetini henüz bilmiyorum

h.b canım sende hoşgeldin... benim bebişimin cinsiyetini 2.5 aylıkken öğrendim doktorum bu konuda çok iyi yanılma ihtimali yok kız dedi halada kız :)) seninde gönlündeki neyse o olur inşallah tabi herşeyden önemlisi bebişlerimizin sağlıklı olması...

evet canım ben kız çocuklarını çok seviyorum eşimde öle ama şuan erkek istiyoruz gel gitliyizz hayırlısı ve sağlıklı olsunda hiç farketmezz minniğim

ne güzel ya erkenden öğrenmişsin bende yarın inşallah öğrenirim geçen sefer kesin değil erkeğe benziyo demişti ondan öncede kıza benzetmişti:) bende ümitlenmiştim hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah yarın yazıcam bakalım erkek olursa 2.oğlum olucak abisine çeksin isterim.kız olursa çok ayrı bir heyecan olucak tabi :)

Allah önce sağlıklı sonrada gönlüne göre versin inşallah yavrunu canımm inşallah belli olur yarın haber verirsin ben bile heyecanlandm

merhaba canım ben hatırladım bana da ilk erkeğe benzetmişti şimdi yüzde yüz kız dedi benim arada bulantılar tutuyor ama eskiye göre süperim maşallahh

canım dikkat et yaa serumdan sonra iyi olmadın mı doktora söyle bir daha versin bende diyarbakırın suyundan öyle olmuştum serumla düzelmiştim canımmm hadi artık cinsiyetini öğren bizde bekliyoruz ))
Serum olmasaydı ayağa kalkamıyordum halsizlikten simdi biraz daha iyiyim ama neden eskisi kadar olmasa da devam etti o aklima takildi o yuzden dr tahlil istedi cok sukur temiz ciktı.bende diyarbakıra ilk geldigimde dizanteri gecirmistim sudan oluyormus.Hazir su ictigimizi soyledigimde diyarbakirlilara kufur gibi geliyor.yooook bizim suyumuz iyi bise olmaz diyorlar ))))

nerdeeee bizimkinde o anlayış :) diyorum ki aç oku hamile kadına nasıl davranılırmış yatıyoruz koala gibi yapışıyo zaten hormonlar yüzünden insanın canı darlanmış oluyo sıcak basıyo ya git diyorum :) bu seferde kovuyorum sanıyo üzülüyorum ama işte ilk babalığı öğrenicek oda yavaş yavaş. ne zaman gidiceksin cinsiyet bakmaya?

vallahi bende içmiyorum )) umarım en kısa zamanda tamamen iyileşirsin canım

Selam kızlar ben hcala daha çok sık idrara çıkıyorum gece gündüz sizlerinde ölemi acaba hani 2. 3 aylık dönemde azalıyo deniliyo ya.gerçi benim 4.ayım yeni bitti bundan sonra düzelirmi bilmiyorum

oda öğrenir canım bizimki araştırıyomuş internetten haziranın son haftası gidicem çok heyecanlıyım inşallah gösterir minniğimm erkekse gösterirmiş ama bilemiyorum beklemedeym

Selam kızlar ben hcala daha çok sık idrara çıkıyorum gece gündüz sizlerinde ölemi acaba hani 2. 3 aylık dönemde azalıyo deniliyo ya.gerçi benim 4.ayım yeni bitti bundan sonra düzelirmi bilmiyorum

canım benim ilk başlarda inanılmazdı gece saat başı kalkıyordum ve ağlıyordum artık uykum bölünüyordu huzursuz oluyordum gündüzleri de öyleydi şimdi gece 1 sabaha karşı 1 kere çıkıyorum öğlenleri devam burası çok sıcak sıvı tüketimi fazla olunca idrara çıkmada bi azalma olmadı gündüzleri

ben 3 buçuk aylığım idrara daha sık çıkar oldum gece gündüz farketmiyo suyuda çok tüketirim normal mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…