mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

geçmiş olsun yarının heyecanından ağrıyo diyelim hemen geçsin :94:

öğrenince hemen haber ver canım bekliyoruzzzzzzzz

geçmiş olsun yarının heyecanından ağrıyo diyelim hemen geçsin :94:

öğrenince hemen haber ver canım bekliyoruzzzzzzzz

asrasultanım sen hep bizi dinliyorsun birazda biz seni dinleyelim sende ne var ne yok korunuyormusunuz ne düşünüyorsunuz anlat bakalım

Eki Görüntüle 733786 kızlar bebeğimin suruşu beni korkuttu..sağ kasığımın orası şişti devlet hastanesine gittim doltor hiç acıklayıcı değildi..özel doktorumda doğumdaymış yarın gitçem..ters duruyor çocuk ,baş aşağı erken doğum fiski olmasından korkuyorum

Canım resim açılmıyor doktor hiç mi bişey demedi peki?

Biz iste krediyle falan ugrasiyoruz sanirim haftaya tasincaz annemlerle esim toplicaklar benim hic gucum yok valla yarin ayrintili ultrasonavgircem doktora erken diilmi dedim ama 16. Haftadan itibaren bakacaklari organlari gelisimini tamamliyomus zaten

iyi akşamlar kızlar adet günüme 9 10 gün kala akıntıyla karışık kan geldi sonra ertesi sabaha kadar hafif idrarlardan sonra pembe oldu ve kesildi geldiği günden 1 gün öncesinden sancılarım kasık ağrılarım başladı üzüldüğüm için erken adet olduğumu sanmıştım ama kesildi o günden beri agrılarım ara ara gelip gidiyor bir çok kişi yerleşme kanaması olbilir diyor böyle olan çoğu arkadaş da hamile kalmış ama bugün idrar testi yaptım negatif adet günümde 17 si 5 gün var ama bu ağrılara ve kanamaya anlam veremiyorum sizce hamile miyimdir

canım hiç korkma çünkü benimde en son gittiğimde doktorum oo senin bebiş amuda kalkmış dedi başaşağı duruyordu hiç bi sorun yok şişme neden olmuştur onu bilmiyorum yarın doktoruna sorarsın ama panik yapma bence canımmm

canım fotoğrafmı yükledin açılmadı.korkma benimde ultrasonda takla atıyodu yeri geniş olduğu için hoplarda zıplarda sonra yeri daralınca bir yerde dururmuş.haber ver yarın.

yerleşme kanaması olduğunu sanmam çünkü adet günü zamanıyla hemen hemen aynı zamana denk geliyor.ağrın nasıl kasıkların mı ağrıyor.test için daha erken sanki adetine 1 gün kala yap sabah idrarıyla.inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.bizede haber ver.

Devlet hastanesinde hic tanimadigim bir doktor bakti...aslinda ne resim ne ekrani gosterdi..ben bakmak istedim..sordugum tum sorularda yok bisey cok evhamlisin dedi...1 hafta once gobek deligimin hemen altnda olan cocuk sag kasigimin en alt kismina yerlesmis..ultrason cihazini hep orda tuttu...resimde plasentada asagida duruyor...sanki rahim agzina dayanmis...

canim benim icini ferah tut ters bi durum yoktur.yarin dr icini rahatlatacaktir zaten erken dogum riski hepimizden uzak olsun da olsa bile dinlenerek gecirirsek kalan hqftalari saglikla kucagimiza aliriz ki kuzucuklarimizi hic korkma sen

ben pek anlamadim resimden cnm ama dr bi problem yok diyorsa yoktur ins ya evham yapma sen. benim oglusum da biraz asagida yani gobek deliginin hemen altinda degil ultrasonla bakarken dr bende de baya asagidan bakiyor hareketlerini de altlarda hissediyorum. 5. aydan sonra yukari yerlesirmis kisiden kisiye gore de degisirmis bebegin saglikliysa icin rahat olsun onun sagligi yrrinde olsun da

Canim resimde sol taraftaki bebegin kafasi..yuz ustu duruyor..ortadaki yuvarlakta( plasenta )bebegin eşi.bacaklari falan kemik yapisindan anlasilio..bu sekilde duran bebek gordunuzmu hic

Canim resimde sol taraftaki bebegin kafasi..yuz ustu duruyor..ortadaki yuvarlakta( plasenta )bebegin eşi.bacaklari falan kemik yapisindan anlasilio..bu sekilde duran bebek gordunuzmu hic

no panik korkma ya kendi doktoruna gıt bak şekilden şekile geçicek.bu doktor içini rahatlatmak için uğraşmamış tek görüntü vermiş.hep öyle durucak değil.inşallah güzel haberlerini bekliyorum.

bu sabah uyandığımda çok şükür başımın ağrısı geçmişti.dün gece en son karabiber patates bağladım kafama iyi geldi sanırım aklınızda bulunsun. bugün büyük gün bebişin cinsiyetini inşallah kesin öğrenicem artık.dua edin hayırlı haberlerle geliyim.öğleden sonra gidicem hemen eve dönmeyebilirim oğlumu okuldan alıp geldiğimde hemen yazıcam.hepinize hayırlı günler :)

günaydıııııın gene açılışı yapmışsın :) hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini :) ben de akşam ayrıntılı ultrasona gidicem heyecanlıyım kızımla annanesi de tanışcak bugün o benden de heyecanlı :)

ay ne güzel uzun uzun bakılıyormuş ayrıntılıda senden de güzel haberler bekliyoruz o zaman :) cd de vericekler sana evdede seyredersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…