mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
asrasultanım sen hep bizi dinliyorsun birazda biz seni dinleyelim sende ne var ne yok korunuyormusunuz ne düşünüyorsunuz anlat bakalım

hahahaha kıss çok ayıp olabilir bakalım kısmet

beklemedeyiz acaba maksimum kaç gün sonra adet olmam gerekiyor benim 34 gün oldu

hahahaha kıss çok ayıp olabilir bakalım kısmet

beklemedeyiz acaba maksimum kaç gün sonra adet olmam gerekiyor benim 34 gün oldu

kız bizbizeyiz ne ayıbı bi bakmışsın hiç adet olmuyorsun hamilesinnn yubbiiiiiiiii zaten ilk ay olmuyorsun kanamalardan sonra öbür ay oluyorsun bu ay oldun oldun olmadın lalalalalalalalala

selam canım, bende iyiyim saol. pazar günü yazlığa geçtik, dün döndüm, haber de veremedim kusura bakma. dün gittim bende doktora, çooook mutluyum, bizimde kızımız geliyooooooorrrr senin adına da çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin :) ben verdim 4lü test için kan, doktor yapalım içimiz rahat etsin dedi, bilmem artık para için mi yaptrıdı, neyse artık 1 hafta sonra haber verecek. doktora sordum artık boyunu ölçemeyiz dedi, kocaman olmuş tatlı cadım 16+3 ile uyumlu görünüyor dedi. kaç gram olduğunu sormadım ama. her şey yolunda çok şükür. hala bulantılar yokluyor ama daha iyiyim 2 kilo alabildim sonunda :) karnım bir gün küçücük bir gün kocaman geliyor gözümee sende nasıl durumlar ?

kızlar kendi doktoruma gittim plesanta yani bebeğin eşi rahim ağzında oldugu için birz tehlikeli dedi...rahim ağzında acılma olmaması gerekiyormuş...haftaya tekrardan bakıcak..rahim agzında acılma varmı die...dualarınızı bekliyorum..plesantanın seklı biraz değişikmiş...çok olumsuz konuşmadı...çocuğun ters durması kötü değil dedi..Allah ım bebeğimi korusun...dört boyutlu resmini verdi..kocaman olmuş...eli kafasında uyuyor meleğim herseyden habersiz..

canım ne düşünürsen onu yaşarsın ne olur olumsuz düşünme inşallah açılma felan olmaz dualarımız seninle canım

kız bizbizeyiz ne ayıbı bi bakmışsın hiç adet olmuyorsun hamilesinnn yubbiiiiiiiii zaten ilk ay olmuyorsun kanamalardan sonra öbür ay oluyorsun bu ay oldun oldun olmadın lalalalalalalalala

tabi canım biz bizeyiz kimseyle paylaşmadıklarımızı burda birbirimize anlatıyorz

doktor bana adet olman 1 ay sürer demişti genelde okuduğumda 30-40 gün arasıymış benim bugün 34 oldu kısmet bakalım

canım ne düşünürsen onu yaşarsın ne olur olumsuz düşünme inşallah açılma felan olmaz dualarımız seninle canım

çok sağolun...sizin verdiğiniz morali evdekiler veremio malesef...evet problemli bi hamileliğim oldu en basından..dolayısıyla hep korktum ve korktuğum seylerde hep basıma geldi...suanda nedense olumsuz düşünmüyorum..umudum var...5 senenin ardından bebeğime kavusacam inşallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun..bebişlerimizi korusun inşallah...aminnn

tabi canım biz bizeyiz kimseyle paylaşmadıklarımızı burda birbirimize anlatıyorz

doktor bana adet olman 1 ay sürer demişti genelde okuduğumda 30-40 gün arasıymış benim bugün 34 oldu kısmet bakalım

hadi hayırlısı canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhhh

canım Allah dağına göre kar verirmiş demekki güçlü kadınsın sabırlı ol iyi düşün allah büyüktür her zorluğun ardında bir mutluluk vardır elbet burda yavrularımızı kucağımıza aldığımız anlarıda paylaşacağız hayırlısıyla o zaman bu paylaşımları okur okur güleriz boşver herkesii sen kendini ve içindeki miniğini düşün başka hiçbirşeyi umursamaaaa

hiç olumsuz düşünme canım bişi olmaz Rabbimin izniyle hareketlerine filan dikkat et ters bişi yapma

ayy canım masallah hergun bakıorum girdinmi yazdınmı diye valla bende sormadım kendi söledi 200 gr kadar dedi boy ultrason kagıdındada yazmıyor artık crl vardı bu sefr yoktu ben iyiiym valla annemler yanımda 4 lü testmi 3 lü testi yaptırdın 4 lü simdiden yapılıyormu ?

kızlar merhaba eve gelir gelmez yazıyorum.3 kez ultrasona gırdım bebek maşallah pek keyfine düşkün çıktı kıza benzetti ama %90 bile diyemem dedi böyle uğraştıran görmedim bu bizle dalga geçiyo dedi:) 15 20 gün sonra netleşirmiş.doktorumda aslında baya iyi bir doktor ama ümitlendirmek istemiyo.şöyle düşündüm başka doktora gitsem belkide kız diyip gönderebilirdi ama sonra a erkekmiş durumuda olabilirdi.neyse önemli olan sağlıklı olması nasıl olsa 20 gün sonra netleşicek.haftaya tatile gidicem vakitte geçer gelir gelmez giderim.ne yalan söyliyim ümitlendim de şimdi.bu arada 4 lü testte yaptı.kilosu boyu normal çok şükür.tuzlu yemiycekmişiz arkadaşlar sizede söylemiştir doktorunuz.benden haberler böyle

canım hiçbirşey olmıycak bebişine Allahın izniyle baştaki halimizi düşün nasıl lekelenmelerimiz vardı korkuyoduk o daha kötüsüydü düşük riskimiz vardı.şimdi büyüdü bebişler.bak görürsün haftaya düzelmiş diycek.doktorda haklı en ufak şeyde uyarıyorki dahada dikkat et diye sen dinlen iyi olucağına inan.inşallah sağsalim kavuşucaksın bebeğine.

canım gözün aydın vallahi doktorun en iyisini yapmış söylememekle çünkü benim gibi oğlum oğlum diyip sonra kız derse insan kötü oluyor tatilden sonra netleşir bende artık kızım kızım diye yerlere göklere sığdıramıyorum bi taraftan da diyorum haftaya perşembe kontrolum var bu seferde erkek derse yüzde yüz dedi gerçi demez. tuzu hiç sorma bi türlü kesemiyorum bir de normalden fazla tuzlu yiyen birisi olarak ne kadar azaltsamda tuzu kesemiyorum sonra ayaklarım şişiyor

Kizlaaar ben de ayrintili ultrasondan geldim Allaha Şükür tum organları sorunsuz bebegimin yarim saat surdu renkli de bakti resim ve cd aldik kızımın eli alnında bi havalar bi havalar :)

Benimki de cok ugrastirmisti kız çıktı :) benim de ödem oluyo ya :S

Kizlaaar ben de ayrintili ultrasondan geldim Allaha Şükür tum organları sorunsuz bebegimin yarim saat surdu renkli de bakti resim ve cd aldik kızımın eli alnında bi havalar bi havalar :)

yesinler havasını gözün aydın canım benim doktor hep ayrıntılı bakıyor renkli 20. haftadan sonra demişti

dikkat et canım ya önemli dışardanda yemiycekmişiz.bende daha şişme falan yok erken daha.aman sana erkek demesin bu saatten sonra insan kaptırıyor.ben çok merak ediyordum ama şimdi birşey oldu bana. olsun diyorum önemli olan iyi olsun sağlıklı olsun.nasıl olsa öğrenicem.haftaya tatile gidicem oğlumla kayınvaldemin yanına orda 2 haftayı geçirip gelir sonrada giderim doktora büyümüşte olur bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…