asrasultanım sen hep bizi dinliyorsun birazda biz seni dinleyelim sende ne var ne yok korunuyormusunuz ne düşünüyorsunuz anlat bakalım
hahahahakıss çok ayıp olabilir bakalım kısmet
beklemedeyiz acaba maksimum kaç gün sonra adet olmam gerekiyor benim 34 gün oldu
canımmm merhaba nasılsın bugun doktora gittim bebegim masallahcok iyiymiş hareket ediyordu bize el salladı :)))) kan hapı verdi elevit gün asırı iç dedi 3 lü test gerek yok dedi 2li testin cok iyi sonucları dedi 20-22.haftada detaylı ultrasonla bakıcaz dedi karnını basını bacaklarını ölçtü parmaklarını saydı bi elinin digerini yumru yapmıstı sayamadı :)) yaklasık 200 gr.cık beniim kızıııımmmm kız canım hep içmden kız geciyordu ama herkes erkek diyodu eşim bi daha bakarmısınız dedi cok güldük valla sen nasılsın nasıl gidiyor tatlım ?
kızlar kendi doktoruma gittim plesanta yani bebeğin eşi rahim ağzında oldugu için birz tehlikeli dedi...rahim ağzında acılma olmaması gerekiyormuş...haftaya tekrardan bakıcak..rahim agzında acılma varmı die...dualarınızı bekliyorum..plesantanın seklı biraz değişikmiş...çok olumsuz konuşmadı...çocuğun ters durması kötü değil dedi..Allah ım bebeğimi korusun...dört boyutlu resmini verdi..kocaman olmuş...eli kafasında uyuyor meleğim herseyden habersiz..
kız bizbizeyiz ne ayıbıbi bakmışsın hiç adet olmuyorsun hamilesinnn yubbiiiiiiiii zaten ilk ay olmuyorsun kanamalardan sonra öbür ay oluyorsun bu ay oldun oldun olmadın lalalalalalalalala
canım ne düşünürsen onu yaşarsın ne olur olumsuz düşünme inşallah açılma felan olmaz dualarımız seninle canım
tabi canım biz bizeyiz kimseyle paylaşmadıklarımızı burda birbirimize anlatıyorz
doktor bana adet olman 1 ay sürer demişti genelde okuduğumda 30-40 gün arasıymış benim bugün 34 oldu kısmet bakalım
çok sağolun...sizin verdiğiniz morali evdekiler veremio malesef...evet problemli bi hamileliğim oldu en basından..dolayısıyla hep korktum ve korktuğum seylerde hep basıma geldi...suanda nedense olumsuz düşünmüyorum..umudum var...5 senenin ardından bebeğime kavusacam inşallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun..bebişlerimizi korusun inşallah...aminnn
gayet normal canım merak etme benim 4. Ayım bitti hala öyleyım bebek aşağıdamı duruyo acaba bilemedimben 3 buçuk aylığım idrara daha sık çıkar oldum gece gündüz farketmiyosuyuda çok tüketirim normal mi bilemiyorum
hiç olumsuz düşünme canım bişi olmaz Rabbimin izniyle hareketlerine filan dikkat et ters bişi yapmakızlar kendi doktoruma gittim plesanta yani bebeğin eşi rahim ağzında oldugu için birz tehlikeli dedi...rahim ağzında acılma olmaması gerekiyormuş...haftaya tekrardan bakıcak..rahim agzında acılma varmı die...dualarınızı bekliyorum..plesantanın seklı biraz değişikmiş...çok olumsuz konuşmadı...çocuğun ters durması kötü değil dedi..Allah ım bebeğimi korusun...dört boyutlu resmini verdi..kocaman olmuş...eli kafasında uyuyor meleğim herseyden habersiz..
selam canım, bende iyiyim saol. pazar günü yazlığa geçtik, dün döndüm, haber de veremedim kusura bakma. dün gittim bende doktora, çooook mutluyum, bizimde kızımız geliyooooooorrrrsenin adına da çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin :) ben verdim 4lü test için kan, doktor yapalım içimiz rahat etsin dedi, bilmem artık para için mi yaptrıdı, neyse artık 1 hafta sonra haber verecek. doktora sordum artık boyunu ölçemeyiz dedi, kocaman olmuş tatlı cadım 16+3 ile uyumlu görünüyor dedi. kaç gram olduğunu sormadım ama. her şey yolunda çok şükür. hala bulantılar yokluyor ama daha iyiyim 2 kilo alabildim sonunda :) karnım bir gün küçücük bir gün kocaman geliyor gözümee sende nasıl durumlar ?
çok sağolun...sizin verdiğiniz morali evdekiler veremio malesef...evet problemli bi hamileliğim oldu en basından..dolayısıyla hep korktum ve korktuğum seylerde hep basıma geldi...suanda nedense olumsuz düşünmüyorum..umudum var...5 senenin ardından bebeğime kavusacam inşallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun..bebişlerimizi korusun inşallah...aminnn
kızlar merhaba eve gelir gelmez yazıyorum.3 kez ultrasona gırdım bebek maşallah pek keyfine düşkün çıktı kıza benzetti ama %90 bile diyemem dedi böyle uğraştıran görmedim bu bizle dalga geçiyo dedi:) 15 20 gün sonra netleşirmiş.doktorumda aslında baya iyi bir doktor ama ümitlendirmek istemiyo.şöyle düşündüm başka doktora gitsem belkide kız diyip gönderebilirdi ama sonra a erkekmiş durumuda olabilirdi.neyse önemli olan sağlıklı olması nasıl olsa 20 gün sonra netleşicek.haftaya tatile gidicem vakitte geçer gelir gelmez giderim.ne yalan söyliyim ümitlendim de şimdi.bu arada 4 lü testte yaptı.kilosu boyu normal çok şükür.tuzlu yemiycekmişiz arkadaşlar sizede söylemiştir doktorunuz.benden haberler böyle
kızlar merhaba eve gelir gelmez yazıyorum.3 kez ultrasona gırdım bebek maşallah pek keyfine düşkün çıktı kıza benzetti ama %90 bile diyemem dedi böyle uğraştıran görmedim bu bizle dalga geçiyo dedi:) 15 20 gün sonra netleşirmiş.doktorumda aslında baya iyi bir doktor ama ümitlendirmek istemiyo.şöyle düşündüm başka doktora gitsem belkide kız diyip gönderebilirdi ama sonra a erkekmiş durumuda olabilirdi.neyse önemli olan sağlıklı olması nasıl olsa 20 gün sonra netleşicek.haftaya tatile gidicem vakitte geçer gelir gelmez giderim.ne yalan söyliyim ümitlendim de şimdi.bu arada 4 lü testte yaptı.kilosu boyu normal çok şükür.tuzlu yemiycekmişiz arkadaşlar sizede söylemiştir doktorunuz.benden haberler böyle
Kizlaaar ben de ayrintili ultrasondan geldim Allaha Şükür tum organları sorunsuz bebegimin yarim saat surdu renkli de bakti resim ve cd aldik kızımın eli alnında bi havalar bi havalar :)
canım gözün aydın vallahi doktorun en iyisini yapmış söylememekle çünkü benim gibi oğlum oğlum diyip sonra kız derse insan kötü oluyortatilden sonra netleşir bende artık kızım kızım diye yerlere göklere sığdıramıyorum bi taraftan da diyorum haftaya perşembe kontrolum var bu seferde erkek derse yüzde yüz dedi gerçi demez. tuzu hiç sorma bi türlü kesemiyorum bir de normalden fazla tuzlu yiyen birisi olarak ne kadar azaltsamda tuzu kesemiyorum sonra ayaklarım şişiyor
Kizlaaar ben de ayrintili ultrasondan geldim Allaha Şükür tum organları sorunsuz bebegimin yarim saat surdu renkli de bakti resim ve cd aldik kızımın eli alnında bi havalar bi havalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?