dikkat et canım ya önemli dışardanda yemiycekmişiz.bende daha şişme falan yok erken daha.aman sana erkek demesin bu saatten sonra insan kaptırıyor.ben çok merak ediyordum ama şimdi birşey oldu bana. olsun diyorum önemli olan iyi olsun sağlıklı olsun.nasıl olsa öğrenicem.haftaya tatile gidicem oğlumla kayınvaldemin yanına orda 2 haftayı geçirip gelir sonrada giderim doktora büyümüşte olur bebiş.
Benimki de cok ugrastirmisti kız çıktı :) benim de ödem oluyo ya :S
canım valla çok dışarda yemiyorum ara ara eşimin müdür olduğu yere gidiyorum arada kaçamak lazımne güzel tatilinizi yapın gelin bizde anca bayramdan sonra gidersek gidebileceğiz
inşalla benimkide öyle çıkar :) :) çin takvimi tutuyomu sizde ben pek inanmıyorum ama kız çıktı orda :)
orası dışardan sayılmaz canım :) temiz kaliteli.benim oğlum görsen zayıf ama oda bayılıyor.1 porsiyon yiyor:)
evet değişiklik oluyo temiz hava.inşallah sizde gidersiniz.eşim gelmiycek bayramda beraber gidicez yine.ramazanda onu bırakmıyım diye şimdiden gidip gelicem.
ayy canım masallah hergun bakıorum girdinmi yazdınmı diye valla bende sormadım kendi söledi 200 gr kadar dedi boy ultrason kagıdındada yazmıyor artık crl vardı bu sefr yoktu ben iyiiym valla annemler yanımda 4 lü testmi 3 lü testi yaptırdın 4 lü simdiden yapılıyormu ?
) vallahi canım ailelerimiz ankara da ben oraya gitmek istiyorum şuan özlemden ne deniz ne kum ne güneş beni etkilemiyor gerçi bu ay sonu annem izin alabilirse işinden belki kardeşimle gelebilir ama 10 güncük bana yetmez ki ) diyarbakır yanıyor kızlar nerdeyse çıplak yatıyorum diyebilirim bu arada çin takvimi bana da tuttu canım kız görünüyor bende de
Allah yardımcınız olsun orda sıcaklarda istanbul serin şimdilik akşamları ama gündüzde öyle aşırı sıcak daha gelmedi.inşallah gelir annenler.ben şubatın 14 ünde ankaradaydım.
aminn canımmm inşallahh ne güzelll vallahi burnumda tütüyor ankara
canım Allah dağına göre kar verirmiş demekki güçlü kadınsın sabırlı ol iyi düşün allah büyüktür her zorluğun ardında bir mutluluk vardır elbet burda yavrularımızı kucağımıza aldığımız anlarıda paylaşacağız hayırlısıyla o zaman bu paylaşımları okur okur gülerizboşver herkesii sen kendini ve içindeki miniğini düşün başka hiçbirşeyi umursamaaaa
kızlar merhaba eve gelir gelmez yazıyorum.3 kez ultrasona gırdım bebek maşallah pek keyfine düşkün çıktı kıza benzetti ama %90 bile diyemem dedi böyle uğraştıran görmedim bu bizle dalga geçiyo dedi:) 15 20 gün sonra netleşirmiş.doktorumda aslında baya iyi bir doktor ama ümitlendirmek istemiyo.şöyle düşündüm başka doktora gitsem belkide kız diyip gönderebilirdi ama sonra a erkekmiş durumuda olabilirdi.neyse önemli olan sağlıklı olması nasıl olsa 20 gün sonra netleşicek.haftaya tatile gidicem vakitte geçer gelir gelmez giderim.ne yalan söyliyim ümitlendim de şimdi.bu arada 4 lü testte yaptı.kilosu boyu normal çok şükür.tuzlu yemiycekmişiz arkadaşlar sizede söylemiştir doktorunuz.benden haberler böyle
canım hiçbirşey olmıycak bebişine Allahın izniyle baştaki halimizi düşün nasıl lekelenmelerimiz vardı korkuyoduk o daha kötüsüydü düşük riskimiz vardı.şimdi büyüdü bebişler.bak görürsün haftaya düzelmiş diycek.doktorda haklı en ufak şeyde uyarıyorki dahada dikkat et diye sen dinlen iyi olucağına inan.inşallah sağsalim kavuşucaksın bebeğine.
Sağol canım. Acıkcası haftaya düzelceğime inanıyorum..plasenta aşağıda olduğu için bebeğimde aşağı indi ve hareketlerini hissediyorum artık..Maşallah kuzucuguma..annecim ben burdayım üzülme diyor...hissettikçe daha bi bağlanıyor ve umutlanıyorum Allah ın izniyle plasentam yukarı çıkacak inanıyorum..önümüzdeki 15 gün içinde taşınacağım bakalım...neler olcak çok mrk ediyorum bu halimle nasıl başarırım...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
oda öğrenir canım bizimki araştırıyomuş internetten haziranın son haftası gidicem çok heyecanlıyım inşallah gösterir minniğimm erkekse gösterirmiş ama bilemiyorum beklemedeym
bak sen şu kıza nazlı çıktı desene %90 büyük bir oran bence sağlıklı bir kızın olur bence.
ben çin takvimini ilk duyduğumda arkadaşımla bütün hatırladıklarımıza baktık annem teyzemler kuzenler filan içlerinde bir tane tutmayan vardı o da benim kuzenim ondan sonra o kuzenim tekrar hamile kaldı yine tutmadı ilki takvime göre kızdı oğlu vardı şimdiki takvime göre erkekti ama kıza hamile... sen oğluna hamile olduğun aya bak bakalım erkekmiymiş. tabi bu sadece istatistik Rabbim gönlüne göre sağlıklısını versin inşallah
canim yaa aile hasreti de zordur.gurbette olunca ozellikle de insan bi baska ozluyor di mi ankara dunden beri serin dun baya yagmur yagdi buralara hava guzel serinledi ben de bazen diyarbakirda olmak istiyorum hana gidip kahvalti yapmak falan :)) seviyorum oralari
Destek ve moral verdigin icin cok tesekkur ederim...internette arastirdim plasenta 24 haftalarda genelde yukari cikarmis...cikmadigi durumlarda kanama gerceklesirmis..doktorum kanaman olabilir demisti...gece uyurken hep kanama varmi die kontrol ettim..hatta rüyamda kontrol ediyorum ve kanamam varken gordum..Allahtan hemen uyanip baktim bisey yoktu..Rabbima Şükürler olsun... İnternette Plasenta previa diye geciyor hastaligim...keske okumasaydim ama dayanamiyorum...
hemen hemen aynı anda öğrenmiş olucaz :) inş hayırlı evlatlarımız olsun cnm,sen ne hissediyosun?
maşAllah sana canımbaktım hamilelik takviminde, 18. haftada 200 gram oluyomuş, eee annesi iyi bakıyo bebişine bende sorayım bari bi daha ki gidişimde,gerçi benim ki annesine benzerse 50-100 gram falan çıkar valla bende 3lü test diye biliyodum ama onu geliştirmişler, bi test daha ekleyip adını 4lü test yapmışlar canım ama hiiiç stres, sıkıntı falan yok, içim çok rahat şükür. bi daha ne zaman gidiceksin doktora canım 1 ay sonra mı?
Sağol canım. Acıkcası haftaya düzelceğime inanıyorum..plasenta aşağıda olduğu için bebeğimde aşağı indi ve hareketlerini hissediyorum artık..Maşallah kuzucuguma..annecim ben burdayım üzülme diyor...hissettikçe daha bi bağlanıyor ve umutlanıyorum Allah ın izniyle plasentam yukarı çıkacak inanıyorum..önümüzdeki 15 gün içinde taşınacağım bakalım...neler olcak çok mrk ediyorum bu halimle nasıl başarırım...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
ayın 8 inde hayırlısıyla Ankara ya gidiyorum annemlereeeeeeeeebir ay felan kalcam dönüşte de kardeşimle geleceğim kızlar çok sevindim tabi eşimi bırakıp gitcem diye üzülüyorum ama ailemi çook özlemiştimmmmm bebeğime de bana da iyi gelecek babaannem ankara da ne işin var gel memleketine tunceli ye diyor ama oraya da eşimle yıllık izinde gitmeyi düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?