mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım valla çok dışarda yemiyorum ara ara eşimin müdür olduğu yere gidiyorum arada kaçamak lazım ne güzel tatilinizi yapın gelin bizde anca bayramdan sonra gidersek gidebileceğiz

Benimki de cok ugrastirmisti kız çıktı :) benim de ödem oluyo ya :S

inşalla benimkide öyle çıkar :) :) çin takvimi tutuyomu sizde ben pek inanmıyorum ama kız çıktı orda :)

canım valla çok dışarda yemiyorum ara ara eşimin müdür olduğu yere gidiyorum arada kaçamak lazım ne güzel tatilinizi yapın gelin bizde anca bayramdan sonra gidersek gidebileceğiz

orası dışardan sayılmaz canım :) temiz kaliteli.benim oğlum görsen zayıf ama oda bayılıyor.1 porsiyon yiyor:)
evet değişiklik oluyo temiz hava.inşallah sizde gidersiniz.eşim gelmiycek bayramda beraber gidicez yine.ramazanda onu bırakmıyım diye şimdiden gidip gelicem.

) vallahi canım ailelerimiz ankara da ben oraya gitmek istiyorum şuan özlemden ne deniz ne kum ne güneş beni etkilemiyor gerçi bu ay sonu annem izin alabilirse işinden belki kardeşimle gelebilir ama 10 güncük bana yetmez ki ) diyarbakır yanıyor kızlar nerdeyse çıplak yatıyorum diyebilirim bu arada çin takvimi bana da tuttu canım kız görünüyor bende de

maşAllah sana canım baktım hamilelik takviminde, 18. haftada 200 gram oluyomuş, eee annesi iyi bakıyo bebişine bende sorayım bari bi daha ki gidişimde,gerçi benim ki annesine benzerse 50-100 gram falan çıkar valla bende 3lü test diye biliyodum ama onu geliştirmişler, bi test daha ekleyip adını 4lü test yapmışlar canım ama hiiiç stres, sıkıntı falan yok, içim çok rahat şükür. bi daha ne zaman gidiceksin doktora canım 1 ay sonra mı?

Allah yardımcınız olsun orda sıcaklarda istanbul serin şimdilik akşamları ama gündüzde öyle aşırı sıcak daha gelmedi.inşallah gelir annenler.ben şubatın 14 ünde ankaradaydım.

Allah yardımcınız olsun orda sıcaklarda istanbul serin şimdilik akşamları ama gündüzde öyle aşırı sıcak daha gelmedi.inşallah gelir annenler.ben şubatın 14 ünde ankaradaydım.

aminn canımmm inşallahh ne güzelll vallahi burnumda tütüyor ankara

aminn canımmm inşallahh ne güzelll vallahi burnumda tütüyor ankara

canim yaa aile hasreti de zordur.gurbette olunca ozellikle de insan bi baska ozluyor di mi ankara dunden beri serin dun baya yagmur yagdi buralara hava guzel serinledi ben de bazen diyarbakirda olmak istiyorum hana gidip kahvalti yapmak falan :)) seviyorum oralari

Destek ve moral verdigin icin cok tesekkur ederim...internette arastirdim plasenta 24 haftalarda genelde yukari cikarmis...cikmadigi durumlarda kanama gerceklesirmis..doktorum kanaman olabilir demisti...gece uyurken hep kanama varmi die kontrol ettim..hatta rüyamda kontrol ediyorum ve kanamam varken gordum..Allahtan hemen uyanip baktim bisey yoktu..Rabbima Şükürler olsun... İnternette Plasenta previa diye geciyor hastaligim...keske okumasaydim ama dayanamiyorum...

bak sen şu kıza nazlı çıktı desene %90 büyük bir oran bence sağlıklı bir kızın olur bence.
ben çin takvimini ilk duyduğumda arkadaşımla bütün hatırladıklarımıza baktık annem teyzemler kuzenler filan içlerinde bir tane tutmayan vardı o da benim kuzenim ondan sonra o kuzenim tekrar hamile kaldı yine tutmadı ilki takvime göre kızdı oğlu vardı şimdiki takvime göre erkekti ama kıza hamile... sen oğluna hamile olduğun aya bak bakalım erkekmiymiş. tabi bu sadece istatistik Rabbim gönlüne göre sağlıklısını versin inşallah

Sağol canım. Acıkcası haftaya düzelceğime inanıyorum..plasenta aşağıda olduğu için bebeğimde aşağı indi ve hareketlerini hissediyorum artık..Maşallah kuzucuguma..annecim ben burdayım üzülme diyor...hissettikçe daha bi bağlanıyor ve umutlanıyorum Allah ın izniyle plasentam yukarı çıkacak inanıyorum..önümüzdeki 15 gün içinde taşınacağım bakalım...neler olcak çok mrk ediyorum bu halimle nasıl başarırım...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

düzelicek canım merak etme.inşallah Allah kolaylığını verir bu hafta dinlen yavaş yavaş başlarsın.

oda öğrenir canım bizimki araştırıyomuş internetten haziranın son haftası gidicem çok heyecanlıyım inşallah gösterir minniğimm erkekse gösterirmiş ama bilemiyorum beklemedeym

hemen hemen aynı anda öğrenmiş olucaz :) inş hayırlı evlatlarımız olsun cnm,sen ne hissediyosun?

önce sağlıklı olsun öğrenicem inşallah :) çin takvimine baktım tekrardan otutmuyo kız gösteriyo oğlumda.ama dün arkadaşımdan öğrendim oda şöyleymiş eğer adetten 15 gün sonra ise kız önce döllenmişse erkek dedi.ne kadar doğrudur bilemem tabi.amin canım.sen bizimle birlikte paylaşıyosun mutluluğumuzu Allahım sanada en yakın zamanda tatırıcak inşallah.o zaman da biz sana destek olacağız.

vallahi çok zor dün akşam eşim dedi ki seni ayın 5 inde ankara ya göndereyim orda tek kalmazsın ilgilenirler daha iyi olur hem senin hem bebek için benim aklım işteyken hep sende kalıyor ne yedi ne içti diye bende oleyyyy diyeceğime bir ağladım bir ağladım anlatamam ben sana nasıl dayancam özlerim sen burda yalnız napcan bizi özlemicen mi diye bu hamilelik beni kocama çoook bağlı yaptı adamı normalden daha çok sever oldum gidip gidip öpüp sarılıyorum adam da bu sefer tamam giitme dedi de bu sefer ben nie göndermiyorsun dedim

canım benim de ufak çaplı kanamam olmuştu doktorum eşten mi ne ayrılıyor kimisinde kanama olur kimisinde olmaz demişti bende onda çok korkmuştum ama hiçbirşey olmadı şükürler olsun o yüzden kafanı takma takınca daha da kötü oluyor

hemen hemen aynı anda öğrenmiş olucaz :) inş hayırlı evlatlarımız olsun cnm,sen ne hissediyosun?

günaydınlarr nasılsınız hamiş bayanlarr ben çok kıpır kıpırım nedense :90: bebeğimi erkek hissettim başından beri ama çevreminde etkisi oldu son zamanlarda kalçan büyümemiş erkek diyip duruyolar bilemiyorum kuzumu sen ne hissediyosun cnm?

yaa canım öyle tabii gecen ayla bu ay arasında 5 kilo almısım yavas git dediler bana doktorda bebek 200 gr aldıklarım bana kaldı
annem diyo 4 kilodan asagı dogurmazsın kısmet canım saglıklı olsunlarda zayıf kilolu önemli değil bence anladım canım doktor bana 20-22. haftalar detaylı ultrason yaparız dedi ozmnlarda gidicem artık yapma canım stres allahın izniyle birsey cıkmaz bana doktor rahimagzı kaapalı düşük riski yok dedi nasıl anlıyorlar karından bakarak anlamadım

Cok gecmis olsun cnm.moral cok onemli sen iyi tut ki o da etkilenmesin psikolojinden.allahin izniyle saglicakla sımsıkı kucaklicaksin kuzunu.

ayın 8 inde hayırlısıyla Ankara ya gidiyorum annemlereeeeeeeee bir ay felan kalcam dönüşte de kardeşimle geleceğim kızlar çok sevindim tabi eşimi bırakıp gitcem diye üzülüyorum ama ailemi çook özlemiştimmmmm bebeğime de bana da iyi gelecek babaannem ankara da ne işin var gel memleketine tunceli ye diyor ama oraya da eşimle yıllık izinde gitmeyi düşünüyoruz

çok sevindim senin adına.güzel geçicektir.sana nasılda bakarlar orda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…