çok sevindim senin adına.güzel geçicektir.sana nasılda bakarlar orda :)
ayın 8 inde hayırlısıyla Ankara ya gidiyorum annemlereeeeeeeeebir ay felan kalcam dönüşte de kardeşimle geleceğim kızlar çok sevindim tabi eşimi bırakıp gitcem diye üzülüyorum ama ailemi çook özlemiştimmmmm bebeğime de bana da iyi gelecek babaannem ankara da ne işin var gel memleketine tunceli ye diyor ama oraya da eşimle yıllık izinde gitmeyi düşünüyoruz
Sağol canım. Acıkcası haftaya düzelceğime inanıyorum..plasenta aşağıda olduğu için bebeğimde aşağı indi ve hareketlerini hissediyorum artık..Maşallah kuzucuguma..annecim ben burdayım üzülme diyor...hissettikçe daha bi bağlanıyor ve umutlanıyorum Allah ın izniyle plasentam yukarı çıkacak inanıyorum..önümüzdeki 15 gün içinde taşınacağım bakalım...neler olcak çok mrk ediyorum bu halimle nasıl başarırım...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
sizin 9 temmuz mu yıldönmümünüz bizim 8 inde...
oralara gidipte bizi unutma arada fırsat buldukça yazarsın
daha çok var gerçi özlemkte iyidir kavuşmanız güzel olur
canim ayni seyi eltim de yasadi belki bahsetmisimdir. daha bir ay once fln gece kanamasi oldu acile gittiler dr es asagida erken dogum riski var demisti ama bebek gayet saglikliydi. bi gece hastanede yatti igne vuruldu hep dinlendi is yapmadi vsu an gaywt sagliklilar 7.ayina girdi biraz biraz kalkip is de yapiyor ne olur ne olmaz tabii dikkat ediyor yine o da hepimizin yapmasi gereken bi sey tasinma isini de sen kendini yormazsan esin yapsa ne iyi olur ben de su an tasiniyorum hatta tam su an :)) esyalar tasiniyor yeni eve ben de oturdum bitmesini bekliyorum allah kolaylik versin canim zor isler ozellikle hamileyken
Canlarım bana çok moral veriyorsunuz.sağolun.. Arkadaşlara anlatıyorum interneti yasaklıcaz die kızıyorlar moral vermek yerine azarlıyorlar...tabii moral çok önemli..fakat olumlu seyler duymaya ihtiyacım var..taşınma işinede sadece oturdugum yerden işleri yapıcam...yardımcı bile tutarım..çocuğum için herşeye değer...İnşallah bebişlerimiz doğduğundada yazışır bu günleri anarız...
yaa canım öyle tabii gecen ayla bu ay arasında 5 kilo almısım yavas git dediler bana doktordabebek 200 gr aldıklarım bana kaldı
annem diyo 4 kilodan asagı dogurmazsın kısmet canım saglıklı olsunlarda zayıf kilolu önemli değil bence anladım canım doktor bana 20-22. haftalar detaylı ultrason yaparız dedi ozmnlarda gidicem artık yapma canım stres allahın izniyle birsey cıkmaz bana doktor rahimagzı kaapalı düşük riski yok dedi nasıl anlıyorlar karından bakarak anlamadım
60 kg ile hamile kaldım hala 56,100 gr kilom.doktorum dün iyi fırçaladı...yiyorumda ama
bende normalde biraz kiloluyum ama şimdi 6 kilo verdim daha onuda geri almadım :) ama göbeğim çıktı baya :) bebişler sağlıklı olsunlar yeterki.bulantım geçmişti ama geçen gün migrenim feci tutunca geri geldi yine gitti iştahım.5.aydan sonra almaya başlarız.ilk hamileliğimde başta 3 kilo verip sonra 20 kilo almıştım.doğumda zaten 7 kilo falan gitmişti hemen.bebeğin tombiş olsun istiyorsan son aylarda muz ve ceviz yiycekmişsin :)
aa temmuz aşıklarıyız desenedaha çok var canım sizi unutur muyuz hiççççç tabi ki girerim dur daha burdayım ayın 9 unda yolcu edersiniz
işte bende kiloda yoktu. inebileceğim minimum kiloya indim. insanın ayakları incelirmi ya ayaklarım incelmişti 3 kilo almış gibiyim ama daha 2 kilo var hamile kaldığıma ulaşmak için.
günaydnnn melekk annelerr
evet canım arkandan su dökeriz daha var
bizim 2 sene olacak ne çabuk geçti yaww
balık hıc yıyemıyorum yaaaaakızlar 18. haftaya girenler bu hafta omega 3 ihtiyacımız artıyomuş balık ceviz ıspanak ve koyu yapraklı sebzeler yiycekmişiz.tabi en güzeli ceviz yiyelim akıllı olsun bebişler:)
balık hıc yıyemıyorum yaaaaacevızı ılk aylarda cok yemıstım sımdıde fazla yemeye ozen gosterırırm
balığı zaten bu mevsimde güvenipte yiyemeyiz dışarda da yenmezki çok kokuyo.eylülden sonra bol bol yeriz.
bebek fotosu koydum ama oldumu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?