mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

sizin 9 temmuz mu yıldönmümünüz bizim 8 inde...

oralara gidipte bizi unutma arada fırsat buldukça yazarsın

daha çok var gerçi özlemkte iyidir kavuşmanız güzel olur

canim ayni seyi eltim de yasadi belki bahsetmisimdir. daha bir ay once fln gece kanamasi oldu acile gittiler dr es asagida erken dogum riski var demisti ama bebek gayet saglikliydi. bi gece hastanede yatti igne vuruldu hep dinlendi is yapmadi vsu an gaywt sagliklilar 7.ayina girdi biraz biraz kalkip is de yapiyor ne olur ne olmaz tabii dikkat ediyor yine o da hepimizin yapmasi gereken bi sey tasinma isini de sen kendini yormazsan esin yapsa ne iyi olur ben de su an tasiniyorum hatta tam su an :)) esyalar tasiniyor yeni eve ben de oturdum bitmesini bekliyorum allah kolaylik versin canim zor isler ozellikle hamileyken

sizin 9 temmuz mu yıldönmümünüz bizim 8 inde...

oralara gidipte bizi unutma arada fırsat buldukça yazarsın

daha çok var gerçi özlemkte iyidir kavuşmanız güzel olur

aa temmuz aşıklarıyız desene daha çok var canım sizi unutur muyuz hiççççç tabi ki girerim dur daha burdayım ayın 9 unda yolcu edersiniz

Canlarım bana çok moral veriyorsunuz.sağolun.. Arkadaşlara anlatıyorum interneti yasaklıcaz die kızıyorlar moral vermek yerine azarlıyorlar...tabii moral çok önemli..fakat olumlu seyler duymaya ihtiyacım var..taşınma işinede sadece oturdugum yerden işleri yapıcam...yardımcı bile tutarım..çocuğum için herşeye değer...İnşallah bebişlerimiz doğduğundada yazışır bu günleri anarız...

inşallah yazışıcaz.baksana 4 ay nasılda geçti.kaldı 5 ay Allahın izniyle :) doğuma 1 ay falan kala kıyafetlerini yıkıycaz ütüliycez onlarıda konuşucaz inşallah. bebişler doğduktan sonra inşallah uslu olur bol bol uyurlar yoksa biraz zor yazışırız :)

maşAllah size canım, eğer ailede de varsa yüksek kilolu doğum sende kilolu doğurursun bizde rekor 3 600 kg ben sormadım doktora ne zamn gelicez diye, artık aradığında sorarım onu da. ultrasonla görüyolar demek ki rahmi, eee doğuma kadar 28 gramdan 1 kilo 200 grama çıkıcakmış rahmin ağırlığı, kolay değil işimiz. Rabbim kolaylığını verir umarım...

60 kg ile hamile kaldım hala 56,100 gr kilom.doktorum dün iyi fırçaladı...yiyorumda ama

canım bende 51le kaldım 46-47ye düştüm ve şuan 49a çıkabildim. ama yinede az gibi canım sıkılıyor dün sağlık ocağında ebe normal artık alrsın dedi.bu aydan sonrası önemli dedi bakalım

işte bende kiloda yoktu. inebileceğim minimum kiloya indim. insanın ayakları incelirmi ya ayaklarım incelmişti 3 kilo almış gibiyim ama daha 2 kilo var hamile kaldığıma ulaşmak için.

işte bende kiloda yoktu. inebileceğim minimum kiloya indim. insanın ayakları incelirmi ya ayaklarım incelmişti 3 kilo almış gibiyim ama daha 2 kilo var hamile kaldığıma ulaşmak için.

alırsın canım hiç dert etme bebek alıyodur zaten bundan sonrası önemli.benim bebek alsın yeter bende alıcağım fazla kiloları seve seve sana yollarım :)

günaydnnn melekk annelerr

günaydın canım hepimize iyi hafta sonları :)

kızlar 18. haftaya girenler bu hafta omega 3 ihtiyacımız artıyomuş balık ceviz ıspanak ve koyu yapraklı sebzeler yiycekmişiz.tabi en güzeli ceviz yiyelim akıllı olsun bebişler:)

kızlar 18. haftaya girenler bu hafta omega 3 ihtiyacımız artıyomuş balık ceviz ıspanak ve koyu yapraklı sebzeler yiycekmişiz.tabi en güzeli ceviz yiyelim akıllı olsun bebişler:)
balık hıc yıyemıyorum yaaaaa cevızı ılk aylarda cok yemıstım sımdıde fazla yemeye ozen gosterırırm

bende cevizi günlük 2-3 tane yiyorm zaten bebeğimiz onun vitamini hemen alıyor balıkta yemeğe özen gösteriyorum ama nadir yiyorum benimm minniğim kırmızı et yemeğen annesine hergün yedirtiyo inşallah balığıda yeriz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…