mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlar iyi haftasonları hepimize

size naçizane bir film önerim olacak :26:özellikle eşimizle birlikte izlersek daha iyi olur.

her çocuk özeldir - yerdeki yıldızlar

altyazılı yaklaşık 3 saat süren bir hint filmi ben hala açıp bazı sahnelerine bakarım

başlarda sıkıcı gelirse lütfen bırakmayın izleyin bu filmi eğitimci arkadaşlar bilir belki (mesela duyguu62 )

öğretmenlere örnek gösterilir ben konuşma problemi çocuğu olan birine tavsiye etmiştim çok beğenmişti o da...

youtube taki linki veiyorum hd güzel kalitesi Her Çocuk Özeldir - Yerdeki yıldızlar -bölüm 1/16 Taare Zameen Par - türkçe alt yazılı - YouTube

iyi izlemeler yanında tuzsuz mısır patlatın

süpersin bir eğitimci olarak duymuştum ama izlememiştim eşimle izlicem en kısa zamanda mısır az tuzlu olsun bari

süpersin bir eğitimci olarak duymuştum ama izlememiştim eşimle izlicem en kısa zamanda mısır az tuzlu olsun bari

mısırı şekerli yapıyorlarmış çok güzel oluyormuş hiç denemedim ama merak ediyorum eşim yap dedi geçende yapmamıştım ama az tuzlu da olabilir ben pul biber de katıyorum bazen....

bir seferlik tuzlu olsun,hatta bir koca plastik legende çocukluğumuzdaki gibi olsun kaçamak olsun :)))))))))))) tuzsuz tadı çıkmaz

çok güzel olurdu ama ben cok tuzlu yiyen birisi olarak ayaklarım nasıl şişiyor o yüzden tuzlar azalsınnnn

mısırı şekerli yapıyorlarmış çok güzel oluyormuş hiç denemedim ama merak ediyorum eşim yap dedi geçende yapmamıştım ama az tuzlu da olabilir ben pul biber de katıyorum bazen....

ay hiç bilmiyordum ve denemem de herhalde ben sevmiyorum tuzlu şeyleri tatlı yemeyi hele birde bu dönemde mide bulantıları tekrar başlamasın

bir seferlik tuzlu olsun,hatta bir koca plastik legende çocukluğumuzdaki gibi olsun kaçamak olsun :)))))))))))) tuzsuz tadı çıkmaz

ben koca bir tencere patlatıp tek başıma yiyorum yaz kış farketmiyor tuzlu yerseniz çok su için madem sizi düşündüğümden değil

bakalım insallah cnm 4 kilo üstü sezeryan yapıyorlarmıs öyle duydum fazlası olmasın normal dogum olsun :))) ayda 1 canım artık ona göre ayarlarsın eger bi sikayetin olursa erken gidersin valla rahat bir hamilelik gecirelim bnm simdiye kadar rahattı cok sükür sonuna kadar böyle gider insallah

valla ayda 1 gitsek ii olcak, yoksa batırıcam kocamı bende doğum olayı aklıma gelince, karman çorman oluyorum, 1 diyorum yaparım normal, 1 diyorum yok yok sezeryan, belki epudural bakalım kısmet artık. Rabbim bütüm hamilelere rahat bi hamilelik nasip etsin. detaylı ultrasonu bekliyorum heyecanla, bebeklerimizi yakından incelemek çok keyifli olur herhalde düşüncesi bile güzellll, şu sonuçta temiz çıksın inşAllah...

ay hiç bilmiyordum ve denemem de herhalde ben sevmiyorum tuzlu şeyleri tatlı yemeyi hele birde bu dönemde mide bulantıları tekrar başlamasın

internetten bak fikrin değişebilir herkes çok beğenmiş bende normalde sevmem ama denemek istiyorum biz türkler patlıcandan reçel kabaktan tatlı yaparız balkabağından mantı bile duydum düşün gerisini haha

ben çıkıyorum canım pazartesi görüşürüz iyi tatiller

selam kızlar
uzun zamandır yoktum nasılsınız bakalım göbekler büyüdümü iyice,ben çok kaşınıyorum yüzüm bile kaşınıyor, geceleri daha çok oluyor, sürekli duşa giriyorum, arada sinek ısırmış gibi oluyo ayyy çok sinir bişeyya kaşınmak,kaşınan varmı aranızda benim gibi :))

deneyebilirim ama gebelikten sonra canım ) siz deneyin beğenirseniz az bişey kendime şekerli yaparım ) ben ne patlıcan reçeli ne kabak tatlısı yemiyorum gerçek diyorum ha hiçç sevmiyorumm öpüyorum canım görüşmek üzere

nerelerdeydin göbekler büyüyor kilolar alınmaya başladı bulantılar bitti çok şükür. benimde göbeğim çok kaşınıyor birde iğneleri göbekten vuruyorum ya 2 kat daha fazla kaşınıyor

nerelerdeydin göbekler büyüyor kilolar alınmaya başladı bulantılar bitti çok şükür. benimde göbeğim çok kaşınıyor birde iğneleri göbekten vuruyorum ya 2 kat daha fazla kaşınıyor

:))) ay bu kaşınmak çok fenaymış bende şişiyorum artık şimdiye kadar iyi gittikde bundan sonra şişeceğiz , doğum yöntemlerinden hangilerini düşünüyorsunuz kızlar, birde bebişlere alışverişe başladınızmı ben kendimi zor tutuyorum :))

normal istiyorum allahın izniyle canım ama tabi bebeğimin ve benim sağlığım neyi gösterirse doktoruma güveniyorum bakalım hayırlısı olsun ama bu gittiğimde erkende olsa sorucam doğum yöntemini kendini ona göre hazırlamak gerekiyormuş aksi bişey olmadıktan sonra. Ayın 10 unda Ankara ya gitcem canım alışverişi ordan yapcam zaten annem bir ton yapmış örmüşte beşiği ben alcam diyip duruyor anneanneye düşer diyor :)

göbüşler büyüyo benim kaşıntım pek yok ama wcden çıkamıyorum :90: geceleri asabi oluyorum o yüzden ama napiyim ihtiyaç :90: bebişimin cinsiyeti bi belli olsa alışveriş merkezlerinden çıkmicam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…