- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
olmamış
çok tatlı bi beiş fotosu bulmuştum :)
vallahı ya bende dıyorum daha dun evlenmıstık 1 sene olcak. Allahh eslerımızle bır ömür boyu yasamayı nasıp etsınnnnnn
amiiiiiiiiiiiin
daha nice seneleriniz olsun inşallah.zaman öyle hızla geçiyorki bizim 10 yıl olucak ekimde :)
kızlar iyi haftasonları hepimize
size naçizane bir film önerim olacak :26:özellikle eşimizle birlikte izlersek daha iyi olur.
her çocuk özeldir - yerdeki yıldızlar
altyazılı yaklaşık 3 saat süren bir hint filmi ben hala açıp bazı sahnelerine bakarım
başlarda sıkıcı gelirse lütfen bırakmayın izleyin bu filmi eğitimci arkadaşlar bilir belki (mesela duyguu62)
öğretmenlere örnek gösterilir ben konuşma problemi çocuğu olan birine tavsiye etmiştim çok beğenmişti o da...
youtube taki linki veiyorum hd güzel kalitesi Her Çocuk Özeldir - Yerdeki yıldızlar -bölüm 1/16 Taare Zameen Par - türkçe alt yazılı - YouTube
iyi izlemeler yanında tuzsuz mısır patlatın
bir seferlik tuzlu olsun,hatta bir koca plastik legende çocukluğumuzdaki gibi olsunsüpersin bir eğitimci olarakduymuştum ama izlememiştim eşimle izlicem en kısa zamanda mısır az tuzlu olsun bari
süpersin bir eğitimci olarakduymuştum ama izlememiştim eşimle izlicem en kısa zamanda mısır az tuzlu olsun bari
bir seferlik tuzlu olsun,hatta bir koca plastik legende çocukluğumuzdaki gibi olsunkaçamak olsun :)))))))))))) tuzsuz tadı çıkmaz
mısırı şekerli yapıyorlarmış çok güzel oluyormuş hiç denemedim ama merak ediyorum eşim yap dedi geçende yapmamıştım ama az tuzlu da olabilir ben pul biber de katıyorum bazen....
bir seferlik tuzlu olsun,hatta bir koca plastik legende çocukluğumuzdaki gibi olsunkaçamak olsun :)))))))))))) tuzsuz tadı çıkmaz
maşAllah size canım, eğer ailede de varsa yüksek kilolu doğum sende kilolu doğurursunbizde rekor 3 600 kg ben sormadım doktora ne zamn gelicez diye, artık aradığında sorarım onu da. ultrasonla görüyolar demek ki rahmi, eee doğuma kadar 28 gramdan 1 kilo 200 grama çıkıcakmış rahmin ağırlığı, kolay değil işimiz. Rabbim kolaylığını verir umarım...
bakalım insallah cnm 4 kilo üstü sezeryan yapıyorlarmıs öyle duydum fazlası olmasın normal dogum olsun :))) ayda 1 canım artık ona göre ayarlarsın eger bi sikayetin olursa erken gidersin valla rahat bir hamilelik gecirelim bnm simdiye kadar rahattı cok sükür sonuna kadar böyle gider insallah
ay hiç bilmiyordum ve denemem de herhalde ben sevmiyorum tuzlu şeyleri tatlı yemeyi hele birde bu dönemde mide bulantıları tekrar başlamasın
internetten bak fikrin değişebilir herkes çok beğenmiş bende normalde sevmem ama denemek istiyorum biz türkler patlıcandan reçel kabaktan tatlı yaparız balkabağından mantı bile duydum düşün gerisini haha
ben çıkıyorum canım pazartesi görüşürüz iyi tatiller
selam kızlar
uzun zamandır yoktum nasılsınız bakalım göbekler büyüdümü iyice,ben çok kaşınıyorum yüzüm bile kaşınıyor, geceleri daha çok oluyor, sürekli duşa giriyorum, arada sinek ısırmış gibi oluyo ayyy çok sinir bişeyya kaşınmak,kaşınan varmı aranızda benim gibi :))
nerelerdeydingöbekler büyüyor kilolar alınmaya başladı bulantılar bitti çok şükür. benimde göbeğim çok kaşınıyor birde iğneleri göbekten vuruyorum ya 2 kat daha fazla kaşınıyor
:))) ay bu kaşınmak çok fenaymış bende şişiyorum artık şimdiye kadar iyi gittikde bundan sonra şişeceğiz , doğum yöntemlerinden hangilerini düşünüyorsunuz kızlar, birde bebişlere alışverişe başladınızmı ben kendimi zor tutuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?