göbüşler büyüyo benim kaşıntım pek yok ama wcden çıkamıyorum :90: geceleri asabi oluyorum o yüzden ama napiyim ihtiyaç :90: bebişimin cinsiyeti bi belli olsa alışveriş merkezlerinden çıkmicam valla
normal istiyorum allahın izniyle canım ama tabi bebeğimin ve benim sağlığım neyi gösterirse doktoruma güveniyorum bakalım hayırlısı olsun ama bu gittiğimde erkende olsa sorucam doğum yöntemini kendini ona göre hazırlamak gerekiyormuş aksi bişey olmadıktan sonra. Ayın 10 unda Ankara ya gitcem canım alışverişi ordan yapcam zaten annem bir ton yapmış örmüşte beşiği ben alcam diyip duruyor anneanneye düşer diyor :)
bende prenses doğumu düşünüyorum ama bilemiyorum yinede, annemde almış alma daha erken diyorum gerçi bende birkaç parça aldım, babamda aldığı şeyleri omuzuna koyup evde gezdiriyormuş, o kadar heveslilerki inşallah sağlıkla kucaklarız ...
bende prenses doğumu düşünüyorum ama bilemiyorum yinede, annemde almış alma daha erken diyorum gerçi bende birkaç parça aldım, babamda aldığı şeyleri omuzuna koyup evde gezdiriyormuş, o kadar heveslilerki inşallah sağlıkla kucaklarız ...
prenses doğumu ne ilk defa duydum ? benim aileminde ilk torunu onlarda çookk hevesliler çok heyecanlılar aminn inşallahhh
eşim hep diyorki yok bi kontrol daha geçsin doktor yüzde yüz demesine rağmen değişir dye korkuyor) yok 7 aylık olsun da öyle almaya başlayalım kızı çok istiyor değişir diye korkuyor herhalde
normal doğum gibi ama belden uyuşturuyorlar, ağrı hissetmiyorsun sadece ıkınıp doğuma yardmcı oluyorsun ,ağrısız normal doğum tabi doktorada danışmak lazım ,
her hastane bu yöntemi kullanıyormuki neyse sorcam hemen notumu aldım zaten doğum yöntemini bu gidişte soracaktım buda iyi oldu bakalım yapıyorlar mı önerecekmi ben normal doğum yapabilecekmiyim belki çatım dardır belki önermez ooff ne karışık durum allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
her hastane bu yöntemi kullanıyormuki neyse sorcam hemen notumu aldım zaten doğum yöntemini bu gidişte soracaktım buda iyi oldu bakalım yapıyorlar mı önerecekmi ben normal doğum yapabilecekmiyim belki çatım dardır belki önermez ooff ne karışık durum allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
prenses doğumda yani normal epidural de belli bir açılmadan sonra bele iğne vurulup dizle bel arasında ağrıyı hafifletiyolar açılma olduktan snra zaten en fazla 5-10 dk snra bebek dünyaya geliyo ben korksamda normal istiyorum doktorumada danışacağım hayırlısı olsun kışlar
bende erkek hissediyorum diyorm eşime kız istiyo o 3 erkek kardeşler yiğeni yok halasıda yok kıza ailecek meraklılar sağlıklı olsun kuzm farketmez
aynı durumdayız benim eşimde 3 erkek kardeş benim oğlum 2 taraftanda ilk torun:) şimdiki kız olursa artık çıldırır herkez:)
sağlıklı olsunlar inan bana kız erkek hiç farketmez .çünkü doğduğunda yüzünü görünce iyiki oğlum olmuş yada iyiki kızım olmuş diyosun.benim oğlum kasımda 8 yaşında olucak kardeşide ona doğum günü hediyesi olucak:)öyle çok seviyoki şimdiden.Allahım sizlerede inşallah yaşatsın 2.bebiş heyecanını.
normal doğum gibi ama belden uyuşturuyorlar, ağrı hissetmiyorsun sadece ıkınıp doğuma yardmcı oluyorsun ,ağrısız normal doğum tabi doktorada danışmak lazım ,
iyi aksamlar guzel annislerrr nasilsiniz? ben cook yorgunum ev tasimayla yerlesmeyle ugrasiyoruz kolumu kaldurcak halim yok cok is yapmiyorum bebisim icin ama illa ki butun isler de bana bakiyor yaniii bu arada tam 4 kilo almisim :))) ilk hamile kaldigimda kendi baskulumuzle tartilmistim 73tum dun esyalar gelince ayni baskulle yine tartildim ve 77 ciktim gozlerime inanamadim yaa :))) gobis cikti baya ama gorunurde pek bi sey de yoktu neyse daha ne kilolar alcaz dii miii :)))
merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl?
söylemişmiydim kızım geliyor:))
iyi aksamlar guzel annislerrr nasilsiniz? ben cook yorgunum ev tasimayla yerlesmeyle ugrasiyoruz kolumu kaldurcak halim yok cok is yapmiyorum bebisim icin ama illa ki butun isler de bana bakiyor yaniii bu arada tam 4 kilo almisim :))) ilk hamile kaldigimda kendi baskulumuzle tartilmistim 73tum dun esyalar gelince ayni baskulle yine tartildim ve 77 ciktim gozlerime inanamadim yaa :))) gobis cikti baya ama gorunurde pek bi sey de yoktu neyse daha ne kilolar alcaz dii miii :)))
merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl?
söylemişmiydim kızım geliyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?