mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

eşim hep diyorki yok bi kontrol daha geçsin doktor yüzde yüz demesine rağmen değişir dye korkuyor ) yok 7 aylık olsun da öyle almaya başlayalım kızı çok istiyor değişir diye korkuyor herhalde

bende prenses doğumu düşünüyorum ama bilemiyorum yinede, annemde almış alma daha erken diyorum gerçi bende birkaç parça aldım, babamda aldığı şeyleri omuzuna koyup evde gezdiriyormuş, o kadar heveslilerki inşallah sağlıkla kucaklarız ...

prenses doğumu ne ilk defa duydum ? benim aileminde ilk torunu onlarda çookk hevesliler çok heyecanlılar aminn inşallahhh

hmm okudum ağrısız doğum onu bi sormam lazım doktoruma güzelmiş aslında not defterime yazdım 20 sinde doktoruma kesin sorcam

prenses doğumu ne ilk defa duydum ? benim aileminde ilk torunu onlarda çookk hevesliler çok heyecanlılar aminn inşallahhh

normal doğum gibi ama belden uyuşturuyorlar, ağrı hissetmiyorsun sadece ıkınıp doğuma yardmcı oluyorsun ,ağrısız normal doğum tabi doktorada danışmak lazım ,

eşim hep diyorki yok bi kontrol daha geçsin doktor yüzde yüz demesine rağmen değişir dye korkuyor ) yok 7 aylık olsun da öyle almaya başlayalım kızı çok istiyor değişir diye korkuyor herhalde

bende erkek hissediyorum diyorm eşime kız istiyo o 3 erkek kardeşler yiğeni yok halasıda yok kıza ailecek meraklılar sağlıklı olsun kuzm farketmez

normal doğum gibi ama belden uyuşturuyorlar, ağrı hissetmiyorsun sadece ıkınıp doğuma yardmcı oluyorsun ,ağrısız normal doğum tabi doktorada danışmak lazım ,

her hastane bu yöntemi kullanıyormuki neyse sorcam hemen notumu aldım zaten doğum yöntemini bu gidişte soracaktım buda iyi oldu bakalım yapıyorlar mı önerecekmi ben normal doğum yapabilecekmiyim belki çatım dardır belki önermez ooff ne karışık durum allahım hayırlı doğumlar nasip etsin

prenses doğumda yani normal epidural de belli bir açılmadan sonra bele iğne vurulup dizle bel arasında ağrıyı hafifletiyolar açılma olduktan snra zaten en fazla 5-10 dk snra bebek dünyaya geliyo ben korksamda normal istiyorum doktorumada danışacağım hayırlısı olsun kışlar

aminn canumm cümlemizin inşallah

amin inşallahh , ama ben prensesi isteyeceğim zorlyacağım bakalım kısmet tabi önce muayene etmesi lazım

daha güzelmiş o zaman normalde sancı çekeceğine ama danışmak lazım bakalım hayırlısı olsun

bende erkek hissediyorum diyorm eşime kız istiyo o 3 erkek kardeşler yiğeni yok halasıda yok kıza ailecek meraklılar sağlıklı olsun kuzm farketmez

aynı durumdayız benim eşimde 3 erkek kardeş benim oğlum 2 taraftanda ilk torun:) şimdiki kız olursa artık çıldırır herkez:)
sağlıklı olsunlar inan bana kız erkek hiç farketmez .çünkü doğduğunda yüzünü görünce iyiki oğlum olmuş yada iyiki kızım olmuş diyosun.benim oğlum kasımda 8 yaşında olucak kardeşide ona doğum günü hediyesi olucak:)öyle çok seviyoki şimdiden.Allahım sizlerede inşallah yaşatsın 2.bebiş heyecanını.

eşim tarafında kız torunda var erkekte benim tarafta ilk olcak heycan daha farklı oluyor onu biliyorum )))

normal doğum oluyor fakat herseyın normal dogum pozısyonuna uygun olması gerekıyor benım kız kardeşim ebe o da her zaman normal yada prenses diyor, fakat prenseste de ıkınmanın olabılmesı bebegın asagı ıtılmesı ıcın bır mıktar sancı gerekıyor cunku sancı olmadan rahım kasılmadan bebeği aşagı itilmiyormuş o yuzden verdikleri ilacı doz doz kısıp bır mıktar sancıyla en az 40 sn ıkınmayla doğumu gerçekleştiriyorlarmış. allah hepimize hayırlı doğumlar versin.benimki şimdiden belli sezeryan doktora göre...

kızlar aranızda hamile kilodu almayanlar varsa tavsiye ederim denedim cok rahat. normal çamaşırların karnın altına gelen lastiği beni çok sıkıyor rahatsız ediyor bu gayet rahat brişeymiş valla :)))))))))))))))))

iyi aksamlar guzel annislerrr nasilsiniz? ben cook yorgunum ev tasimayla yerlesmeyle ugrasiyoruz kolumu kaldurcak halim yok cok is yapmiyorum bebisim icin ama illa ki butun isler de bana bakiyor yaniii bu arada tam 4 kilo almisim :))) ilk hamile kaldigimda kendi baskulumuzle tartilmistim 73tum dun esyalar gelince ayni baskulle yine tartildim ve 77 ciktim gozlerime inanamadim yaa :))) gobis cikti baya ama gorunurde pek bi sey de yoktu neyse daha ne kilolar alcaz dii miii :)))

canım kendini fazla yorma kolay gelsin tekrar hayırlı olsun yeni eviniz kilolar artık bu aydan itibaren alınıyor

günaydın canım kolay gelsin yeni evin hayırlı olsun.bende 74 falanım ama vermiş halim daha almadım :) ilk hamileliğimde 20 ye yakın almıştım.biz 90 ı buluruz ama merak etme doğumda 7 8 kilo birden gidiyo zamanla veriliyo kalmıyo canım.

merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl?
söylemişmiydim kızım geliyor:))

günaydın.prensesin hayırlı olsun kızlar daha çok oldu sanki:) benim kesin değil kıza benzetti ama 15 20 gün sonra belli olucakmış.hayırlısı ağlıklı olsunlar yeterki.tabi insan bilmek istiyor benim 2.olunca kız geçiyo gönlümden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…