mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
günaydın güzell annişlerr nasılsınız bakalım bu pazar. Bu arada eşlerimizin babalar günü kutlu olsun

merhaba kızlar;
nasılmış kuzularımız bakalım..offf modem arızalandı kaç gündür krize girdim nete giremedim diye :)
ayın 13ünde doktor kontrolüm vardı...kızlar benim bebeğim şişkomu burda 150 diyo ama 252 gr dı benim bebişim :)
birde bana hala vitamin vs vermedi doktor...

mrb cnm kuzucugum iyidir ins ben de is yapiyorum kac gundur. tasindik da ona bi zarar gelmesin diye yavas yavas az az yapiyorum boyle de isler bitmiyor :)) masallah senin bebisin biraz tombik olcak heralde :)) benimki de 250 gr.di 18+3ken bugun 19+1 olduk :)

maşAllah :)
daha isim konusunda karar vermedinmi? of bizde ev alıp taşınmayı düşünüyoruz ama erteledim ben valla,bu halde nasıl beceririm güvenemedim kendime bu sıcaklarda,sende dikkat et :)

maşAllah :)
daha isim konusunda karar vermedinmi? of bizde ev alıp taşınmayı düşünüyoruz ama erteledim ben valla,bu halde nasıl beceririm güvenemedim kendime bu sıcaklarda,sende dikkat et :)

yok cnm ya bulamiyoruz ki isim erkek ismi bulmak ne zormus internetten fln da bakiyorum bazen ama aklimda bi fikir bile yok :)) tasinmak zor cnm inan ki evin su halini gorunce fenalik basiyor bi duzen yok yerler pis ne kadar temizlesek de kolileri actikca kirleniyor hemen bir yil sonra burdan da tasincaz biz zaten :))) onu da dusununce insan yerlesmek bile istemiyor mecbur degilseniz ertele zaten.bosver hic bozma duzenini

tesekkur ederim canim bence de 90 i buluruz biz :))) kuzucuklarimiz iyi olsunlar da kilolar bi sekilde gider iste biraz kilo verip hamile kalayim diye dusunurken bi baktim hamileyim :))

Merhaba hanımlar:)))
öncelikle Rabbim evlatlarınızı hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sizlere sormam gereken bir şey var;
kızlar benim için değil ama bir yakınımın batın ultrasonu çektirmesi gerekiyor.
Benim bunlarla ilgili hiçbir bilgim yok.
Acil olması gerektiği için ssk yı bekleyemiyor.
Dışarıdan yaptırıcaz mecburen ama çok acil olması lazım.
Tedavi sürecine girmesi için.

Istanbul da uygun fiyatlı ve acil çekebilecek bir yer bileniniz var mı?
şimdiden okuyan veya yardım eden herkese teşekkürler
çok acil kızlar yrın hemen yapılması gerekiyor.

canım istanbulda nerde oturuyorsunuz acaba?

teşekkür ederim hallettik.
hastaneyi aradık yarın gidiyoruz.
Allah evlatlarınızı hayırlı büyütmenizi de nasip etsin kızlar
Allah razı olsun

insallah canım hbr ver sonucunu aynen bende detaylıyı merak ediyorum bnm aklımda hep normal var göbegimi o sekilde kestirmek beni korkutuyor dogum videolarını izliorum netten biraz tırsıyorum ksımet artık hakkımızda hayırlısı :)))

izleme onları canım ben sezeryan ile doğum yaptım sonradan izlemiştim netten ama şimdi asla izlemem
şimdiden düşünmeyin kendinizi normal doğuma hazırlayın.korkucak birşey yok.bebişi kucağına alınca acı falan görmiycek gözün.sezeryanda olsa normalde olsa.benim zorunlu sezeryan olmuştu.

Allah bağışlasın canım aminn inşallah kısmet olursa neden olmasın 2.-3. çocuk şuan belli olsun diye can atıyorum belli olduğundada doğsun diye can atıcam

hepimize iyi haftalar
nasılsınız?biz yarın sabah bir tanecik oğlumla ve cinsiyeti henüz kesinleşmeyen ama kız olduğuna inandığımız bebişimle :)

hepimize iyi haftalar
nasılsınız?biz yarın sabah bir tanecik oğlumla ve cinsiyeti henüz kesinleşmeyen ama kız olduğuna inandığımız bebişimle :)

günaydnn canımm bende bebişimle iyiym ama babamız yola gitti 5 gün yok biraz hüzün var alışmıştm ama hamilelikten sanırım hiç istemiyorum gitmesini ama mecburen gidiyo sen nasılsnn oğlun ve bebişin nasıl :)

allah kavuştursun canım ya.ben iyiyim çok şükür bulantım geçti gibi iştahım açılıyo:) oğlumun keyfi yerinde babaannesine dedesine gidicek diye bebişte iyidir sanırım :)
ben yokken sizde iyi bakın kendinize ve bebişinize.döner dönmez yazarım zaten.orda internet yok.

saol canım benim midem acıkınca bulanıyo geçiremedm bir türlü geçer elbet bigün sende kendine ve çocuklarına iyi bak bak canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…