merhaba kızlar;
nasılmış kuzularımız bakalım..offf modem arızalandı kaç gündür krize girdim nete giremedim diye :)
ayın 13ünde doktor kontrolüm vardı...kızlar benim bebeğim şişkomuburda 150 diyo ama 252 gr dı benim bebişim :)
birde bana hala vitamin vs vermedi doktor...
mrb cnm kuzucugum iyidir ins ben de is yapiyorum kac gundur. tasindik da ona bi zarar gelmesin diye yavas yavas az az yapiyorum boyle de isler bitmiyor :)) masallah senin bebisin biraz tombik olcak heralde :)) benimki de 250 gr.di 18+3ken bugun 19+1 olduk :)
maşAllah :)
daha isim konusunda karar vermedinmi? of bizde ev alıp taşınmayı düşünüyoruz ama erteledim ben valla,bu halde nasıl beceririm güvenemedim kendime bu sıcaklarda,sende dikkat et :)
günaydın canım kolay gelsin yeni evin hayırlı olsun.bende 74 falanım ama vermiş halim daha almadım :) ilk hamileliğimde 20 ye yakın almıştım.biz 90 ı buluruz ama merak etme doğumda 7 8 kilo birden gidiyo zamanla veriliyo kalmıyo canım.
günaydın.prensesin hayırlı olsun kızlar daha çok oldu sanki:) benim kesin değil kıza benzetti ama 15 20 gün sonra belli olucakmış.hayırlısı ağlıklı olsunlar yeterki.tabi insan bilmek istiyor benim 2.olunca kız geçiyo gönlümden.
Merhaba hanımlar:)))
öncelikle Rabbim evlatlarınızı hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sizlere sormam gereken bir şey var;
kızlar benim için değil ama bir yakınımın batın ultrasonu çektirmesi gerekiyor.
Benim bunlarla ilgili hiçbir bilgim yok.
Acil olması gerektiği için ssk yı bekleyemiyor.
Dışarıdan yaptırıcaz mecburen ama çok acil olması lazım.
Tedavi sürecine girmesi için.
Istanbul da uygun fiyatlı ve acil çekebilecek bir yer bileniniz var mı?
şimdiden okuyan veya yardım eden herkese teşekkürler
çok acil kızlar yrın hemen yapılması gerekiyor.
canım istanbulda nerde oturuyorsunuz acaba?
fatih ten başlayarak çevresi ve pendik e kadar her yer.
Uygun olsun otobüsle gideriz.
Hallolsun da acilen:18:
valla ayda 1 gitsek ii olcak, yoksa batırıcam kocamıbende doğum olayı aklıma gelince, karman çorman oluyorum, 1 diyorum yaparım normal, 1 diyorum yok yok sezeryan, belki epudural bakalım kısmet artık. Rabbim bütüm hamilelere rahat bi hamilelik nasip etsin. detaylı ultrasonu bekliyorum heyecanla, bebeklerimizi yakından incelemek çok keyifli olur herhalde düşüncesi bile güzellll, şu sonuçta temiz çıksın inşAllah...
insallah canım hbr ver sonucunu aynen bende detaylıyı merak ediyorum bnm aklımda hep normal var göbegimi o sekilde kestirmek beni korkutuyordogum videolarını izliorum netten biraz tırsıyorum ksımet artık hakkımızda hayırlısı :)))
aynı durumdayız benim eşimde 3 erkek kardeş benim oğlum 2 taraftanda ilk torun:) şimdiki kız olursa artık çıldırır herkez:)
sağlıklı olsunlar inan bana kız erkek hiç farketmez .çünkü doğduğunda yüzünü görünce iyiki oğlum olmuş yada iyiki kızım olmuş diyosun.benim oğlum kasımda 8 yaşında olucak kardeşide ona doğum günü hediyesi olucak:)öyle çok seviyoki şimdiden.Allahım sizlerede inşallah yaşatsın 2.bebiş heyecanını.
merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl?
söylemişmiydim kızım geliyor:))
hepimize iyi haftalar
nasılsınız?biz yarın sabah bir tanecik oğlumla ve cinsiyeti henüz kesinleşmeyen ama kız olduğuna inandığımız bebişimle :)
günaydnn canımm bende bebişimle iyiym ama babamız yola gitti 5 gün yok biraz hüzün var alışmıştm ama hamilelikten sanırım hiç istemiyorum gitmesini ama mecburen gidiyo sen nasılsnn oğlun ve bebişin nasıl :)
allah kavuştursun canım ya.ben iyiyim çok şükür bulantım geçti gibi iştahım açılıyo:) oğlumun keyfi yerinde babaannesine dedesine gidicek diye bebişte iyidir sanırım :)
ben yokken sizde iyi bakın kendinize ve bebişinize.döner dönmez yazarım zaten.orda internet yok.
hepimize iyi haftalar
nasılsınız?biz yarın sabah bir tanecik oğlumla ve cinsiyeti henüz kesinleşmeyen ama kız olduğuna inandığımız bebişimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?