mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

iyiyizzz çok şükürr :)) çok yoruldum hafta sonu nasıl uyudum bilemedim valla sabah kalktım parmaklarım uyuşmuş 2 saatte geçmedi bana herkes kız diyo ama ben erkek hissediyorum sanki bilemedim :))) bakalım kim bilmiş olacak meraklardayım :) son 9 gün geçseeeede bebeğimi görsem.

güle güle git canım keyfinize bakın gelince bol bol yazarsın artık

kıslarrr yaa benim pazar sabahı 2 kere sol bacağım uyuşmuştuu bugünde dizimle bileğim arası çok sızlıyor yürüyemiyorum bazen neden olabilir ki acaba doktoru mu arasam bilemedm

kıslarrr yaa benim pazar sabahı 2 kere sol bacağım uyuşmuştuu bugünde dizimle bileğim arası çok sızlıyor yürüyemiyorum bazen neden olabilir ki acaba doktoru mu arasam bilemedm

canım geçmiş olsun genelde magnezyum eksikliğinden oluyor diyorlar doktoruna söyle yine de birde 3 4 günde bir soda iç canım

meraba güzel hamişler.. herkesee çooook güzel bir haftaa diliyorum..
Bugün doktoraa gitcem prensesimi görcem çok mutluyummm heyecanlıyımm zaman geçmiyo sanki ( inşallah güzel haberlerleee dönerim:))

sana da günaydın canım
cümle yarım mı kalmış yoksa ben sabah sabah anlama kıtlığı mı çekiyorum

evet öyle olmuş bende güldüm şimdi kendime:)
tatile babanneyle dedeye gidiyoruz.duygucum çözmüş gerçi :)
sabah kafamda çok doluydu yapılıcak çok işim vardı neyse çoğunu bitirdim çok şükür.

o bazen bende de oluyo bende ki bi ara kansızlığımdan dolayı oluyodu ama yinede doktora sormak lazım tabii en doğrusunu onlar bilir.

gule gule git gule gule gel canim :) benim yerime de gez dinlen valla ne cok ihtiyacim var bilemezsin bebisin icin de iyi olur o da gezer biraz :)iyi tatiller

evt cnm normal istiyorum zatn hayırlıısı bizim için en saglıklısı hangisi olucaksa o olsun :))

iyi gezmeler hepinize canım

bol bol dinlen eğlen inşallah dönüşte yaz arayı açma

kıslarr canım çok sıkkınn eşim yola gidiyo sürekli 2 haftada bir bugünde gitti benim ailemde aynı şehirde ama şuan izmirdeler bende kayınvalidemde kalıyorum işteym şuan 6.30da çıkıyorum dün hep beraber oturuyoruz kayınbabamın babalar gününü kutladık eşyalarımızıda aldık orda kalalım kıyafetlerimi taşıyamam sonra dedik neyse kaynım nişanlısıyla geldi kızıda çok severim yemek yapıyodu kayınvalidem bizde gidince yedik birşeyler snra ben yerim dedim başka bişeydi yemek mutfakta masada 4 kişilik eşim de yemicem dedi kayınvalidem sende balkonda ye o zaman dedi zoruma gitti dışlanmış hissettim bişey demedm tabağımı aldm ama 2 kaşık eşimde dışladınız hemen dedi eltim gelince kayınvalidem bir değişti anlatamam ve arkasındanda demediğini bırakmaz yok canım sıkıldı iki yüzlülüğüne şimdide hiç gitmek istemiyorum oraya eşim cuma akşamı dönücek inşallah kendimi çok yalnız hissediyorum

bu kayınvalideler niye böyledir ki çözemiyorum kötüyü severler iyi olanı da dışlarlar canım tek değilsin bende aynı durumu çoooooooooooooooook yaşadım bana kurban olurlardı eltiyi görünce en iyisi o olurdu en iyi işi serap yapar çok temizdir çok titizdir bilmem ne yalakalıktan başka bişey değil arkasından da demediği kalmazdı kadında suratsız bunlarda muhattap olmuyor ben başımın üstünde taşıyorum ayaklar altına alıyorlar amaannnn boşver ben sana bana düğün gecesi yaptıklarını anlatsam ohaa dersin o yüzden birde susmucaksın bi hata yapıyorsa söylüceksin söyleseydin ankaraya gittiğimde onlarda da kalcam bakalım nasıl davrancak merak ediyorum ama inanın ilahi adalet var ben hepsini Allaha havale etmişim görümcemi hiç demiyorum kardeşten öteydik şimdi hiç görüşmüyorum düğünün ertesi gün bana sen serabın (eltimin) b*kunu ye de kurban olda gibi laflar etti düşünün kiiii gelinliğimle o evden ağlaya ağlaya çıktığımı hiçç anlatmayım istesem yüzlerine bile bakmama hakkım var ama işte benim iyi niyetim varya o herşeyin önüne geçiyor bende Allaha havale ediyorum şükür olsun o da çıkarıyor...

Son düzenleme:
gule gule git gule gule gel canim :) benim yerime de gez dinlen valla ne cok ihtiyacim var bilemezsin bebisin icin de iyi olur o da gezer biraz :)iyi tatiller

sağol canım.gezerim hepinizin yerine söz:)

iyi gezmeler hepinize canım

bol bol dinlen eğlen inşallah dönüşte yaz arayı açma
sağol canım döner dönmez yazarım.

aman canım sen madem iki yüzlü biri hiç takma yaptığı gerçekten çok ayıp. hiç canını sıkma değmez.ben bile sinir oldum şimdi ona he getirtmesin beni oraya hamiş arkadaşımı üzmesin:) hamileyken çok daha fazla duygusal oluyoruz.
sen işine git gel akşamlarıda erken yat bebişini düşün önemli olan eşinle senin mutluğun.

ya nasıl yapıyolar böyle anlamıyorumki insanın en özel gününü burnundan getirebiliyorlar.sen iyi niyetli olmaya devam et uzaksın zaten boşver.

canım evimizi ilk ankaraya kurmuştuk eşim diyarbakırdan gelmek istemedi çok sevmiş sonra buraya evi taşıdık 3 ay ayrı kaldık eşimle o burdaydı ben ankarada o sırada neler yaşadım hiç anlatmaym ben yine insanlığımı yapıyorum evimden çıkmamayı hayal ediyordu kayınvalidem şimdi gelemiyor çünkü yüzü yok gelirse doğuma gelir ben onu bile sanmıyorum ya hadi bulantılarım had safadaydı benim annem çalışıyor icra memuru ha diyince izin alamıyor artık tak etti gelsin dedim eşime söyledim onda bile gelmedi amannnnnnnnn aklıma geldikçe sinirleniyorum

gelmesin daha iyi boşver.aklına getirme canım.biz yakınız kayınvaldemlerle ama çok şükür iyiyiz annemden önce o koşar gelir.banada 2 elti geliyor :) ne olur bundan sonra bilmem papucum dama atılmaz diye umuyorum :)

canım ben bide küçük gelinim benimkiler tuhaf işte napcan inşallah atılmaz canım allah ağzınızın tadını bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…