bu arada benim bebiş çoştu arada azıcık hissediyodum ama bu akşam baya baya hissetmeye başladım sağ tarafımda :)
Kızlaaar yapıosunuzz burası bir derdim var topiğine dönmüş :) ama herkesin çok derdi var eminim bu konuda hele benimmmmmm :) neyse şimdi sürekli düşünüp sinirleniyorum zaten bebeklerimizin psikolojisi açısından düşünmemek lazım :44:
slm kızlar herkes muzdarip desenize bosuna dememişler ele karısan yele karısır diye :)))
bende bebişimi 3-4 gundur cogaldı hissediyorum dun soldaydı bugun sagda :)))
slm kızlar herkes muzdarip desenize bosuna dememişler ele karısan yele karısır diye :)))
bende bebişimi 3-4 gundur cogaldı hissediyorum dun soldaydı bugun sagda :)))
hayır benimkiler düğün gününe kadar bişey yoktu o gün değiştiler yani hemde ne değişmekkkk) yine insanlık yapan benim işte neyseeeee alipekcim öyle işteee ) bebişler harekete başladı vallahi ne güzel bir topiktir yahu diğerleri bu kadar samimi gelmiyor bana herşeyi paylaşıyoruz
burası çok iyi gerçekten de kadroyu iyi oturttuk :) bi kasım annelerine baktım ben çok kalabalık orası kim ne diyo takip edemedim valla
hayır benimkiler düğün gününe kadar bişey yoktu o gün değiştiler yani hemde ne değişmekkkk) yine insanlık yapan benim işte neyseeeee alipekcim öyle işteee ) bebişler harekete başladı vallahi ne güzel bir topiktir yahu diğerleri bu kadar samimi gelmiyor bana herşeyi paylaşıyoruz
yahu benim kızım olması bile tatmin etmedi de çok istiyosan sen oğlan doğurabilirsin demişim artık sinirden :)
ya ben de hissediyodum pis ultrasoncu adam gazdır o gaz dedi ya :2: şimdi bişiler hissetsem de gazdır diyorum
ya ben de hissediyodum pis ultrasoncu adam gazdır o gaz dedi ya :2: şimdi bişiler hissetsem de gazdır diyorum
bu kayınvalideler niye böyledir ki çözemiyorum kötüyü severler iyi olanı da dışlarlar canım tek değilsin bende aynı durumu çoooooooooooooooook yaşadım bana kurban olurlardı eltiyi görünce en iyisi o olurdu en iyi işi serap yapar çok temizdir çok titizdir bilmem ne yalakalıktan başka bişey değil arkasından da demediği kalmazdı kadında suratsız bunlarda muhattap olmuyor ben başımın üstünde taşıyorum ayaklar altına alıyorlar amaannnn boşver ben sana bana düğün gecesi yaptıklarını anlatsam ohaa dersin o yüzden birde susmucaksın bi hata yapıyorsa söylüceksin söyleseydin ankaraya gittiğimde onlarda da kalcam bakalım nasıl davrancak merak ediyorum ama inanın ilahi adalet var ben hepsini Allaha havale etmişim görümcemi hiç demiyorum kardeşten öteydik şimdi hiç görüşmüyorum düğünün ertesi gün bana sen serabın (eltimin) b*kunu ye de kurban olda gibi laflar etti düşünün kiiii gelinliğimle o evden ağlaya ağlaya çıktığımı hiçç anlatmayımistesem yüzlerine bile bakmama hakkım var ama işte benim iyi niyetim varya o herşeyin önüne geçiyor bende Allaha havale ediyorum şükür olsun o da çıkarıyor...
canım ben bide küçük gelinim benimkiler tuhaf işte napcan inşallah atılmaz canım allah ağzınızın tadını bozmasın
sen merak etme gaz değil o.ben dün doktoruma sordum artık hissetmen normal,zamanıdır dedi.17. haftadayım .
kızım oluyor teyzeleri,gelişimi iyiymiş.çok şükür.
İDİL ECE geliyor,kıpırtılarını her hissettiğimde onunla konuşuyorum,onu seviyorum,kızıma teşekkür ediyorum,gözlerim dolu doluveriyor.
nasıl kızımızın adı?biz çok beğenerek oluşturduk.İdil benden, Ece babasından:)))
günaydınn canımm teyzesi yesin onuAllah bağışlasın allah analı babalı büyütsün inşallah cnm nazar da değmesin size ismi kadar güzel en önemlisi bahtı güzel olsun kaynanası iyi olsun :90:
sen merak etme gaz değil o.ben dün doktoruma sordum artık hissetmen normal,zamanıdır dedi.17. haftadayım .
kızım oluyor teyzeleri,gelişimi iyiymiş.çok şükür.
İDİL ECE geliyor,kıpırtılarını her hissettiğimde onunla konuşuyorum,onu seviyorum,kızıma teşekkür ediyorum,gözlerim dolu doluveriyor.
nasıl kızımızın adı?biz çok beğenerek oluşturduk.İdil benden, Ece babasından:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?