mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlaaar yapıosunuzz burası bir derdim var topiğine dönmüş :) ama herkesin çok derdi var eminim bu konuda hele benimmmmmm :) neyse şimdi sürekli düşünüp sinirleniyorum zaten bebeklerimizin psikolojisi açısından düşünmemek lazım :44:

hahahaha sende bizdensin desene )) evet evet en iyisi hiç düşünmemek bebişlerimiz etkilenmesinnnn

slm kızlar herkes muzdarip desenize bosuna dememişler ele karısan yele karısır diye :)))
bende bebişimi 3-4 gundur cogaldı hissediyorum dun soldaydı bugun sagda :)))

slm kızlar herkes muzdarip desenize bosuna dememişler ele karısan yele karısır diye :)))
bende bebişimi 3-4 gundur cogaldı hissediyorum dun soldaydı bugun sagda :)))

hayır benimkiler düğün gününe kadar bişey yoktu o gün değiştiler yani hemde ne değişmekkkk ) yine insanlık yapan benim işte neyseeeee alipekcim öyle işteee ) bebişler harekete başladı vallahi ne güzel bir topiktir yahu diğerleri bu kadar samimi gelmiyor bana herşeyi paylaşıyoruz

burası çok iyi gerçekten de kadroyu iyi oturttuk :) bi kasım annelerine baktım ben çok kalabalık orası kim ne diyo takip edemedim valla

burası çok iyi gerçekten de kadroyu iyi oturttuk :) bi kasım annelerine baktım ben çok kalabalık orası kim ne diyo takip edemedim valla

benim ki ilk gebelikte haber veriyoruz aynen şunu dedi kesin mi? evet kesin dedim ama malesef düşükle sonuçlandı ve geçmiş olsun diye aramadı daha ne diyimki... bende arada giriyorum ama kim kimdir kızımı olcak oğlumu bilmiyorum sürekli girmediğimden ama burda öyle değil hep takipteyiz o yüzden güzel oluyor

evet bizim topiğimiz çok güzel ve de özel.

yahu benim kızım olması bile tatmin etmedi de çok istiyosan sen oğlan doğurabilirsin demişim artık sinirden :)

çok güzel demişsin :) demesen içinde kalırdı :)

ya ben de hissediyodum pis ultrasoncu adam gazdır o gaz dedi ya :2: şimdi bişiler hissetsem de gazdır diyorum

bebiştir o annesi gaz sancılı olur bebiş sancılı olmaz burdan ayırt edersin :)

Sizleri özliyeceğim kendinize ve bebişlere çok ama çok iyi bakın.kimseyi hiçbirşeyi takmayın.döndüğümde kaldığım yerden sayfaları okuyacağım.Allah'a emanet olun.

ya ben de hissediyodum pis ultrasoncu adam gazdır o gaz dedi ya :2: şimdi bişiler hissetsem de gazdır diyorum

sen merak etme gaz değil o.ben dün doktoruma sordum artık hissetmen normal,zamanıdır dedi.17. haftadayım .

kızım oluyor teyzeleri,gelişimi iyiymiş.çok şükür.

İDİL ECE geliyor,kıpırtılarını her hissettiğimde onunla konuşuyorum,onu seviyorum,kızıma teşekkür ediyorum,gözlerim dolu doluveriyor.

nasıl kızımızın adı?biz çok beğenerek oluşturduk.İdil benden, Ece babasından:)))

günaydın canımm evet haklısın iyiler eziliyor nedense ben yeri geldimi lafımı sölüyorum şakayla karışık kendi değerini kaybettiriyo farkında bile değil ne kadar iyi gibi görünselerde işte kaynanalık yapılıyo bende onu Allaha havale ediyorum ve hiç bir şekilde eltimin işlerine karışmıyorum beni kötü yapıyo sonra bir şey söleyince en güzeli dinleyip susmak

aman canım sen madem iki yüzlü biri hiç takma yaptığı gerçekten çok ayıp. hiç canını sıkma değmez.ben bile sinir oldum şimdi ona he getirtmesin beni oraya hamiş arkadaşımı üzmesin:) hamileyken çok daha fazla duygusal oluyoruz.
sen işine git gel akşamlarıda erken yat bebişini düşün önemli olan eşinle senin mutluğun.

evet canım dün bende aynen öle yaptm artık bende değeri kadar davranıcam fazla yüzgöz olmamak gerektiğini yine ispatladı

canım ben bide küçük gelinim benimkiler tuhaf işte napcan inşallah atılmaz canım allah ağzınızın tadını bozmasın

bende küçük gelinim anneyle nasılsan kayınvalidemlede öleydm ama hemen papucum dama atıldı :90: hiç umrumda değil iki yüzlülük yapıp beni dışlamasın yeter ki

günaydınn canımm teyzesi yesin onu Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm Nazar da değmesin size ismi kadar güzel en önemlisi bahtı güzel olsun kaynanası iyi olsun :90:

anlamlı ve anlaşılır ismi bence güzel olmuş hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…