mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlar şunlara bakın yaaa

inşallah bebekleriniz ve henüz olmayan bebeğim de böyle tatlı olurlar yaaaa

Eklentiler

• $images (4).webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $images.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 36
  • $images (3).webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 30
Ultrasondan ciktim kızlarrr 362 gram olmuş bebiş dr. Bile güldü bebiş habire gülüyordu :))Bu da erkek dedi bakalım artık pembeleri degiştirmenin vakti geldi :)))bir iki tanesini belirsizlik hatırası olarak saklıcam )))

ayyyy çokkk sevindmmm canımmm Allah sağlık versin oğluşş geliyor demek güleryüzlü olcak demekki senin oğluşş

mutlaka eşinle git canım, biz sürekli göz göze geldik eşimle ve çok duygulandım mutluluktan ağlayabilirsin yani :) benim aile hekimim zaten tanıdık olduğu için başından beri biliyordu, valla çok sık gitmiyorum, yakında ararlar zaten eli kulağındadır 20. haftada mı gidicektin sen?

canım gozun aydnnnnn hadııı oglun olcakkkkkk bıze de haber ver seker yyuklemesı nasl oluyor

Kizlar gunaydin suan saat orda kac bilmiyorum ama burda oglen oldu
Kizlar oksurukten oluyorum klima carpti burda heryer klima neyapacam onerebileceginiz bisi varmi cigerlerim agriyor ins bebegim iyidir onu goremiyorum zaten

canım sen odanda acma sakın klıma ve dun doktorum oksurmek hapsurmak hıc ıyı dwgıl dedı ona gore :2: dıkkat et sıcak havlu koy sırtına kız baska yermı yoktu cıne gttnız

kıslarr ben dayanamadm doktor randevumu pazartesiye aldm öğleden sonra buluşcam yavrumla

hakkımızda hayırlısı artık bekleyip görücez ben daha kac kilo alıcam nasıl dogum yapıcaz

ayyy ben bile burda duygulandım sımdı :))) bizimde öyle ama bnm kaydım burada gozukmuodu dılkekce fln ugrastık bıraz 1 temmuz 19.hafta oluyor sanırım

benim memeler ne zaman büyücek ki yaparız ya hayırlısıyla sen doktoruna söyle ama unutma

soylucem cnm bu gıdısımde daha var gıtmeme valla bende kucuk severım ama normaldede kucuk deıldı sımdı buyuduler ıyıce 85 b giyodum 85 d oldu once gecennde gittim 90 c aldım tabi biraz büyük aldım rahat etmek için hemde ilerisi için

bende büyük seviyorum ama ben 75 takıyordum şimdi dar geliyor 80 almak lazım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…