- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
Kizlar sagolun allah razi olsun bakalim simdi esimhongkonga gitti ordan bal getircek
Ultrasondan ciktim kızlarrr 362 gram olmuş bebiş dr. Bile güldü bebiş habire gülüyordu :))Bu da erkek dedi bakalım artık pembeleri degiştirmenin vakti geldi :)))bir iki tanesini belirsizlik hatırası olarak saklıcam)))
kızlar şunlara bakın yaaa
inşallah bebekleriniz ve henüz olmayan bebeğim de böyle tatlı olurlar yaaaa
ayy cnm süper yarım saatse kesinlikle esimle gitmem lazım ozmn :))) zaten o benden daha meraklı ne zmn gidicez diye sorup duruyorbu arada saglık ocagına kayıt yaptırdınmı ben dun gittim yaptırdım 1 temmuz cagırdı bikac test istedi onları halledip gidicem kısmetse 4d mi inceledi hepsini
canım gozun aydnnnnn hadııı oglun olcakkkkkkCrl diye geciyor duygucum boyu.dogum icin sen ve bebek icin nasil saglikli olacaksa oyle olsun ben de dun gittim bu arada erkek dedi
:)))) 2defa gorduk artik cikinti degil bildigin pipiş olmus:)))).bugun ayrintilida da baktirip netlestirecem veee hazir memlekete gelmisken sekerleri susleri de alip oyle donecem.bugun bana seker yuklemesi yapacaklar 6.ayi beklemicekmis ailemde genetik olarak seker hastaligi oldugu icin bugun yapilacak 6 aya bir yapiliyordu ne gizli seker nede normal seker vardi fakat gebelikte hersey degistigi icin gebelikte seker ihtimalini cok onemsiyorlarmıs doktorlar.
sagol canımmm darısı sanaaaaaaaaaaherşeyin iyi çıkmasına çok sevindim sonuna kadar böyle gitsin inşallah
bunların hepsı sarısın amakızlar şunlara bakın yaaa
inşallah bebekleriniz ve henüz olmayan bebeğim de böyle tatlı olurlar yaaaa
Kizlar gunaydin suan saat orda kac bilmiyorum ama burda oglen oldu
Kizlar oksurukten oluyorum klima carpti burda heryer klima neyapacam onerebileceginiz bisi varmi cigerlerim agriyor ins bebegim iyidir onu goremiyorum zaten
gozun aydın canım allah hepımıze sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsaallahhhteşekkürler canım sağol bir araştırayım ulaşabilecekmiyim bu arada oğluşum oluyorrr:)))))
kızlar teşekkürler :) bu arada oğluşum oluyor
.
Acaba ödemin mi var o da aynı kilo seklinde gosterier kendini şiş gorunur vucudun belki su tutuyordur.
canım bana da bakınca hiç 6 kilo aldığım belli olmuyor doktorum bile anlamamıştı bakınca ben söyleyince naptın sen dediolur ya normal doğum çatında müsaitse bi akrabam toplamda 20 kilo almış normal doğurmuştu tabi sen bu hızla geçersin 20 kiloyu
mutlaka eşinle git canım, biz sürekli göz göze geldik eşimle ve çok duygulandımmutluluktan ağlayabilirsin yani :) benim aile hekimim zaten tanıdık olduğu için başından beri biliyordu, valla çok sık gitmiyorum, yakında ararlar zaten eli kulağındadır 20. haftada mı gidicektin sen?
hakkımızda hayırlısı artık bekleyip görücez ben daha kac kilo alıcam nasıl dogum yapıcaz
kıslarr ben dayanamadm doktor randevumu pazartesiye aldm öğleden sonra buluşcam yavrumla
benim memeler ne zaman büyücek kiyaparız ya hayırlısıyla sen doktoruna söyle ama unutma
soylucem cnm bu gıdısımde daha var gıtmeme valla bende kucuk severım ama normaldede kucuk deıldı sımdı buyuduler ıyıce 85 b giyodum 85 d oldu once gecennde gittim 90 c aldım tabi biraz büyük aldım rahat etmek için hemde ilerisi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?