ayyy ben bile burda duygulandım sımdı :))) bizimde öyle ama bnm kaydım burada gozukmuodu dılkekce fln ugrastık bıraz 1 temmuz 19.hafta oluyor sanırım
arkadaşım, burada herkes yaşadıklarını yazıyor paylaşımın görülmemiştir belki atlanmıştır hiçbirimiz doktor değiliz, her zaman en sağlıklı cevabını doktorun verir biz ne desek boş, hamilelik kişiye özeldir bende yazıyorum ama sonucunda doktorum ne derse odur bana sadece 2 li test yaptı dün kontrole gittim diğer 3lü 4 lü yapmıcaz ,2 liyi en güzel şekilde yaptık çünkü dedi sadece 2 li tarama, sanırım gerginsin biraz....
iyi yapmışsın canım haberlerini bekliyoruz o zaman bende pazartesi alerji testi için fakülteye gitcem
çanım gerginlikle alakası yok burdakilerin dr olmadığı bilmiyor değilim sanırım sen gerginsinki böyle cevap yazmışsın.heralde fikir almak için yazıyoruz. millet kanamasından tut kullandığı ilaca kadar yazıp soruyo dr olduğunuz için mi soruyor. sizlerden öneri alıp dr a gittiğimde ona göre konuşurum diye soruyorum. herneyse siz takılım canım ...
canım gozun aydnnnnn hadııı oglun olcakkkkkkbıze de haber ver seker yyuklemesı nasl oluyor
Duygucum cikip geldim ama uzaklardayiz of simdi kofte olsada yisek
ben aç kalamıyorum ki nasıl olcak o işSabah ac gidiyorsun bir kan alıp aclıga bakıyorlar kan verdikten sonra sekerli su karısımnı icip bekliyorsun bana 1saat dedi yukleme turune gore 2 saatte oluyor icince hic bise yiyip icmeden cok fazla hareket etmeden bekleyip tekrar kan veriyorsun bu sefer tokluga bakiyorlar bu kadar benim aclik iyiydi fakat tokluk biraz yuksek cıktı stres yorgunluk ve ozellikle enfeksiyon cok etkiliyormus sonucu.bende vardi zaten enfeksiyon yinede diyet yap yediklerine dikkat et stres yapma,bu zamana kadar 2 kilo almıs olman iyi,cok degil dedi.
evet canım 1 temmuzda dolu dolu 19 hafta oluyor. 1 temmuzda mı gideceksin doktora?
Ah bacim neyapayim esimin isi burda allaha dua ediyorumki allahtan afrikada falan degil allah razi olsun yemis kadar oldum acaba bebegimin cinsiyeti dgisirmi alisveris yapicam 13 haftalikken de /90 kiz dedi degismezse ciciler alacam harika kiyafetler vargel ben sana yapayım arkadasım ayıp ettin gide gide çine mi gittin türkiyede yer mi yoktu hemde hamileykennnn
kizlaarrr nasilsiniz ne zamandir giremiyorum yorumlari okuyamiyorum yerlesme telasi fln telefondan giriyorum ya internete tel de bozuk biz oglusumuzla iyiyiz oglusum iki gundur costu masallah :))) sabahlari dönüp duruyor tu tu tu masallah deyim de ilk hissettigimde sok oldum dondum kaldm bi an hep pit pit diye hissediyordum bu kadar bariz hissedince dondum kaldim :))) simdi de dugundeyiz oglusumla dugun dugun geziyoruz bu ara siz de iyisinizdir umarim iyi bakin kuzucuklariniza :)
Ah bacim neyapayim esimin isi burda allaha dua ediyorumki allahtan afrikada falan degil allah razi olsun yemis kadar oldum acaba bebegimin cinsiyeti dgisirmi alisveris yapicam 13 haftalikken de /90 kiz dedi degismezse ciciler alacam harika kiyafetler var
kizlaarrr nasilsiniz ne zamandir giremiyorum yorumlari okuyamiyorum yerlesme telasi fln telefondan giriyorum ya internete tel de bozuk biz oglusumuzla iyiyiz oglusum iki gundur costu masallah :))) sabahlari dönüp duruyor tu tu tu masallah deyim de ilk hissettigimde sok oldum dondum kaldm bi an hep pit pit diye hissediyordum bu kadar bariz hissedince dondum kaldim :))) simdi de dugundeyiz oglusumla dugun dugun geziyoruz bu ara siz de iyisinizdir umarim iyi bakin kuzucuklariniza :)
yok cnm sagllık ocagına ozmna gıdıcem doktora 8 indn sonra 20-22.haftalar dedi detylı ultrason ıcın ozmn gıdıcem daha coookk varr :)))
olsun canım bi eviniz var sonuçta biz kirada sürünüyoruz içimizden çocuğa oda yapmak bile gelmiyor bile bazen nasıl yapcaz diye düşünüyoruz kira olunca güzel bir duvar kağıdı düşünemiyorsun güzel mobilyalar düşünemiyorsun çünkü bundan sonra gideceğin yere uyacakmı bilmediğin için ki diyarbakırdayım ankaraya geri gitme planlarımız var sonuçta öbür yaza bakalım bizde bir beşik bir giysi dolabiyla güzel bir perde ve halıyla kızıma güzel bir oda kurcam aama hayallerimdeki gibi değil tabikiHeyyyy güzel anneler işte geldim burdayımbu ara kızımızın geleceği için mesguluz :) ev aldık batmış durumdayız maddi manevi :) bu hafta da taşınıcaz Allah'ım güç ver geçmişi okudum herkes iyi görünüyor bebişlerinize de size de maşallah
olsun canım bi eviniz var sonuçta biz kirada sürünüyoruz içimizden çocuğa oda yapmak bile gelmiyor bile bazen nasıl yapcaz diye düşünüyoruz kira olunca güzel bir duvar kağıdı düşünemiyorsun güzel mobilyalar düşünemiyorsun çünkü bundan sonra gideceğin yere uyacakmı bilmediğin için ki diyarbakırdayım ankaraya geri gitme planlarımız var sonuçta öbür yaza bakalım bizde bir beşik bir giysi dolabiyla güzel bir perde ve halıyla kızıma güzel bir oda kurcam aama hayallerimdeki gibi değil tabikiama buna da şükür diyorum bu aralar maddi durumda iyi değil ama olsun yaparız bi şekilde bişeyler kolay gelsin canım ara aara gir haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?