mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

çanım gerginlikle alakası yok burdakilerin dr olmadığı bilmiyor değilim sanırım sen gerginsinki böyle cevap yazmışsın.heralde fikir almak için yazıyoruz. millet kanamasından tut kullandığı ilaca kadar yazıp soruyo dr olduğunuz için mi soruyor. sizlerden öneri alıp dr a gittiğimde ona göre konuşurum diye soruyorum. herneyse siz takılım canım ...

iyi yapmışsın canım haberlerini bekliyoruz o zaman bende pazartesi alerji testi için fakülteye gitcem

hakkımızda hayırlısı olsun canım.. kiminin memesi şişiyo benimde şişmişti ama şuan indi normal birden şişer yada hiç şişmez artık

görünmemiş olabilir sen neden bu kadar tavır yapıyorsun ki

çağlasam mı tatile gitti geldi ama ortalıkta yok duydunmu şuan kayınvalidesinin yanında tatilini yapıyor ne zaman gelcek bilinmiyor konu sahibimiz worldof da bayadır girmiyor cileklimilksek vardı peridot brndnz inancc minelmina gossip ve diğerleri nerelerdesinizzzzzzz çıkın gelin nerdeyseniz

Kizlar bunlar hamilelikten kaynaklaniyor bu aylarda hassasiyet duygusallik cok yogun fazla ustelemeye gerek yok annecikle bebeginizde dusunur acaba annem neden gergin:).

Sevgili günlük; Artık buradan çıkacağım günleri iple çekiyorum.
Ama doktorun söylediğine göre daha çok da varmış...

canım gozun aydnnnnn hadııı oglun olcakkkkkk bıze de haber ver seker yyuklemesı nasl oluyor

Sabah ac gidiyorsun bir kan alıp aclıga bakıyorlar kan verdikten sonra sekerli su karısımnı icip bekliyorsun bana 1saat dedi yukleme turune gore 2 saatte oluyor icince hic bise yiyip icmeden cok fazla hareket etmeden bekleyip tekrar kan veriyorsun bu sefer tokluga bakiyorlar bu kadar benim aclik iyiydi fakat tokluk biraz yuksek cıktı stres yorgunluk ve ozellikle enfeksiyon cok etkiliyormus sonucu.bende vardi zaten enfeksiyon yinede diyet yap yediklerine dikkat et stres yapma,bu zamana kadar 2 kilo almıs olman iyi,cok degil dedi.

ben aç kalamıyorum ki nasıl olcak o iş neyse yaparız bi şekilde ama zaten doktorum bana 26. haftada yapılcak dedi tetenozuda sakın erken vurdurma 22 . haftada vurulcan dedi muhtemelen ankarada olcam kız ben 6 kilo aldım bana da diyet verirlermi

kizlaarrr nasilsiniz ne zamandir giremiyorum yorumlari okuyamiyorum yerlesme telasi fln telefondan giriyorum ya internete tel de bozuk biz oglusumuzla iyiyiz oglusum iki gundur costu masallah :))) sabahlari dönüp duruyor tu tu tu masallah deyim de ilk hissettigimde sok oldum dondum kaldm bi an hep pit pit diye hissediyordum bu kadar bariz hissedince dondum kaldim :))) simdi de dugundeyiz oglusumla dugun dugun geziyoruz bu ara siz de iyisinizdir umarim iyi bakin kuzucuklariniza :)

gel ben sana yapayım arkadasım ayıp ettin gide gide çine mi gittin türkiyede yer mi yoktu hemde hamileykennnn
Ah bacim neyapayim esimin isi burda allaha dua ediyorumki allahtan afrikada falan degil allah razi olsun yemis kadar oldum acaba bebegimin cinsiyeti dgisirmi alisveris yapicam 13 haftalikken de /90 kiz dedi degismezse ciciler alacam harika kiyafetler var

temiz kalpli kadınım yaaaa bende bi kaç msj üste bak senden ve diğer kızlardan bahsetmiştim nerdeler diye iyi bakalım gezin ana oğul maşaallahhh bende henüz pıt pıt diye hissediyorum eşimde ben inanmam dışardan benimde görmem gerek diyor bende hee hemen yarında doğurayım istersen diyorum daha erken diye teselli ediyorum

yüzde 90 dediyse değişeceğini pek sanmıyorum al sen canım ara renklerde alırsan bişicik olmaz iyi bakalım canım bi an önce türkiyeye dönmeni diliyoruz

çok sevindim canım maşallahh oğluşuna ohh gez vallaa oğlun oynuyomuş zaten birazda sen oyna ben bebeğimle iyiym daha bi hareketlenme yok bende ama olur elbet yaknda kendine ve bebeğe çok iyi bak

yok cnm sagllık ocagına ozmna gıdıcem doktora 8 indn sonra 20-22.haftalar dedi detylı ultrason ıcın ozmn gıdıcem daha coookk varr :)))

valla zaman o kadar çabuk geçiyor ki, ben hala inanamıyorum 4 ay bitti bile. bundan sonra ağırlaşmaya da başlıycaz, şişince iyice gireriz gebelik havasına bişecik kalmamış tatlım, artık hareketlerini de hissetmeye başladık. yeni başladı hamileliğin keyfi

Heyyyy güzel anneler işte geldim burdayım bu ara kızımızın geleceği için mesguluz :) ev aldık batmış durumdayız maddi manevi :) bu hafta da taşınıcaz Allah'ım güç ver geçmişi okudum herkes iyi görünüyor bebişlerinize de size de maşallah

olsun canım bi eviniz var sonuçta biz kirada sürünüyoruz içimizden çocuğa oda yapmak bile gelmiyor bile bazen nasıl yapcaz diye düşünüyoruz kira olunca güzel bir duvar kağıdı düşünemiyorsun güzel mobilyalar düşünemiyorsun çünkü bundan sonra gideceğin yere uyacakmı bilmediğin için ki diyarbakırdayım ankaraya geri gitme planlarımız var sonuçta öbür yaza bakalım bizde bir beşik bir giysi dolabiyla güzel bir perde ve halıyla kızıma güzel bir oda kurcam aama hayallerimdeki gibi değil tabiki ama buna da şükür diyorum bu aralar maddi durumda iyi değil ama olsun yaparız bi şekilde bişeyler kolay gelsin canım ara aara gir haber ver

Valla biz de ev aldık ama bebişlerinize oda yapacak para mara kalmadı maalesef kredi kartlarını da bi süre kullanmamız lazım. Aslında oda konusuna çok da sıcak bakmıyorum çünkü 1 sene bizimle yatsın aklım kalır ne bilim. Sonra da diyorum kendi beğendiklerinden bi oda yapalım şimdi bebekli alırız o Pepeli ister :) şükretmek lazım herşeyde ya onların gelişi o kadar güzel bi mucize ki geçsin şu zaman da doğuralım artık :)

Doğumdan korkanınız var mı bakim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…