valla zaman o kadar çabuk geçiyor ki, ben hala inanamıyorum 4 ay bitti bile. bundan sonra ağırlaşmaya da başlıycaz, şişince iyice gireriz gebelik havasınabişecik kalmamış tatlım, artık hareketlerini de hissetmeye başladık. yeni başladı hamileliğin keyfi
Valla biz de ev aldık ama bebişlerinize oda yapacak para mara kalmadı maalesef kredi kartlarını da bi süre kullanmamız lazım. Aslında oda konusuna çok da sıcak bakmıyorum çünkü 1 sene bizimle yatsın aklım kalır ne bilim. Sonra da diyorum kendi beğendiklerinden bi oda yapalım şimdi bebekli alırız o Pepeli ister :) şükretmek lazım herşeyde ya onların gelişi o kadar güzel bi mucize ki geçsin şu zaman da doğuralım artık :)
Doğumdan korkanınız var mı bakim :)
herseyın hayırlısı evinizde hayırlı olsun bu arada bebekler kısmetlerıyle gelırmıs Allahın izniyle halledersiniz..valla korkmuorum ama bazen dusunuorum ben agda yaptırırken bile 40 sekle giriorum üff püff acısına dayanamıorum ona nasıl dayanıcam dıye düşünmeden edemiorum
Ah bacim neyapayim esimin isi burda allaha dua ediyorumki allahtan afrikada falan degil allah razi olsun yemis kadar oldum acaba bebegimin cinsiyeti dgisirmi alisveris yapicam 13 haftalikken de /90 kiz dedi degismezse ciciler alacam harika kiyafetler var
Ah bacim neyapayim esimin isi burda allaha dua ediyorumki allahtan afrikada falan degil allah razi olsun yemis kadar oldum acaba bebegimin cinsiyeti dgisirmi alisveris yapicam 13 haftalikken de /90 kiz dedi degismezse ciciler alacam harika kiyafetler var
Heyyyy güzel anneler işte geldim burdayımbu ara kızımızın geleceği için mesguluz :) ev aldık batmış durumdayız maddi manevi :) bu hafta da taşınıcaz Allah'ım güç ver geçmişi okudum herkes iyi görünüyor bebişlerinize de size de maşallah
bir sene fazla değilmi canım sonra alışıyorlar çünkü valla bizde bütceye göre davranacaz ama doğum fotoğrafçısı istiyorum kızlar ya siz ne düşünüyorsunuz bu konudaValla biz de ev aldık ama bebişlerinize oda yapacak para mara kalmadı maalesef kredi kartlarını da bi süre kullanmamız lazım. Aslında oda konusuna çok da sıcak bakmıyorum çünkü 1 sene bizimle yatsın aklım kalır ne bilim. Sonra da diyorum kendi beğendiklerinden bi oda yapalım şimdi bebekli alırız o Pepeli ister :) şükretmek lazım herşeyde ya onların gelişi o kadar güzel bi mucize ki geçsin şu zaman da doğuralım artık :)
Doğumdan korkanınız var mı bakim :)
bir sene fazla değilmi canım sonra alışıyorlar çünkü valla bizde bütceye göre davranacaz ama doğum fotoğrafçısı istiyorum kızlar ya siz ne düşünüyorsunuz bu konudaAllahın izniyle korku olarak bakmıyorum doğuma çünkü nasıl bakarsan öyle yaşarsın normal istiyorum inşallah yavruma kavuşma yolu benim için o yüzden korkmuyorum
bende istiyorum yaa o anı ölümsüzleştirmeyi usta bi elden o anın büyüsünün fotoğraflarını cunku sadece 1 kere olacak bsey :)
bir sene fazla değilmi canım sonra alışıyorlar çünkü valla bizde bütceye göre davranacaz ama doğum fotoğrafçısı istiyorum kızlar ya siz ne düşünüyorsunuz bu konudaAllahın izniyle korku olarak bakmıyorum doğuma çünkü nasıl bakarsan öyle yaşarsın normal istiyorum inşallah yavruma kavuşma yolu benim için o yüzden korkmuyorum
ben de istiyorum fotografci cnm yaa o an baska bi seye benzemez cunku ve kimsenin de bi fotografci kadar guzel pozlar yakalayabilecegini sanmyrum benim gittigim hastanenin d. fotocusu var ama daha konusmadim nasil oluyor merak ediyorum ben de
Heyyyy güzel anneler işte geldim burdayımbu ara kızımızın geleceği için mesguluz :) ev aldık batmış durumdayız maddi manevi :) bu hafta da taşınıcaz Allah'ım güç ver geçmişi okudum herkes iyi görünüyor bebişlerinize de size de maşallah
ben de kesınlıkle düşünüyorum dogum fotografcısını cunku hatırlayın düğünümüzde gelınlıgımız gıttı sacımız bozuldu makyajımız bozuldu fakat gerıye tek kalan en güzel anı fotolarımız oldu ben hala dönüp bakıyorum ve benım kocaman bır albumum var uzerınde tarıhler yazıyor yaş yaş cekılmış fotolar çok güzel düşünülmüş ben baktıkca ne güzel ıyıkı yapmış annem babam diyorum emınımkı güzel bişeleri hatıra bıraksak onlarda ilerde böyle düşüneceklerdir.maddi olarak evt biraz pahalı ama yavrularımız herşeye değer :))
Ultrasondan ciktim kızlarrr 362 gram olmuş bebiş dr. Bile güldü bebiş habire gülüyordu :))Bu da erkek dedi bakalım artık pembeleri degiştirmenin vakti geldi :)))bir iki tanesini belirsizlik hatırası olarak saklıcam)))
hepsine en alttaki de bana benziyoo
günaydnnn hamişş anneler ve bebişlerinasılsınız bugünn.. ben heyecandan yerimde duramıyorum işteyim zaman geçmiyor 6dan beri ayaktaym bebeğimi görücem bir heyecan bir heyecan anlatamam cinsiyetimizi öğrenicez inşallah
görünmemiş olabilir sen neden bu kadar tavır yapıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?