mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

insallah cnmm ben gırdım coktan evet cok tatlı oluyor bn 2-3 gundur cok hareketlıydım pek dınleyemedım ama ara ara hıssedıyorum
dun kaynanamda adak vardı yorulduk oturduk gorumcemle karsılıklı ikimizde gebe o 6 aylık ben pıt pıt hıssettım oda kendi gobegını elliyo haraket ediyo diye cok komikti benmde hareket edıyor fln gülüştük baya :)

herseyın hayırlısı evinizde hayırlı olsun bu arada bebekler kısmetlerıyle gelırmıs Allahın izniyle halledersiniz..valla korkmuorum ama bazen dusunuorum ben agda yaptırırken bile 40 sekle giriorum üff püff acısına dayanamıorum ona nasıl dayanıcam dıye düşünmeden edemiorum

Cok tesekkur ederiz darisi olmayanlarin basina. Ben acıya iyi dayanirim izliyorum dogum sekillerini bazen henuz korkmadim :) ama o agda acisi cok fena hic biseye benzemiyo :)

Vallahi cnm benim de % 90 kız demisti o zaman 13 haftalıktı.3hafta sonra erkek gibi gorunuyor diyerek ultrason fotosunu bile verdi.dun ve bugun tamamen kesinlestirdik erkek oldugunu o yuzden alısveris icin ara renkleri tercih et derim simdilik, ben aldigim tum pembeleri degistirecem :))))

Allah yardımcın olsun krediyle ev almak da zor,hayırlı ugurlu olsun bebecikle mutlu mutlu oturun :))))

bir sene fazla değilmi canım sonra alışıyorlar çünkü valla bizde bütceye göre davranacaz ama doğum fotoğrafçısı istiyorum kızlar ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda Allahın izniyle korku olarak bakmıyorum doğuma çünkü nasıl bakarsan öyle yaşarsın normal istiyorum inşallah yavruma kavuşma yolu benim için o yüzden korkmuyorum

bende istiyorum yaa o anı ölümsüzleştirmeyi usta bi elden o anın büyüsünün fotoğraflarını cunku sadece 1 kere olacak bsey :)

bende istiyorum yaa o anı ölümsüzleştirmeyi usta bi elden o anın büyüsünün fotoğraflarını cunku sadece 1 kere olacak bsey :)

vallahi bende çok istiyorum Ankara dan geldiğimde bizzat görüşüp albümlere bakacağım telde görüştüm albümlere bakın ona göre karar verin dedi diyarbakırda buldum bakalım inşaallaahh istediğim gibi olur bu arada herkese hayırlı kandiller kızlarrrr

ben de istiyorum fotografci cnm yaa o an baska bi seye benzemez cunku ve kimsenin de bi fotografci kadar guzel pozlar yakalayabilecegini sanmyrum benim gittigim hastanenin d. fotocusu var ama daha konusmadim nasil oluyor merak ediyorum ben de

ben de istiyorum fotografci cnm yaa o an baska bi seye benzemez cunku ve kimsenin de bi fotografci kadar guzel pozlar yakalayabilecegini sanmyrum benim gittigim hastanenin d. fotocusu var ama daha konusmadim nasil oluyor merak ediyorum ben de

evet ya her an mukemmel bi şekilde yakalanmalı hazırlıklar arasına bu fotografçılarlar görüşmeyi eklemeyi de unutmayalım:13:

caniim hosgeldin hayirli olsun eviniz biz de yerlestik darisi size ben pekbi sey yapmadim sagolsun esim. yapti hep biz de iyiyiz oglusum artik iyice hissettiriyor kendini :)) masallahi var bu hafta ayrintili ultrasona gircem. cok mmerak ediyorum oglusumu :))

ben de kesınlıkle düşünüyorum dogum fotografcısını cunku hatırlayın düğünümüzde gelınlıgımız gıttı sacımız bozuldu makyajımız bozuldu fakat gerıye tek kalan en güzel anı fotolarımız oldu ben hala dönüp bakıyorum ve benım kocaman bır albumum var uzerınde tarıhler yazıyor yaş yaş cekılmış fotolar çok güzel düşünülmüş ben baktıkca ne güzel ıyıkı yapmış annem babam diyorum emınımkı güzel bişeleri hatıra bıraksak onlarda ilerde böyle düşüneceklerdir.maddi olarak evt biraz pahalı ama yavrularımız herşeye değer :))

canım ben bi tane buldum diyarbakırda senin bulduğun felan varmı 250 den başlıyor dedi ama indirim yaparlarmı bilmiyorum ankaradan gelince buluşup foto albümlerine bakıp karar vercem hangisi olsun diye bulamazsan sen birlikte buluşur sorarız

günaydnnn hamişş anneler ve bebişleri nasılsınız bugünn.. ben heyecandan yerimde duramıyorum işteyim zaman geçmiyor 6dan beri ayaktaym bebeğimi görücem bir heyecan bir heyecan anlatamam cinsiyetimizi öğrenicez inşallah

hayırlı olsun canım oğlunu görmüşsün sonunda peki kesinmiymiş şimdide mavileri alırsın artık

saol canım boncuk boncuk gözleri hayırlı artık bugün görcemm bebeğimii çok özledim annemi

günaydınlarr ,hayırlısı olsun canım özlem bitiyor deseneee. benim daha 2 günüm var kavuşmama inş sağlıklı sıhhatli görürüz bebişlerimizi. bize güzel güzel gülücükler atsınlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…