mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

evet canım çok heyecanlıyım kıpır kıpırım babaannesi ile tanıştırcam bugün bebeğimi

kıslarr ben doktora gidince doğumu sorucamda normal doğum yapabilirmiyim diye ona bakarken alttan mı bakıyolar

bence de harika birşey doğum fotoğrafçısı
sen deyince aklıma geldi belki izlemişsindir gözyaşlarımı tutamamıştım izlerken çoookkk harikaa
isteyenlere tavsiye ederim mutlaka izleyin bayılacaksınız sizde........
BirthofSloane - YouTube

kizlar ayrintili ultrasonu ne kadara yaptirdiniz ben de randevu alcam artik da ankarada nerde yaptirsam diyorum

kıslarr ben çıkıyorum bebeğimle buluşcamm heyecandan gidebilirsem yarın gelirim ancak gelir gelmez size yazıcam görüşürüz hoşçakalınn

kizlar ayrintili ultrasonu ne kadara yaptirdiniz ben de randevu alcam artik da ankarada nerde yaptirsam diyorum

canım ben 180 tlye yaptırdım servet ünsalda Ali İpek'e. 20 dakika falan sürdü resim ve cd verdi. Biraz fazla ciddi bi doktor ama 20 dakika boyunca o anlatıyo sen dinliyosun gerçi ben bi ara bi yerden okuduğunu falan sandım ama Batıkent bilgi hastanesinde 100 tl olduğunu biliyorum. Ama nasıldır bilmiyorum...

Anneler nasılsınız???ben ev taşıyorum..meleğim uğurlu geldi ve ev aldık...gerçi bir sürü kredi borcuna girdik....İnşallah oğluşum bereketiyle gelirde güzelce geçiniriz....Allah herkesi ev sahibi yapsın inşallah..kiracı olmak çok zor 5 yıllık evliliğimde 4. Eve geçişim...neyse oğluşumun plesantası biraz aşağıda olduğu için ayağa kalktığımda bile cok zorlanıyorum..dualarınızı bekliyorum..riskli bir hamilelik geçiriyorum...

ben cok cektim ciddi dr.lardan :)) o dursun da bilgideki iyi mi acaba cihazi fln eltim devlette yaptirmis ama cihaz cok iyi degil cd fln da vermiyorlar ztn tasindik ya malum yine dr arayisindayim keciorende bu hafta gircem ben de a.ultrasona

hayirli olsun gule gule oturun canim borc altina girmeden de ev sahibi olmak zor simdi ugurlu gelir ins yeni eviniz :) sen cok dikkat et ama kendine Allah yardimcin olsun biz devtasindik yerlestik bu arada hic kolay degil benim de 1.5 yillik evliligimde 3. evim :)) alistik artik seneye yine tasiniyoruz her sey yolunda gider umarim canim iyi bak bebisine de kendine de

gecmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun cok yorma kendini dikkat et eviniz hayırlı olsun bizde evimizi satıp yeni daha iyi bi eve gectik bebekler kısmetlerıyle gelir derlerdi de inanmazdım 2 yıldır evi degiştircem diodum aama icraat yoktu hamile kaldım evi değiştirdik cok zor oluyor bu durumda tasınmak Allah kolaylık versib cnm

Allah yardımcın olsun bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

slm arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben hala hissetmiyorum:44: kilolu hamile kaldım ondan olabilir mi acaba

slm arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben hala hissetmiyorum:44: kilolu hamile kaldım ondan olabilir mi acaba

Ben de kilolu hamile kaldim 19 haftada hissetmeye basladim ama disardan elle hic hissetmedim sanirim bu aylarfa normaldede disardan elle hissedilmiyor.

Esin ozbey diye bir bayan var dogum fotografcisi birde masal perisi diye bir yer duydum.belki baskada vardır arastıralım, bu arada bebis icin diyarbakırda bulumam diye bir suru oda susleri sekerler kravatlı zıbınlar harika aĺısverisler yaptım, bugun de teyzemizle amcamızın dugununde bol bol eglenecez :)))))))))

canım ben bizzat çalıştım servet ünsalda ali bey normalde atatürk hastanesinde çalışıyor oraya günlük geliyor atatürk hastanesine fiyatı uçmuş 75 ti geçen sene

kızlar dün düğündeydik ölüyorum ayaklarım balon gibi olmuş hiç oynamadım ama az topuklu bir ayakkabı giymiştim birazda ayakta çok durdum yorgunum alerji testinede gidemedim celiinn cim benim görüştüğümde masal perisiydi gelince konuşuruz bu arada tekrar hayırlı olsun düğününüz asrasultancım o fotoğrafları beğendim bana benziyorlar bayan akıllı haberlerini bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…