- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
günaydınlarr ,hayırlısı olsun canım özlem bitiyor deseneee. benim daha 2 günüm var kavuşmama inş sağlıklı sıhhatli görürüz bebişlerimizi. bize güzel güzel gülücükler atsınlar :)
bir sene fazla değilmi canım sonra alışıyorlar çünkü valla bizde bütceye göre davranacaz ama doğum fotoğrafçısı istiyorum kızlar ya siz ne düşünüyorsunuz bu konudaAllahın izniyle korku olarak bakmıyorum doğuma çünkü nasıl bakarsan öyle yaşarsın normal istiyorum inşallah yavruma kavuşma yolu benim için o yüzden korkmuyorum
kizlar ayrintili ultrasonu ne kadara yaptirdiniz ben de randevu alcam artik da ankarada nerde yaptirsam diyorum
canım ben 180 tlye yaptırdım servet ünsalda Ali İpek'e. 20 dakika falan sürdü resim ve cd verdi. Biraz fazla ciddi bi doktor ama 20 dakika boyunca o anlatıyo sen dinliyosun gerçi ben bi ara bi yerden okuduğunu falan sandım amaBatıkent bilgi hastanesinde 100 tl olduğunu biliyorum. Ama nasıldır bilmiyorum...
Anneler nasılsınız???ben ev taşıyorum..meleğim uğurlu geldi ve ev aldık...gerçi bir sürü kredi borcuna girdik....İnşallah oğluşum bereketiyle gelirde güzelce geçiniriz....Allah herkesi ev sahibi yapsın inşallah..kiracı olmak çok zor 5 yıllık evliliğimde 4. Eve geçişim...neyse oğluşumun plesantası biraz aşağıda olduğu için ayağa kalktığımda bile cok zorlanıyorum..dualarınızı bekliyorum..riskli bir hamilelik geçiriyorum...
kıslarr ben çıkıyorum bebeğimle buluşcamm heyecandan gidebilirsemyarın gelirim ancak gelir gelmez size yazıcam görüşürüz hoşçakalınn
Anneler nasılsınız???ben ev taşıyorum..meleğim uğurlu geldi ve ev aldık...gerçi bir sürü kredi borcuna girdik....İnşallah oğluşum bereketiyle gelirde güzelce geçiniriz....Allah herkesi ev sahibi yapsın inşallah..kiracı olmak çok zor 5 yıllık evliliğimde 4. Eve geçişim...neyse oğluşumun plesantası biraz aşağıda olduğu için ayağa kalktığımda bile cok zorlanıyorum..dualarınızı bekliyorum..riskli bir hamilelik geçiriyorum...
canım ben bi tane buldum diyarbakırda senin bulduğun felan varmı 250 den başlıyor dedi ama indirim yaparlarmı bilmiyorum ankaradan gelince buluşup foto albümlerine bakıp karar vercem hangisi olsun diye bulamazsan sen birlikte buluşur sorarız
slm arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınızmı ben hala hissetmiyorum:44: kilolu hamile kaldım ondan olabilir mi acaba
canım ben bi tane buldum diyarbakırda senin bulduğun felan varmı 250 den başlıyor dedi ama indirim yaparlarmı bilmiyorum ankaradan gelince buluşup foto albümlerine bakıp karar vercem hangisi olsun diye bulamazsan sen birlikte buluşur sorarız
canım ben 180 tlye yaptırdım servet ünsalda Ali İpek'e. 20 dakika falan sürdü resim ve cd verdi. Biraz fazla ciddi bi doktor ama 20 dakika boyunca o anlatıyo sen dinliyosun gerçi ben bi ara bi yerden okuduğunu falan sandım amaBatıkent bilgi hastanesinde 100 tl olduğunu biliyorum. Ama nasıldır bilmiyorum...
kıslarr biz geldikkkkkkızım oluyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?