mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ayy ne guzel darisi bana :)) gelince yaz mutlaka uzun uzun gorursun kuzucugunu ins :)

gördümm teyzesiii annesine benziyo çok güzeldi benim minik kıjımmm çokda sağlıklıydı maşalahh heyecandan cinsiyetine takılsamda gördüm bebeğimi izledim uzun süre Allahım olmayanlarada versin

canım ben bizzat çalıştım servet ünsalda ali bey normalde atatürk hastanesinde çalışıyor oraya günlük geliyor atatürk hastanesine fiyatı uçmuş 75 ti geçen sene

aman çok suratsızdı valla bişey sorasım bile gelmedi :) bunu çok övdüler ondan gittim doktorum 2 isim daha vermişti onlar 300 ve üstü

gözün aydın canım aramızaa bi prenses daha katıldııııı ne güzell sağlıklı sıhhatli hayırısıylaa biran öncee gelsinler :))

aminn inşallah canımm cümlemizinki sağlıklı hayırlı evlat olsun bir an önce kucağımıza alırız inşallah

ben kendi heyecanımdan sizleri soramadım sizler nasılsınz hamiş anneler ve minnacık bebekleriimiz ?? dün biz kutlama yaptk ardındanda bebeğimize minnacık ayakları için günün hatırası ilk kıyafeti çorap aldık :90: kısmetiyle de geldi kızım evimize de aldık darısı olmayanlarada olsun inşallah

canlarım birşey sorcam benim göbek deliğim küçülmüş bugün farkettim normalmi acaba

duyguu62 cnm normal bence bnmki de gerilmiş durumda :))
bu arada ben artık özel bölgemi göremiyorum bnm gibi olan varmı

duyguu62 cnm normal bence bnmki de gerilmiş durumda :))
bu arada ben artık özel bölgemi göremiyorum bnm gibi olan varmı

aynen bendeee göremiyorumm gören zaten 6 aylık sanıyo ayrıca göbeğimde çizgi çıkmaya başladı birde göğüslerimden sıvı geliyorrrrr ama daha çok erkeeennn :)))

yarın sabah bebişimle buluşucam bende kızlar dualarınızı eksik etmeyin inş cinsiyet öğrenicez. 3lü test isteyebilir belki ama yaptırmayı düşünmüyorum sizin düşünceleriniz nedir? beklemek zor geliyo stres oluyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…