mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
aynen bendeee göremiyorumm gören zaten 6 aylık sanıyo ayrıca göbeğimde çizgi çıkmaya başladı birde göğüslerimden sıvı geliyorrrrr ama daha çok erkeeennn :)))

5 olduk ama benim karnım hala büyük değil görende niye bu kadar küçük diyor yaaaa

aynen bendeee göremiyorumm gören zaten 6 aylık sanıyo ayrıca göbeğimde çizgi çıkmaya başladı birde göğüslerimden sıvı geliyorrrrr ama daha çok erkeeennn :)))

aynen benide 6 sanıyolar 7 mi diyen bile oldu goguslerım fena cok kasınıyolar en cok onlarmı catlıcak acaba sıkma cnm ucunu annem demişti bana sonra süt gelemeye basladıgında bebek acıkınca hemen akmaya baslıyomus ama bi yerde sıvı gelebilecegini okumstum bu zmnlarda olabilir yanii :)

5 olduk ama benim karnım hala büyük değil görende niye bu kadar küçük diyor yaaaa

canım daha iyi değilmi kücük olması iç jkarnın genis belki senin büyük olsaydı da cok byümüş derlerdi milleti memnun etmek kolay değil takma bosver :)) zaten elinde sonunda buyucek

canım hadi güzel haberlerle gel hemen bize de yaz. benim doktorum istemedi gerek yok kafa karıştırmasın diye ne 3 lü istedi ne 4 lü

canım daha iyi değilmi kücük olması iç jkarnın genis belki senin büyük olsaydı da cok byümüş derlerdi milleti memnun etmek kolay değil takma bosver :)) zaten elinde sonunda buyucek

çok zayftım ondanmı diye düşünüyorum karnım top gibi duruyor bilmiyorum iç genişmi darmı vallahi öyle ama takıyorum bazen bende ya küçük mü diye

yok artık "he doğuma gidiyodum ben de şimdi" de bari :) bu insanlar küçük olsa bişi diyo büyük olsa bişi diyo herkes bişi diyo maşallah

benden 2 hafta önde olan bi kız var onun karnı dümdüz benden önce cinsiyet bile öğrendi normal yani belki benimki anormaldir diye endişe bile ediyorum neden bu kadar büyük diye

canım hadi güzel haberlerle gel hemen bize de yaz. benim doktorum istemedi gerek yok kafa karıştırmasın diye ne 3 lü istedi ne 4 lü

evet ya benim görümcem yaptırdı risk taşıyo dediler sivasa sevk ettiler oraya gitti karnından su aldılar filan baya gitti geldi şimdi 4 yaşında bi kızı var maşallah o kadar zeki o kadar güzel. ben hamilelikle bu kadar uğraşılması taraftarı değilim. sonuçta Allah'tan gelene razıyız kafa karıştırmaya gerek yok. dua edelim sağlıklı olması için Allah hakkımızda en hayırlısını verir inş.

evet canım allah hayırlısını versin 3 lü 4 lü kafa karıştırıcı 2 li yaptırdım iyi çıktı şükürler olsun diğerlerini yaptırmadım doktorumda istemedi doktorum hep ayrıntılı bakıyor o yüzden ayrıca bir ayrıntılıya girmicem sadece renkli 4 boyutlu ultrosan istiyorum oda ankaradan gelince yaptırırım

amin canım hepimizin evladını bağışlasın korusun inş. evet canım onu bende istiyorum gerçekten bu gidişimde doktoruma söylicem ne zaman girebilirim diye sanırım ramazanda izinli 1 ay sonra gel der hem biraz büyüsün ki evlatlarımızın yüzünü mimiklerini daha net görelim :)

bende büyüdüğünde yaptırmak istiyorum 7. ayında felan bakalım doktorda nezaman derse

Gotureyim seni benim doktora ))))

hakkınızda hayırlısı olsun canım benim doktorum 3lü test istemedi gerek duymadı duysaydıda yaptırmazdım yanılma payıda oluyormuş birazda tehlikesini duydum sen bilirsin canım yaptıran arkadaşlarda var güzel haberlerini bekliyoruz cinsiyetinide çok merak ediyorum

geçenn banada 7 aylık mı diyen oldu bende başladım gülmeye heralde iç karnım geniş değil aldı başını gidiyo göbüşümm :90: ama olsun büyük diyenlere hiçç bir şey demiyorum bazılarıda hiç anlamıyo otobüste ayakta gidiyorum kilo sanıyolar herkes bir alem.. benimde göğüslerim çookkk kaşınıyo kaşıdıkça yırtılır diyorlar ama kaşımadan duramıyorum aldırmıyorum napayımm amann

benimde artık kız isimlerine bakmam lazım eşim nisan diyor ama bilemiyorum nisa daha güzel gibime geliyor birce ve burçe de benim hoşuma gidiyo kararsızm kıslarr

hayırlısı olsun inşallah.
Bizde Berra düşünüyoruz. 2. isimde düşünüyorum ama karar veremedim. bi kaç seçenek var Duru, Zeynep, Ayşe, mina gibi bakalım.

minayı bende kesin düşünüyorum hem anlamı çok güzel hayırlı hemde çok hoşuma gidiyor diyarbakırdayız yan komşumun kızının adı mina çok seviyorum burdan gidersem bir hatıra olarak ta kalmasını istiyorum esilayı da eşim çok istiyor allahın izniyle esila mina olcak kızımızın ismi berra da cok güzel berra mina çok güzel uydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…