kızlar kafam karıştı. doktorum 2li test sonucumda bi sıkıntı olmamasına rağmen 3lü test de istedi yaptırdık. sonuc iyi çıksa bile yaptıran var mı aranızda??
kızlar kafam karıştı. doktorum 2li test sonucumda bi sıkıntı olmamasına rağmen 3lü test de istedi yaptırdık. sonuc iyi çıksa bile yaptıran var mı aranızda??
Gecmis olsun cnmm ya.dikkat et kendine boyle durumda olanlara ayagi yuksek tutup kaldirarak yatmayi oneriyorlar,sen de bol bol dinlen bakalım.kızlar bebeğini aşşağıda taşıyan varmıbenimki yukarı çıkmamış:) şehir dışındayım burada bir dr.gittim fazla ayakta kalma dedi kafam karışık
kızlar bebeğini aşşağıda taşıyan varmıbenimki yukarı çıkmamış:) şehir dışındayım burada bir dr.gittim fazla ayakta kalma dedi kafam karışık
tmm bizimki 4 boyutlu bakmıyorsa senin doktora gelcem zatennasıl gidiyor bakalım
Cok sukur iyi gidiyor bol oynamalı bir dugun oldu yorulduk ama cok eglendik elleyip durdu kizkardesim gobegimi.yeri gayet iyi abla dedi ve bol bolu ustten elle muayene etti esimin halini bir gorsen ayyy yeter cok bastırdın bebisi mahveddin diyip duruyor cok gulduk gobek cizgimi hic farketmemisim cok sasırdım gorunce.yarin biniyoruz gelmek istemiyom diyarbakira burda cok iyiydik ama adananin sicagina da dayanilacak gibi degil, yinede kendi evi gibisi yok insanın.
adanadan hemen bıktın mı canım valla ben bu sıcaklardan eriyorum resmen kilo alamicam sonra doktordan yine fırça yicem
Yaa hamilelikte ne kadar kotuymus sıcak sanki ben hic bu sehirde yasamamısım,mahvoldum.gelen gidenden ayagımı uzatip kafa dinlemeye fırsatım kalmadı,ama yine de memleketimiz bir harika :)))
merhabaaaaa güzeller güzeli hamiş arkadaşlarımmm :) doktora gittik cinsiyet baktı doktor amcası "koca mideli bi kızın olacak" dedi :))) gerçekten de elelrini yumruk yapmış ağzına götürüyo bende dedim ki babasına çekmiş "bak kötü bişey olunca hemen babaya benziyo derler"dedi kocamda "sorma doktor" diyince baya bi erkek ittifakı arasında kaldım:))) 3lü test istemıyorum dedim yaptırma dedi zaten 2li iyi çıktıysa diğerleride iyi çıkıyormuş. omega istedim ben hap tavsiye etmiyorum onun yerıne haftada 1 balık bol bol kabuklu ceviz ye dedi kan ilacına başladı 1 ay sonra randevu. kızla çok güzel bi duygu 174 gram 11 cm :) maşallah kızıma. ağzım kulaklarımda şuan. dualarınız içinn çok teşekkürler benim canım arkadaşlarım.
oyy oyy maşallahhh çok sevindimm bir prenses daha geliyorrrrrrrrgözün aydın canımm bende senin kadar heyecanlandım.. cinsiyeti öğrencem diye ne soru sordum doktora ne de bebeğime bakabildim o ana döndüm resmen hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar...
bende aynen oruç hakkında bişey sorcaktım baş dönmem var tutabilirmiyim diye :) soramadım. heyecaaan tavan yaptı. amin cnm inş.kız annesi olmakta daha mı heyecanlı yoksa ben erkekte olsa aynısınımı hissederdim bilmiyorum karışık duygularr :))kafamda deli sorular aahhaa
evlat canımm annelik başka derler ya kız erkek hiç farketmez duygular aynıdır benceorucu hamilere önermiyorlar diye biliyorum çünkü tüm gün bir şey yiyemiyormusn sonuçta bebeğin var yine de bir sormak lazım canım
evde olsam tutardım da işten eve git bide yemek yap aç olunca elim ayağım titriyo ama ilk gn bi deniyim diorum kararsız kaldım.
kızlar nasılsınız fakülteye gittim alerji için kan verdim yarın alcam bakalım ne çıkacak bu arada idrarımı yaparken ağrı oluyor arada sizde oldumu yarın doktoruma gidip idrar testi isticem bakalım
yarın gidicem doktoruma canım ya hemde sonucu götürcem bakalım ne dicek bugün geç girdim vallahi biraz uyumuşumben adıma iiyyiimm canımm merak ettim seni gelmeyince tüm gün aklıma gelmedi hastaneye gittiğin hoş geldin sen nasılsn nasıl oldun bende ağrı olmuyor çok dikkat et kendine üşütmüş olabilirsin benimde ayağa kalkınca sol kasığım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?