mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
yarın gidicem doktoruma canım ya hemde sonucu götürcem bakalım ne dicek bugün geç girdim vallahi biraz uyumuşum

iyi yaptın canım dinlenmişsindir sonuçlarda iyi çıkar inşallah bebeğin ve kendine çok iyi bak benim mesaim bitiyo sen geldn ben gidiyorum yarın görüşürüz hoşçakalınn

slm kizlarr yine giremedim ne zamandr paketim bitmisti bgn dr a gittik 345 gr olmus oglusum :)) p.tesi gunu a.ultrason icin gidicem randevu aldim. yalniz suyum azalmis biraz cok risk yok ama cok su ic dedi dr hakkaten cok icmiyordum ben de siz de cok icin nolur nolmaz sizin bebisleriniz nasil siz nasilsinizzz havalar cok sicak yaa

canım gözünaydınnnn oğluşun büyüyor maşaallahhhcanım bol su iç içemediğin yerde ayran tavsiyem meyve suyu iç kendine de bebişede iyi bak topiğide ihmal etme

Cnm cok sagol icimi rahatlattin. Korktum bisey gordu de soylemedi mi acaba diye. Zaten paranoyak oldum bu testler yuzunden:) 2li testin sonucu iyi cikmisti hicbi sorun yok dedi diye ben 3lu testi istemez saniyodum.

moralim sıfır doktora gittim buqün 3lü test için 2li normal çıkmıştı buda öyle olur sadece kan verir çıkarım diye düşünmüştüm fakat öyle olmadı doktor bebeğimin böbreklerinin büyük olduqunu söyledi bu hafta için büyüklüğü fazlaymış onun için 3lü test yerine amniyo sentez sıvısı istedi bzde zekai tahire gidicez 4lü tarama için bi sıkıntısı olur mu sıvıya gerek var mı diye psikolojim bozuldu resmen düşük riski de varmış yarın inşallah bi sorun olmaz (

Gecmis olsun cnm ama ben anmiosentezi 2li bozuk ve 3lu bozuk cikarsa istiyorlar diye biliyordum bobrek buyukluguyle acaba anmiosentezin ilgisi mi var sasirdim duyunca.cok bir bilgim yok ama duan seninle.istersen bir iki dr.a daha git derim bakalim hepsi ayni teshisimi koyacak.

Cnm cok sagol icimi rahatlattin. Korktum bisey gordu de soylemedi mi acaba diye. Zaten paranoyak oldum bu testler yuzunden:) 2li testin sonucu iyi cikmisti hicbi sorun yok dedi diye ben 3lu testi istemez saniyodum.

Cnm benim merak etme gordukleri anda pat diye herseyi hic insanin psikolojisini dusunmeden soyluyorlar doktorlar.ben nasip olayina sonuna kadar inaniyorum benim dr. Ikili testi yorumlarken 200de 1 oraninan asagisi risklidir 10da bir risk bile ciksa biz cok cok riskli diye anmiyosenteze gondeririz bu sonucta bile 9tane normal 1 tane anomali vardir demektir diyor.ayni zamanda benim bir yakinim 1000de 1 ciktigi halde dawn bebek dogdu.bu isler kesinlikle nasip yasanacak ne varsa biz istemesekte yasaniyor.

tesekkür ederm yarın onun için gidicem zaten kesinleşsin diye erkek bebeklernde görülüyo dedi sebebini öğrencez sıvıyı alınca yarın bi sakıncası olur mu diye bakacaklar tarama testlerinde sorun yok ama anomalilerde de istiyolar neden oluyo die

canım geçmiş olsun şunu derim ki hemen bir doktorla yaptırma o aminosentezi başka doktorlara da görün ve eğer gittiğin her doktor aminosentez derse bunu acemi ellere yaptırma canım bizede haber ve yarın başka doktora git

saol cnm tesekkur ederm tek doktorla kalmycam zaten yarın onun için detaylı ultrasona gittim haber veririm. Hiç keyfm kalmadı butun gun somurttum iş yernde biliyorum bi son değil ama insanın içine dokunuo

saol cnm tesekkur ederm tek doktorla kalmycam zaten yarın onun için detaylı ultrasona gittim haber veririm. Hiç keyfm kalmadı butun gun somurttum iş yernde biliyorum bi son değil ama insanın içine dokunuo

canım üzme kendini böbrek büyüklüğü olabilir amino sıvısı beni düşündürdü böbrek büyüklüğünde alınıyormu diye yarın bekliyorum güzel haberlerini

canim bi dr.a daha gorunsen biz dr bugun daha esimle konusuyorduk dr ne kadar onemli diye bi dr bebeginde su su var diyor moralin sifir oluyor ama baska bi dr.a gittiginde.oyle bi durumun olmadigini ogreniyorsun insallah yoktur bi sorun da boyle bi durimda bi dr.a daha gorunsen en azindan belki daha iyi olur moralini de yuksek tut ki sen de iyi ol bebegin de iyi olsun iyi dusun iyi olsun insallah Allah yardimcin olsun senin de hepimzin de canim

çok geçmiş olsun canım.. bugün yada yarın muhakkak başka doktora da git arkadaşların dediği gibi çok dikkat et bazı testlerde risk olabiliyor canını sıkma sakın moralini yüksek tut ne kadar iyi olursan bebeğinde senden etkilenir haber vermeyi unutma bizlere dualarımız seninle

çok geçmiş olsun canım bence de bikaç doktora görünmeden karar verme ve moralini bozma. dualarımız seninle ve bebeğinle sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah.

maşallah kızına

evet canım hava sıcak ter bezlerimiz çok çalışıyor malum bol bol su içmek lazım sık tuvalete çıktığımız için ihmal ediyoruz ama bı bardak kendımız 1 bardak bebişimiz içiin içmemiz şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…