- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
yarın gidicem doktoruma canım ya hemde sonucu götürcem bakalım ne dicek bugün geç girdim vallahi biraz uyumuşum
slm kizlarr yine giremedim ne zamandr paketim bitmisti bgn dr a gittik 345 gr olmus oglusum :)) p.tesi gunu a.ultrason icin gidicem randevu aldim. yalniz suyum azalmis biraz cok risk yok ama cok su ic dedi dr hakkaten cok icmiyordum ben de siz de cok icin nolur nolmaz sizin bebisleriniz nasil siz nasilsinizzz havalar cok sicak yaa
Hic telas yapma cnm benim 2li iyi ciktigi halde dr. 3luyu de yapalim 4lu yu istemiyorum dedi.3lu tesste noral tup defektine bakiyorlar beyin acikligina bu zaten ultrasonda goruluyor.sanmaki ultrasonda sorun gordu istiyor benimde gayet iyi birde 3lu testle bakalım dedigi icin yaptirdim.ama 2li teste gore guvenirliginin dusuk oldugunu cok onceden soyledi o yuzden hic korkma.genelde 2li iyi cikarsa sorun yok.
canım benim doktor istemedi ama burda yaptıran bi kaç kişi vardı galiba gördüklerinde yazarlar insan stres oluyor bekleyince sonuçları hayırlısı olsun
moralim sıfır doktora gittim buqün 3lü test için 2li normal çıkmıştı buda öyle olur sadece kan verir çıkarım diye düşünmüştüm fakat öyle olmadı doktor bebeğimin böbreklerinin büyük olduqunu söyledi bu hafta için büyüklüğü fazlaymış onun için 3lü test yerine amniyo sentez sıvısı istedi bzde zekai tahire gidicez 4lü tarama için bi sıkıntısı olur mu sıvıya gerek var mı diye psikolojim bozuldu resmen düşük riski de varmış yarın inşallah bi sorun olmaz(
Cnm cok sagol icimi rahatlattin. Korktum bisey gordu de soylemedi mi acaba diye. Zaten paranoyak oldum bu testler yuzunden:) 2li testin sonucu iyi cikmisti hicbi sorun yok dedi diye ben 3lu testi istemez saniyodum.
Gecmis olsun cnm ama ben anmiosentezi 2li bozuk ve 3lu bozuk cikarsa istiyorlar diye biliyordum bobrek buyukluguyle acaba anmiosentezin ilgisi mi var sasirdim duyunca.cok bir bilgim yok ama duan seninle.istersen bir iki dr.a daha git derim bakalim hepsi ayni teshisimi koyacak.
moralim sıfır doktora gittim buqün 3lü test için 2li normal çıkmıştı buda öyle olur sadece kan verir çıkarım diye düşünmüştüm fakat öyle olmadı doktor bebeğimin böbreklerinin büyük olduqunu söyledi bu hafta için büyüklüğü fazlaymış onun için 3lü test yerine amniyo sentez sıvısı istedi bzde zekai tahire gidicez 4lü tarama için bi sıkıntısı olur mu sıvıya gerek var mı diye psikolojim bozuldu resmen düşük riski de varmış yarın inşallah bi sorun olmaz(
canım geçmiş olsun şunu derim ki hemen bir doktorla yaptırma o aminosentezi başka doktorlara da görün ve eğer gittiğin her doktor aminosentez derse bunu acemi ellere yaptırma canım bizede haber ve yarın başka doktora git
saol cnm tesekkur ederm tek doktorla kalmycam zaten yarın onun için detaylı ultrasona gittim haber veririm. Hiç keyfm kalmadı butun gun somurttum iş yernde biliyorum bi son değil ama insanın içine dokunuo
canım üzme kendini böbrek büyüklüğü olabilir amino sıvısı beni düşündürdü böbrek büyüklüğünde alınıyormu diye yarın bekliyorum güzel haberlerini
merhabaaaaa güzeller güzeli hamiş arkadaşlarımmm :) doktora gittik cinsiyet baktı doktor amcası "koca mideli bi kızın olacak" dedi :))) gerçekten de elelrini yumruk yapmış ağzına götürüyo bende dedim ki babasına çekmiş "bak kötü bişey olunca hemen babaya benziyo derler"dedi kocamda "sorma doktor" diyince baya bi erkek ittifakı arasında kaldım:))) 3lü test istemıyorum dedim yaptırma dedi zaten 2li iyi çıktıysa diğerleride iyi çıkıyormuş. omega istedim ben hap tavsiye etmiyorum onun yerıne haftada 1 balık bol bol kabuklu ceviz ye dedi kan ilacına başladı 1 ay sonra randevu. kızla çok güzel bi duygu 174 gram 11 cm :) maşallah kızıma. ağzım kulaklarımda şuan. dualarınız içinn çok teşekkürler benim canım arkadaşlarım.
slm kizlarr yine giremedim ne zamandr paketim bitmisti bgn dr a gittik 345 gr olmus oglusum :)) p.tesi gunu a.ultrason icin gidicem randevu aldim. yalniz suyum azalmis biraz cok risk yok ama cok su ic dedi dr hakkaten cok icmiyordum ben de siz de cok icin nolur nolmaz sizin bebisleriniz nasil siz nasilsinizzz havalar cok sicak yaa
günaydnnn kıslarrrrrr gıdımlaa ben geldmmmnasılsınızzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?