bende aynen oruç hakkında bişey sorcaktım baş dönmem var tutabilirmiyim diye :) soramadım. heyecaaan tavan yaptı. amin cnm inş.kız annesi olmakta daha mı heyecanlı yoksa ben erkekte olsa aynısınımı hissederdim bilmiyorum karışık duygularr :))kafamda deli sorular aahhaa
kızlar nasılsınız fakülteye gittim alerji için kan verdim yarın alcam bakalım ne çıkacak bu arada idrarımı yaparken ağrı oluyor arada sizde oldumu yarın doktoruma gidip idrar testi isticem bakalım
moralim sıfır doktora gittim buqün 3lü test için 2li normal çıkmıştı buda öyle olur sadece kan verir çıkarım diye düşünmüştüm fakat öyle olmadı doktor bebeğimin böbreklerinin büyük olduqunu söyledi bu hafta için büyüklüğü fazlaymış onun için 3lü test yerine amniyo sentez sıvısı istedi bzde zekai tahire gidicez 4lü tarama için bi sıkıntısı olur mu sıvıya gerek var mı diye psikolojim bozuldu resmen düşük riski de varmış yarın inşallah bi sorun olmaz(
canim bi dr.a daha gorunsen biz dr bugun daha esimle konusuyorduk dr ne kadar onemli diye bi dr bebeginde su su var diyor moralin sifir oluyor ama baska bi dr.a gittiginde.oyle bi durumun olmadigini ogreniyorsun insallah yoktur bi sorun da boyle bi durimda bi dr.a daha gorunsen en azindan belki daha iyi olur moralini de yuksek tut ki sen de iyi ol bebegin de iyi olsun iyi dusun iyi olsun insallah Allah yardimcin olsun senin de hepimzin de canim
kesinlikle çok etkisi var doktorun ama iyi bi doktordu kendisi de dedi zaten baska doktorada qörün alanında uzmana ne dyecek diye sonunda karar verilecek ama su aldırmayı dusunmuyorum düşük tehlikesine giremem riske atamam
oruç bence de tutma sonuçta 1 yaşındaki bebeğe oruç tutturuyor muyuz karnındaki ne kadar küçük bir de yaz ayındayız susuzluk çekiyoruz çok su içmediği için sıvısı az olanlar var okuyorsundur dinimizce de uygun değil zaten eziyet olur hem sana hem bebeğine yine de karar senin canım
nasılsınız bacılar ve onların minicik canlarııınasılsınız bakalım ben iyim şükür olsun öğleden sonra alerji testinin sonucunu almaya gitcem bakalım ne çıkcak
fıstığımla iyiym cnm sen nasılsın fıstık nasıllinşallah sonuçlar iyi çıkar gönlünü ferah tut canım
benim fıstıkta iyi şükürler olsun her yerim kabarmış durumda görsen şaşarsın kaşınıyor o kadar kötü kiiiiineden böyle oldu anlamadım değişik bişeyde yemedim kiii
çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine sıcaklarında etkisi vardır bir şey yaramamış olabilir sonuçlarda çıkar inşallah dikkat edersin.. ben çok dikkat ediyorum mantar almıştm yarın tarihi geçiyormuş bugün yapsam olur değilmi kıslarr ??
hemen yap canım çorbası çok güzel oluyor denedin mi
çorbasını bilmiyorum canım hazırları yiyordum da kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ben sote yapıyorum sölemesi ayıptır canınız istemesin
hazır kesinlikle yemeeeeeben eve kesinlikle hazır çorba sokmam özelden msj atayım tarifinide istediğin zaman yap çok güzel oluyor
çok iyi olur canım eşimde sever mantar çorbasını kulaklarını çınlatırız akşam
hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Kızlar benim karnımda sertleşmeler oluyor ben bebeğin kafası falan sanıyordum...doktor ultrasonla bakacağı sırada yine oldu..ben bebeğin kafasımı die sordum,dr.rahim kasılması dedi...magnezyum verdi fakat gün içerisinde 4-5 kez tekrar ediyor...acile gitsemmi acaba...karnında sertlik hisseden varmı acaba??
Kızlar benim karnımda sertleşmeler oluyor ben bebeğin kafası falan sanıyordum...doktor ultrasonla bakacağı sırada yine oldu..ben bebeğin kafasımı die sordum,dr.rahim kasılması dedi...magnezyum verdi fakat gün içerisinde 4-5 kez tekrar ediyor...acile gitsemmi acaba...karnında sertlik hisseden varmı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?