mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

oruç bence de tutma sonuçta 1 yaşındaki bebeğe oruç tutturuyor muyuz karnındaki ne kadar küçük bir de yaz ayındayız susuzluk çekiyoruz çok su içmediği için sıvısı az olanlar var okuyorsundur dinimizce de uygun değil zaten eziyet olur hem sana hem bebeğine yine de karar senin canım

bu tarama testleri herkesi strese sokuyor gördüğüm kadarıyla umarım bişeyin yoktur iyi düşün iyi olsun inşallah

kesinlikle çok etkisi var doktorun ama iyi bi doktordu kendisi de dedi zaten baska doktorada qörün alanında uzmana ne dyecek diye sonunda karar verilecek ama su aldırmayı dusunmuyorum düşük tehlikesine giremem riske atamam

kesinlikle çok etkisi var doktorun ama iyi bi doktordu kendisi de dedi zaten baska doktorada qörün alanında uzmana ne dyecek diye sonunda karar verilecek ama su aldırmayı dusunmuyorum düşük tehlikesine giremem riske atamam

evet en iyisini yaparsın canım bende su aldırmayı düşünmedim hiç çok riskli araştırmak lazım iyice Allah yardımcın olsun canım

doğru ben susuzluk çeksem problem değil de bebeğim için sıkıntı hemde aç olduğum zaman baş ağrısı ve baş dönmesi problemi yaşıyorum bu ara, hamileliğin en çok besin almamız gereken ayındayız, bu ay beslenmemize dikkat etmemiz lazım bide çalışıyorum işten eve git yemekle uğraş o açlıkta sanırım tutmayacağım kararımı verdim sonra Allah izin verirse ilerde öderim borcumu.

Son düzenleme:
nasılsınız bacılar ve onların minicik canlarııı nasılsınız bakalım ben iyim şükür olsun öğleden sonra alerji testinin sonucunu almaya gitcem bakalım ne çıkcak

nasılsınız bacılar ve onların minicik canlarııı nasılsınız bakalım ben iyim şükür olsun öğleden sonra alerji testinin sonucunu almaya gitcem bakalım ne çıkcak

fıstığımla iyiym cnm sen nasılsın fıstık nasıll inşallah sonuçlar iyi çıkar gönlünü ferah tut canım

fıstığımla iyiym cnm sen nasılsın fıstık nasıll inşallah sonuçlar iyi çıkar gönlünü ferah tut canım

benim fıstıkta iyi şükürler olsun her yerim kabarmış durumda görsen şaşarsın kaşınıyor o kadar kötü kiiiii neden böyle oldu anlamadım değişik bişeyde yemedim kiii

benim fıstıkta iyi şükürler olsun her yerim kabarmış durumda görsen şaşarsın kaşınıyor o kadar kötü kiiiii neden böyle oldu anlamadım değişik bişeyde yemedim kiii

çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine sıcaklarında etkisi vardır bir şey yaramamış olabilir sonuçlarda çıkar inşallah dikkat edersin.. ben çok dikkat ediyorum mantar almıştm yarın tarihi geçiyormuş bugün yapsam olur değilmi kıslarr ??

hemen yap canım çorbası çok güzel oluyor denedin mi

çorbasını bilmiyorum canım hazırları yiyordum da kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ben sote yapıyorum sölemesi ayıptır canınız istemesin

hazır kesinlikle yemeeeee ben eve kesinlikle hazır çorba sokmam özelden msj atayım tarifinide istediğin zaman yap çok güzel oluyor

Kızlar benim karnımda sertleşmeler oluyor ben bebeğin kafası falan sanıyordum...doktor ultrasonla bakacağı sırada yine oldu..ben bebeğin kafasımı die sordum,dr.rahim kasılması dedi...magnezyum verdi fakat gün içerisinde 4-5 kez tekrar ediyor...acile gitsemmi acaba...karnında sertlik hisseden varmı acaba??

geçmiş olsun canım .. bende olmadı hiç ama bebe yağı sürüyorum oda çok sıvı değil midem şiş gibi büyüklüğü elime geliyor gibi sanki bilmiyorum banamı öle geliyor yoksa midemmi genişliyor

canım doktor rahim kasılması demiş acillik bir durum olsa söylerdi bence stres yapma canım bende de oluyor arada bugün gittiğimde bende magnezyum soracam benim karnım hiç yumuşak olmadı zaten hep sert bi karnım vardı şimdi de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…