ben hazırlanıp çıkıyorum geldiğimde görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bu arada serapbebekistiyor vardı ondan hiç ses yok msj attım ama bakalım
ne yapıyormuş asrasultan
çorbasını bilmiyorum canım hazırları yiyordum da kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ben sote yapıyorum sölemesi ayıptır canınız istemesin
çorbasını bilmiyorum canım hazırları yiyordum da kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ben sote yapıyorum sölemesi ayıptır canınız istemesin
Kızlar benim karnımda sertleşmeler oluyor ben bebeğin kafası falan sanıyordum...doktor ultrasonla bakacağı sırada yine oldu..ben bebeğin kafasımı die sordum,dr.rahim kasılması dedi...magnezyum verdi fakat gün içerisinde 4-5 kez tekrar ediyor...acile gitsemmi acaba...karnında sertlik hisseden varmı acaba??
amaan canim yanlis gormusum :))) duygu yazdi sandim bu msji ona yazdim ben de :)) k.bakma ne dikkatsizim :)
canim bende de oluyor sanirim yani bazen yumusak geliyor karnim hatta oglum nerdesin diyorum :)) bazen de semsert oluyor ben de oyle saniyordum basidir poposudur fln diye ben de mi sorsam ki dr a ztn biraz asagida gibi oglum dr a sordum ama catin genis senin riskli bi durum yok sana oyle geliyordur dedi cok asagidan bakiyor cunku ultrasonla stres yapma ama canim sıkıntı yoktur icin rahat olsun
anladım baydoner dıyınce bana yazdıgını bol bol et olsun yag olsun kuzuna sanada mantarın corbasını onerıyorumamaan canim yanlis gormusum :))) duygu yazdi sandim bu msji ona yazdim ben de :)) k.bakma ne dikkatsizim :)
kızlar geldım doktordan alerjım cok yuksek cıktııı doktoruma goturdum bırde neye alerjın varsa tek tek yapılan bı test varmıs onu da en ıyı hacettepe hastanesı yapıyormus ankara da ankaraya gıdınce onu yaptrcam burun spreyı verdı gelır gelmez uyudum ondan yazamadım hemenhaaaaaaaaa bırde ıdrar yollarında kum cıktı cok sıkıntılı degıl bol bol su ıc dedı doktor uzuldum bıraz ama su ıcıyorm sureklı vorldof canım sana da gecmıs olsun astımda zor olur hamılelıkte bana da hapsurma dedı aama nafıle sureklı hapsırıyorm
hadı bakalım ıcıyorm ınsaallah en kısa zamanda duzelır.. ben sımdıden kıızımı guzellık uykusuna yatırıyorumiyi iyi canım sevindmm sonuçlara bol su içersen hiçç bişeyciğin kalmaz inşallah dikkat et kendine ve minik gıdınaa ... uykucu seni
hadı bakalım ıcıyorm ınsaallah en kısa zamanda duzelır.. ben sımdıden kıızımı guzellık uykusuna yatırıyorum
inşaallahhh canım hayırlısı olsun yekta ismi güzel vallahi eşi benzeri olmayan demek güzel yektayı mı düşünüyorsunuz yarın görüşürüz canımannesi gibi güzel olurr inşallah canımm.. ben çıkıyorum mesaim doluyor yekta ismi nasıl sizce?? çorba yapcam inşallah yapabilirsem yarında güzel haberlerini veririmm hoşçakalınn öpüyoruz gıdımlaa
evet en iyisini yaparsın canım bende su aldırmayı düşünmedim hiç çok riskli araştırmak lazım iyice Allah yardımcın olsun canım
saol tesekkür ederm gittim buqun doktora ultrasona bakan adam bence sıvı aldır dedi bayan doktor aldırma erkek bebek testisleri gelişiyo ondan olabilir yarın bu konuda uzman doktorumuz var seni ona yönlendiriyim kesin kararı o versn benden dha ii bilir dedi bende zaten ne olursa olsun sıvı aldırmayı düşünmüyorum doktor da gerek yok bence dedi en azndan içimi rahatlattı düne göre dha iyiyim =)
canım çok sevindim olabilen şeyler çünkü böbrek büyüklüğü dalak büyüklüğü bunlar için sıvı alınması ne kadar basite indirgiyorlar ya hem düşük tehlikesi oluyor hemde olabilen şeyler için hemen alalım sıvı diyorlar hiçbirşey olmaz sen içini rahat tut bizimde dualarımız bebişinle senle hiç sıkma sen yavrunla konuş sürekli bişeycik olmazzzz
=)) tesekkr ederm skmıyorum kendimi ya olacak bse varsa zaten olur önüne geçilmez Allah herseyin hayırlısını versin konustum baya zaten nye böle yapıosun die de tepki vermedi sıpa
yesinler onuu yaramazlık yapıyor annesi sen sıkma canını sen günlüğüne yaz bunları bana neler yaptın diye büyüyünce sorarsın hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?