mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ben hazırlanıp çıkıyorum geldiğimde görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bu arada serapbebekistiyor vardı ondan hiç ses yok msj attım ama bakalım

ben hazırlanıp çıkıyorum geldiğimde görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bu arada serapbebekistiyor vardı ondan hiç ses yok msj attım ama bakalım

tamam canım dikkat et bebişinle kendine haberlerini bekliyoruz gelince güle güle git gel

nasilsiniz kizlarrr astimi olan var mii? benim surekli devam eden oksurugum vardi dun kadin dogum dr.u gogus hastaliklarina gonderdi astim ztn vardi da bi ilac verdi gebelik boyunca hatta dogum esnasinda dahi kullanmam lazim dedi eger sizde de varsa mutlaka bi gorunun dr.a onemliymis dogumda da bu sekildr oksurk devam ederse hem senin icin hem bebek icin sorun olur dedi sabah aksam surekli kullancam artik ayy daha yeni kahvalti yapabiliyorum evi supureyim dedim biraz nasil yoruldum oglusum cildirmis durumda cok acikti sanirim :))) ben bi seyler yiyeyumm

çorbasını bilmiyorum canım hazırları yiyordum da kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ben sote yapıyorum sölemesi ayıptır canınız istemesin

ben de bugun yapcam mantar sote :)) dun yapcaktim ayiptir soylemesi baydonere gittik cqnim sen geldin aklima esime de dedim hatta :)) sen de dr a gideceksin heralde bgn hadi bekliyoruz haberlerini :))

canim bende de oluyor sanirim yani bazen yumusak geliyor karnim hatta oglum nerdesin diyorum :)) bazen de semsert oluyor ben de oyle saniyordum basidir poposudur fln diye ben de mi sorsam ki dr a ztn biraz asagida gibi oglum dr a sordum ama catin genis senin riskli bi durum yok sana oyle geliyordur dedi cok asagidan bakiyor cunku ultrasonla stres yapma ama canim sıkıntı yoktur icin rahat olsun

merak ettiğim bir şey var bu çatı meselesi.. nerden nasıl bakılıyor bende baktırmak istiyorum şimdiden kıslarr

kızlar geldım doktordan alerjım cok yuksek cıktııı doktoruma goturdum bırde neye alerjın varsa tek tek yapılan bı test varmıs onu da en ıyı hacettepe hastanesı yapıyormus ankara da ankaraya gıdınce onu yaptrcam burun spreyı verdı gelır gelmez uyudum ondan yazamadım hemen haaaaaaaaa bırde ıdrar yollarında kum cıktı cok sıkıntılı degıl bol bol su ıc dedı doktor uzuldum bıraz ama su ıcıyorm sureklı vorldof canım sana da gecmıs olsun astımda zor olur hamılelıkte bana da hapsurma dedı aama nafıle sureklı hapsırıyorm

iyi iyi canım sevindmm sonuçlara bol su içersen hiçç bişeyciğin kalmaz inşallah dikkat et kendine ve minik gıdınaa ... uykucu seni

iyi iyi canım sevindmm sonuçlara bol su içersen hiçç bişeyciğin kalmaz inşallah dikkat et kendine ve minik gıdınaa ... uykucu seni
hadı bakalım ıcıyorm ınsaallah en kısa zamanda duzelır.. ben sımdıden kıızımı guzellık uykusuna yatırıyorum

hadı bakalım ıcıyorm ınsaallah en kısa zamanda duzelır.. ben sımdıden kıızımı guzellık uykusuna yatırıyorum

annesi gibi güzel olurr inşallah canımm.. ben çıkıyorum mesaim doluyor yekta ismi nasıl sizce?? çorba yapcam inşallah yapabilirsem yarında güzel haberlerini veririmm hoşçakalınn öpüyoruz gıdımlaa

annesi gibi güzel olurr inşallah canımm.. ben çıkıyorum mesaim doluyor yekta ismi nasıl sizce?? çorba yapcam inşallah yapabilirsem yarında güzel haberlerini veririmm hoşçakalınn öpüyoruz gıdımlaa
inşaallahhh canım hayırlısı olsun yekta ismi güzel vallahi eşi benzeri olmayan demek güzel yektayı mı düşünüyorsunuz yarın görüşürüz canım

evet en iyisini yaparsın canım bende su aldırmayı düşünmedim hiç çok riskli araştırmak lazım iyice Allah yardımcın olsun canım

saol tesekkür ederm gittim buqun doktora ultrasona bakan adam bence sıvı aldır dedi bayan doktor aldırma erkek bebek testisleri gelişiyo ondan olabilir yarın bu konuda uzman doktorumuz var seni ona yönlendiriyim kesin kararı o versn benden dha ii bilir dedi bende zaten ne olursa olsun sıvı aldırmayı düşünmüyorum doktor da gerek yok bence dedi en azndan içimi rahatlattı düne göre dha iyiyim =)

canım çok sevindim olabilen şeyler çünkü böbrek büyüklüğü dalak büyüklüğü bunlar için sıvı alınması ne kadar basite indirgiyorlar ya hem düşük tehlikesi oluyor hemde olabilen şeyler için hemen alalım sıvı diyorlar hiçbirşey olmaz sen içini rahat tut bizimde dualarımız bebişinle senle hiç sıkma sen yavrunla konuş sürekli bişeycik olmazzzz

=)) tesekkr ederm skmıyorum kendimi ya olacak bse varsa zaten olur önüne geçilmez Allah herseyin hayırlısını versin konustum baya zaten nye böle yapıosun die de tepki vermedi sıpa

=)) tesekkr ederm skmıyorum kendimi ya olacak bse varsa zaten olur önüne geçilmez Allah herseyin hayırlısını versin konustum baya zaten nye böle yapıosun die de tepki vermedi sıpa

yesinler onuu yaramazlık yapıyor annesi sen sıkma canını sen günlüğüne yaz bunları bana neler yaptın diye büyüyünce sorarsın hesabını

yesinler onuu yaramazlık yapıyor annesi sen sıkma canını sen günlüğüne yaz bunları bana neler yaptın diye büyüyünce sorarsın hesabını

düşündüm aslında hergün farklı ne yazabilirim ki diye ama o kadar çok şey oluyo ki tutmak lazım gerçekten hergün gördüğüm farklı rüyalar yeter destan yazmaya =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…