düşündüm aslında hergün farklı ne yazabilirim ki diye ama o kadar çok şey oluyo ki tutmak lazım gerçekten hergün gördüğüm farklı rüyalar yeter destan yazmaya =D
anladım baydoner dıyınce bana yazdıgını bol bol et olsun yag olsun kuzuna sanada mantarın corbasını onerıyorum
merak ettiğim bir şey var bu çatı meselesi.. nerden nasıl bakılıyor bende baktırmak istiyorum şimdiden kıslarr
kızlar geldım doktordan alerjım cok yuksek cıktııı doktoruma goturdum bırde neye alerjın varsa tek tek yapılan bı test varmıs onu da en ıyı hacettepe hastanesı yapıyormus ankara da ankaraya gıdınce onu yaptrcam burun spreyı verdı gelır gelmez uyudum ondan yazamadım hemenhaaaaaaaaa bırde ıdrar yollarında kum cıktı cok sıkıntılı degıl bol bol su ıc dedı doktor uzuldum bıraz ama su ıcıyorm sureklı vorldof canım sana da gecmıs olsun astımda zor olur hamılelıkte bana da hapsurma dedı aama nafıle sureklı hapsırıyorm
ayın 10 unda öğle yemeğinde annemlerdeyimmcanim tesekkur ederim sana da gecmis olsun ankaraya ne zaman geliyorsun...dedigin gibi astim zor ozellikle hamilelikte ben cok onemsememistim ama dikkat edilmesi gereken bi seymis hamilelikte bi kac tahlil verdim ben de p.tesi alcam sonuclari bakalim insallah sıkıntı cikmaz seninkilerde de
Heyyy gunaydinnnnn duydunmu yok sabah acilisini ben yapayim :) dun tasindik yeni evimize simdi en zor is yerlesme faslı ama kayinvalidem annem teyzem falan hallediyolar saolsunlar. Ayaklarim cok şişiyornasi gecicek bilmiyorum bi de bi gun ankarada bulusma yapalim yahu ne cok konuscak seyimiz vardir eminim :)
inşaallahhh canım hayırlısı olsun yekta ismi güzel vallahi eşi benzeri olmayan demek güzel yektayı mı düşünüyorsunuz yarın görüşürüz canım
saol tesekkür ederm gittim buqun doktora ultrasona bakan adam bence sıvı aldır dedi bayan doktor aldırma erkek bebek testisleri gelişiyo ondan olabilir yarın bu konuda uzman doktorumuz var seni ona yönlendiriyim kesin kararı o versn benden dha ii bilir dedi bende zaten ne olursa olsun sıvı aldırmayı düşünmüyorum doktor da gerek yok bence dedi en azndan içimi rahatlattı düne göre dha iyiyim =)
canim ben de baktirmadim da dr ultrasonla muayene ederken oyle dedi disardan bakip da nasil anladiysa artik :)) tam bilmiyorum ama dr 2 parmakla vajinadan esneklige bakiyor diye biliyorum tam olarak nasil oldugunu bilmiyorum ama ben de hic yaptirmayan da varmis cati muayenesi ben herkes yaptiriyor saniyordum
kızlar geldım doktordan alerjım cok yuksek cıktııı doktoruma goturdum bırde neye alerjın varsa tek tek yapılan bı test varmıs onu da en ıyı hacettepe hastanesı yapıyormus ankara da ankaraya gıdınce onu yaptrcam burun spreyı verdı gelır gelmez uyudum ondan yazamadım hemenhaaaaaaaaa bırde ıdrar yollarında kum cıktı cok sıkıntılı degıl bol bol su ıc dedı doktor uzuldum bıraz ama su ıcıyorm sureklı vorldof canım sana da gecmıs olsun astımda zor olur hamılelıkte bana da hapsurma dedı aama nafıle sureklı hapsırıyorm
ayın 10 unda öğle yemeğinde annemlerdeyimmburnumda tütüyor resmen ankara bize de haber ver sonuçları bana da alerjiden dolayı burun spreyi verdi olmazsa nefes darlığın olursa gel ağızdan sprey felan veririm dedi bakalım artık alerji kısmını ankaraya bıraktım hacettepeye gitcem canım yarın görüşmek üzere komşum beni çaya çağırıyor
kızlar gece kaşınmaktan uyuyamadımmmmmmmm doktoru aradamı sabah fakülteye git cildiyeye hocalar baksın gebelikte oluyor bazen dedi ay ne zor bir gebelik yaşıyorum ben buna da şükür gerçi allahım sen yüzüme bak bu kadar zorluğun içinde kolayyy bir doğum nasip ettttt:18:öğleden sonra fakülteye gitcem kızlar dua edin bana kısa zamanda kurtulayım şu kaşıntıdan fakülteye gitmektende korkuyorum burdaki dolmuşcular rallideymiş gibi kullanıyor ben biraz yavaş olun demekten helak oluyorum
geçmiş olsun cnm sanada bu havalarda da hapşurmamak zor gerçekten sen ynede dikkat et her hapşrduğunda içerde zıplayan biri var çünkü
geçmiş olsun canımm dikkat et kendine alerjidende olabilir yinede fazla kaşımamaya özen göster inşallah bir şey çıkmazda geçer Allah yardımcın olsun benim sadece göğüslerim kaşınıyor kendimi tutsamda arada hafif kaşıyorum çatlayacak sanırım .. olsun çatlasın varsınn mucizemizi büyütüyoruz kucağımıza alıcaz Allahın izniyle kolay doğum yaparız inşallah .. dolmuşcularada dikkat et cnım hamileyim ben deben sürekli diyorum gerçi belli ama sölüyorum yinede bugün dolmuşçu iş yerimin önüne kadar bırakıcaktı nerdeyse halbuki ara sokakta iş yerim nadir insanlardan sanırım
hahaha ne güzel iş yerine kadar bıraksaymışya benim ki zaten alerjiden dolayı çatlama kaşıntısı sadece göbeğimde oluyor krem sürüyorum sürekli vasalinin kakao yağlı kremi var onu sürüyorum lierac sürüyorum
inşallah geçer canımm kremlerden falan da olmasın dikkat et benim cildim hassas herşey süremiyorum yüzüme 40 yılda 1 düğünlerde pudra sürüyorum oda kabarıyor.. cildime sadece dalin aleoveralı bebek yağı sürüyorum birde vasaline aleoveralısı ama badem yağı falanda duydum acısını kıllanma yapıyo diyorlar kafam karıştı iyice doktor bir krem önerdi ama güvenemiyorm cildime
canım kollarıma felan sürmüyorum ki kremi göbek ve gögsüme benim her yerim kaşınıyor ve kabarıyor ayaklarımdan tut kulaklarıma kadar badem yağı sürme canım ben onu çıksın diye kaşlarıma sürüyordum yani kıllanma yapıyor kako yağı sürebilirsin benim doktor lierac önerdi onu aldım bazen ondan bazen vasaline sürüyorum bakalım zaten düşük yaptığımda çatlaklarım oluşmuştu kalçamda yani ben şuan karnımda olmasın diye sürüyorum yoksa çatlakzedeyim yani
o zaman kakao yağı alayım canım... yediğin bir şey sıcakların artmasıyla yaramıyo olabilir canım öğreniriz artık .. ben birde hamile kilodu almıştım sitede görmüştüm olduğunu ayyyy ne rahatmışdeneme amacıyla 1 tane aldım birkaç tane daha alcam bugün tavsiye ederim kıslarr
ben vasaline nin kakao yağlısını kullanıyorum kahverengi kaplı olan inan 2 haftadır muz ceviz meyve felan yemiyorum hani alerji yapabilir yiyecekler olduğu için ama inan hiç bi değişiklik yok ben ankaradan alcam hamile kilodu atledi felan bi tane giysim var oda lc den almıştım bahçivan oluyor ya hamile için ondan başka hiçbişey olmuyor ankaradan alışveriş yapcam
canım lc ninki yan düğmelerden genişleyip daralabiliyor ben almıştım geçen aydan tavsiye ediyorum canım ben çıkıyorum gelince uyumazsam hemen girip yazarımanladım canım zaten gitmene de az kaldı orda daha çok vardır bende bahçıvan alcam kendime azcık daha göbüşleniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?